Skoči na vsebino

Atlantidski prstan

Borut Hokmak

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>To Nosorog: res sem nekoliko sarkastično napisal tiso, da se polepimo s simboli ..... in se ti opravičujem, če sem te s tem prizadel. S svojim sarkazmom sem hotel poudariti, da se ne smemo samo na simbole zanašat (vsaj tako jaz menim), da pač simboli sami ne bodo rešili nekega problema...

Sj je ql. Vsi smo občasno brez potrebe malček zajedljivi. To, da je talisman oz. simbol le podpora za dosego cilja, za katerega pa moramo vsekakor aktivirati svoje kapacitete, pa seveda drži. :palec:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa za prstan iz LUXORJA ste že slišali?

Zdej se ful oglašuje ta prstna po vseh revijah...

Lahko si pogledate na zadnji strani One je blo danes spet.

Kaj pravite?...atlantidski prstan se je včasih tudi po revijah prodajal...je dobil konkurenta?

sončkeeeee

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa za prstan iz LUXORJA ste že slišali?

Zdej se ful oglašuje ta prstna po vseh revijah...

Lahko si pogledate na zadnji strani One je blo danes spet.

Kaj pravite?...atlantidski prstan se je včasih tudi po revijah prodajal...je dobil konkurenta?

sončkeeeee

Hih. Nisem videl, kaj oglašujejo, ampak nekaj dejstev, ki sem jih v tejle temi verjetno že napisal:

- zadevica, ki jo prodajajo pod imenom atlantidski prstan, z atlantido nima nobene veze. Gre za modificirano verzijo zaščitnega prstana, ki oblikovno izhaja iz egipčanske zaščitne plošče, ki jo imenujemo atlanta ali luxor. Pravilno bi bilo torej atlantski prstan. In predvidevam, da sedaj oglašujejo originalno verzijo (jaz jo že več let imam - sm jo dal delat - lalala).

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Vse originalne prstane mi je naredil zlatar v pokoju, ki se piše Todorovič in je iz Trbovelj. Njegova hčerka dela v Peku poleg tržnice v Zagorju. Je blont in malček buckasta, stara ene 28 let. Več podatkov žal nimam.

čačača

P.S. - če ga ne najdeš, ti bom ob priliki poslal slikco originala z merami oz. sorazmerji, pa poišči kakega drugega zlatarja, da ti ga naredi.

čačača No2

<{POST_SNAPBACK}>Hih. Nisem videl, kaj oglašujejo, ampak nekaj dejstev, ki sem jih v tejle temi verjetno že napisal:

- zadevica, ki jo prodajajo pod imenom atlantidski prstan, z atlantido nima nobene veze. Gre za modificirano verzijo zaščitnega prstana, ki oblikovno izhaja iz egipčanske zaščitne plošče, ki jo imenujemo atlanta ali luxor. Pravilno bi bilo torej atlantski prstan. In predvidevam, da sedaj oglašujejo originalno verzijo (jaz jo že več let imam - sm jo dal delat - lalala).

kako si dal delat?...a to kr k t'prvemu zlatarju (srebraju al kako..),,,hoka-poka in je narejen???

a pol se gre sam za "dizajn" pr celotni štoriji al kako?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

aha, sm prebrala...

torej samo blond buckasta zlatarka iz Zagorja lohk nardi t'prau atlantidski prstan? x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:Dx

afriški pregovor

<{POST_SNAPBACK}>Vse originalne prstane mi je naredil zlatar v pokoju, ki se piše Todorovič in je iz Trbovelj. Njegova hčerka dela v Peku poleg tržnice v Zagorju. Je blont in malček buckasta, stara ene 28 let. Več podatkov žal nimam.

čačača

P.S. - če ga ne najdeš, ti bom ob priliki poslal slikco originala z merami oz. sorazmerji, pa poišči kakega drugega zlatarja, da ti ga naredi.

čačača No2

bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?)

<{POST_SNAPBACK}>bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?)

Menda je res Borovo.

Kamnov za vašo štacuno še nimam. Še nisem šel v nabavo. Čakam ene finančne prilive.

lalala

<{POST_SNAPBACK}>ne La Scarpa x:Dx ma sej ti lahko na pir prideš brez kamnov (mislem kok se pusti prosit :o|o: )

Mim Zagorja se bom pelu jutri, predvidoma okol dvanajstih ali malo prej. Ti termin ustreza za per?

čačača

• 4 weeks later...

ok, mene pa zanima nekaj. nisem tukaj najbolj podučena, zato sprašujem. brala sem knjigo camino, ki mi je bila ful všeč. od tega je že kar nekaj časa. ampak tam shirley opisuje, da je bila lemuria tista, ki je bila prva in najbolj čista in tako naprej. no in potem so nekateri lemurijci odsli in nastala je atlantida. od tukaj dalje pa je slo vse narobe: razcepili smo se na moškega in žensko, pojavile so se prve razlike in negativne lastnosti... ali je potem atlantidski prstan res tisti, kateremu lahko energetsko zaupamo? x?x x?x x?x

z ljubeznijo in hvala za odgovor

pjotra xsrcbumx xsrcbumx

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

hm, ja sem zdaj šla še enkrat malce brskat po tej temi, in glej sem kar naenkrat našla nosorogov komentar še od prej. včasih je kar težko najti odgovor v prejšnjih komentarjih. pol ba butneš vprašanje in šele čez nekaj dni ugotoviš, da si ga pihnil mimo, hihi x8Dx x:Dx

torej ta prstan nima veze z atlantido... xscratchx

čav,

z ljubeznijo

pjotra xloveyx xloveyx xribax

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

• 2 weeks later...
Pozdravljeni,

za vse ki še niste videli originala najdenega v Atlanti ( Egipt ) glej priponko.

LP

Zanima me, kje si tole slikco dobil in zakaj misliš, da gre za original? Namreč - Jacques LaMaya podaja v svoji knjigi Medicina stanovanja, ki je v zadnjih 20 letih veljala za "biblijo radiestezijskih znanj", risbo "originalne atlante", s podanimi vsemi razmerji, ki pa je bistveno drugačna od tele na slikci. Morda veš - je mogoče, da je bilo najdenih celo več tovrstnih prstanov?

Atlanta naj bi - po mojih informacijah - ne bil kraj v Egiptu, ampak se tako imenuje sama zaščitna forma, katere izpeljanka je predmetni prstan.

bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?)

Che ni Peko, potem nam ostane samo she LaScarpa...pa nima veze. Hochem samo povedat, da atlantidske prstane izdeluje tudi zlatar Meshichek iz Trbovelj kot tudi Zlatarstvo Trbovlje, cene pa so kar pestre.

hvala, sem že naročila ;) želim takšnega pravega... drugače pa imajo prstane tudi v eni trgovinici v bivšem Peko x:Dx samo jaz sem želela tisto o čemer Nosorog govori

kje s ga naročila? a tam ko smo jih zadnjič gledale ( "peko"), al kje. jaz bi ga ta mali za rojstni dan kupla.( zakaj ne morem smeškota prlimat)?

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Še enkrat jaz. Sem bil malo prehiter in pozabil dodati.

Prstan je bil najden v Dolini Kraljev - Luxor in tako bi ga morali tudi poimenovati, vendar baje naj bi bil njegov pravi izvor še starejšega datuma ( Atlanis ) zato ga tako tudi poimenujejo.

Branko G

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...