nosorog 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 pošlji po mailu, pa bomo spedenal O.K. Jutri. Grem zdle pančkat. Nočko. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 No prou. Nočko Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 in jaz komaj čakam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 pošlji po mailu, pa bomo spedenal Pošlji, pošlji, ... kako le? Saj nimam tvojga maila. To pa bi bil edini način, da jih prek priponke kam pošljem, k čist zares veze nimam o kutiji, zvani računalnik. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 lej ga ... moj mail dobiš, če klikneš na moje ime (drgač pa mateja@lunin.net) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 lej ga ... moj mail dobiš, če klikneš na moje ime (drgač pa mateja@lunin.net)Sorči, sam tvojga maila se NE dobi, če klikneš na tvoje ime, ker piše zasebno!!!No, dobiš pa na lunin net. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 atlanta Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 kaj pa to pomeni? simbolika česa?- oblike česa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 atlanta 2 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Osnovna oblika atlante po mnenju nekaterih francoskih radiestezistov (Belizal in podobna banda) deluje le tedaj, kadar je izdelana v obliki prstana. Pri tem konca trikotnikov po debelini počasi "padata" in se spojita s prstanom tako, da praktično ni zoba. Če je narejena v ravni obliki, naj bi prišlo relativno hitro do nekakšnega zasičenja, zaradi česar celo sama začne oddajati slabo energijo. To naj bi nevtralizirala dodatna forma (atlanta 2). lalala Hvala, Mateja. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 zdej si me pa prehitel... ravno sem klofala še tisto, kar si zapisal ob teh slikcah... (mal me je zezala tale atlanta... kot vidiš, slikci nista enako veliki...) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 slikci nista enako veliki...)če ta prva začne oddajati negativne energije je dobro da jo druga "premaga" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 No, si pol predstavljaš, kolk je šele mene. Jaz, kar se slikc tiče, ne znam nič - ne pomanjšat, ne kakorkoli pretvorit ... Nič od nič. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 in če tole jaz nesem k zlatarju in tvoj zapis zraven ma da naredi prav a luknjic ni nič... tale moj ma luknjice, na spet sem v bermudskem trikotniku hvala obema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...tole mam tut doma, je palčka, kot nekak odvit prstan ,kot da bi cel prstan prerezal in ga nato zravnali..seveda pa, če to nosiš okrog vratu, potem ti odteka layf energija dol v zemljo....zato tega ne nosim v taki obliki...Tist o odtekanju energije v Zemljo so ti naložil. Če pa se sam tako "naravnaš" ali če verjameš, da se to dogaja, se pa res ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 in če tole jaz nesem k zlatarju in tvoj zapis zraven ma da naredi prav a luknjic ni nič... tale moj ma luknjice, na spet sem v bermudskem trikotniku hvala obema Ti m dau luknjice. Nobenih luknjic ni!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 bemu pr men pa so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Če pa se sam tako "naravnaš" ali če verjameš, da se to dogaja, se pa res ... nene, sm sam probau, tole zadevo nosit...sm meu na vrvici okrog vratu, in potem me je prec začela glava bolet...tale oseba mi je potem razložila,da mi je stekla v zemljo....druge privlačne razlage nism imel niti sam v glavi....potem kr nekak verjamem,....prstan je potem zame zdravilnejši Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Tud jaz imam ta prstan, ki sem ga kupila v Ahatu v Ljubljani. Nosim ga na levi roki, pa ne zaradi pridobitve dobrin...( če bi to veljal, bi bila že zeeelo bogata), ampak zaradi prepričanja...pač me čuva pred negativnostjo Z leve prihaja k tebi, desna pa oddaja. me pa resnično zanima, kaj pomeni tisti venček, na spodnji strani prstana? Glede čiščenja.. hm če se prstan tako zasvina, da dobi črne pike, zraven pa se tudi še majčkeno zvije....mu ničveč nič ne pomaga.. rčeš mu lahko samo Hvala prstan...in ga zakoplješ v zemljico. Glede oblike...moje mnenje. če nekaj verjameš da deluje, potem je lahko tudi majčekn ponaredek pa bo učinek še vedno tapravi.... Moje mnenje pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 .Z leve prihaja k tebi, desna pa oddaja. .deluje, potem je lahko tudi majčekn ponaredek pa bo učinek še vedno tapravi.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 me pa resnično zanima, kaj pomeni tisti venček, na spodnji strani prstana? Glede čiščenja.. hm če se prstan tako zasvina, da dobi črne pike, zraven pa se tudi še majčkeno zvije....mu ničveč nič ne pomaga.. rčeš mu lahko samo Hvala prstan...in ga zakoplješ v zemljico. pozdravček Se bom mal igral in nakladal. Venček spodaj:Modifikacija atlante ima na obodu štiri luknjice (štirica ima numerološko pomen univerzalnosti in celote). Verigo na notranji strani prstana lahko razumemo kot 6 povezanih znakov za neskončno. Šestica simbolizira telesnega človeka, je pa tudi število stvarstva in združitve nasprotij (duhovnega in materialnega, ženskega in moškega principa ...). Luknjice torej na nek način delijo prstan na štiri dele. V vsakem delu so tri očesa povezane verige neskončnosti. Trojka simbolizira duhovni red v vesolju in človeku. Če prstan rata črn, namaži kos vate z zobno pasto in ga očisti. Ful dobr se spuca. Če pa je krevljast, ti ga za drobiž spravi v originalno obliko vsak zlatar, pa še spolira ti ga. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Hm..ja sem vse svoje moči uporabla,da bi ga spucala.. ha tudi kolodont pa krtačko ... , pa mu ni bilo pomoči..tko da res ne vem... No ja kakor koli že ...zdej imam novega, ki se sveti kot sonček Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Tist o odtekanju energije v Zemljo so ti naložil.hj, sm tut to možnost preučil, se spraševal...ampak res, slabo sm se počutu, kr mehak sm postal, ...mi je bolj pr srcu že tale skor 10letni prstan, ki mi očitno stoji ob stran, saj sm ga že ~5x zgubu, pa še vedno prišu je nazaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Modifikacija atlante ima na obodu štiri luknjice (štirica ima numerološko pomen univerzalnosti in celote). Verigo na notranji strani prstana lahko razumemo kot 6 povezanih znakov za neskončno. Šestica simbolizira telesnega človeka, je pa tudi število stvarstva in združitve nasprotij (duhovnega in materialnega, ženskega in moškega principa ...). Luknjice torej na nek način delijo prstan na štiri dele. V vsakem delu so tri očesa povezane verige neskončnosti. Trojka simbolizira duhovni red v vesolju in človeku Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Mela dva, oba počrnela do tiste skrajnosti, da se ju ni dalo več očistit. Sploh pa so cene krmalo visoke, glede na to, da si lahko kaj podobnega narediš tudi sam. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.