Klinar 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Preveč pričakuješ Tomaž.Stvari niso čist take kot na listu papirja Če te kej zanima o teh otrocih vprašej ti bom rad odgovoril.Nisem se sm prišel dokazovat, ampak odgovarjat na vprašanja, ker nekatere to zanima in mnogi imajo zgrešeno predstavo o tem Zdej pa nazaj na temo.To ni za tle Ja, jest sem tud lunatka, torej IMAM MENDA PRAVICO POVEDAT SVOJE MNENJE IN GA TUDI BOM. Vse vas imam rada, še posebej tebe Klemen, res si posijal semle, verjamem, da boš veliko stvari povedal tako, kot so, al pa kot jih vidiš, doživljaš ti, ker tudi tisti, ki so jim prpopal nalepko indigo so tudi vsak posamezno edinstveni. Tomaž ne strinjam se s teboj, pa saj to že veš, v veliko stvareh sva že debatirala, tole o "indigo" otrocih, kar meni sploh ne odgovarja taka nalepka, pa sploh ne, pa tudi z Matejo ne, čeprav je veliko dela vložila v to, čeprav je učiteljica in ima vedno stik z otroci. Pa ne morete se it ene stručnjake, saj gre evolucija naprej. Ko vi kar naprej staro ponavljate, vas je "čas" že zdavnaj povozil. TO JE SEVEDA MOJE MNENJE, KAJ SI VI MISLITE, ME SPLOH NE ZANIMA, NITI NE BRIGA, KER JE TO VAŠ PROBLEM. Tole pa sem napisala zato, ker redki taki, kot sem jaz in Indigo razmišljamo pač po svoje. Prejšnja življenja, seveda, vse paše v mozaik. Moja razlaga je, da smo ene in iste duše na odru, seveda so kakšni dodatni stranski igralci, le vloge zamenjamo v vsakem življenju, ko se vračamo in seveda gvanti so taki, kot jih takrat pač ljudje nosijo hahahaha. Vsaka stvar, ki zadene ob nas, nas spomni nekaj in odstre eno tančico, angeli, vodniki, notranji otrok, VSE TO JE SAMO NAŠ ODSEV, NIČ DRUGEG. Človek je bitje simbolov, pa naj bodo simboli to za določeno vrsto energije. Bach je napisal knjigo ENO, pa MOST PREK VEČNOSTI, pa saj je tko vse enostavno. Mejte se !!!Rada vas mam, sploh kadar kakšno pink ponk mizo spet tle namontirate !!!Verona http://www.mamarocks.com/misc23.jpg Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 nikolikončanazgodba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 nikolikončanazgodba.... Rada te imam, pa saj to že sama veš, kajne !! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ne da se mi zdaj povedat, pa tud tolkrat sem ze civkala o tem,...ze najdem... al pa se 1x napisem... sam ne dons... Se mi zdi, da sem prebral. Če se prav spomnm, govoriš bol o občutkih, kot pa o jasnih spominih. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 v enih primerih so kar jasni spomini, v drugih pa res bolj vzdusja in podobno, obcutki se najmanj.te pac prepoznavam kot vzorce v tem lajfu in povezem s temi spomini in vedenjem, pa dobim razlago prejsnjih parih lajfov. *recimo v enem lajfu sem bila nekaksen vrac al nekaj tacga in sem izkoriscala moc. ker testa z mocjo nisem naredila, mam v tem lajfu sicer tud moc, ki pa sem se jo morala naucit in se tega se ucim - kontrolirat, usmerjat in je ne sam izkoriscat.Plus, s tem sem delala stale, bila manipulator... zdaj se moram pa odkupit in nesebicno razdajat vse to... in zato recimo s tem tud ne sluzim... je to moja izbira in odlocitev (ker se tega zavedam). *potem sem bila nekaksen grof, nekaksen plemic s stevilnimi talenti, ker pa sem bila bubreg v loju, nisem izkoristila svojih talentov, ker sem se valjala v materialnih dobrinah in v zapravljanju casa.Naloga - talenti - je torej ostala, sam zdaj morm brez materialne tele pomoci, backgrounda, ker to sem si ze zapravila. *bila sem tud nekaksna umetnica, sklepam da slikarka al pa sem bila slikarski model bolj vlacugarske sorte... v kaksnih zoprnih mracnih anglijah. no teh rdecih niti svojih lajfov se spomnim kot vzorcev, kot povzetkov... *drugac pa prav tko spomini (pa nestetokrat identicne podobe v sanjah) pa iz LJ, ko je bil se tramvaj.placi okol trznice, en predel, ki je MORAL bit tak, kot ga mam v glavi (no zato sem 100x rekla ze da bom sla v NUK gledat... kake kartice vsaj...).Veckrat sem rekla, ne da se mi cez tisto gmajno hodit, pa me je kdo debelo gledal, ko tam tud slucajno ni gmajna, pac pa pumpa, industrijska cona itd.No, izvem, da je dejansko vcasih tam bila gmajna. in se tacga...tega v bistvu ne znam povezat, je pa se najbolj spominsko, najbolj *stvarno* - ce temu pac lohk tko recem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 aja zakaj da zarad tebe emanuel?ker me je zanimal, kaj si ti mislis o.. prejsnjih lajfih pa tem. ko sem vidla, da je zadnji tvoj komentar. Mal firbca Sem pa najdu tole, se nanaša na inkarnacije duš iz drugih svetov na tem svetu; "Tako torej noben nosilec nobenega resničnega razodetja ni sojen. Prvič, je tak človek vedno od zgoraj, in mu ne more povzročati posebne prisile nobeno razodetje že zato, ker je njegova duša na neki drugi zemlji že opravila preizkus mesenega življenja in je zato gotovo tudi veliko solidnejša in kompaktnejša kakor duša te zemlje, ki se je šele komaj sprijela; in drugič, takšni preroški duši so naložene tudi večje preizkušnje vere kot kot kakšni tuzemski, pogosto le preveč lahkoverni duši. Tuzemski duši zadošča že beseda in komej potrebuje znamenje. Toda duše, ki so od zgoraj, potrebujejo več; stežka namreč verujejo in zato namreč potrebujejo tudi močnejše in večje dokaze, dokler ne postanejo povsem verne in iz vere zelo dejavne." Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 zanimivo, ampak saj jaz zgoraj pravzaprav podobno razlagam, no mislim, to je to, to hocem rect... nekak...ja, tko nekak.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 *recimo v enem lajfu sem bila nekaksen vrac *potem sem bila nekaksen grof, nekaksen plemic *bila sem tud nekaksna umetnica,* a ni zanimivo, da so vsi, s katerimi sem se pogovarjal nekaj pomembnega bili v "prejšnjem laifu"...moja prijateljica je bila v prejšnjem prostitutka, itd...........takih navadnih človečkov kot smo mi v prejšnjih življenjih sploh ni, ker so nepomembni........ sam samo to pravim, da so naši današnji podatki, ki jih dobimo iz vesolja prav taki, kot jih potrebujemo, pa mi je čisto vseeno ali nekdo govori o pedesetih svojih prejšnjih življenjih, ali tako, kot jaz ,da podatke dobimo take, ki jih v svoji karmični nalogi potrebujemo iz kompletne banke podatkov, (kjer so vse duše)..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 se strinjam s tabo, sem sama ze velikrat tocno tole rekla, kar ti zdaj.le da jaz nisem rekla, da sem bila kaksna lucrezia borgia....tam si citiral umetnica, da bo potrdilo, kako naj bi bla nekaj pomembnega, 'vlacugarske sorte' pa si spustil - pa ceprav kasnej tud nekak dal vedet, da naj bi blo to pomembno al kaj. drugac pa so moji predniki na obeh straneh bili plemici, tako da si ne rabim ustvart referenc iz rpejsnjih lajfov, da bi lohk rekla, da sem bila nekaksen grof.grof je pa konc koncev tud elton john. pa mi je čisto vseeno ali nekdo govori o pedesetih svojih prejšnjih življenjihja razumem, saj ne mislim da bi te to blazno zanimal. ja, tud jaz ne rabim se svojih sanj, da mi potrdijo intuicijo.pac pa jih imam... TUD te.... tud ne rabm met znanja o astrologiji, da vidim kaksen je kdo clovk, kaksni so njegovi potenciali.sam mam pa vseen znanje tud o slednji. tako da se strinjam, da NE POTREBUJEMO obojega, vendar ce imamo, tudi ni odvec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Joj, glede tega mam tok nerazjasnjenih pojmov. Itak, da verjamem. Ampak smo mel zanč debato in je nekdo rekel, da vedno bolj napreduješ v vsakem življenju in da v naslednjem ne moreš biti ''nižje'' bitje...npr. neka žival. Pol me zanima, če je res (no, seh+j tega tud vi ne morte 100% trdit), da duša hoče izkusit vse živo in pol si pač v nekem življenju morilc al pa posiljevalc al pa mlad umreš. Jst se nč tazga ne spomnm, včasih mam sicer kake dejavuje - a je to sploh povezan s tem? Mam pa ful močn filing, da sm bla na enem dvoru - po možnosti kaka zastrupljevalka, al pa sm pobila kr neki folka. Pa neke vrste čarovnca tud. Kaj pa vem. Najbrž sam moja močna domišljija. A iz charta lahko vidš, kaj si bil? Mensezdi, da spol lahko, ne? Ne pa točno kaj. A lahko zveš, kolkrat si že živel? Pa kolkrat naj bi? A se sam odločiš, da ne boš več šel živet in pol si del vesolja...si popoln in izpolnjen, ker si podoživel čist vse, kar obstaja in si si želel? Joj, kok sprašujem, ne? Firbec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 a ni zanimivo, da so vsi, s katerimi sem se pogovarjal nekaj pomembnega bili v "prejšnjem laifu"...moja prijateljica je bila v prejšnjem prostitutka, itd...........takih navadnih človečkov kot smo mi v prejšnjih življenjih sploh ni, ker so nepomembni........ sam samo to pravim, da so naši današnji podatki, ki jih dobimo iz vesolja prav taki, kot jih potrebujemo, pa mi je čisto vseeno ali nekdo govori o pedesetih svojih prejšnjih življenjih, ali tako, kot jaz ,da podatke dobimo take, ki jih v svoji karmični nalogi potrebujemo iz kompletne banke podatkov, (kjer so vse duše)..... no vidiš, če pa mene spomin ne vara (kr naenkrat sem dobila pred leti ene slike v svojo bučko) sem bila nekoč natakarica, blond, dolgi lasje, speti v čop, bel zgornji del oblačila in v tistem trenutku zlobna ko sam vrag... uživala v tem, da sem nekoga prizadela in mi je bilo vseeno - v spomin mi je prišel tako dogodek kot tudi občutja... pa še eno drugo sliko imam - koča, nekdo sedi kot v nekakšni banji zunaj in jaz mu umivam lase, prešeren smeh... ista blond dečva... bog ve, kaj je ta spomin, od kje, zakaj, spomin ali samo domišljija... čeprav, če pogledam tisto drugo prizadeto osebo, odnos najin v tem lajfu, njegov način življenja, bi znal biti to zelo pomemben podatek zame (če je pravi ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 sam samo to pravim, da so naši današnji podatki, ki jih dobimo iz vesolja prav taki, kot jih potrebujemo, . Da človek nima spomina na prejšnja življenja, je potrebno zato, da povsem svobodno na novo ustvarja samega sebe. Spomini bi preveč vplivali. recimo v enem lajfu sem bila nekaksen vrac al nekaj tacga in sem izkoriscala moc. ker testa z mocjo nisem naredila, mam v tem lajfu sicer tud moc, ki pa sem se jo morala naucit in se tega se ucim - kontrolirat, usmerjat in je ne sam izkoriscat. Ta lajf ni sam šola, ampak tud preizkus svobodne volje. Za moč, ki jo ima človek, ni nikoli sam zaslužen, čeprav se mu tako zdi, zato se ima za nekaj več od drugih, kar pa pelje v zlorabo. Ampak zgolj za svojo dobro svobodno voljo, ki je rasnično njegova. Ampak smo mel zanč debato in je nekdo rekel, da vedno bolj napreduješ v vsakem življenju in da v naslednjem ne moreš biti ''nižje'' bitje...npr. neka žival. Pol me zanima, če je res (no, seh+j tega tud vi ne morte 100% trdit), da duša hoče izkusit vse živo in pol si pač v nekem življenju morilc al pa posiljevalc al pa mlad umreš. Človeška duša se nikol več ne more rodit kot žival. Pokvarjena duša pa rab zlo velik časa, da se spet lahko rodi kot človek.Duša mora dozoret, zato pa ni potrebno, da je bol vsakdo kdaj morilec. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 A iz charta lahko vidš, kaj si bil? Mensezdi, da spol lahko, ne? Ne pa točno kaj...ena tema: spol v prejsnjem zivljenju Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Človeška duša se nikol več ne more rodit kot žival. Pokvarjena duša pa rab zlo velik časa, da se spet lahko rodi kot človek.Duša mora dozoret, zato pa ni potrebno, da je bol vsakdo kdaj morilec. Kako pa to veš? Jst sm pa brala, da je človeška duša žejna izkustev in doživetij in da tud umor ni slab...pač hočeš izkusti občutek. Sej men je to grozn, sam, kako ti vse to veš, pa da je duša kr pokvarjena? Eh...itak brez veze debatirat. Vsak si svoje mislm, pa je lohk še kako prov al pa narobe. Ne morš mi dokazat, da maš ti prov al pa jst narobe....so samo neke teze in ugibanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 nisem znal prav povedat....hvala bogu, da nekomu tudi tak občutek prejšnjih življenj kaj da, če to ima, tudi mora imeti, to je njegova pot.......sploh ni narobe...tudi sam bi včasih kaj takega rabil...... moja debata je samo v polemiki, ali imamo samo eno dušo, ki se nadgrajuje in je vseskozi samo naša, ali so te duše skupaj in se pač iz teh skupnih duš tisto (ta bolš) kar je za nas uporabno, ven pobere in na nas prenese v nadgradnjo....... Sam mislim, da so te informacije v prvi sferi astrala in se pretvori samo tisto, kar je pomembno za našo sedanjo pot, za našo nalogo...... Nikakor pa nočem vplivati na tisto, kar nekdo v tem ima, kot svojo dušno zadovoljstvo, ker je to čisto druga tematika, dušno zadovoljstvo, ki ni fizika ampak božanstvo.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ja saj zato nam pa tud ni potrebno vedno vsega vedet in to tud ne lezi kar tkole okol na broju... kar je prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 baje je prva inkarnacija vsakega živalsko življenje, da dobi občute, in če ti slučajno kakšnega psa vidiš, ki je tolk pameten, da ne zna samo govorit, potem je to to,....jaz vem za 4 prejšnja življenja in tudi datum ,ko sem v prejšnjem odšla..... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Kako pa to veš? Jst sm pa brala, da je človeška duša žejna izkustev in doživetij in da tud umor ni slab...pač hočeš izkusti občutek. Sej men je to grozn, sam, kako ti vse to veš, pa da je duša kr pokvarjena? Po moje je za umor potreben motiv, ki lahko izhaja iz recimo pohlepa, oblastiželjnosti, napuha, krvoločnosti......ne pa sam želja po izkušnji. Pač en razlog, ki je v človeku. baje je prva inkarnacija vsakega živalsko življenje, . Živali nimajo neumrljive duše, se prav, da se duševne substance živali takoj po telesni smrti združujejo med sabo na podobnem nivoju, da se potem inkarnirajo na višjem nivoju, vse do človeka. Pravzaprav od kamenin, preko rastlin, in nato vse višjih živalskih nivojev. Vse ima duševne substance. Mal firbca Sem pa najdu tole, se nanaša na inkarnacije duš iz drugih svetov na tem svetu; Prvič, je tak človek vedno od zgoraj, in mu ne more povzročati posebne prisile nobeno razodetje že zato, ker je njegova duša na neki drugi zemlji že opravila preizkus mesenega življenja Če se prav spomnm, okol 20.000 duš v Jezusovih časih. In takorekoč vsi Njegovi ožji učenci so bili po svojem izvoru iz drugih svetov. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Uf, koliko razglabljanja o čisto banalni stvari... smrti. Vsak ima dolžnost, da nekega dne konča svoje bivanje v tem svetu. To mora storiti, kajti potreben je prostor za novo življenje. Ljudje se zavedamo svoje minljivosti. Strah nas je konca bivanja, zato so si religije izmislile stotinjo načinov, kako obvladati ta naš strah. Smrt je del življenja. Nič hudega ni. Umreš, ko pride tvoj čas in edino pošteno je umreti. Večno življenje je pravljica za strahopetce. Komu od vas se ljubi večno živeti? Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kabalist, a to pomeni, da ti ne verjameš v reinkarnacijo? Ko praviš...komu od nas se da večno živeti...pa sej, če se vrneš reinmkarniran, se ne spomniš v celoti prejšnjega življenja in nisi obremenjen s tem, da hudiča, morš spet živet...Razloži bolj natančno, prosim, ker me zanima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Mislim, da ste vsi zreli nmav za na zaprti oddelek psihatrije, pa nmav z apaurinom vas b blo treba nafilat.Nea, bi po mojem morala it pa nmav za mrežo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Komu od vas se ljubi večno živeti? Men že ne. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jaz tudi ne verjamem v prejšnja življenja, niti v posmrtno,... že ko sanjam ne vem kdo sem, kaj šele, da bi se reinkarnirala. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Kabalist, a to pomeni, da ti ne verjameš v reinkarnacijo? Ko praviš...komu od nas se da večno živeti...pa sej, če se vrneš reinmkarniran, se ne spomniš v celoti prejšnjega življenja in nisi obremenjen s tem, da hudiča, morš spet živet...Razloži bolj natančno, prosim, ker me zanima.Je čudno, da ne verjamem v reinkarnacijo? Reinkarnacijo so si izmislili v Indiji, da z njo utemeljijo kastni sistem, ki omogoča izkoriščanje človeka po človeku. Reinkarnacija je nepotrebna in služi tlačenju strahu pred smrtjo. Vsako živo bitje mora končati fizično bivanje in s to je naravno, v skladu z božjo voljo. Vse, s čemer se identificiraš, ob smrti izgine. Kar je od Boga, se vrne k Bogu, kar je od sveta, se v prah povrne. To je enostavno. Zakaj zaboga bi se hotel reinkarnirati? Dovolj bom imel sveta v enem življenju in v tem življenju bom opravil, kar moram. Tako bom potem udobno umrl. vera v reinkarnacijo je zapakiran strah pred smrtjo in sebična želja po večnem življenju. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Je čudno, da ne verjamem v reinkarnacijo? Reinkarnacijo so si izmislili v Indiji, da z njo utemeljijo kastni sistem, ki omogoča izkoriščanje človeka po človeku. Reinkarnacija je nepotrebna in služi tlačenju strahu pred smrtjo. Vsako živo bitje mora končati fizično bivanje in s to je naravno, v skladu z božjo voljo. Vse, s čemer se identificiraš, ob smrti izgine. Kar je od Boga, se vrne k Bogu, kar je od sveta, se v prah povrne. To je enostavno. Zakaj zaboga bi se hotel reinkarnirati? Dovolj bom imel sveta v enem življenju in v tem življenju bom opravil, kar moram. Tako bom potem udobno umrl. vera v reinkarnacijo je zapakiran strah pred smrtjo in sebična želja po večnem življenju. Kam gre duša po smrti po tvoje? Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.