Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 .počrnela, ..si bla pa zlo ti tut počrnela Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 joj js tud mela prstanček mi ga kdo podari? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ja! ke se ga sploh dobi?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 a tebi se tudi ne ljubi brat za nazaj? Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 sorry. sm mislu da ne pise nazaj, ker je flower sprasevala tolk o moji neposlusnosti svoje intuicije :!!:, k mi rece 'nazaj preber' jaz pa 0. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 ena opcija je nosorogova: da si ga das naredit. druga, da ga kupis (malo drugacnega) v trgovinah s kamni in podobnim. jaz sem si ga kupila v trgovini kamen nasproti gospodarskega razstavisca. bil je priblizno se enkrat cenejsi kot v knjigarni na copovi. tam (na copovi) so se mi zamerili tudi zato, ker mi ga niso dovolili pomerit. imajo nekaksne obrocke z oznaceno dimenzijo in potem pac kupis prave velikosti. tako kot, ce bi cevlje kupovali tako: das nogo s stumfi na merilo, te zmerijo in potem dobis cevlje v skatli sele potem, ko jih placas, seveda. :xx!: no, ta filing vzvisenosti mi je na sreco bil zadosten alarm, da ga nisem tam kupila. za cceno nisem niti se vedela. potem me je pa kar neslo tam mimo in...ga imam. moras ga dat na roko in ga cutit pa pika. doma ga potem ocistis, pa je! Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Hvala! sploh pa te je bolj malo naokoli ne ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 hm, meni je pa všeč da sem prstan katerega sem kupila, imela na roki samo jaz... zaradi energij. Naslednjega si dam delat, samo da Nosoroga na pir dobim, da mi točno pojasni določene zadeve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Ja naslednega atlantidskega si tut nameravam dat delat, tega ko mam zdej sem kupila v Ahatu! Tudi tam ti ne dajo da pomeriš prstan ZARADI ENERGIJE.....in tut men je blo čist všeč ker sem prej nekje drugje gledala te prstane in jih je lahko vsak prijel in poskuso:sori: ! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
acintya 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Ko sem kupovala prstan so mi rekli, da ga je dobro sprati pod curkom vode in ga dati v kritalno posodo ter ga postaviti na luno, da se očisti negativne energije. Tako isto se ga potem postavi na sonce, da se napolni pozitivne energije. Zanima pa me, če slučajno mora biti med "čiščenjem" na zraku ali se lahko skriva za oknom, ker se malo bojim, da mi ga bo kaka sraka odnesla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Energetski prstani pač delujejo po svoje. Kdor misli da nebo nobene reakcije se zelo moti. Simboli na prstanu imajo veretno še večji pomen/reakcijo. Tako da če ne-veš kaj predstavlja določen simbol oz kaj zahteva od tebe, ga ni preveč priporočljivo uporabljat. Počrnel prstan (ali pa kake druge barve) niti ne tako čudna zadeva danes, bolj čudno je če ti počrni prst... ali pa da naročiš določeno velikost nato pa se ti prsti pomanjšajo (v enem tednu) nakar ti naredijo novega, pa je pol prstan premajhen... pa spet jovo na novo. Sicer pa imajo prsti verjetno dosti povezave z meridiani in njihovimi lastnostmi. Prstan si pa izbereš za tisti prst/roko ki ti paše (ga najbolj občutiš)... jaz imam bol specifične prste tko da lahko nosim prstan na skoraj vseh prstih. Tako nimam problema z obračanjem, saj dam prstan čez dan na skoraj vse prste... odvisno od potrebe. Atlantidski prstan sm mel kake 14 dni pol mi je pa zginil. Oz padel mi je doma na tla in ga ni blo več... Do zdej ga še nism našel pa tudi ga ne iščem. Verjetno bi ga z nihalom našel vsaj v 30min. Sam se nekak ne spravim. Drugače se mi je ta energija zdela dokaj groba in nedodelana povrhu tega je bil prstan proti vsem pričakovanjem čedalje bolj svetel in je bolj in bolj žarel??? No dej ga pa ni več, heh... Glede na notranje kanale pa, po mojem mnenju morajo biti, vsaj uporabnost je večje. Za luknje nimam pojma, verjetno pa je kakšna povezava z dihanjem/čiščenjem. Jest jih mam na mojmu Levčku drugje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Atlantidski prstan sm mel kake 14 dni pol mi je pa zginil. Oz padel mi je doma na tla in ga ni blo več... Do zdej ga še nism našel pa tudi ga ne iščem. Zanimivo. Sama pa povem tole, sem ga zgubila, ko sem ga čistila pa mi je padel ven na tla..pesek. Bila zelo žalostna, ker mi je prstan veliko pomenil, deloval na mojo psiho , da me čuva No in ko sem hotela kupiti novega, sem ga našla in to na tak čuden način, zagledala z balkona kako se nekja sveti in evo moj prstan.Očitno sem ga tisti moment rabila, prstan namreč. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Ali je res da je atlatidski prstan keltski simbol??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spely 3. julij 2005 Prijavi Deli 3. julij 2005 ola !!! no d se mal utaknm še jst u to zadevšno:) jst nosm ta prstan že neki cajta pa mi je ful bl!!!! pa baje se res da kupt tut zlatga!!!! sm srebrn je itak lepš!!!! loh ga čist štut na drugih kamnih če smo že pr tem!!!! ma mejte se pa čewwww Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
KatjaXX 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Lep pozdrav iz Zasavja vsem Luncam! Naredila sem domačo nalogo in prečitala vseh 6 strani! Pa mi ni bilo težko Zdej mam pa eno vprašanje. Moj predragi ta mesec praznuje rojstni dan, po dolgem premisleku kaj mu podarit, sem se odločila za atlantidski prstan. Ne dvomim da ne bo vesel darila, me pa malo skrbi, ker ni ravno pristaš nakita, sploh pa ne prstanov. Zanima me, če ima atlantidski obesek za verižico iste lastnosti in učinke, če mogoče obstaja tudi zapestnica s tem simbolom. Se mi zdi, da bi obesek ali zapestnico raje nosil kot prstan. Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore! Respect, Katja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 Hm...to je zdej tk... Sm enkrat srečala eno žensko, ki se ful ukvarja z eno metodo g. Gorenca, neki v zvezi z alfa in gama žarki z vesolja in kao kakršenkol nakit te ful nekak zasvoji in te "vleče" v območja "smrtnih lukenj"- o tem je itak tema nekje... Jz zdej že ful cajta ne nosim nikakršnega nakita. In tud če dam kako verižco kdaj gor, mam zmeri feeling, da me vleče nekak dol... Sm pa glih zdej srečala eno frendico, ki ful promovira ta atlantidski prstan...Ampak glede na to, da mi gre nakit na živce, ga bom verjetno izgubila (enkrat sm en prstan tolk vrtela na prstu, kr mi je šel na živce, da sm ga odvrtela dol in zgubila- verjetno kaka podzavestna želja ), sploh mi je pa bad, da bi bla kakorkol odvisna od nekega predmeta...(Sm mela en talisman in sm bla bolna okol njega in sm bla prepričana, da če ga izgubim, da bo konc moje sreče...sm doživljala kr strahove, kr predmeti pač pridejo pa grejo). Lohk mi pa tale prstan kr ene par problemov reš, če kej deluje Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ali je res da je atlatidski prstan keltski simbol??? Ni! (lalala) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. julij 2005 Prijavi Deli 5. julij 2005 jst mam pa trikotnik atlantidski... menda nekaj zasciti al kaj?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 12. julij 2005 Prijavi Deli 12. julij 2005 Jutro Jaz pa razmišljam...letos se ponovno vpišem na faks...enega sem pošteno zabluzila...naredila samo en letnik...no čeranvo mi bodo ta letnik tukaj tudi priznali...Ker sem sama po sebi taka da mi hitro tiste trme in volje zmanjka...za učenje in šolo...sem razmišljala da bi si kupila atlandidski prstan da bi mi vsaj mčkno pomagal da bi imela "zicleder" in dokončala še te 2 letnika in diplomirala.. Sedaj pa me zanima...glede na to da ste tukaj nekateri pravi strokovnjaki...če je to pravi razlog da si ga kupim...nočem da bi to nekako izgledalo da nekaj izsiljujem...samo res rabim malo pomoči pri teli moji šoli Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jutro Jaz pa razmišljam...letos se ponovno vpišem na faks...enega sem pošteno zabluzila...naredila samo en letnik...no čeranvo mi bodo ta letnik tukaj tudi priznali...Ker sem sama po sebi taka da mi hitro tiste trme in volje zmanjka...za učenje in šolo...sem razmišljala da bi si kupila atlandidski prstan da bi mi vsaj mčkno pomagal da bi imela "zicleder" in dokončala še te 2 letnika in diplomirala.. Sedaj pa me zanima...glede na to da ste tukaj nekateri pravi strokovnjaki...če je to pravi razlog da si ga kupim...nočem da bi to nekako izgledalo da nekaj izsiljujem...samo res rabim malo pomoči pri teli moji šoli Lp, S A ne kolk bi blo lepo, če bi obstajal kak magičen predmet, k bi nam kr pričaral tisto kar rabmo, npr. zicleder ? Tkolele je lej: Sam prstan ti ne bo dal zicledra, pa pika. Če pričakuješ od prstana "abrakadabra, zdej mam pa zic leder", ne bo šlo. Prstan ti bo pomagu, če boš sama našla dovolj volje in moči, da boš sploh še enkrat začela. Pol bo šlo pa kr samo od sebe. Sam samo čakat in nič narest za, v tvojem primeru zicleder, je premal. Pol je bolš, da ga ne kupiš. Pomoč pri tvoji šoli: če lahko kako pomagam, povej..., sicer pa držim pesti. Sam ne obupat. LP Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne kolk bi blo lepo, če bi obstajal kak magičen predmet, k bi nam kr pričaral tisto kar rabmo, npr. zicleder ? Tkolele je lej: Sam prstan ti ne bo dal zicledra, pa pika. Če pričakuješ od prstana "abrakadabra, zdej mam pa zic leder", ne bo šlo. Prstan ti bo pomagu, če boš sama našla dovolj volje in moči, da boš sploh še enkrat začela. Pol bo šlo pa kr samo od sebe. Sam samo čakat in nič narest za, v tvojem primeru zicleder, je premal. Pol je bolš, da ga ne kupiš. Pomoč pri tvoji šoli: če lahko kako pomagam, povej..., sicer pa držim pesti. Sam ne obupat. LP Moč talismana odvisna je od vere,ki jo njegov lastnik v talismanu zbere x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Moč talismana odvisna je od vere,ki jo njegov lastnik v talismanu zbere x!x No končno ena pametna... mislim, nekateri ljudje nase navlečejo en kup energetskih majic pa kristalov, pa ne vem še česa vse... potem pa....... se nič ne zgodi... kajne.....ja seveda, ker samo od sebe se ne more zgodit... malo se moramo tudi sami potrudit, vložit vsaj malo energije...kajne...Emily Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>No končno ena pametna... mislim, nekateri ljudje nase navlečejo en kup energetskih majic pa kristalov, pa ne vem še česa vse... potem pa....... se nič ne zgodi... kajne.....ja seveda, ker samo od sebe se ne more zgodit... malo se moramo tudi sami potrudit, vložit vsaj malo energije...kajne...Emily Ja, res je, Ebor, meni še noben talisman ni kaj dosti nucal, vsaj kakšne opaznejše spremembe nisem opazila. Prav tako je bilo lajanje v prazno pitje vode iz nevemkakšne barve kozarca, pa magnetna zapestnica, pa atlantidski prstan, pa razni obeski in amuleti.... pa tozadeven šodr. Vse te fore temeljijo po moje na placebo efektu - što se babi htilo, to se babi snilo! Pravijo naši bivši južni bratje. Razne prerokbe pa po moje temeljijo izključno na avtosugestitji - nekdo, kao neki jasnovidec, ti pove nekaj, kar se ti bo zgodilo v prihodnosti, in s tem programira tvojo podzavest, ta pa nato napne vse sile, da poišče in najde takšne okoliščine, ki te bodo pripeljale do uresničitve prerokbe. To, kar pričakuješ, se zgodi, ker si tako programiran. Zato je treba biti prekleto previden pri prerokovanju, kajti pri slabi usodi si glavni krivec ti, ker si bil pač programer (beri prerokovalec!). S tem pa si naložiš le slabo karmo - pravijo! Seveda s tem nočem reči, da ni jasnovidnih ljudi! So - in verjamem, da tudi resnično vidijo tisto, kar povejo. Ampak oni gledajo s tretjim očesom x!x Na žalost je pa mnogo več nekih kvazi jasnovidcev, ki se le okoriščajo s človeško neumnostjo. Pa, saj po svoje imajo prav, kajti človeška neumnost je resnično brezmejna... Prava sreča je v dogodku, ki dejansko se zgodi, ne pa v sreči, ki smo dali si jo napovedati x!x Citat je iz knjige "Modrosti zbrane iz verzov stkane" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 no jst sem pa vesela da imam svoj čarobni prstanček in naj povem, da včasih dela čudeže... in imam svoj kamenček in tud ta dela čudeže, če sem rabila samo eno vzpodbudo, mi je čisto vseeno, če je to samo moč misli... Ebor jst s svojim prstanom čaram, tko da pazi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 Dobro jutro, kolk ste fletn za brat, kr še mal povejte no !! Vsi trije seveda, Selene uh tebe se pa res bojimo hahahaha. HVALA KER STE! VSI TRIJE STE ENI VELIKI SONČKI : SELENE, EBOR, EMILY !! http://www.mamarocks.com/fantasy8.jpg LEPO NEDELJO! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.