x astya x 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Najteže je biti preprost. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Pa še res je! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Lastnina je past; tisto,kar mislimo,da imamo,ima nas. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Kdor se pred nekom klanja,drugemu kaže hrbet. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Zelo lepe misli! So že romale v mojo zbirko misli. (Fajn bi bilo, če bi napisal še avtorja.)Hvala! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto,kar hočem.In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim,kar si,če želiš postati tisto,kar nisi; kajti tam,kjer si postal zadovoljen,boš tudi ostal. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
x astya x 27. april 2003 Avtor Prijavi Deli 27. april 2003 Joj,koliko dobrot uide nevrednim iz rok! Tamara,avtorjev ne poznam ker to pišem po spominu,ko se spomnem napišem,če pa se bom spomnil avtorja ti bom napisal.Čao. Citiraj Trening 1ena,dva,ena,dva Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Ja, res, fajn misli... so zbrane tule na LN... Tamara: 1. Eyecatching (LN)2. Karr3. Turski pregovor4. Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 5. F. Quarles Ponavadi pri citiranju navedemo avtorja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 27. april 2003 Prijavi Deli 27. april 2003 Hvala, Marsa! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. april 2003 Prijavi Deli 28. april 2003 Najteže je biti preprost.Ja! Na žalost je res. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.