Skoči na vsebino

Atlantidski prstan

Borut Hokmak

Recommended Posts

Valda bi rajši imela tazga (ni treba, da je the one), sam enga tazga zlatega s takim napisom...bi men zelo pasal xyesx xyesx xyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa ne bi imel ne atlantidskega ne Sauronovega prstana. Sploh nikakršnega. x^x

Men tut ni do nikakršnih prstanov,verižic zapestnic.Še uro sm nehov nost otkar so mobiteli.Sploh mi ni do tega, sploh če je hladna kovina brrrrrr

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.

http://www.hmns.org/images/The-One-Ring2.jpg

My prrrešššššssss. :madpro:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Men tut ni do nikakršnih prstanov,verižic zapestnic.Še uro sm nehov nost otkar so mobiteli.Sploh mi ni do tega, sploh če je hladna kovina brrrrrr

Tud jst z občasnii izjemami verižic. Na rokah me pa karkoli moti.

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

jaz pa brez prstana ne morem...verjetno zaradi ene packe na levem sredincu :o|o:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

xyesx Tudi jaz ničesar ne nosim. Razen očal. xrolleyesx

My prrrešššššssss. :madpro:

:lol:

Possible—but highly unlikely.

men so pa prstani ql, sam ne preveč načičkani, pa ne, da jih maš ovešene na vsakmu prstu po 5kom :o|o: k bi boxar s sabo nosila :xx!: Taki, preprosti, pa kaka res megastična zapestnica xcivx xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 1 month later...

Zivjo, sem nova na forumu. Prebrala sem veliko zanimivih debat o 'cudeznem' prstanu, pa me se nekaj zanima.

Mogoce bo malo smesno vprasanje, pa vseeno. Ali lahko nosis prstan tako, da ga imas malo na prstancu potem enkrat zamenjas in das na sredinec? Glede na to, da naj bi na vsakem prstu nekaj pomenilo. Ali potem izgubi svoj namen.

Cudezno pa mi pase na oba prsta. Imam srebrni prstan.

Hvala za odgovor

• 2 weeks later...
Guest Astral`
Lep pozdrav iz Zasavja vsem Luncam!

Zanima me, če ima atlantidski obesek za verižico iste lastnosti in učinke, če mogoče obstaja tudi zapestnica s tem simbolom. Se mi zdi, da bi obesek ali zapestnico raje nosil kot prstan.

Mene tudi zanimajo učinki obeska. x;)x

jst mam ze dolgo trikotno ploscico z vzorcem... mislm da ne deluje 0 :o|o: al bi jo pa mogu ukol vrata nost?? sedaj jo namrec v zepu.

Predvsem bi jo moral najprej ščistiti, potem pa aktivirati, ker takole ti mislim, ne bo delovala ...če pa je mimogrede na ploščici atlanta -je daleč najbolj učinkovit tale zaščitni simbol v obliki prstana...

xegox :palec:

Mislim tudi/ po logiki in tudi navajajo tako/ da se sčasoma navzame škodljivih energij/ kot npr. silicij- kremen/ in je čiščenje nujno potrebno za nadaljno uporabo.

xegox

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Pozdravljeni.

Prstan in obesek je treba redno vzdrževati.

Čistiš ga lahko z nihalon ali pa ga položiš na kameno strelo katere vrh gleda navzgor.

Aktivacija poteka samo z nihalom. Če sam ne znaš ti lahko to naredi drugi.

Dejansko gre za "uglasitev" me predmetom in osebo.

Pa dobro ga nosi.

LP

Branko G

• 4 weeks later...
men so pa prstani ql, sam ne preveč načičkani, pa ne, da jih maš ovešene na vsakmu prstu po 5kom :o|o: k bi boxar s sabo nosila :xx!: Taki, preprosti, pa kaka res megastična zapestnica xcivx xcivx

e se strinjama, sem lih dobo atlantidski prstan, sej je ql, sami ni čist original, že ta ,e energetsko nabije xokx ta bi me itaq zadel, tak kot da bi ikg ekstazija požrl :D full, fajn ;) Zdej bi si še rad kupil, obesek z enakim motivom kot ga ima prstan, pa tibetansko zapestnico :D Sam ne vem koliko stane in kako sploh zgleda, in kje naj iščem.

Kdo ve slučajno tu?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

e se strinjama, sem lih dobo atlantidski prstan, sej je ql, sami ni čist original, že ta ,e energetsko nabije xokx ta bi me itaq zadel, tak kot da bi ikg ekstazija požrl :D full, fajn ;) Zdej bi si še rad kupil, obesek z enakim motivom kot ga ima prstan, pa tibetansko zapestnico :D Sam ne vem koliko stane in kako sploh zgleda, in kje naj iščem.

Kdo ve slučajno tu?

Obesek (atlanto) sem dal jaz preprosto narediti - narisal sem ga in skico dal zlatarju, ki ga je pol naredu iz srebra. Prav tako sem dal delati tudi nekaj atlantskih prstanov, saj v prodaji ni originanih (vsaj jaz jih še nisem videl). Sicer pa zdj itak že neki let nobenga prstana več ne nosim.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Sem imel občutek, da imam okove in jarem, me je stiskalo v rokah in okrog vratu, ko sem se vse vrgel vstran sem se znebil vseh teh občutkov.

mogoče imaš travme iz prejšnjega življenja.

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Sem imel občutek, da imam okove in jarem, me je stiskalo v rokah in okrog vratu, ko sem se vse vrgel vstran sem se znebil vseh teh občutkov.

zanimivo...tako se sama počutim, ko dam na sebe eno verižico...samo je zlata.

Stran je ne dam , ker mi je darilo in spomin. Pa še lepa je xyesx

in zakaj misliš -te, da se to dogaja....prstan ..

xsrcx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...