nejkica 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 SESTAVINE: 20 dkg špagetov ali rezancev20 dkg kraške pancete2 dcl kisle smetane2 rumenjakamaslopopersolpeteršilj POSTOPEK: V slanem kropu skuhamo testenine al dente. Medtem na maslu prepražimo na majhne koščke narezano panceto, da spusti maščobo in postane hrustljava. Popopramo.Testenine odcedimo in jim (kar v loncu, da ostanejo vroče) primešamo prepraženo panceto, peteršilj, surova rumenjaka in kislo smetano. Dobro premešano. Carbonaro razdelimo na krožnike, po želji potresemo z parmezanom. MNJAM...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Če zamenjaš kraško panceto s hamburško slanino, je še boljš. Preverjeno. Tako carbonaro delajo v Piazi Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Njami, Nejkica.. Aha, Mašinca - dobro tam, ne? Piaza... (nekje imamo gostilne, ki jih priporocamo ali nekaj podobnega, pa smo tudi to nasteli - pa ko sva ravno pri tem - imas morda ti 'na zalogi' kaksen plejs, ki ga priporocas? In seveda Nejkica in seveda vsi). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Ojla..... Prihajam iz Krasa, tako da vsem priporočam, da pridete kaj mimo..... Moje naj naj kraške gostilne so: 1. Gostilna Skok v Štorjah (po stari cesti Postojna-Sežana) 2. Gostilna Mahorčič v Rodiku (zelo znana, same pomembne osebe hodijo tja, rezervacija obvezna) 3. Ribje specialitete v Merčah pri Sežani, pa v Izoli pri Ribiču.. Sem najraje zahajam..... Kaj pa vi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Upam, da se ne bo slišal prevzetno, ampak največje gurmansko doživetje, sem izkusila v dvorcu Zemono. Vodeni Slow food je fantastičen, najejo se oči in želodčki. Res je sanjsko. Če se greš zares, traja celotna "seansa" okrog 5-6 ur, zato je zelo pomembno, da imaš sabu tudi dobro družbo. Res pa je, da zadeva ni za vsak dan, tako zaradi pomanjkanja časa, pa tut prov pocen ni. LP Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejkica 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 če te zanima slow food, potem pojdik Špacapanu v Komen......je ena izmed naj naj gostiln...dobili že polno nagrad........ lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zivjo! _nejkica ta recept je dober ce pa dodas se provansalske začimbe in začimbe 4 okusov je omaka še bolša. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.