Skoči na vsebino

Atlantidski prstan

Borut Hokmak

Recommended Posts

Moja prijateljica ma tak prstan kupila ga je v Indiji :palec: , baje se ga ne sme noben dotakniti, ker se prstan pol onečisti,sej tko kot tam piše se uglasi na magnetno polje tistega, ki ga nosi, aj apa baje naj bi ga nosil na prstancu, kar pa ne verjamem čist
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal
Deli na socialnih omrežjih

Tud to da ti morjo podarit dreamcatcharja je iz tre zvito.

Lahko si ga nardiš tud sam, če si mal spreten...

ja meni ga je ena naredila...pa ne funkcionira več

xrolleyesx

mogoče sm ga preveč zanemarila...mislm tm visi zdej k en špaget :xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ojla!

Atlantidski prstan nosim že 6 let. Podarila mi ga je teta. Tudi teta, babica in obe sestrični ga nosita. Kopila ga je preko neke revije. Je zelo debel, ne kot tej v ahatu in ima tudi luknjice in spirale spodaj.

No da delim mojo izkušnjo z vami. Prstan mi večkrat počrni, in to zelo, čistim ga s ščetko in zobno pasto, potem pa ga držim pod vodo in si predstavljam da spiram vse negativne energije, ga položim v kristalni kozarec in ga pustim na direktnem soncu.

Izgubila sem ga- tako bolj resno 3x. Imam namreč na toploto zelo občutljive prste. Prstan nosim na prstancu in mi je ravno prav, ko pa mi je mraz pa mi je kar prevelik in ga ponavadi na kazalec prestavim. Enkrat sem ga izgubila na travniku v visoki travi. Opazila da ga nimam sem komaj doma ko sem prišla s sprehoda. Vsa žalostna in z občutkom praznine sem šla nazaj na travnik čeprav sem vedela da ga je skoraj nemogoče najti. Naredila sem kot mi je svetovala babica. Hodila sem po travniku in ga z mislimi klicala in če verjamete ali ne sem ga že po 5ih minutah našla. Počutila sem se kot da bi me klical in mi govoril tu sem...

Drugič sem ga zgubila v kampu ob morju. Pospravljala sem smeti pa mi prileze na roko en tak ogromen hrošč in sem iz straha zamahnila z roko pa kar naenkrat ni bilo več prstana. S fantom in prijateljema smo prebrskali cvse okoli šotora, na šotoru, pod šotorem, v štoru drevesa, v smeteh, vse listje premikali (ga je blo res ogromno). Po 2urnem iskanju smo obupali. Žalostna sem sedla na tla in pomislila "Kaj bom sedaj brez mojega prstana. Tako prazno se počutim" in kar naenkrat pogledam proti avtu in spodaj se nekaj zasveti- moj prstan :P Pa tam sploh nisem pogledala ker je bil v nasprotni strani od katere sem pogledala pa še tako zelo pod avtom da ne vem pod kakšnim kotom je mogel pasti tja...

Tretjič sem opazila da ga ni, pa nisem vedela kdaj je izginil... iskala sem ga 3 dni, brez uspeha, ko sem ga 4. dan čisto naključno našla na kamniti potki ji jo mamo okoli hiše. Mislim da očitno ni bil pripravljen iti stran od mene :lol:

Sedaj ima kar nekaj luknjic- takih na površini, obliko pa ima skoraj okroglo.

Ne morem reči ali deluje ali ne, jaz se počutim vredu ko ga nosim in verjamem v njegove pozitivne učinke. Je pa res da imata sestrični kljub temu da ga nosita obe motnje v prehranjenju, babica osteoporozo... babica zelo verjame vanj, sestrični pa ne vem.

• 10 months later...

nad atlantidskim prstanom sem navdušena - nosim ga že več kot leto in skupaj sva šla čez vse faze temnenja in najlepšega sijaja ... on posluša mene in jaz njega xDDx

... zadnjič pa me je presenetil in se ukrivil - zato vprašanje za kagarkoli, ki bi kaj vedel, kako v tem primeru ... prstana seveda zdaj ne nosim, ker sem slišala, da bi ga morala zakopati v zemljo ... x?x

hvala za vse napotke, odgovore ... ga kr pogrešam :V:

nad atlantidskim prstanom sem navdušena - nosim ga že več kot leto in skupaj sva šla čez vse faze temnenja in najlepšega sijaja ... on posluša mene in jaz njega xDDx

... zadnjič pa me je presenetil in se ukrivil - zato vprašanje za kagarkoli, ki bi kaj vedel, kako v tem primeru ... prstana seveda zdaj ne nosim, ker sem slišala, da bi ga morala zakopati v zemljo ... x?x

hvala za vse napotke, odgovore ... ga kr pogrešam :V:

Misliš prav deformiral ali spremenil barvo. Najprej preglej, če ni mehansko poškodovan ( udarjen ali stisnjen ). Če je menjal barvo ne pomeni nič dobrega. Za vsak primer obišči nekoga, ki bo prstan uglasil in pazi nase.

LP

Branko G

Branko G

Misliš prav deformiral ali spremenil barvo. Najprej preglej, če ni mehansko poškodovan ( udarjen ali stisnjen ). Če je menjal barvo ne pomeni nič dobrega. Za vsak primer obišči nekoga, ki bo prstan uglasil in pazi nase.

LP

Branko G

x:Dx x:Dx x:Dx ..svašta....pa je kdo pomislu da mogoče spreminja barvo zarad vlage,temperature al celo pritiska v zraku x;)x

Hja, pogledi in dojemanja glede teh stvari- simbolike ali kaj podobnega so povsem različni. Sicer nisem ekspert in tudi ne podrobneje seznanjen z atlantidskim prstanom , bi pa vsakomu pustil dovolj zraka za osebna dojemanja in občutenja. Jest imam tudi cel kup stvari v sebi, zaradi katerih sem že celo življenje "čuden ", vsaj večini...

Pa ne porajtam preveč....

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Ja saj ga bom...pa bo najbrž kmalu spet temen :o|o:

Ja kar je res je res , če se slabo počutiš je prstan tud temen...potem pa kakrkoli že.....oksidacija gor al dol... xDDx

xsrcx

V bistvu sem se hecal- po moje je potreben mentalnega čiščenja , pa tako / če je srebrn/ vleče nase škodljive energije ,tko da si tudi ti potrebna kakšnih transformacij.Sicer pa ni čudno glede na to,. da si bolna. Posvetli tudi sam brez pucanja ,ko je tvoja energija v lepem kroženju in ni škodljivih energij ,blokad itd...Kar se pa tiče simbolike / atlantidski / -ne poznam zadeve dovolj dobro.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

V bistvu sem se hecal- po moje je potreben mentalnega čiščenja , pa tako / če je srebrn/ vleče nase škodljive energije ,tko da si tudi ti potrebna kakšnih transformacij.Sicer pa ni čudno glede na to,. da si bolna. Posvetli tudi sam brez pucanja ,ko je tvoja energija v lepem kroženju in ni škodljivih energij ,blokad itd...Kar se pa tiče simbolike / atlantidski / -ne poznam zadeve dovolj dobro.

xegox :palec:

vem ja, da si se mal zafrkaval...mi je že enkrat to že nekdo svetoval. xDDx...samo včasih tud ščetka ne pomaga.

hm...mogoče bi sirkova metla x:Dx-al pa ribarca krtača....

Je srebren je ... sem imela že čisto svetlikajočega ...zdaj pa ga spet nekaj sračka xDDx ...

O simboliki se je pa enkrat Nosorog bolj razpisal.....

xsrcx

ok, jst tut že par let nosim ta prstan (na prstancu - kao reševanje problemov), kupljen v ahatu. Pa je še zmer tak, kt je bil, ko je bil kupljen: lep, okrogel, svetleč, nič temen/umazan; nikol ni bil drugačen, kot 1.dan. Ga zmeraj povsod nosim, nikol zgubila. A kaj pomaga, ne vem - loh ja, loh ne, al sm pa sam jst tok učinkovita xDDx v glavnem, sm kr navezana nanj, celo debelina prsta se je prilagodila ožini prstana (če je ful mraz, ga lahko snamem, drugače pa ne, pa še členk prsta se je mal zadebelil), zgleda sva za skupi xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...