Skoči na vsebino

Prijateljstvo

nejkica

Recommended Posts

Imeti zdrave odnose z ljudmi pomeni, da jih imaš rad takšne, kakršni so zdaj, ne takšne, kakršne upaš, da bodo postali jutri. x:)x

Eden najpomembnejših načinov, ki ti pomaga, da se ljubezen v vajinem odnosu obnese, je ta, da se naučiš sporočati popolno resnico. x:Ix

Ljubi in imej za prijatelja tistega, ki te ne bo nikoli zapustil, ko bodo vsi odšli, in ne bo dopustil, da bi ti na koncu propadel. :2src:

Prijateljstvo je zlata vrv, ki lahko se pretrga, lahko se znova sestavi, a vozel vendarle ostane. x;)x

Najboljših in najlepših reči na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti, občutiti jih moramo s srcem, da bi bilo teh stvari še več. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 168
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nejkica - zivjo in dobrodosla! x:)x

To pa je res lepo spremljati, s kaksnimi pozitivnimi vibracijami pa si ti uletela na Forum. :vio:

Prepricana sem, da imas sama dosti prijateljev...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Za vrednost enega leta, vprašaj študenta, ki je na zaključnem izpitu padel.

Za vrednost enega meseca vprašaj mater, katere otrok je prišel na svet prezgodaj.

Za vrednost enega tedna vprašaj izdajatelja tedenskega časopisa.

Za vrednost enega dneva, vprašaj zaljubljene, ki čakajo na to da se vidijo.

Za vrednost ene minute vprašaj nekoga, ki je zamudil svoj vlak, svoj avtobus ali pa letalo.

Za vrednost ene sekunde vprašaj nekoga, ki je preživel nesrečo.

Za vrednost ene milisekunde vprašaj nekoga, ki je na olimpijskih igrah dosegel srebrno medaljo.

Čas ne čaka nikogar.

Zbiraj vsak trenutek, ki ti ostane, kajti ta ima vrednost.

Deli ga s posebnim človekom in ta bo še čudovitejši. :rolleyes:

Avtor neznan

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Kot pravijo, da pravega prijatelja srečaš/dobiš v nesreči...

To se je tudi meni zgodilo...in vem kaj to pomeni....na žalost

pa se jih je nekaj med potjo ustavilo in spremenili so smer poti...

Life goes on.

Nikoli se ne smemo obračati na preteklost, ker to največkrat bolj

škodi kot koristi.....

xrolleyesx

Madona kva se nagnete prjatlov, ko zvejo da maš dobro plačo  xg:Dx .

Si me spomnil na ono reklamo... Ko so bili ti grejpfrutovci... ko so gledali zrebanje... pa en pravi: ce zadanem, castim... Pol pa zadane, pa se vsi navdusujejo, on se pa odsunja ven... x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Si me spomnil na ono reklamo... Ko so bili ti grejpfrutovci... ko so gledali zrebanje... pa en pravi: ce zadanem, castim... Pol pa zadane, pa se vsi navdusujejo, on se pa odsunja ven...  

x:Dx x:Dx Jaaaa, ta reklama je ena od legendarnih. "Joško ti s' naš najboljši prjatu". x:Dx x:Dx x:Dx

Ja sam ka mali pao s lipe

• 2 months later...

danes razmisljam o tem, kako imas lahko ful dobre prijatelje.. pa odnosi scasoma nekako zbledijo.. zvodenijo.. In pridejo novi, seveda.. ampak vsake toliko se spomnis na stare, in ti je hudo, ker jih ni vec.. ampak ves, da nima smisla, da bi jih klical in nekaj vzpostavljal kontakte.. ker ni vec isto..

aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

danes razmisljam o tem, kako imas lahko ful dobre prijatelje.. pa odnosi scasoma nekako zbledijo.. zvodenijo.. In pridejo novi, seveda.. ampak vsake toliko se spomnis na stare, in ti je hudo, ker jih ni vec.. ampak ves, da nima smisla, da bi jih klical in nekaj vzpostavljal kontakte.. ker ni vec isto..

aliana

Ste si pač izmenjali v življenju kar vam je bilo namenjeno izmenjati... (opravili ste svoja poslanstva drug drugemu x:px )..

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Živjo,

zanima me nekaj:Kaj konkretno vi pričakujete od prijatelja?Pričakujete preveč, normalno, ali premalo?Kaj mora imeti vaš prijatelj, kar drugi nimajo?

Kaj pa najboljši prijatelj?

To sprašujem, ker zadnje čase pri sebi ugotavljam, da od prijateljev zahtevam premalo...zato je tudi tako kot je...premalo sem zahtevna , preveč popuščam, preveč sem tolerantna...Je to sploh priporočljivo x?x

Lep pozdrav,

Yoko

Girlfriends come and go, friends stay.... hehe, itak ni drugega.. za povedat pod to... nevem prijateljstvo je najbrž en tak fenomen v človeški družbi, ni tako močno kot ljubezen, ampak velikokrat je velikoboljše....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...