Skoči na vsebino

Atlantidski prstan

Borut Hokmak

Recommended Posts

zanimivo...tako se sama počutim, ko dam na sebe eno verižico...samo je zlata.

Stran je ne dam , ker mi je darilo in spomin. Pa še lepa je xyesx

in zakaj misliš -te, da se to dogaja....prstan ..

xsrcx

Zaprti krogi (predvsem prstani, a tudi verižice) so tudi na simbolični ravni omejitev. Šamani so jih včasih pred izvajanjem obredov snemali. Mene vse na prstih in okoli zapestja blazno moti. Verižice še prebavljam.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Sem imel ta atlantindski obesek in že ta prvi dan sem mislu da me bo zažgal, kr pekel me je v prsih in čutil sem pritisk na celotno telo, od takrat ne nosim nič nakita, niti ure.

pa si ga probal spucat? Mene ko sem ga dobil, me je tudi stiskal v prsih, tako da sem ga sprva kar zavrnil, ko sem ga dobil, samo pol je klarus rekla, naj si ga spučem pa potem gor dam, pa je blo dosti boljš xokx Zdej ga itaq vsak dan nosim na desni roki na palcu, ker mi tam najbolj ustreza, čez noč pa ga dam na kameno strelo x:)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Sem imel ta atlantindski obesek in že ta prvi dan sem mislu da me bo zažgal, kr pekel me je v prsih in čutil sem pritisk na celotno telo, od takrat ne nosim nič nakita, niti ure.

mela atlantidski prstan...dala naprej, ga ne nucam xDDx

ure nisem mogla nikoli nosit...sem bla čist živčna x:o)x verižic tud nisem mogla nost, vsaj tistih, ki so čisto ob vratu..zdej mam pa tako, ki je ful dolga..gor mam ametista(kako čudo x:o)x ) on mi je prav fajn x:px

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Strelka , mislim da verižca vsebuje eno informacijo, ki ti pač ne odgovarja, najboljš da ne nosiš tega.Al pa probi informacijo zbrisat.

No sama imam ta prstan....enega sem v zemljo zakopala, ker se mi je zvil pa črn je bil..ga ni bilo mogoče spucat..Mogoče bi morala mal dalj časa čakat kaj vem. Drugega imam ni originalen, saj tako pravijo prstan,...moj je brez tistega venčka ...

So bila obdobja ko tudi sama nisem nosila nobenega prstana sedaj je pač obdobje ko jih imam sicer le dva pa še ta sta srebrna ker zlato sam težko prenašam....

Glede tiste verižci ...sem že sama tako čutila da je nekaj na njej...samo po drugi strani pa zopet mi ni jasno, ker sem jo dobila od ljudi ki jih imam rada, smo povezani....je pa res, kakšen tudi fovšijo zganja, za katerega se ti še ne sanja ne...

Se je pa to začelo dogajati kasneje...ko sem se mal važičkala z njo xDDx

Zaprti krogi (predvsem prstani, a tudi verižice) so tudi na simbolični ravni omejitev. Šamani so jih včasih pred izvajanjem obredov snemali. Mene vse na prstih in okoli zapestja blazno moti. Verižice še prebavljam.

lalala

štekam ja ..zaprti krog...v tem simbolika zakonskega prstana ...neka trajna vez ne .....ne bi rekla omejitev x:)x

Šamani...da so lažje prečkali črto....prehod v druge demenzije.

xsrcx

strelka, mogoče je bla ta verižica kupljena z ljubznijo....kaj pa če ni bila z ljubeznijo narejena in prodana.....pohlep, jeza itd..to se tudi v to vjame x;)x tak da jo samo konkretno spuci, pa bo :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Prstan sem v bistvu nehu nosit, kr tko ni mi več nč bil, postal mi je brezpredmeten. Je pa zanimiv, če se ti je to z verižco dogajal pol ko si se mal napihovala z njo, morda pa tistemu ali pa nekomu ki tudi ve kdo ti je to dal, ni bilo všeč, ko je to videl na tebi. x?x xDDx kdo bi vedeli, a ne xDDx

Terna Elohim :palec:

Potem pa tudi če ti darilo podarijo straši x:)x , za nekatere ni ovir x:)x

xsrcx

mene pa glih to zživcira :inocent: mam rajš srebro x^x

enako, nimam rad iz blaga, če pa jo že imam pa si jo dam za ovratnik, tako da se ne dotika mojega vratu.

Pozdravljeni,

imal bi eno vprašanje glede atlantidskega križa. Pred časom (konec decembra) sem dobil za rojstni dan križ in seveda sem ga dal takoj gor. Čez pol ure sem se počutil zelo slabo vrtelo se mi je slabo mi je postalo preprosto počutil sem se obupno. Seveda sem križ takoj snel in bilo je bole. Naslednji dan sem ga dal spet gor in takrat nisem imel več težav. Ob prvi polni luni sem ga dal tako kot ste navedli na forumu na kameno strelo in na okensko polico "polnit". Sedaj sm pa začel opažti da sem bolj razdražjiv in napet in glede na to da se nič posebnega trenutno ne dogaja v mojem življenju sem prepričan da je to zaradi križa.

Križa ni nihče drug uporabljal razen mene. Seveda bi rad križ obdržal saj mi veliko pomeni.

Prosil bi vas za nasvet kaj storiti. :C:

Pozdravljeni,

imal bi eno vprašanje glede atlantidskega križa. Pred časom (konec decembra) sem dobil za rojstni dan križ in seveda sem ga dal takoj gor. Čez pol ure sem se počutil zelo slabo vrtelo se mi je slabo mi je postalo preprosto počutil sem se obupno. Seveda sem križ takoj snel in bilo je bole. Naslednji dan sem ga dal spet gor in takrat nisem imel več težav. Ob prvi polni luni sem ga dal tako kot ste navedli na forumu na kameno strelo in na okensko polico "polnit". Sedaj sm pa začel opažti da sem bolj razdražjiv in napet in glede na to da se nič posebnega trenutno ne dogaja v mojem življenju sem prepričan da je to zaradi križa.

Križa ni nihče drug uporabljal razen mene. Seveda bi rad križ obdržal saj mi veliko pomeni.

čez noč ka daj v sol, da se očisti...lahka tudi na kameno strelo in potem probi x:)x

There is

One Mind,

One Truth,

moj tretji atlantidski prstan imam sedaj že tretje leto,

pa opažam zadnje 14 dni, da mi ne odgovarja več,

večkrat me prešine, da ga naj dam dol in ga dam dol,

sem ga ščistla v soli, na kameni streli in na luni,

ampak očitno se približuje čas, da se posloviva,

sem v zadnjem letu veliko razčistila in popucala v svojem življenju,

tako, da sklepam, da je opravil svoje delo ali pomoč x;)x

bomo videli

Pozdravljeni,

ja, mene prav zanima kako zgleda ta križ :D Ja, sej mene osebno je tudi močno začel stiskat v prsih, ko sem ga dal gor, pa ni bil očiščen :sori: Sej potem pa sem ga očistil pa sam...vau :D V življenju še ne čutim nobenega efekta, mogoče se mi je sposobnost dojemanja povečala, ampak še vedno sem površen (npr.pri matematiki) pa mogoče kaj logičnega razmišljanja.

moj tretji atlantidski prstan imam sedaj že tretje leto,

pa opažam zadnje 14 dni, da mi ne odgovarja več,

večkrat me prešine, da ga naj dam dol in ga dam dol,

sem ga ščistla v soli, na kameni streli in na luni,

ampak očitno se približuje čas, da se posloviva,

sem v zadnjem letu veliko razčistila in popucala v svojem življenju,

tako, da sklepam, da je opravil svoje delo ali pomoč x;)x

bomo videli

Ja, baje da če prstan ni več zate, se deformira ali pa poči, ali pa ga izgubiš. Tako da ne vem, no sej zaupaj notranjemu občutku ;)

Živjo,

hvala za vse nasvete. Poisksil ga bom še enkrat očistit če pa še potem ne bo šlo gane bom več uporabljal.

LP

znaš čistit z nihalom? potem ga prvo očisti in nato aktiviraj :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

Pozdravljeni,

prstan se da tudi z nihalom uglasiti na nosilca, če koga moti naj prstan sname, ko bo pripravljen ga bo prstan sam poklical da ga vzame.

Isto velja za obesek ( ploščico ), ki je izvedenka prstana, za križ še nisem slišal. Lahko slika tega križa ?

LP

Branko G

Pozdravljeni,

na žalost ne znam čistiti križa z nihalom (pa tudi nihala nimam), v mislil sem čiščenje s kameno strelo.

Kako naj bi aktiviral križ? Izredno sem razočaran nad dodanimi navodili ki v bistvu sploh niso navodila ampak bolj predstavitev atlantidskih predmetov.

Še slika kako izgleda zadeva.

Še ena slika.

Drugače pa v kolikor berete misterije je na sredini revije slika križa. Cena je 62,18 € oz 14.900 sit.

Še ena slika.

Če berete misterije je na sredini slika križa in kratek opis.

Pozdravljeni!

Jaz sem se pred kratkim prijavila na forum. Imam sama izkušnje z atlantitskim prstanom. Jaz ga vedno čistim na polni luni v vodi in kameni streli, sedaj pa sem probala alu folija+sol+voda+kristalni kozarec. Bil je drugačen. Jaz in moj mož ga imava že skoraj eno leto. Najine poročne sva dala dol in jih zamenjala z atlantitskimi. Najino življenje je drugačno, zaprta vrata so se odprla, ko se slabo počutima je vedno obrnjen dol v dlan in opazila sva tudi, da se včasih, ko se obrača navzdol gre z leve drugič z desne. Moj mož opaža da je njegov prstan včasih zelo vroč, tako da mora dati dol. Kaj to pomeni. Tudi najin odnos je postal drugačen - tako kot v pravljici - res če verjame ali ne. Ne razburjava se en na drugega,............

Imam eno zgodbo - lani smo bili v termah 3000 jaz rada grem v nafto, tu notri uživam. Prstan sem imela gor postal je temno zlate barve. Zgleda so se derivati nafte vezali na srebro. Očistila pa ga sem.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...

ej nosorog, če boš kej bral tole slučajn bi te prosu da mi pošleš slikco uno ko so gor mere pa razmerja za originaln prstan :D

drgač pa, sklepam po tem kar sm prebral da tudi taki ki niso čisto "originialni" delujejo, sam bi mel rajš taga originalnega :D

v celju ve kdo kje se kej dobijo da bi js mal pogledu cene pa kaki so kej :D

caw

meni je pa prstan postal prevelik... je kaj narobe, če si kupim novega, ali naj rajši nosim tega še naprej (na verižici)?

Jah, lej, moje mnenje je, da glede na to, da lahko prstan nosiš na verižici, v žepu... sam da je v tvojem avričnem polju, ga lahko nosiš na verižici, lahko pa si tudi kupiš še enega, sej priporočajo nošenje več prstanov hkrati ;)

pa še neki, js sm alergičn na eno kovino (nism čist sigurn kero), sm bral da ste že drugi tud, mene matrajo kake zadrge al pa na verižici uzadi tak da sm razmišlu da bi si dal iz belga zlata nardit, kok je pa kej cenovno belo zlato? dražji od navadnga rumenga ne?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...