yoko 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Zanima me, če veste, kje bi lahko dobila (internetna stran ali knjiga) podatke o tem, simbol česa so določene rastline? Bolj konkretno, zanima me, kaj simbolizira grozdje? Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 misliš kot vraževerje? mit.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Dobra tema - pa ceprav imamo ze podobno!Morda Magicne moci rastlin? Ali pa magicne rastline... Ves, Yoko - malo pomisli, ne?Saj ves, grozdje se je povsod pojavljalo - trta, plodnost, obilje, rast...Po mojem je ta simbolika... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Nasla - tam je tudi link na en tak sajt, Yoko- Magične rastline. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Mene pa zanima, ker je ciklama roža rib, ne maram je preveč, zato ker sem bolj vodnar-devica ?? Najbrž x!x LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 V reviji Gea so lansko leto izhajali članki o simboliki rastlin. V vsaki številki so opisovali eno. Imamo pa doma tudi neko knjigo na to temo - bom pogledala. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 ... ker je ciklama roža rib...LP!Ehh... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 ...Imamo pa doma tudi neko knjigo na to temo - bom pogledala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 Ko smo ze pri simboliki - in taksni - roze, sem pomislila na vrtnico. ...V bistvu je tako popolna, da je skoraj kicasto, jaz pa kica ne maram, a vseeno - na vrtnice kar shizim.Vse so mi vsec... morda najmanj bele. Najbolj pa oranzne in zivo rdece. Simbolika? Je ne vem, a si lahko mislim.... vecplastni diseci lep in lepotilni cvet z obvezno kapljico rose (ali dvema), nezna roza, ki pa bode, v bistvu. ...Ful dobro. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Knjiga: Simbolika cvetja, T. Germ Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Od rož imam rada, kamelijo (podobna je vrtnici), vrtnico (temno rdeče, žametne in roza, takšne imam na cvetličnem vrtu). Hvala za naslov knjige ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.