Tigrca 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Prosim, da bi se dobro iztekel prihajajoči dopust, kjer bom prvič v življenju v vlogi mame in to trem!!Upam, da jih bom ukrotila, da bodo pojedli vse, kar bom kuhala...Da mi ne bojo kaj ušpičili... Oh kar malo me panika grabi...Saj bo, saj bo... Ribica priporočam se ti ta teden res močno HvalaTigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Tigca...ne skrbi...NIKOLI ne pojedo vse kar skuhamo...zato nč panike...sam bodi cool...verjetno je njih še bolj strah kot tebe...bodi odkrita...priznaj, da ti ni lahko...pa bo...boš vidla.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Hvala, joj ampak ne vem, no, res jih imam ful rada in vse bom naredila, pol me bodo pa okrog mezinca, sigurno...saj ... Občudujem vas mame!!Tigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Držite pestizdaj pa mrzlične priprave, da ne pozabim ... in... in... Človek ne jezi se :o Tigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Tigrica draga! Vas že kar vidim, kako se boste imeli lepo! Helena p.s. Kaj meniš, a verjameš zdej, no Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Želim si vsaj tako lepe počitnice kot lani. Morje deluje name čarobno. P.S. Tigrica tudi jaz bom letos že drugo leto kuhala za tri otročičke + 1 moškega "otročka" . NAJ VAM BO LETNI ODMOR - DOBESEDNO ODMOR! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Tigrca, boš poročala? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tigrca 7. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2003 Polna vtisov, Hvala vsem, cele in žive in zdrave sem včeraj nazaj pripeljalaTigrca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.