Ebor 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ebor hvala za nsvet...kaj pa veš, mogoče mi pa res kdaj prav pride Lep dan ti želim, Sončk Aja samo še to (skoraj bi bil pozabil omeniti), preden sem šel spat sem se malo tudi učil... tko, da mogoče je tudi to malce pomagalo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja samo še to (skoraj bi bil pozabil omeniti), preden sem šel spat sem se malo tudi učil... tko, da mogoče je tudi to malce pomagalo.... sem razumela ja Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>To Nosorog: res sem nekoliko sarkastično napisal tiso, da se polepimo s simboli ..... in se ti opravičujem, če sem te s tem prizadel. S svojim sarkazmom sem hotel poudariti, da se ne smemo samo na simbole zanašat (vsaj tako jaz menim), da pač simboli sami ne bodo rešili nekega problema... Sj je ql. Vsi smo občasno brez potrebe malček zajedljivi. To, da je talisman oz. simbol le podpora za dosego cilja, za katerega pa moramo vsekakor aktivirati svoje kapacitete, pa seveda drži. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Kaj pa za prstan iz LUXORJA ste že slišali?Zdej se ful oglašuje ta prstna po vseh revijah...Lahko si pogledate na zadnji strani One je blo danes spet. Kaj pravite?...atlantidski prstan se je včasih tudi po revijah prodajal...je dobil konkurenta? sončkeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa za prstan iz LUXORJA ste že slišali?Zdej se ful oglašuje ta prstna po vseh revijah...Lahko si pogledate na zadnji strani One je blo danes spet. Kaj pravite?...atlantidski prstan se je včasih tudi po revijah prodajal...je dobil konkurenta? sončkeeeee Hih. Nisem videl, kaj oglašujejo, ampak nekaj dejstev, ki sem jih v tejle temi verjetno že napisal:- zadevica, ki jo prodajajo pod imenom atlantidski prstan, z atlantido nima nobene veze. Gre za modificirano verzijo zaščitnega prstana, ki oblikovno izhaja iz egipčanske zaščitne plošče, ki jo imenujemo atlanta ali luxor. Pravilno bi bilo torej atlantski prstan. In predvidevam, da sedaj oglašujejo originalno verzijo (jaz jo že več let imam - sm jo dal delat - lalala). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 in jaz še vedno ne vem kteri je tisti možakar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Vse originalne prstane mi je naredil zlatar v pokoju, ki se piše Todorovič in je iz Trbovelj. Njegova hčerka dela v Peku poleg tržnice v Zagorju. Je blont in malček buckasta, stara ene 28 let. Več podatkov žal nimam. čačača P.S. - če ga ne najdeš, ti bom ob priliki poslal slikco originala z merami oz. sorazmerji, pa poišči kakega drugega zlatarja, da ti ga naredi. čačača No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hih. Nisem videl, kaj oglašujejo, ampak nekaj dejstev, ki sem jih v tejle temi verjetno že napisal:- zadevica, ki jo prodajajo pod imenom atlantidski prstan, z atlantido nima nobene veze. Gre za modificirano verzijo zaščitnega prstana, ki oblikovno izhaja iz egipčanske zaščitne plošče, ki jo imenujemo atlanta ali luxor. Pravilno bi bilo torej atlantski prstan. In predvidevam, da sedaj oglašujejo originalno verzijo (jaz jo že več let imam - sm jo dal delat - lalala). kako si dal delat?...a to kr k t'prvemu zlatarju (srebraju al kako..),,,hoka-poka in je narejen??? a pol se gre sam za "dizajn" pr celotni štoriji al kako? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 aha, sm prebrala... torej samo blond buckasta zlatarka iz Zagorja lohk nardi t'prau atlantidski prstan? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vse originalne prstane mi je naredil zlatar v pokoju, ki se piše Todorovič in je iz Trbovelj. Njegova hčerka dela v Peku poleg tržnice v Zagorju. Je blont in malček buckasta, stara ene 28 let. Več podatkov žal nimam. čačača P.S. - če ga ne najdeš, ti bom ob priliki poslal slikco originala z merami oz. sorazmerji, pa poišči kakega drugega zlatarja, da ti ga naredi. čačača No2bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 srecno, selenca! ja, tele luxorski prstan, ki je 3000 let star in ga ce places ali narocis nevemkajlahko 45 dni zastonj nosis in bos imel blazno sreco v zivljenju .... me prav mika...in se posebno vse, kar se je medtem nabralo gor .... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?) Menda je res Borovo.Kamnov za vašo štacuno še nimam. Še nisem šel v nabavo. Čakam ene finančne prilive. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ne La Scarpa ma sej ti lahko na pir prideš brez kamnov (mislem kok se pusti prosit ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne La Scarpa ma sej ti lahko na pir prideš brez kamnov (mislem kok se pusti prosit ) Mim Zagorja se bom pelu jutri, predvidoma okol dvanajstih ali malo prej. Ti termin ustreza za per? čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 do dvanajstih delam, ti pir jst kavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ok, mene pa zanima nekaj. nisem tukaj najbolj podučena, zato sprašujem. brala sem knjigo camino, ki mi je bila ful všeč. od tega je že kar nekaj časa. ampak tam shirley opisuje, da je bila lemuria tista, ki je bila prva in najbolj čista in tako naprej. no in potem so nekateri lemurijci odsli in nastala je atlantida. od tukaj dalje pa je slo vse narobe: razcepili smo se na moškega in žensko, pojavile so se prve razlike in negativne lastnosti... ali je potem atlantidski prstan res tisti, kateremu lahko energetsko zaupamo? z ljubeznijo in hvala za odgovor pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 hm, ja sem zdaj šla še enkrat malce brskat po tej temi, in glej sem kar naenkrat našla nosorogov komentar še od prej. včasih je kar težko najti odgovor v prejšnjih komentarjih. pol ba butneš vprašanje in šele čez nekaj dni ugotoviš, da si ga pihnil mimo, hihi torej ta prstan nima veze z atlantido... čav,z ljubeznijopjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Pozdravljeni, za vse ki še niste videli originala najdenega v Atlanti ( Egipt ) glej priponko. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Pozdravljeni, za vse ki še niste videli originala najdenega v Atlanti ( Egipt ) glej priponko. LP Zanima me, kje si tole slikco dobil in zakaj misliš, da gre za original? Namreč - Jacques LaMaya podaja v svoji knjigi Medicina stanovanja, ki je v zadnjih 20 letih veljala za "biblijo radiestezijskih znanj", risbo "originalne atlante", s podanimi vsemi razmerji, ki pa je bistveno drugačna od tele na slikci. Morda veš - je mogoče, da je bilo najdenih celo več tovrstnih prstanov? Atlanta naj bi - po mojih informacijah - ne bil kraj v Egiptu, ampak se tako imenuje sama zaščitna forma, katere izpeljanka je predmetni prstan. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
))@HnW 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 bom danes šla vprašat (sam ni tam Peko;)) hm, veš kaj, kaj če bi prišel v Zagorje (itak imaš ene skale menda za prinest kolikor si mi rekel, pa bi jaz tebe pa sliko peljala do mojega zlatarja a?) Che ni Peko, potem nam ostane samo she LaScarpa...pa nima veze. Hochem samo povedat, da atlantidske prstane izdeluje tudi zlatar Meshichek iz Trbovelj kot tudi Zlatarstvo Trbovlje, cene pa so kar pestre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hvala, sem že naročila želim takšnega pravega... drugače pa imajo prstane tudi v eni trgovinici v bivšem Peko samo jaz sem želela tisto o čemer Nosorog govori Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 hvala, sem že naročila želim takšnega pravega... drugače pa imajo prstane tudi v eni trgovinici v bivšem Peko samo jaz sem želela tisto o čemer Nosorog govorikje s ga naročila? a tam ko smo jih zadnjič gledale ( "peko"), al kje. jaz bi ga ta mali za rojstni dan kupla.( zakaj ne morem smeškota prlimat)? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Pozdravljen T. Sliko sem našel na strani http://atlantisrings.com/ LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Še enkrat jaz. Sem bil malo prehiter in pozabil dodati.Prstan je bil najden v Dolini Kraljev - Luxor in tako bi ga morali tudi poimenovati, vendar baje naj bi bil njegov pravi izvor še starejšega datuma ( Atlanis ) zato ga tako tudi poimenujejo. Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ok, nisem šla vsega brat..zanima me samo nekaj..ali je res, da ti more prstan nekdo podarit, da si ga ne smeš sam kupit (tako kot npr. dreamcatcherja) al je to sam mambo đambo Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.