Skoči na vsebino

Metanje tort

Volk K.L.

Recommended Posts

a ne? :)

... no, jaz sem do tolk 'mascevalna' - ce sploh lohk recemo temu tako...

ampak bi prav vrgel, ZAGNAL s tezho, smerjo in ciljem jasno... :P :P ;)

Joj, samo metanje je kul, torte so pa brez veze... :)

Volk - pravi izziv je gnilo breskev vreci v 3m oddaljeno kanto za smeti. :P

Ker NE SMES (:OO!: x:Dx) zgresit. ;) :P

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

jaz sem si pa vedno predstavljala,ko sem bila na koga jezna,da grem,pa recimo kje javno,porinem njegovo/njeno glavo v torto....heh,in to mi je dalo tolk zadovoljstva,še celo sanjala sem pol to....pa enkrat,bom to res naredla....tolk z užitkom....sam tja,k osebku bom šla...pa mu rekla,suprise,suprise...in bo mel že torto v glavi....tisto ta smetanovo,k jo najbolj sovražim....komej čakam ta dan!!! :vragec: x;)x :vragec:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

vis jaz pa ne mislim, sam pomislim...

Mi otroci smo se celo s kamni obmetaval. x:o)x x:Dx x:Ix :V:

Halo?

Dobila direktnega v arkado. po mojem je podobno, ce te ustrelijo. sploh ne stekas, ledenica, zmrazitev, pol pa sam topla kri. pa nisem si upala dam, da ne bo mama tezila da je imela prav al kaj tacga... pa sva k frendi rinili, jaz cist krvava.... :D

Joooj - s kamni? :eek: eejjj, ejjej...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Heh,si me spomnila na to,ko smo meli tekmo z odbojkarskim klubom,ko je ena tipica dala servis in tak šus v nasprotno polje,pa tam una ni gledala,in je fasala žogo direkt v glavo....najprej je sam stala,ni čist štekala,kaj se ji je zgodl...pol je pa sam dol padla... :xx!:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

• 3 weeks later...

jaz pa glih obratno... ne maram... kuhanega etc. sadja...

ce torta, ce torej 'sladko', potem ultra - sladko, cokolada, vanilija, kokos in taksno... brez kiselkastih scen.

ce pa kislo, pa kislo..

ne mi sladkat kisa, halo, saj ga prenesem (kislega pac kot takega xDDx) :P ;)

ce mi pa cukr dajes, mi pa ne kisa zraven zlivat, pac pa hocem sam... najslajse. xyesx

haha, xDDx

kel asociacije... :Dx

Picasso

• 1 month later...

V sluzbi smo organizirali metanje tort v dobrodelne namene. Tarce so bili sefi - vsi prostovoljno - vkljucno s taglavnim sefom (sef od sefa od sefa od sefine od sefa of moje sefinje). Poleg sefov pa se par ljudi is "systems and technology" oddelka.

Ostali smo pa lahko placali 10 dolarjev in vrgli torto v zazeljeno tarco.

Nekateri sefi so omejili stevilo tort, ki so kjih bili pripravljeni fasati v glavo, potem je bila pa drazba - kdo da vec. Za taglavnega sefa je eden placal 200 dolarjev za mu zabrisati torto v glavo.

No, vse torte so se porabile, sefi so vsi preziveli, skupaj pa smo zbrali ogromno denarja, pa se stos je bil.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...