Tina 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 pa se - spol v prejsnjem zivljenju...ups, površna bila Spol v prejšnjem življenju Pa še sorodne teme ...Življenje po življenju? Posmrtno življenje Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ampak teme: ZHIVNI ZHIVLJENJE pa she nimamo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ja, vsak po svoje. zase vem, da mi ni treba se s tem ubadat, ker se itak samo pripelje, ko je čas da nekaj zvem. pa še NE ne morm rečt Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 mmmm.....jst pa zlo rad ubadam 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 itak.........o tem ni dvoma Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 V prejsnjem zivljenju sem bila soncnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz pa Lukrecia Borgia... :o|o: Se ne pustite motit, a ne... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 jah, kakor kdaj (pustiti se motit) ampak tole s prejšnjimi življenji je itak dvorezen meč. vedno se sprašujem, koliko od tega kar vidim, se res navezuje na moja ali katerakoli druga prejšnja življenja in koliko je pobrano s takoimenovanega kolektivnega polja informacij in dogodkov. lahko je samo primerjalno pokazano, zakaj smo na nekaj recimo občutljivi in v regresiji dobimo podobe, misli, čustva in občutke, ki temu najbolj ustrezajo. lahko gre za simbolen prikaz situacije. v primeru, da bi se nekdo prvič inkarniral na zemlji (prej pa bil pač po drugih planetih...), bi lahko prišel sem dol z lastnimi izkušnjami od drugje, za pomoč in lažjo aklimatizacijo pa bi mu "vodniki" vstavili še nekaj "zemeljskih" programov, da se uboga duša ne počuti tle čist aut. lahko pa vidiš odlomke raznih grozot iz prteklosti, ki te spravijo mal na stranski tir (mentalno, čustveno...). torej mogoče spet ni dobro al pa ja. kdo bi vedel. verjetno je edini smisel zaradi katerega vsi tolk težijo, da je treba sebe poslušat, prav ta, da lažje slišimo, a je prav, da nas nekam vleče, al pa nam to morda ni potrebno. prav tako si lahko izberemo "pravi" al pa "napačen" čas ( npr. pravi čas da utržem jabolko je takrat, ko je to zrelo. če pa mam pomanjkanje želodčne kisline, mi pa lahko bolj tekne nezrelo in kislo ) ,,,,,, - za vse vejice, ki morda manjkajo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ... ampak tole s prejšnjimi življenji je itak dvorezen meč. vedno se sprašujem, koliko od tega kar vidim, se res navezuje na moja ali katerakoli druga prejšnja življenja in koliko je pobrano s takoimenovanega kolektivnega polja informacij in dogodkov. lahko je samo primerjalno pokazano, zakaj smo na nekaj recimo občutljivi in v regresiji dobimo podobe, misli, čustva in občutke, ki temu najbolj ustrezajo. lahko gre za simbolen prikaz situacije....Zelo dobro si tole razmisljala. Vejice!! :D Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 hehe zdaj se že meni ne da več govorit o prejšnem življenju.... kaj pa prihodnje ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 el nino ali še bolje: kaj pa sedanje............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 hehe, sedanje je samo eno.... hehe, zdele sem uglasil kitaro čist na drugačen način, in mam čist novo življenje huhu, hehe, kot bi odpru novo dimenzijo pa se čist zabavam, ahja, to je life.. present life, next time bom pa kako kavarnco odpru na marsu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 bomo prišli k tebi žurat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 ali še bolje: kaj pa sedanje............. ... glej jo!! razturas, amis! ;>) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Vsak včeraj je prejšnje življenje in jaz jih imam že kar nekaj za sabo.Kakšno polovico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanda 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Pozdrav vsem na forumu (ker sem čisto nova).Prikljucujem se tejle temi, ker me stvar izjemno zanima. Seveda sem si pogledala prejšnje teme, a brez zamere, veliko konkretnega tem ni, kaj? Blazno me zanima, če kdo pozna koga, ki se ukvarja s transpersonalno regresijo na vsaj približno taki ravni kot Michael Duff Newton - avtor knjige Usoda duš. Saj poznate, ne? Že res, da je pametno gledati naprej, a ko se človeku enkrat zatakne in ne ve, zakaj, in ko z razumom dilemam ni kos... (govorim o sebi, kajpak), pač išče načine, da bi tako ali drugače prišel v globji stik sam s sabo. Povejte, plis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Jaz pa Lukrecia Borgia... :o|o: Se ne pustite motit, a ne... :o|o: jaz pa en duhovnik nekje okrog robina hooda, pravijo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 mah jst še ta moment res nevemnevem, morda neki avtoritativnega, al pa neki, da so me rihtal, zdele pa se morem sam (Vem le to, da sem objadrau že kr neki layfov,..rekla je, da sm kr duša z več podnebij ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Vsak včeraj je prejšnje življenje in jaz jih imam že kar nekaj za sabo.Kakšno polovico Hehe jst pa se tak mularija tisti par noči k jih mam za sabo, in ravno toliko dni, no bodimo posteni ena noc vec je za mano, ker sem pac rodil se zvecer... ko je sonce ravno zaslo hehe sicer pa se mi prav cudno zdi tole zivljenje, tukaj jih mam že skoraj dvajset (15.4, bo to zares) pa čist mal bedno, vse skupaj, nič posebnega in to, mam pa vsaj mir.... končno, in upam da dokončno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 jaz pa en duhovnik nekje okrog robina hooda, pravijo jst sm pa baje zlo mlada dusa.pa me bolj zanimajo razlike med mladimi in starimi.kakor sem ze nosoroga nekje vprasu; zato da bom lazje sebe razumelin si ne oporekal in dvomil v tisto kar sem, sem cutil ceprav se je drugim zdelo cudno.pa ceprav si ne; temvec so dosedanje informacije le potrditev mojih obcutkov. torej potemtakem bom lazje razumel druge, ki bodo imeli podobne in jih ne obsojal kakor so mene, ker sem bil pac 'drugacen'. menda, morda so mlade duse bolj povezane z razlicnimi svetovi (vilinski, palcki, veliko zelijo biti same v svojih svetovih, se odmakniti od ljudi... nekako blizje jim je spomin na druge svetove. morda je tudi intuicija bolj razvita. imajo pa menda manj zavesti.bolj so nekako odprti in hitreje pod vplivom okolja. starejse duse pa imajo menda tezje njim resljive vzorce, ki so si jih nabrale zivljenjih? in vec zavesti. ne vem tocno, ceprav mi teorije nekako ne gredo skupaj???kajti vzorec menda pomeni zatemnenje auricnega prostora in torej hkrati manj zavesti- pretoka energije?? menda je zelo dobra regresoterapevtka ga. ljudmilasedaj nimam tel. , verjetno pa jo nekateri poznate in boste podali kontaktne info, ce ona le to odobrava. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 dobro tole, free. nekateri celo pravijo, da stare duše končajo svoj cikel in pristanejo v juhici čiste zavesti, kjer jim po določenem času postane spet tu mač in se prostovoljno odločijo, da grejo nazaj v utelešanje oz. izkušanje. gledano s tega zornega kota je torej čisto vseeno, kako stara duša je kdo, ker gre samo za razliko v katerem delu cikla se kdo TRENUTNO nahaja. zanimivo, a ne Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 dobro tole, free. nekateri celo pravijo, da stare duše končajo svoj cikel in pristanejo v juhici čiste zavesti, kjer jim po določenem času postane spet tu mač in se prostovoljno odločijo, da grejo nazaj v utelešanje oz. izkušanje. gledano s tega zornega kota je torej čisto vseeno, kako stara duša je kdo, ker gre samo za razliko v katerem delu cikla se kdo TRENUTNO nahaja. zanimivo, a ne hm, morda mozno. cilki?? hi hi, potem se pa zacikla :o|o: pa hodi in hodi in sreca enga in ga uni vprasa: kaj pa je stabo? pa ini rece: zacilku sem sem! pa oni drugi spet: kako zaciklu?paoni odgovori: pa sem hotu sam se 1 lajf zvet, pa sem se zaciklu, pa ne vem vec na katerem cilklu sem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Jaz sem že prej verjela v prejšnja življenja. Nisem si tako natančno predstavljala, kako naj bi ta zadevica potekala, zdaj ko sem rebrala Potovanje duš, se mi je vse nakako smiselno pojasnilo. Mislim,da nima smisla brskati po zadevah za nazaj, razen če imaš resnično hude probleme na kakšnem področju, da si razjasniš zadeve in omiliš. Drugače pa naj bi bilo iutak namenoma zabrisano vse iz prejšnjih življenj, zato da tule pač odneseš lekcije, ki jih potrebuješ. Spomini za nazaj se ti itak pojavljajo po potrebi, takrat, ko jih potrebuješ, pa itak si ves čas malo tudi v rokah vodnic, ki te kolikor smatrajo da ima smisel vodijo prek intuicije. PO mojem je najbolje slediti intuiciji, kaj smo pa v prejšnjih življenjih bili pa zveni zelo zanimivo, pa postanemo radovedni . Jaz nimam pojma, vem pa da me zelo privlači Italija in da si tam napolnim baterije do full, pa še za eno potovalko energije nesem vedno s seboj že samo ko prestopim mejo, to je pa tudi vse kar zaenkrat rabim vedeti . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2004 Prijavi Deli 6. april 2004 Sem v enem obdobju imela pred seboj točno sliko z okolico, človekom in vem, da se je to resnično zgodilo, vendar ne sedaj... verjetnos em prebudila star spomin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.