Volk K.L. 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Ja imam grdo navado, da zelo dobre prijatelje ko se srečamo povprašam če so kaj "bubali" ali pa če jih kaj kurc gleda. seveda reakcija je v smehu, še posebej če so njihovi partnerji zravn. . Smatram da bi morali biti prijatelji medsebojno tovariški v pravem pomenu besede. Tovarištvo med prijatelji izgineva in vse bolj prihajajo v ospredje drugi interesi. Predvsem statusni simboli. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 28. julij 2003 Prijavi Deli 28. julij 2003 Eh Yoko......klamfajo....... :xx!: ....tega kako nihče nič ne pričakuje od nikogar imam že počasi dovolj........ker to velja res le za izjemno redke izjeme......pa valjda niso vse na tem forumu . Najprej treba ugotoviti kaj ti smatraš za prijatelja........ker prijateljev ima človek v življenju zelo malo, zeeeeeloooo malo. In od prijatelja jaz v tem svetu takšen kot je pričakujem dosti.....in sem zanj tudi pripravljen narediti dosti..........Pričakujem, da mi stoji ob strani, ko sem v stiski, mi pomaga v okviru njegovih zmožnosti in da se seveda potrudi, da me posluša, se pogovarja z menoj, me podpira, vzpodbuja.....da mu lahko zaupam svoje največje skrivnosti in vem, da bodo ostale pri njem, da se lahko z njim zapijem, zabavam, potujem, hodim na prireditve........da se mu pustim spoznati do konca in me sprejme takšnega kot sem, da ga lahko pokličem v stiski ob treh zjutraj, da bo prišel po mene 200km daleč, če bo to potrebno, da me ima iskreno rad .......skratka veliko pričakujem od prijatelja....da mi stoji ob strani v dobrem in slabem.......in vse našteto in še več kar sem pozabil omeniti sem mu pripravljen nuditi tudi jaz......Toda takšno prijateljstvo mora vzkliti, zoreti.....in dozoreti....šele potem je to res pravo prijateljstvo.....ko se zanj več ne rabiš spraševati a je pravo.....ker je življenje pokazalo, da je.... In ko se vprašaš koliko ljudi ti je pripravljeno, sposobno uresničiti ta tvoja pričakovanja....ugotoviš, da imaš zelo malo prijateljev....vsakega, ki ga imaš.....pa je izjemno dragocen......in realno je, da jih dosti ne moreš niti imeti.......in je že razlog, da je temu tako. Mick! Nisem prepričan, da smo tukaj prav vsi čudaki. Po mojem je razlika med pričakovanjem in dejstvi. Dejstvo je, da bo pravi prijatelj prišel , ko ga pokličeš oz. rabiš, pa če to pričakuješ ali ne. Problem je, da od ljudi pričakuješ da bodo prišli, pa ne pridejo. Mogoče le ti niso prijatelji ali pa pač ta trenutek ne morejo, in če si jim ti prijatelj boš to razumel! Od nobenega ne pričakuj, da bo vedno in samo tebi na razpolago - vsak ima svoje življenje in privilegije, obveznosti, ... Bistvo je v temu, da vsem, in še posebaj prijateljem, to dopustiš in jih vzameš takšni kakršni so! Je pa tudi res, da imaš malo prijateljev - vsaj tistih pravih! Mislim pa, da je problem v tem, da če od nekoga nekaj pričakuješ in potem tega iz kateregakoli vzroka ne dobiš, le tega ne smatraš več za prijatelja namesto, da bi dopustil tudi druge možnosti. Osebno smatram za prijatelje tudi ljudi s katerimi se nisem videl že 10-15 let, pa so mi še vedno pri srcu. Vem da, če jih spet srečam, ne bo več isto - vendar tista vez ostane, in če jim daš možnost se spet lahko razvije tisto pravo prijateljstvo (seveda ne vedno, je pa velika verjetnost)! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Prijatelj vseh je prijatelj od nikogar... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. avgust 2003 Prijavi Deli 11. avgust 2003 res je.sem že izoliran Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2003 Prijavi Deli 13. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Mick, res mislis, da se prijatli dobro pocutijo, ce jim ni treba pomagat. Zame je kdaj prou obratno, ko vidim prijatla, da se muci (tako ali drugace) in ne vprasa za pomoc mi je hudo. Ne vem kaj naj si mislim, sem slab prijatelj ali kaj je narobe z mano... Sej v koncni fazi vse probleme resi vsak sam (ne govorim o prenasanju pohistva, ...), so pa prijatli tisti, ki ti stojijo pri strani, ti kdaj odprejo oci in razumejo tvoje odlocitve oziroma jih sprejmejo tudi, ce jih ne razumejo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Včasih si pač takega razpoloženja, da ne pride v poštev niti partner niti prijatelji, še tako dobri. Potrebuješ čas in mir da postaviš stvari na svoje mesto in to ne pomeni, da je s komerkoli okoli tebe kaj narobe. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 Prijatelji so dabest, od njih pričakujem da bodo tisto kar so, in prijatelji postanejo takrat ko ugotovim na njih tiste dobre značilnosti ki jih lahko nosi človek.... in sem jim tudi jaz en tolk všeč da se pogovarjamo.... zabušavamo čas skupaj... hehe, to je prijatelj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2003 Prijavi Deli 19. avgust 2003 hja, pa res, zabušawat,huhu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 Za prijatelje sprejmem tiste, ki so mi na večih nivojih blizu in posedujejo vsaj 3 svinjske gene Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 22. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 22. avgust 2003 živ... me veseli, da vas je tolko napisalo komentarje glede prijateljstva, ker kot nekateri od vas pravite...prijateljstvo je nekaj posebnega, enkratnega in včasih se ga ne da opisati... zgodi pa se, da včasih preveč od njega-prijateljstva pričakuješ...takšne napake sem jaz včasih delala, venadr me je izučilo...in človek se na napakah uči...najtežje na tem svetu je nekomu zaupati..to je lahko zelo dolgotrajen proces...vsaj zame to velja...sam na koncu, ko vidiš da to je to...da ni več ovir...da mu/ji lahko zaupaš vse tudi "svoje" življenje, potem to je to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Se pravi prijateljicam? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 ...ma zdaj bom izpadel Micka ....samo......mogoče pa res .....le moji prijateljici Žalostno Mick,če uporabiš samo "mogoče". Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Kakor za koga......sam sem s takšno svojo ugotovitvijo čisto zadovoljen . Če bi pa pozorno bral....bi opazil, da je šel "mogoče" v kontekst odgovora postu JanjeK.......kar pomeni....da mogoče pa res....le njej . Pa lep pozdrav x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 ..eh Mick, sej si v redu dedc,samo tisti "mogoče" pa še zmeraj ostane(kot si s svojo ugotovitvijo čisto zadovoljen), a ne? In če si do prijatelja samo "mogoče" iskren, ga je prijatelj naj....,pa še sam, s takšnim odnosom,se strinjaš? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Prijateljstvo ima več stopenj in za pravega prijatelja imam jaz takega človeka, ki razen spolnosti kar se tiče zaupanja doseže približno tak nivo kot partner, to pa ni malo in običajno na lepe oči nisem 100% zaupljivo bitje ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Ma ja sej je , ne bom več bluzu. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Mick tole pa zaupam samo tebi: zaupam samo sebi! Veš izkušnje, leta, kupiš si pameti, ko nasankaš prevečx Kodrlajska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Predvidevam, da si se sankala vedno pozimi a ne, pa glede na to, da je zima samo 1/4 leta, ni bilo tako hudo ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Janja pa ti me čitaš ko odprto knjigo, točno! ampak ti povem, da tiste buške od zime so pa še zdaj tukaj nekje ...mislim no... se mi zdi... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 jebelacesta Mick, ti pa si se podal v to zaupanje gor pa dolglavno da se mamo vsi radi naš Mick stay cool pa ne tolk razmišlat pa se sekirat Baby baby it s a wild world... poznaš to pesmco? mej se odličnofajn Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luna 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 Se strinjam s kodrlajsko.... ko greš dvakrat na led, se tretji avanturi raje izogneš in v življenju postaneš nekoliko bolj previden! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 vas oslov da je veliko? nas -ou pa bolj malo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 a ne de? -i smo tko rekoch unikatni Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. avgust 2003 Prijavi Deli 26. avgust 2003 ....ja.....unikatni osli Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.