tantra 23. julij 2007 Prijavi Deli 23. julij 2007 Belo zlato, srebro mi je bilo ok. Ko sem ta prstan leta nazaj še imel._________ Rumeno zlato mi NI bilo všečno (zame bilo preagresivno; valovanje). Enako atlantidski prstan iz bakra. Bil preagresiven zame._________ Ko se prstana NE nosi. Ga je treba dati "daleč" stran od sebe. V kolikor ga položimo kam blizu. Lahko ustvari neprijetno negativno valovanje... Ko se nasiči z negativno energijo zemeljskega magnetizma. V kolikor je bil položen na "levosučno" mesto._________ Za položenost na "desnosučno" mesto sem pa že pozabil. Kako prstan seva, ko je položen na njemu. "Dolgoročno"! (tedensko, mesečno). Je pa to simpel zmerit z nihalom, biotenzorjem.... Meritev se ponovi v več urnih, dnevnih... razmakih nekolikokrat. Tudi na polno, prazno... luno._________ Ob luninih menah (spremembah) mi še biopiramide včasih preidejo iz "desnosučnega" v začasno "levosučno" vrtenje nihala, biotenzorja (mrazenje po hrbtenici, neprijeten občutek mravljincev...). Takrat jih začasno umaknem (2x letno; ko se kak letni čas menja, zraven pa še kaka polna ali prazna luna...). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 26. julij 2007 Prijavi Deli 26. julij 2007 _________ Za položenost na "desnosučno" mesto sem pa že pozabil. Kako prstan seva, ko je položen na njemu. "Dolgoročno"! (tedensko, mesečno). Je pa to simpel zmerit z nihalom, biotenzorjem.... Meritev se ponovi v več urnih, dnevnih... razmakih nekolikokrat. Tudi na polno, prazno... luno._________ Ob luninih menah (spremembah) mi še biopiramide včasih preidejo iz "desnosučnega" v začasno "levosučno" vrtenje nihala, biotenzorja (mrazenje po hrbtenici, neprijeten občutek mravljincev...). Takrat jih začasno umaknem (2x letno; ko se kak letni čas menja, zraven pa še kaka polna ali prazna luna...). Tole je govora o polarnosti energij. Tkole bi dejal - ti si tole razložil povsem po radiestezijsko . V bistvu gre za pozitivno energijo- kozmično in negativno -zemeljsko . Oboje skupaj pa da rezultat - harmonična energija. Ker če pogledava malce drugače- ko ti rečeš - levosučno, je "sevanje" navadno negativno/ v smislu polarnosti - ne kvalitete/ in v zelo mnogih primerih človek potrebuje ravno to . Glede na nakit- zlato bi lahko rekli , da je povsem energija ognja -torej orto pozitivna polarizacija, medtem , ko je srebro njegovo nasprotje- voda. Morda je tudi tle en od ključev, čemu vleče nase/ kot rečemo / škodljive energije ali pa avrično sluz...Ker baker - ki je prav tako element voda -prav tako pobira takele slabe energije. Enako hematit- ki pa je element zemlja- torej povsem negativno -spet. Včasih klasični radiestezisti malce napačno razumejo te zadeve. Spremembe polarnosti/ tvoj termin- desno-levo sučno/ je pa povsem normalno razližljiv- luna se ve ,da je povsem yin.In v tem se poraja problem, ko nekatere kristale /za katere ne vedo katerem elementu pripada , oziroma katere polarnosti je / ljudje dajejo na luno ali sonce in potem pričakujejo delovanje glede na kristaloterapijo - ne zavedajo pa se , da so z / morda napačnim/ izpostavljanjem minerala določeni energiji , lahko povsem spremenili bazično energijo kamna in posledično je tudi delovanje povsem drugače, kot pa naj bi bilo ...Drugače se pa takale čiščenja in transformiranja opravljajo zelo enostavno - časovno minimalno. Vsako zadevo pa seveda lahko tudi preprogramiraš in / kot sem pogruntal/ tudi povsem spremeniš energetsko usmerjenost -kristala, kot tudi česa drugega. fajn bodi Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 nekaj mesecev nazaj me dobesedno priklical tale prstan in ko sem ga šla iskat sem prvo odšla v ahat ... zanimovo, ko sem prstan probala sem imela tako močan odziv intuicije, da je tale prstan fejk in močno me je začela boleti glava.Prstana v ahatu nisem kupila, sem pa šla v zlatarno celje ... pa me zanima če je pomembno in koliko je pomembno od kod prstan prihaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nika89 31. avgust 2007 Prijavi Deli 31. avgust 2007 od danes naprej sem tudi jaz ponosna lastnica svetlečega se (sicer srebrnega) atlantskega prstana zlatarne celje . pred tem sem poizvedovala v Ahatu v BTC-ju, pa me nekako ni pritegnil ... po tistem, ko sem vprašala, ali ga lahko pomerim in dobila pozitiven odgovor, me je pa čisto minilo. mi je bil sistem, da samo z nekim obročkom pomeriš velikost in si ga potem sam odpakiraš iz folije & škatlice, neprimerno bolj všeč. se mi je pa porodilo eno vprašanje - kako bi izgledalo, če bi si te prstane izbral za poročne? bi si ga moral sam nataknit na prst ...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. september 2007 Prijavi Deli 1. september 2007 Pa veš da sem že vidla, da imajo poročni prstan atlantidski Kako si ga pa na prst nataknejo..pa ne vem .. recimo, da ima dotični fuuul dobro energijo pa nam ga kar on oz. ona A železni tud obstajajo? zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 He he dons kupu posebej koničasto kameno strelo za pucanje pa nihalo si bom sposodu... si ga lahko? No v glavnem pol pa kupm original... sm primerjal z slikce na uni strani nekej strani nazaj pa je tak... srebro 925 lahko noč iztok :wOOt::wOOt::wOOt::wOOt::wOOt: Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 He he dons kupu posebej koničasto kameno strelo za pucanje pa nihalo si bom sposodu... si ga lahko? No v glavnem pol pa kupm original... sm primerjal z slikce na uni strani nekej strani nazaj pa je tak... srebro 925 lahko nočiztok :wOOt::wOOt::wOOt::wOOt::wOOt: Za nihalo lahko komot uporabiš navaden cvirn pa prstan obesiš gor , ali pa uporabiš verižico z obeskom, ali pa špago z matico ........je vsekakor bolje, kot pa da uporabljaš tuje nihalo ....nihalo je v vseh primerih le indikator -info pa pridejo v zaključni fazi od nas samih .... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 hvala... a je ok ce uporabm eno srebrno verižco z k je gor kovinski list? iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 18. september 2007 Prijavi Deli 18. september 2007 P.S. a lahko namest zobne paste uporabm čistilo za srebro? Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 19. september 2007 Prijavi Deli 19. september 2007 hvala... a je ok ce uporabm eno srebrno verižco z k je gor kovinski list?iztok mislim da.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 P.S. a lahko namest zobne paste uporabm čistilo za srebro? ponavljam iztok Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 21. september 2007 Prijavi Deli 21. september 2007 P.S. a lahko namest zobne paste uporabm čistilo za srebro? Če gre za fiziološko čiščenje - vsekakor, če gre pa za energetsko- je tole sifizovo delo.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 22. september 2007 Prijavi Deli 22. september 2007 JA hvala... Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunprincess 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Živjo! Najprej en lep pozdrav vsem sodelujočim na tem forumu. Zanima me atlantidski prstan in nikjer drugje nisem dobila toliko podatkov o njem kakor ravno na tem forumu, zato sem se odločila, da se registriram. Najprej naj povem, da sem za ta prstan izvedela že par let nazaj in nikoli mi ni na kraj pameti padlo, da bi si ga omislila, ker v to nisem verjela. Zdaj se mi pa dogaja, da imam občutek, da si ga MORAM nabaviti, pa ne vem zakaj,...danes se mi je zgodilo podobno, ker sem se kljub utrujenosti zbudila pol ure nazaj in prvo kar je bilo, ko sem prižgala računalnik je bilo to, da sem v googla spet podzavestno vtipkala atlantidski prstan Imam pa v povezavi z njim par vprašanj. 1: mogoče kdo ve, če res drži to, da srebro jemlje energijo, zlato jo pa daje?2: kje bi dobila fotko in mere original prstana? Baje je bila na začetku teme fotka, samo jaz je ne vidim več,...danes dopoldne bom šla sicer v knjižnico pogledat če imajo kakšno knjigo v vezi s tem, samo po navadi knjižnice niso kaj preveč založene.3: pozna mogoče kdo kakega bioenergetika, ki bi mi ga napolnil z energijo? Zanima me za Ljubljano.4: v tej temi sem tudi zasledila, da ima neka uporabnica (žal se ne spomnim nicka) vgrajene v prstan kristalčke. Zanima me, kateri kristalčki so primerni in čemu pravzaprav služijo? Hvala vsem za morebitne odgovore Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunprincess 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Še eno vprašanje...Na tej povezavi naj bi bila fotka original prstana http://www.atlantisrings.com/#fabr Zasledila pa sem, da naj bi "pravi" prstan imel na notranji strani neke vijuge ( http://www.kabbalah-corner.com/images/Atla...--front-150.gif ), ki jih zgoraj omenjeni (čeprav naj bi bil izdelan po originalu) nima,..torej še en od milijon ponaredkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Imam pa v povezavi z njim par vprašanj. 1: mogoče kdo ve, če res drži to, da srebro jemlje energijo, zlato jo pa daje? Srebro je negativno, zlato pa pozitivno polarizirano. V telesu rabiš obe polarnosti. Pozitivna polarnost ima kvaliteto toplote, širjenja, misli ..., negativna pa hladu, krčenja, čustev ... Vsaka polarnost torej nekatere stvari krepi, druge pa "duši". 2: kje bi dobila fotko in mere original prstana? Baje je bila na začetku teme fotka, samo jaz je ne vidim več,...danes dopoldne bom šla sicer v knjižnico pogledat če imajo kakšno knjigo v vezi s tem, samo po navadi knjižnice niso kaj preveč založene. Npr. v moji knjigi Mala enciklopedija zdravilnih kamnov, skica z razmerji, ki naj bi bila pravilna, pa je povzeta iz knjige Jacquesa LaMaye: Medicina stanovanja, ki je pa tako stara, da jo celo v knjižnicah težko dobiš. 3: pozna mogoče kdo kakega bioenergetika, ki bi mi ga napolnil z energijo? Zanima me za Ljubljano. Ko boš prstan imela, se mi oglasi na OS, pa ti bom povedal, kako to narediš sama. Še eno vprašanje...Na tej povezavi naj bi bila fotka original prstana http://www.atlantisrings.com/#fabr Zasledila pa sem, da naj bi "pravi" prstan imel na notranji strani neke vijuge ( http://www.kabbalah-corner.com/images/Atla...--front-150.gif ), ki jih zgoraj omenjeni (čeprav naj bi bil izdelan po originalu) nima,..torej še en od milijon ponaredkov? Tale fotka ne ustreza opisu orignala, ki ga je podal Jacques LaMaya. Ker je njegova knjiga Medicina stanovanja precej strokovna, se osebno bolj nagibam k tmu, da so pravilni LaMayini podatki; znano je namreč, da je na internetu marsikaj, kar je opolnoma mimo. Original tiste spirale na notranji strani zanesljivo ni imel. Zelo verjetno, da je to, da je ta prstan zaščitil Howarda Carterja pred "faraonovim prekletstvom" zgolj zgodba. Naš egiptolog Boris Muževič mi je rekel, da ima doma film z orignalnimi posnetki odpiranja Tutankamonove grobnice. H. Carterja večkrat pokaže od blizu in ni vdeti, da bi imel na tokah kakršnikoli prstan. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunprincess 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Hvala, zelo si mi pomagal 1)Obe knjigi sta že rezervirani v knjižnici, tako da bom popoldne lahko malo bolj proučila slikice... 2)Zanima me še, če ima belo zlato tudi zgoraj omenjene karakteristike, ker potem bi si dala narest prstan iz mešanice belega zlata in srebra...to možnost sem tudi na internetu zasledila: "Our favorite is Electrum, a mixture of equal parts by weight of pure gold and silver." Samo kako pa je tu potem z nemešanjem zlata in srebra? Kaj v tem primeru to ne velja? 3)Za polnjenje z energijo bom potrebovala samo kameno strelo in nihalo ali še kaj drugega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Hvala, zelo si mi pomagal 1)Obe knjigi sta že rezervirani v knjižnici, tako da bom popoldne lahko malo bolj proučila slikice... 2)Zanima me še, če ima belo zlato tudi zgoraj omenjene karakteristike, ker potem bi si dala narest prstan iz mešanice belega zlata in srebra...to možnost sem tudi na internetu zasledila: "Our favorite is Electrum, a mixture of equal parts by weight of pure gold and silver." Samo kako pa je tu potem z nemešanjem zlata in srebra? Kaj v tem primeru to ne velja? Belo zlato je po polarnosti nekaj vmes med običajnim zlatom in srebrom. Mešanje ni potrebno. 3)Za polnjenje z energijo bom potrebovala samo kameno strelo in nihalo ali še kaj drugega? Odvisno, v čem si vešča. Metod je cel kup. Nekatere metode energiziranja bomo obravnavali tudi ta vikend na delavnici v Ljubljani. Če imaš čas in voljo, se nam pridruži: V Ljubljani bo v Domu upokojencev Poljane, Zrinjskega 2 (vhod preko dvorišča vogalne stavbe, ki meji na Poljansko cesto) v petek, 26.10.07 od 18..00 do 21.00 in soboto, 27.10.07 od 9.00 do 15.00, Tadej Pretner vodil delavnico Minerali*zdravje*duhovnost Delavnica bo obsegala naslednje teme:•Fizikalne lastnosti mineralov•Ali so minerali živa bitja•Delovanje kamene strele in ostalih mineralov•Načini uporabe mineralov•Priprava eliksirjev in tinktur iz mineralov•Delitev mineralov glede na element, ki jim vlada•Čiščenje in energijska aktivacija kristalov•Kreiranje želenih dogodkov-programiranje kristalov in metode brisanje programov•Zdravljenje s kristali-metoda dveh kamenih stel•Polarna izravnava s kamenimi strelami•Delo z energijsko palico•Energijske in astrološke osnove za izbiro nakita Cena delavnice: 60,00 EUR Informacije in prijave:- tadej.pretner@gmail.com 041 454 900 lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunprincess 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Super, potem je belo zlato očitno najboljša opcija Vešča žal nisem nobene metode energiziranja, ker sem v teh vodah popoln začetnik. Je ta seminar dvodneven ali sta to dva termina? V soboto žal ne morem, v petek bi pa mogoče šlo. So drugače ti seminarji pogosti in kje so objavljena obvestila, da bom vedela za drugič, če se tega ne bom mogla udeležit? Hvala še enkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. oktober 2007 Prijavi Deli 23. oktober 2007 Super, potem je belo zlato očitno najboljša opcija Vešča žal nisem nobene metode energiziranja, ker sem v teh vodah popoln začetnik. Je ta seminar dvodneven ali sta to dva termina? V soboto žal ne morem, v petek bi pa mogoče šlo. So drugače ti seminarji pogosti in kje so objavljena obvestila, da bom vedela za drugič, če se tega ne bom mogla udeležit? Hvala še enkrat. Seminar je dvodnevni. Tematika kristali je enkrat letno. Obvestila so na moji spletni strani, maat forumu in v mavričnem mesečniku, ki je zastonj, nanj pa se lahko naročiš preko e naslova info@juliadoria.com lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 27. oktober 2007 Prijavi Deli 27. oktober 2007 Živio, mene pa nekaj zanima ... Atlantidski prstan imam že več kot 3 leta. 100% verjamem v njega in njegovo moč. Mislim eni ga imajo enostavno zato, ker jim je všeč, jaz ga pa imam zato, ker se mi zdi, da mi pomaga. Nekje sem prebrala, da si ga ne sme nataknit nihče drug, kot človek, ki ga nosi. Ker se menda "naleze" oz. "okuži" z energijo drugega. No, tako se je zgodilo, da si ga je za kake 3 sekunde nataknil moj fant. Kaj menite, je "škoda storjena"? Ful bi mi bilo hudo, ker ga resnično pazim kot punčico svojega očesa ... Hvala ... Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Živio, mene pa nekaj zanima ... Atlantidski prstan imam že več kot 3 leta. 100% verjamem v njega in njegovo moč. Mislim eni ga imajo enostavno zato, ker jim je všeč, jaz ga pa imam zato, ker se mi zdi, da mi pomaga. Nekje sem prebrala, da si ga ne sme nataknit nihče drug, kot človek, ki ga nosi. Ker se menda "naleze" oz. "okuži" z energijo drugega. No, tako se je zgodilo, da si ga je za kake 3 sekunde nataknil moj fant. Kaj menite, je "škoda storjena"? Ful bi mi bilo hudo, ker ga resnično pazim kot punčico svojega očesa ... Hvala ... Pozdravček Če si z njim tri leta, pa te ni "okužil" s svojo energijo, boš verjetno preživela tudi dejstvo, da je imel tri sekunda ne prstu tvoj prstan. la Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Mogoče se tole komu trapasto zdi, ampak je čisto resno vprašanje. Ni zafrkancija ... Samo zanima me, kako je potem tole s prstanom, natikanjem mojega prstana na prst druge osebe in energijo te druge osebe. Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Spiraj ga 15 minut pod tekočo vodo (oz. postavi na sonce za nekaj ur). In bo ok. V kolikor si "občutljiva" za energije drugega, drugih. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bianka 28. oktober 2007 Prijavi Deli 28. oktober 2007 Tantra hvala. Zlata si. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.