Skoči na vsebino

Sars

Volk K.L.

Recommended Posts

:sniky: Kaj mislite o pojavu te bolezni, ki razsaja po JV Aziji in po Kitajskem x?x Zdi se mi čudno, da se je ta bolezen pojavila v času vojne z Irakom in svetovne gospodarske recesije, kjer je edinole Kitajska bila do zdaj brez krize in recesije. Le kdo bi se lahko bal napredujočih Kitajcev x?x SARS je sigurno iz laboratorija, kaj menite vi x?x
Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

:angry: Ja, in glupa izjava naših zdravstvenih delavcev, da zaenkrat ni možno, da bi se v Sloveniji pojavil SARS. HALOOO! Luka Koper, Trst, ilegalci... kako ni možno? Prej tu, kot kje drugje, sploh je nevarno za nas, ki živimo na slovensko-italijanski meji. V Trstu je več Kitajcev kot Italijanov in znova in znova prihajajo novi, pa da ni možno!! Take izjave bi si morale zaslužiti posebno mesto v zgodovinski knjigi Slovenije. x:Dx :xx!:
Love is hello and goodbye...until we meet again....

Ja, Volk - dobro, da si odprl tole...

Tudi sama sem takoj bila mnenja, cim sem izvedela takrat na zacetku za tole, da je bilo lansirano.

Res nenavaden tajming pojavljanja te bolezni...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Virusi se širijo s hitrostjo reaktivnih letal. Neumnost je misliti, da bo bolezen ostala na ozemlju kje se je pojavila. Pa karantene gor ali dol.

Tudi meni se nekako dozdeva, da bi lahko bil umetno narejen. Biološko orožje.

Nekdo se spet igra Boga...

Vendar je to orožje rahlo nepredvidljivo. Mnogokrat se obrne proti tistemu, ki ga izdela - če se spomnim samo na čebele ubijalke - križanke med evropsko delavno čebelo in afriško veliko. So pametni znanstveniki mislili, da bodo dobili veliko delavno Ameriško čebelo! Saj so jo! Vendar so prepozno spoznali, da so hkrati podvojili, kaj podvojili....x100 njene napadalne nagone....in so se odločili, da bodo uničili ta stvor. Pa je 7 čebelic ušlo smrti. Samo 7! Vendar dovolj, da so se zarodile in evo....zdaj se maščujejo...in to kako!

Hja...saj..Sars je že v Kanadi...še malo pa bo v ZDA...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Tut če ni iz laboratorija, je naše - človeško - maslo. Čeprav verjetno, da so kej preveč zmešal, pa je mogoče clo mal ušlo. Skratka kot vedno.

Če se igramo bogove, se nam narava maščuje. Pol pa jokamo. :cry:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

:vragec:

sars je tipichen produkt komunizma

najprej kashlash, pol vrochina, pol lezhish, vsi ti hochjo pomagat, pol pa crknesh...

pol pa usi k so ti hotl pomagat, rechejo, pa sej smo mu dobr hotl

:vragec: bi kuru vse rdeche

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

skrajn cajt de se tale prenaseljenost resh

si bo priroda opomogla,

pa tut volk©i bojo mel kej pochet x:px x:o)x x;)x

:vragec: pa itaq ne bo ostau praznih rokic

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

khe ...khe ...khe

lucifer

tib pa zhe mogu vedet

de pr nas...(miislm doma u infernu)

vlada

SOCJALNI DEMAGOGIZEM

:vragec: bo she lucifugeja nauchu kozjih molitvic

Tip ki se je vrnil s Tajske mi je povedal, da so na tajskem iimel že pred objavo zakona, da je potrebno nosit masko bile vse trgovine dobro založene. Ko je folk nabavil maske so rekli, da ta ni dobra in da morajo kupiti novo. Te maske proizvaja eno ameriško podjetje. Biznis je biznis pa tudi na račun ljudi. Podlo in ...
www.rael.org

Saj niso - saj so Muslimani... 'krivi' - zakaj so pa teroristi!

Americani so tisti, ki so objektivno pokazali s prstom na krivca in zaceli delat red.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick - moja objava je bila misljena ironicno - sorry, ker mi ni uspelo...

Hotela sem izpostaviti tole - 'kriv' - iz katerega vidika namrec gledamo?

Ker ocitno so Muslimani nekaj bili 'krivi' - da se jim tole zdaj dogaja.

O tem pa so presodili kar Americani sami.

Torej - kdo gleda? American? Musliman? Anglez? Francoz? Nemec?

Picasso

Drugače se pa tudi jaz bojim močne Kitajske. To je država najhujšega kapitalizma + komunizma. Mi je že bolj všeč socialni kapitalizem + demokracija, kot ga imamo mi.

Demokracija je to, kar ameriške korporacije rečejo, da je demokracija. x;)x

Ja, Volk, jaz sem se vprašal enako. x:Dx

Mick - saj se mi je zdelo, da ti morda ni cisto jasno, kaj je zdaj to..

Ker - kdo je kriv?

Tisti, ki napada ali tisti, ki je napaden na svoji zemlji?

Aja - gre za to, kdo je bil PREJ kriv...

Chippendales? x:Dx

A ves da ne vem, ce sem sla ze sploh v tisto temo... Da ne bi s kaksnimi 'svojimi'...

Mislim, ker meni je to... hecno. Ne zdi se mi 'mosko', no... Pa ne maram ekshibicionizma, sploh pa ne prenesem histerije - in bojda je tam kar evforicno...

Da pa ne bos mislil, da mene ze niso kdaj vabili zraven (je ze bilo kot kaze kaj takega). Meni se zdi skoda casha... grem raje v disco in plesem celo noc, kot pa gledam tole.

Zenske pa... ma! Tu mach! x:Dx

Saj pravim - brez veze, da komentiram...

In - aja - sploh pa sem sita tipckov, ki plesejo po odru - boybendi.... iiikk - mravljince dobim!!! (aja - pa ne 'ta dobre' - mravljince- ampak alergijo totalno)...

Pa ne maram izklesanih fac pa pretiranih bicepsov, pa razkazovanja - zdi se mi ponizujoce...

Ko bi gledala, bi mi bilo neprijetno in nerodno - nerodno zanje...

Ne vem, no - ne znam opisat.

Ne zanima me, skratka...

Ne padam toliko na samo telo, na to sceno...

Volk, sory - tole pa nima zveze s Sarsom...

x:Ix

Picasso

Kar se tiče tega SARS-a, zdaj ko je že "poletje" se ni za sekirat, je pa zakrbljujoče pozimi, ko je idealna sezona za takšne bolezni kot so sars, gripa itd., hudiča ne maram pomisliti na to da je lahko sars, enak španski gripi, ki je pomorila več ljudi kot prva svetovna vojna.
Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...