nosorog 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Kristalka! O sončnem kamnu je napisano v temi kristali in minerali Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Kristalka! O sončnem kamnu je napisano v temi kristali in minerali Sej vem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Kristalka! O sončnem kamnu je napisano v temi kristali in minerali Sej vem! Če veš me pa ne dražt!!! Drgač bom iz protesta ratu stopnica in folk bo hodu po men. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Hihi pa te je!To je bilo namenjeno *girl* Ne bom več! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Opazla sem, da je hematit res ful močen... Jaz blazno zaverovana, da pa meni ne bo nič, da ga ne bom tako hudo občutla, pa sem šla spat in sem ga imela v roki (v bistvu mi je ležal v dlani). In čez kake pet minut me je začela dlan na tistem mestu, kjer je ležal kamen, ful bolet. No sej pol sem vzela roževca in sem imela tega v roki, hematit pa položila zraven sebe. Zaspala sem pa ful hitro... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Opazla sem, da je hematit res ful močen... Jaz blazno zaverovana, da pa meni ne bo nič, da ga ne bom tako hudo občutla, pa sem šla spat in sem ga imela v roki (v bistvu mi je ležal v dlani). In čez kake pet minut me je začela dlan na tistem mestu, kjer je ležal kamen, ful bolet. No sej pol sem vzela roževca in sem imela tega v roki, hematit pa položila zraven sebe. Zaspala sem pa ful hitro... Zaspala si ful hitro, pa ne za dolgo? Ob čudni uri nam tole pošiljaš? Da nam ne nameravaš "odleteti" na kakšen žur, za katerega majo dovoljenje le bejbe, ki prifrčijo na metlah? Tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2004 Nosorog, dbest, ko si komentiral, zdajle sem se spomnila, namrec - ali mi prosim nekaj odgovoris?A se ti ljubi prebrati :o|o: moj post na 1. strani, ko pravim, da je meni opal 'zarel' modro, neki drugi punci pa 'rdece'.Zanima me strokovna razlaga - v cem je finta, v toploti? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Nosorog, dbest, ko si komentiral, zdajle sem se spomnila, namrec - ali mi prosim nekaj odgovoris?A se ti ljubi prebrati :o|o: moj post na 1. strani, ko pravim, da je meni opal 'zarel' modro, neki drugi punci pa 'rdece'.Zanima me strokovna razlaga - v cem je finta, v toploti?To sem prebral že pred časom in o tem veliko razmišljal. Fizikalna razlaga bi sedla pri višjih temperaturah, tako pa sem pri fizikalni razlagi brez besed - ne pa tudi povsem presenečen. Od kristalov sem doživel že bolj šokantne stvari, je pa definitivno tole, s spremembo barve, nekaj izjemnega. Cahn, kakršen večini ljudem ni dan nikdar v lajfu. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Opazla sem, da je hematit res ful močen... Jaz blazno zaverovana, da pa meni ne bo nič, da ga ne bom tako hudo občutla, pa sem šla spat in sem ga imela v roki (v bistvu mi je ležal v dlani). In čez kake pet minut me je začela dlan na tistem mestu, kjer je ležal kamen, ful bolet. No sej pol sem vzela roževca in sem imela tega v roki, hematit pa položila zraven sebe. Zaspala sem pa ful hitro... Zaspala si ful hitro, pa ne za dolgo? Ob čudni uri nam tole pošiljaš? Da nam ne nameravaš "odleteti" na kakšen žur, za katerega majo dovoljenje le bejbe, ki prifrčijo na metlah? Tralalero - lalala Hehe, nosorog, govorila sem za nekaj dni nazaj...... Ja, pošiljam ob čudni uri, ker me čez dan ni doma, zvečer pa lahko v miru preberem vse poste tega dne, brez raznih sprememb v topicih, se pravi, medtem ko berem, noben ne komentira.... Zaenkrat mam še počitnice in si lahko privoščim, da hodim pozno spat.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Zaenkrat mam še počitnice in si lahko privoščim, da hodim pozno spat.... Zakaj pa ne. Živimo v svobodni diktaturi - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.