Behemoth 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 pa še neki, js sm alergičn na eno kovino (nism čist sigurn kero), sm bral da ste že drugi tud, mene matrajo kake zadrge al pa na verižici uzadi tak da sm razmišlu da bi si dal iz belga zlata nardit, kok je pa kej cenovno belo zlato? dražji od navadnga rumenga ne?belo zlato je definitvno dražje Pa poleg tega, se meni zdi, da material niti ni tako pomemben, v starem egiptu pa ravno niso poznali belega zlata, srebra in zlata So pač delali iz kosti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ja sej to že, sam men je srebro kr kul, sam more bit res zlo čisto srebro, kr če so kake primesi je že možn da sproži alergijo... zato sm pa mislu da bi iz belega zlata si naredil kr mi je kr kul, sam rabu bi še tist od nosoroga ko je reku da ma za originaln prstan razmerja pa to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ja sej to že, sam men je srebro kr kul, sam more bit res zlo čisto srebro, kr če so kake primesi je že možn da sproži alergijo... zato sm pa mislu da bi iz belega zlata si naredil kr mi je kr kul, sam rabu bi še tist od nosoroga ko je reku da ma za originaln prstan razmerja pa tokontaktiraj ga. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Pozdravljeni, na žalost ne znam čistiti križa z nihalom (pa tudi nihala nimam), v mislil sem čiščenje s kameno strelo. Kako naj bi aktiviral križ? Izredno sem razočaran nad dodanimi navodili ki v bistvu sploh niso navodila ampak bolj predstavitev atlantidskih predmetov.Še slika kako izgleda zadeva. Še ena slika. Drugače pa v kolikor berete misterije je na sredini revije slika križa. Cena je 62,18 € oz 14.900 sit. Še ena slika. Če berete misterije je na sredini slika križa in kratek opis. Ne hodim ravno v tole temo in tegale nisem prej opazil: Aktivacija križa kot zaščitnega simbola Križ je npr. univerzalni zaščitni simbol. Poleg krščanske tradicije ga poznajo še številne druge duhovne tradicije, kot so npr. budistična, egipčanska, kitajska, keltska, indijanska, itd. V večini tradicij simbolizira center križa točko srečanja Zemlje in neba v vertikalni ter vzroka in posledice po horizontalni liniji. Če imamo njegovo simboliko dobro ozaveščeno, lahko križ aktiviramo z energijo, ki je bila skozi stoletja vložena v ta simbol. -Križ postavimo na mizo, sedemo in se spustimo v alfa stanje. V meditaciji razmislimo o vsemu, kar nam križ pomeni, o vseh nevarnostih, pred katerimi nas lahko zaščiti, in vseh upih, ki nam jih lahko pomaga uresničiti, tem mislim pa se tudi čustveno prepustimo. Ko nas čustva, ki nam jih vzbudi vse, kar povezujemo s križem, povsem preplavijo, vzpostavimo v sebi jasno namero – preko križa želimo vzpostaviti pretok vseh dobrih energij, ki so z njim povezane, hkrati pa naj bo vzpostavljena tudi funkcija zaščite. -V desno roko vzamemo radiestezijsko nihalo, ga dvignemo nad križ in z levo roko na srcu izrečemo mentalni ukaz: »Aktivacija zaščitnih energij križa.« Ko se bo nihalo nehalo vrteti, je križ aktiviran. ej nosorog, če boš kej bral tole slučajn bi te prosu da mi pošleš slikco uno ko so gor mere pa razmerja za originaln prstan drgač pa, sklepam po tem kar sm prebral da tudi taki ki niso čisto "originialni" delujejo, sam bi mel rajš taga originalnega v celju ve kdo kje se kej dobijo da bi js mal pogledu cene pa kaki so kej Ne vem iz glave. Mal bi mogu pogledat kje to imam. Na kakšnem CDju zagotovo, sam mam tako slabo označene, da boi težko najti. Sem te dni nabavil nov računalnik in nameravam v kratkem gradivo iz vseh CDjev preseliti nanj; ko bom tako prišel do teh mer, jih bom postnil. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 z nihalom lahka potrdiš stvari ki so....ne morš pa šlogat z njim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 jaz mam eno vprašanje... zanima me, če se lahko z nihalom določa tudi ocena, ki jo boš dobil na izpitu S tem se lahko igraš potem, ko je izpit že mimo, pa čakaš na rezultate. Vse oblike prerokovanja so sicer lahko načeloma precej škodljive. Npr. - pripravljaš se za izpit, pa vprašaš šlogarco, če ga boš nardila. Ona reče "ja, zihr". Če si jo šla spraševat, pomeni, da njenim občutkom verjameš bolj kot svojim, zato se po takšni napovedi najppogosteje zgodi, da se zavestno ali nezavedno trudiš nekoliko manj in tako zajebeš. Rezultat je vedno adekvaten količini želje in truda, ki je vanj vložena in kle so nihala in šlogarce nepotrebne. ali barva las ki bi ti najbolje pristojala. Barve las ne dobimo kar tako - originalna barva je vedno energijsko z nami najbolj usklajena. Ampak dejstvo je, da nam dejansko enih energij včasih manjka in korekcije so možne z barvo obleke, pa tudi las. Zagotovo je primerneje izvajati te korekcije z obleko, kot z lasmi, ki jim barvanje prav nič ne ugaja. Tebi definitivno najbolj paše originalna barva (samo mnenbje pač ...). la skratka, nihalo vzameš v roko in nihaš (kar sem enkrat tudi počela) nad tistim, dokler se ne umiri veni točki oziroma bolj intenzivno niha v določeno smer. Mam pa v Postojni eno znanko, ki si je z nihalom dejansko "nanihala" vprašanja, katera je potem dobila na enem izpitu - šlo pa je za eno zelo specifično situacijo; takšne stvari se drgač redkokdaj obnesejo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 zej pa še eno vprašanje na katero bom verjetno dobil več odgovorov, ali pa tudi ne kakšno je za vas najbolše nihalo oz- katero mislite da je najbol zanesljivo? leseno? kovinsko? al pa vsaj povejte kakega mate vi pa kake so kej izkušnje js bi si nabavu enga za aktivacijske namene sam še nimam izkušenj niti z nihali niti z alfa stanjem, aktivacijami ... tak da bo še treba se naučit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 zej pa še eno vprašanje na katero bom verjetno dobil več odgovorov, ali pa tudi ne kakšno je za vas najbolše nihalo oz- katero mislite da je najbol zanesljivo? leseno? kovinsko? al pa vsaj povejte kakega mate vi pa kake so kej izkušnje js bi si nabavu enga za aktivacijske namene sam še nimam izkušenj niti z nihali niti z alfa stanjem, aktivacijami ... tak da bo še treba se naučit Primerno nihalo izberemo v odvisnosti od vrste in namena radiestezijskega dela, ki se ga želimo lotiti. Za korektno radiestezijsko delo je pomembno predvsem to, da je utež, ki je obešena na vrvici, simetrična glede na navpično os. Ni slabo, če na konec vrvice privežemo primeren obroček. Pri radiestezijskem delu ga nataknemo na mezinec, kar preprečuje padec nihala iz roke. Če nas obroček moti, pa naj bo vrvica tako dolga, da jo lahko nekajkrat rahlo navijemo okoli mezinca. Na trgu najdemo tudi nihala, ki so namesto na vrvico pritrjena na primerno verižico.Ob nakupu prvega nihala je priporočljivo preveriti, kakšna teža nihala nam bolj ustreza, saj za delo na odprtem prostoru zelo lahka nihala niso najbolj primerna, ker nanje vplivajo že najmanjše motnje, pa najsi izhajajo od vetra, hoje po terenu, … Radiestezisti pogosto uporabljajo dvoje nihal; težjega, za odkrivanje energijskih anomalij v prostoru, ter lažjega, za nekatere postopke teleradiestezije, kot je npr. določanje lokacije izgubljenih predmetov nad zemljevidom. Tudi dolžina vrvice oziroma razdalja med prijemom vrvice in telesom nihala je pri posameznikih zelo različna. Sčasoma vsak najde optimalno razdaljo, ki mu omogoča korektno radiestezijsko delo. Zelo pomembno se mi zdi, da ob nakupu nihala poskrbimo za to, da je energijsko čisto, ustrezno polarizirano, in da vzpostavimo z njim primeren odnos. Nepomembna pa ni niti barva nihala. Barva medenine, iz katere so nihala najpogosteje, nam daje občutek miru in samozavesti, po drugi strani pa je barva aluminija simbol komunikacije. Zaradi negativne simbolike črnine pa mi nikakor niso pri srcu nihala črne barve. Seveda ni vseeno niti, kakšna je oblika nihala. Načeloma simbolizira podolgovata oblika nihala aktivni, moški princip (prevlada pozitivne polarizacije), bolj hruškasta in okrogla pa ženski princip (prevlada negativne polarizacije). Vendar pa ni nikakršne potrebe, da bi stvar zapletli tako, da bi v želji po čim pravilneje polariziranem nihalu izbirali material, ki bi mu vladal ženski princip (npr. aluminij) in podolgovato obliko. Drži sicer, da imajo nihala, v odvisnosti od materiala, iz katerega so izdelana, večjo ali manjšo sposobnost »pomnjenja« okoliških vibracij, a dejstvo je, da ga lahko zelo enostavno razelektrimo z nekaj lahnimi udarci v les, pravilno polariziramo pa tako, da primemo vrhnji del nihala z desno, spodnji pa z levo roko. Glede na namen uporabe izberemo tudi nihala z enim ali več resonatorji (prstani oziroma rebra, ki se nahajajo na telesu nihala). Med radiestezisti so mnenja o vlogi resonatorjev deljena. Glavni pomen pripisujejo resonatorjem predvsem v zvezi s kromoterapijo, saj pravijo, da nam nihalo z enim resonatorjem omogoča oddajanje neke točno določene barve (barva z njim zaresonira), nihala z več resonatorji pa naj bi omogočala sprejemanje in oddajanje barv celega barvnega spektra. Ni pa malo niti tistih, ki menijo, da je vloga resonatorjev v bolj točni detekciji škodljivih sevanj, saj naj bi resonatorji zmanjšali vplive bočnih sevanj. Glede na vedenje, da je instrument zaznave sevanj človek, nihalo pa le pretvornik zaznanega v vidno obliko, zadnja trditev zanesljivo ne drži. Ne strinjam se niti z mnenjem, da resonatorji omogočajo prenose energij elektromagnetnega spektra vidne svetlobe, saj je znano, da lahko te energije prenašamo tudi povsem mentalno in brez nihala. Občutek pa imam, da so energijski prenosi vseh vrst z nihali, ki imajo resonatorje, dejansko intenzivnejši in zato lažji. Nihala z resonatorji torej olajšajo tovrstne prenose. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 hvala za obsežen odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Nosko, samo niso kristalna nihala najboljša? Pač, za take stvari, ker kristali majo že tako lastno energijo pod kateri vibrirajo, potem pa če še jim dodaš eno frekvenco pa zanihajo. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Nosko, samo niso kristalna nihala najboljša? Pač, za take stvari, ker kristali majo že tako lastno energijo pod kateri vibrirajo, potem pa če še jim dodaš eno frekvenco pa zanihajo.ma dej ne bluzi...nihalo nikoli ne niha brez tvojih mišic....obesi ga na tram in sprašuj kar hočeš, pa nau tud mal zanihal...edin če oken odpreš, da bo prepih.... če v alfa stanju odpreš pot do informacije (seveda če se znaš popolnoma odklopt, kar le redkim uspeva) potem ti ta informacija regulira mišico, kako naj deluje (ceveda je tu vključeno cel kup funcij in pretvorb, sam tko na splošnio j tko) ........ Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ma dej ne bluzi...nihalo nikoli ne niha brez tvojih mišic....obesi ga na tram in sprašuj kar hočeš, pa nau tud mal zanihal...edin če oken odpreš, da bo prepih.... če v alfa stanju odpreš pot do informacije (seveda če se znaš popolnoma odklopt, kar le redkim uspeva) potem ti ta informacija regulira mišico, kako naj deluje (ceveda je tu vključeno cel kup funcij in pretvorb, sam tko na splošnio j tko) ........aja? Klarus me je spet napizdila, ona pa men: ja nihalo sam niha, ti na to ne smeš vplivat, niti trznit ne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ja nihalo sam niha, ti na to ne smeš vplivat, niti trznit ne ja na osnovi česa pa niha...dej no....z bajalicam je drugače, ker reagirajo na inducirano napetost zaradi spremembe fluksa in ustvarjajo vrtinčne tokove....kako bi pa nihalo lahko to ustvarilo....dej no...probaj in obesi jo na tram, pa boš vidu.....nihalo niha na osnovi tvojega lastnega programa osnovnih informacij delovanja nihala (ki se lahko tudi nadgrajuje z novimi programskimi zapisi)....v program vpišeš na primer, kaj je zame da in verjetno se bo nihalo pričeli sukati v smeri urnega kazalca (ti sam ga podzavestno sučeš), ko vprašaš kaj je zame ne, se ponavadi v nasprotno...to si zapisal v svoj program in tako je ostalo......ko se v nekem stanju odpreš do skupnih informacij in, če ne vplivaš z svojimi misllimi na rezultat, ti bo na osnovi tvojega programa, ki si ga sam sprogramiral, nihalo tudi nihalo kot odgovor informacije skupne zavesti..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ja na osnovi česa pa niha...dej no....z bajalicam je drugače, ker reagirajo na inducirano napetost zaradi spremembe fluksa in ustvarjajo vrtinčne tokove....kako bi pa nihalo lahko to ustvarilo....dej no...probaj in obesi jo na tram, pa boš vidu.....nihalo niha na osnovi tvojega lastnega programa osnovnih informacij delovanja nihala (ki se lahko tudi nadgrajuje z novimi programskimi zapisi)....v program vpišeš na primer, kaj je zame da in verjetno se bo nihalo pričeli sukati v smeri urnega kazalca (ti sam ga podzavestno sučeš), ko vprašaš kaj je zame ne, se ponavadi v nasprotno...to si zapisal v svoj program in tako je ostalo......ko se v nekem stanju odpreš do skupnih informacij in, če ne vplivaš z svojimi misllimi na rezultat, ti bo na osnovi tvojega programa, ki si ga sam sprogramiral, nihalo tudi nihalo kot odgovor informacije skupne zavesti..... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
uršula* 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Ojla, jaz bi pa vprašala, kje se v Ljubljani lahko kupi nihalo, ki bi ga uporabila za "šloganje"?V vaši debati sem zasledila, da lahko poizveduješ o stvareh, ki so se že zgodile... no dve moji kolegici z njim poizvedujeta o temah tipa:1. ali sem že spoznala svojega bodočega življenjskega sopotnika2. koliko otrok bom imela... Nihalo sta povprašali tudi o meni in obe dobili isti odgovor. Ali res lahko sprašuješ tudi za druge ljudi? Kakšno nihalo je torej za te zadeve najbolj primerno in kje se ga da kupit? Hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
uršula* 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Pa še nekaj: že dooooolgo časa nazaj (OŠ) je sošolka imela nihalo, ki so mu bili priloženi kartončki z danimi odgovori: možno je bilo tudi prerokovati, koliko časa boš živel... to pač ni možno ne? No meni je napovedalo najprej 30 let, nato pa se je počasi gibalo proti 100. Mi je pa točno zadelo smer študija in bodočega poklica (v naravoslovju), spol in starost otroka pa sta bili isti, kot sta mi ga napovedali prej omenjeni kolegici. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Ojla, jaz bi pa vprašala, kje se v Ljubljani lahko kupi nihalo, ki bi ga uporabila za "šloganje"?V vaši debati sem zasledila, da lahko poizveduješ o stvareh, ki so se že zgodile... no dve moji kolegici z njim poizvedujeta o temah tipa:1. ali sem že spoznala svojega bodočega življenjskega sopotnika2. koliko otrok bom imela... Nihalo sta povprašali tudi o meni in obe dobili isti odgovor. Ali res lahko sprašuješ tudi za druge ljudi? Kakšno nihalo je torej za te zadeve najbolj primerno in kje se ga da kupit? Hvala!!! Kaj si mislim o prerokovanju, sem v teli temi napisal v postu 27.04.Povej iz kje si in povem ti, kje najbližje lahko kupiš nihalo. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
uršula* 6. maj 2007 Prijavi Deli 6. maj 2007 Nihalo bi kupila v centru Ljubljane (nisem iz LJ, a imam tam najvec casa na razpolago za nakup). Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 Nihalo bi kupila v centru Ljubljane (nisem iz LJ, a imam tam najvec casa na razpolago za nakup). Hvala! Obišči Čopovo knjigarano. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 7. maj 2007 Prijavi Deli 7. maj 2007 nosorog si že našu mogoč tist od originalnega prstana razmerja pa to? pa mislim da si že enkrat dal sliko v tej temi pa če jo je mogoče kdo shranu jo naj zalima gor prosim Nejc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
RaMzEs2 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 hey!amm moja izkušnja z atlantidskim prstanom je ful čudna!danes sm kupil novega,ker mi je prejšnega razneslo med pisanjem naloge v šoli, iz samega dolgčasa ga je razneslo na dva dela,ne vem zakaj ne vem kako vendar razneslo ga je na najdebelejšem mestu.zdej sem bil kak mesec brez in počutil sm se ful bol utrujenega pa vse me je živciralo,bomo videli kako bo z novim sedaj,upam da bo tako dober kot stari!glede čiščenja pa itak piše na vsaki drugi strani kako se ga čisti,men je bla najbolj zanimiva verzija ko ga čez noč daš na mesto na keterega sije polna luna! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mimoza 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 ima kdo mogoce nasvet, kam s starim atlantidskim prstanom? sem ga namrec izgubila, mi je zdrnil iz prsta, pa so ga nasli in se ga dobila nazaj, samo, ker so se ga zaradi tega drugi dotikali, sem si raje nabavila novega. zdaj pa ne vem kam s starim? se lahko nosita oba? ce ima kdo tovrstne izkusnje, prosim za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
XaBelle 19. julij 2007 Prijavi Deli 19. julij 2007 Hola!zamina me, ali je pomembno iz katerega materiala je ATLANTIDSKI PRSTAN.hvala za odgovor in LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 20. julij 2007 Prijavi Deli 20. julij 2007 Hola!zamina me, ali je pomembno iz katerega materiala je ATLANTIDSKI PRSTAN.hvala za odgovor in LP To je zanimivo vprašanje. Zdaj jih izdelujeji iz srebra ( največkrat ) in in zlata ( po moje bolje ). Najbolj zanimivo je pa to da je prvotni, ki ga je našel Carter iz kamna. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Zakaj pa zlato... Zlato ima zelo fino in prijetno vibracijo. Če ti ni všeč vzami kaj ti paše. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.