Skoči na vsebino

Udba

Marsa

Recommended Posts

Opazam, da sploh nimamo odprte te teme, pa gre za taksno, ki je med najbolj aktualnimi v tem krajsem obdobju.

Dobila sem nekaj infota in mailov, vendar se nisem sla podrobneje vtikat in brskat, skusat prodret in to...

Me pa zanima, kaj si mislite o tem?

Da se je to zdaj pojavilo, kaksno je ozadje?

Ali menite, da gre za verodostojne podatke?

Kaksni pa se vam zdijo ukrepi, ki so jih podvzeli v zvezi s tem?

Ali menite, da naj bi bil dostop do teh podatkov javen?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja res je zanimivo, da se je to ravno zdaj pojavilo-po moje so razlogi čist politični tko kot vse v SLO,verjetno se grejo spet kake igrice, da mal zmedejo javnost in se pokažejo v boljši ali slabši luči pred volitvami-kampanijo je treba voditi mal prej, a ne?!

Sicer pa me je ukrep totalno presenetil,ker gre vseeno za malo pretiran,ne morejo kar prepovedat odprtja strani-je pa res, da sem že provala prit gor pa mi ni uspelo, pač nisem nek računalniški genij.

Se mi zdi, da gre za kolikor toliko verodostojne podatke, čeprav jih po maoje še kar nekaj manjka.

x?x x;)x

Ja, res je, delikatno; kar skinit zdaj, torej pomeni, da en telefonski klic, pa se kar to lahko zgodi, brez vsake pravne oz. zakonodajne logike...

Po drugi strani pa ne mores imeti kar takole imen pa dostopa - da bi se prosto po tem srfalo... itd...

Res - bogve zakaj se je ravno zdaj to pojavilo in kaj je za vsem tem?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:ermm: Vsekakor zanimiva zadeva, in še bolj zato, ker so jo takoj prepovedali. Norci, samo reklamo so naredili. Prej ali slej bomo seznam vsi prebrali, zato ker nas bo zanimalo, a koga poznamo, pa če so naše tastare nadzirali. :fool: Zakaj ravno zdaj? Mislim, da ni kakšnega posebnega razloga, pač zdaj je tu. Demokracija! xrolleyesx xredx
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Seveda so dol spravl udba.net, ker je 90% poslancev in ostalih politikov na seznamih, tud uni kao tačrni, so bli na strani udbe, to mi je še najbolj všeč.

Namesto da bi pustili pri miru to spletno stran, so se politiki očitno preveč zbali za svoj ugled, kar pomeni da tisti seznam sodelavcev udbe ter tistih ki so bili zasledovani, še kako resničen in avtentičen. Skeptičnost do tega seznama bi bila velika, če bi seznam pustili pri miru ter se ne bi preveč sekirali. Najbrž politiki premalo poznajo psihologijo volivcev ter so se tako čisto po nepotrebnem izdali.

:P :P :P Se vidi kakšni cepci so ti politiki.

Ja sam ka mali pao s lipe

Še en dokaz o komunistični vladavini v Sloveniji, tokra zelo nazorno. Dostop do www.udba.net imajo samo (povečini rdeči) izbranci in tujci.

Klasika zatiranja lastnega naroda. Ko se bodo začele dogajati sprembe, ne bi bil rad v rdeči koži.

x^x V moje neskončno zadovoljstvo pa sedaj nekateri zelo slabo spijo. x^x V še eno naskončno zadovoljstvo pa se je potrdilo, kar sem že zdavnaj pravil: " Za sestop iz oblast je ZKS ustanovila svoje stranke! x;)x " Tako da so sedanje stranke v parlamentu kloni ZKS. :xx!:

Sicer bo pa stran nezakonito blokirana, dokler se ne izdelajo sporedne verzije in tako postavijo pod vprašaj prvotno verzijo.

x:Dx Prav na smeh mi gre, ko vidim nekatere gnide, kako zanikajo udbovsko preteklost. x:Dx Imajo pa veliko nesrečo, da jih opazuje Kljuka, kateremu se ne da lagat (vsaj ne tako debelo, kot se oni)

Za vednost vsem: po hierarhični lestvici nisi mogel napredovati (Govorim o ZKS), če nisi sodeloval z SDV (udbo), moral si izdajati in ovajati "družbeno škodljive elemente", kakor tudo lastne tovariše v ZKS, saj si s tem pokazal "politično primernost"! t.j. da si bil največji človeški izmeček, po možnosti še homoseksualne narave! :xx!:

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

Ja - res jim ne gre v prid tole skenslavanje po hitrem postopku - da je ja potem se vec interesa in da je ja jasno, da je nekaj potem bilo na tem... hm, hm... Bomo ze izvedeli, o tem ne dvomim... pa ce 100X prepovejo vse.

Picasso

Pozdravljeni!

Prijatelji, če ima kdo kaj "cajta" naj si ogleda SIOL Forum (tema UDBA.NET)

prav zanimive debate... in pa spletno stran Mladine (pravtako forum UDBA).

Sorry, ker vam ne znam posredovat direktnih naslovov. Mal me zaje.....

tehnično znanje računalništva... Če pa mi kdo na hitrico pove, kako to gre, mu bom zelo hvaležna.

Sončka vam pošiljam :flower: pa še eno marjetko za lep dan!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

:palec: x8Dx Da bo malo slabše spal x^x

14000-14999 - stevilke dosjejev in hkrati registracijske stevilke

stalnih virov na zvezi usluzbencev, pripadnikov rezervne sestave in

registriranih sodelavcev SDV.

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...