nejkica 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Imeti zdrave odnose z ljudmi pomeni, da jih imaš rad takšne, kakršni so zdaj, ne takšne, kakršne upaš, da bodo postali jutri. Eden najpomembnejših načinov, ki ti pomaga, da se ljubezen v vajinem odnosu obnese, je ta, da se naučiš sporočati popolno resnico. Ljubi in imej za prijatelja tistega, ki te ne bo nikoli zapustil, ko bodo vsi odšli, in ne bo dopustil, da bi ti na koncu propadel. Prijateljstvo je zlata vrv, ki lahko se pretrga, lahko se znova sestavi, a vozel vendarle ostane. Najboljših in najlepših reči na svetu ne moremo videti, niti se jih dotakniti, občutiti jih moramo s srcem, da bi bilo teh stvari še več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Nejkica - zivjo in dobrodosla! To pa je res lepo spremljati, s kaksnimi pozitivnimi vibracijami pa si ti uletela na Forum. Prepricana sem, da imas sama dosti prijateljev... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 JA NEJKA, OČITNO SE ZNAŠ PRAVILNO PREDAJAT Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Za vrednost enega leta, vprašaj študenta, ki je na zaključnem izpitu padel.Za vrednost enega meseca vprašaj mater, katere otrok je prišel na svet prezgodaj. Za vrednost enega tedna vprašaj izdajatelja tedenskega časopisa.Za vrednost enega dneva, vprašaj zaljubljene, ki čakajo na to da se vidijo. Za vrednost ene minute vprašaj nekoga, ki je zamudil svoj vlak, svoj avtobus ali pa letalo. Za vrednost ene sekunde vprašaj nekoga, ki je preživel nesrečo.Za vrednost ene milisekunde vprašaj nekoga, ki je na olimpijskih igrah dosegel srebrno medaljo. Čas ne čaka nikogar.Zbiraj vsak trenutek, ki ti ostane, kajti ta ima vrednost. Deli ga s posebnim človekom in ta bo še čudovitejši. Avtor neznan Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 WoW, Tina... tole pa je dobro, pa prvic slisim-vidim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Kot pravijo, da pravega prijatelja srečaš/dobiš v nesreči...To se je tudi meni zgodilo...in vem kaj to pomeni....na žalostpa se jih je nekaj med potjo ustavilo in spremenili so smer poti... Life goes on.Nikoli se ne smemo obračati na preteklost, ker to največkrat boljškodi kot koristi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 seveda, ker preteklost je narejena za sedanjost; učim se gradit in pozabit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. april 2003 Prijavi Deli 30. april 2003 Prijatelje dobiš, ko si srečen,spoznaš pa jih, ko si nesrečen. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 30. april 2003 Avtor Prijavi Deli 30. april 2003 Prijatelje dobiš, ko si srečen,spoznaš pa jih, ko si nesrečen.To si pa res lepo povedala.......bravo....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Madona kva se nagnete prjatlov, ko zvejo da maš dobro plačo . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 she biushi prjatli uletijo ma dobre izkushnje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Madona kva se nagnete prjatlov, ko zvejo da maš dobro plačo .Si me spomnil na ono reklamo... Ko so bili ti grejpfrutovci... ko so gledali zrebanje... pa en pravi: ce zadanem, castim... Pol pa zadane, pa se vsi navdusujejo, on se pa odsunja ven... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 Si me spomnil na ono reklamo... Ko so bili ti grejpfrutovci... ko so gledali zrebanje... pa en pravi: ce zadanem, castim... Pol pa zadane, pa se vsi navdusujejo, on se pa odsunja ven... Jaaaa, ta reklama je ena od legendarnih. "Joško ti s' naš najboljši prjatu". Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Kvalitete prijateljstva ne odloča tisto, kar daš prijatelju, temveč tisto, kar si mu pripravljen dati. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 vse je v spontanosti in radodarnosti, vse ostalo je le predobedek nikar se ne skrivaj za nečem, če posumiš kaj in zato tvegaš friendship . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 danes razmisljam o tem, kako imas lahko ful dobre prijatelje.. pa odnosi scasoma nekako zbledijo.. zvodenijo.. In pridejo novi, seveda.. ampak vsake toliko se spomnis na stare, in ti je hudo, ker jih ni vec.. ampak ves, da nima smisla, da bi jih klical in nekaj vzpostavljal kontakte.. ker ni vec isto.. aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 ..kej ni več isto, a dat poprawca? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 odnos, obcutek bit s clovekom.. Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 D:\FOTKE\friends.gif Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 ja, Aliana, to vsak u layfu ima na meniju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. julij 2003 Prijavi Deli 18. julij 2003 danes razmisljam o tem, kako imas lahko ful dobre prijatelje.. pa odnosi scasoma nekako zbledijo.. zvodenijo.. In pridejo novi, seveda.. ampak vsake toliko se spomnis na stare, in ti je hudo, ker jih ni vec.. ampak ves, da nima smisla, da bi jih klical in nekaj vzpostavljal kontakte.. ker ni vec isto.. alianaSte si pač izmenjali v življenju kar vam je bilo namenjeno izmenjati... (opravili ste svoja poslanstva drug drugemu ).. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Živjo, zanima me nekaj:Kaj konkretno vi pričakujete od prijatelja?Pričakujete preveč, normalno, ali premalo?Kaj mora imeti vaš prijatelj, kar drugi nimajo?Kaj pa najboljši prijatelj?To sprašujem, ker zadnje čase pri sebi ugotavljam, da od prijateljev zahtevam premalo...zato je tudi tako kot je...premalo sem zahtevna , preveč popuščam, preveč sem tolerantna...Je to sploh priporočljivo Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Yoko! Mislim da od prijatlov ne pričakujem NIČ. Pač sprejmem kar mi dajo in jim dam kar imam, ne da bi razmišljal o tem kaj mi bodo dali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 yoko, delaj tko, da ne boš na škodi, se pravi uri se v Zmernosti. če eden nima časa večkrat ,potem delaj isto ;sej nisi edina, ki rešuješ s tem vezo. A se sploh trudi kdo bolj kot ti_ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Girlfriends come and go, friends stay.... hehe, itak ni drugega.. za povedat pod to... nevem prijateljstvo je najbrž en tak fenomen v človeški družbi, ni tako močno kot ljubezen, ampak velikokrat je velikoboljše.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.