Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 a ne? ... no, jaz sem do tolk 'mascevalna' - ce sploh lohk recemo temu tako...ampak bi prav vrgel, ZAGNAL s tezho, smerjo in ciljem jasno... :P Joj, samo metanje je kul, torte so pa brez veze... Volk - pravi izziv je gnilo breskev vreci v 3m oddaljeno kanto za smeti. Ker NE SMES (:OO!: ) zgresit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 jaz sem si pa vedno predstavljala,ko sem bila na koga jezna,da grem,pa recimo kje javno,porinem njegovo/njeno glavo v torto....heh,in to mi je dalo tolk zadovoljstva,še celo sanjala sem pol to....pa enkrat,bom to res naredla....tolk z užitkom....sam tja,k osebku bom šla...pa mu rekla,suprise,suprise...in bo mel že torto v glavi....tisto ta smetanovo,k jo najbolj sovražim....komej čakam ta dan!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 vis jaz pa ne mislim, sam pomislim... Mi otroci smo se celo s kamni obmetaval. Halo?Dobila direktnega v arkado. po mojem je podobno, ce te ustrelijo. sploh ne stekas, ledenica, zmrazitev, pol pa sam topla kri. pa nisem si upala dam, da ne bo mama tezila da je imela prav al kaj tacga... pa sva k frendi rinili, jaz cist krvava.... Joooj - s kamni? eejjj, ejjej... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. januar 2005 Prijavi Deli 30. januar 2005 Heh,si me spomnila na to,ko smo meli tekmo z odbojkarskim klubom,ko je ena tipica dala servis in tak šus v nasprotno polje,pa tam una ni gledala,in je fasala žogo direkt v glavo....najprej je sam stala,ni čist štekala,kaj se ji je zgodl...pol je pa sam dol padla... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Dons bi si pa jz zaslužila eno torto direkt v goflo! :xx!: Pa ne mislim za pojest! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. februar 2005 Ja jaz bi tud rad enmu fliknu torto... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja jaz bi tud rad enmu fliknu torto... v obraz bi jo jaz nekomu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Niki Urbas. Ze odkar jo poznam, je bedna. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Kva bi jo zdele butnila v glavo eni samovšečni babi! Tok bi jo, da bi jo kr nekam zabil!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Joj kak ste forsky Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Še enkrat bi jo vrgla v gobec uni babi, k sem jo hotela že predvčerajšnjim!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 jaz pa enmu sošolcu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>forsky sicer pa spet enake ali podobne asociacije..zakaj glih torte? paradajzov zur, velik rajs! Obmetavanje, kar cte.Obleka - kar cte. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 jaz pa glih obratno... ne maram... kuhanega etc. sadja...ce torta, ce torej 'sladko', potem ultra - sladko, cokolada, vanilija, kokos in taksno... brez kiselkastih scen.ce pa kislo, pa kislo..ne mi sladkat kisa, halo, saj ga prenesem (kislega pac kot takega ) ce mi pa cukr dajes, mi pa ne kisa zraven zlivat, pac pa hocem sam... najslajse. haha, kel asociacije... :Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Zakaj sm sla v to temo? Jutri je luna, jst sm pa ob vsem tem ze lacna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 dobš prec eno torto u glavo da se skuliraš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Jz bi jo pa dones v glavo vrgla nekomu,tako smetanasto,ki je ne maram. :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Jst bi jo pa vrgla cirka 10 osebam in to po dvakrat, pa še tko z roko bi pol ful razmazala po facah....smetanovo, valda....bljak...s skisano smetano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 hihihi Jaz bi pa samo ljudem, ki se imajo za nekaj vec kot so Drugace pa I love people Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 V sluzbi smo organizirali metanje tort v dobrodelne namene. Tarce so bili sefi - vsi prostovoljno - vkljucno s taglavnim sefom (sef od sefa od sefa od sefine od sefa of moje sefinje). Poleg sefov pa se par ljudi is "systems and technology" oddelka. Ostali smo pa lahko placali 10 dolarjev in vrgli torto v zazeljeno tarco. Nekateri sefi so omejili stevilo tort, ki so kjih bili pripravljeni fasati v glavo, potem je bila pa drazba - kdo da vec. Za taglavnega sefa je eden placal 200 dolarjev za mu zabrisati torto v glavo. No, vse torte so se porabile, sefi so vsi preziveli, skupaj pa smo zbrali ogromno denarja, pa se stos je bil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.