Skoči na vsebino

Rojstni dan luninega neta

Marsa

Recommended Posts

Danes, 1. maja 2003, Lunin net praznuje svojo 3. obletnico obstoja (*v spletni obliki - predtem je obstajal v knjizni - knjizici-prirocniku Lunin koledarcek, ki ga izdajava od leta 92').

Bilanca:

LN sodi zdaj med najpoglavitnejsa in najbolj obiskana spletna mesta v Sloveniji (vsekakor pa med redka z avtorsko vsebino) in dosega obisk okoli 60 000 mesecno, kar se je zdaj v samo enem mesecu spremenilo, ker sva 11. aprila vkljucila Lunco, trgovino Luninega neta, ki ima v slabih treh tednih svojega obstoja ze skoraj 21 000 ogledov (do zdaj 20 863).

V tem zadnjem letu sta bila najpomembnejsa projekta nadgradnja oz. selitev Foruma in ze omenjena Lunca, oboje pa se je zgodilo v slabih dveh mesecih.

Poleg tega sva kupila in vkljucila dodatno domeno (astrologija.org), tako je zdaj del Luninega neta tudi na teh straneh.

V tem casu sva dodala tudi program posiljanja razglednic, kjer lahko posiljate (do zdaj) 152 razglednic z razlicnimi motivi.

Skoraj socasno z obletnico pa bo koncno na voljo tudi izracun horoskopa na novem, avtorskem astroloskem programu Luninega neta.

Lunin net obsega stevilne strani in podportale (vsebine je dobesedno na tisoce strani) - med njimi tudi taksne, ki jih sooblikujejo obiskovalci - kot npr. LN Novice in LN Forumi, pa zdaj tudi Lunca.

Kresovi so v cast ze goreli, zdaj pa samo se -------> xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Da ne bo tako prazna tale tema, pa da dodam nekaj pozitivne energije semle, kar jaz voscim:

Vse najboljse, Lunin net! xsrcx

Hvala Mateji za lepe besede v temi Cestitke - Mateja, hvala, ker opazis! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Cat - hvala tudi za tole pozornost! x;)x x:)x

Tako prazna pa je ta tema zato, ker se je menda nekaj zataknilo, pa se ni dalo komentirati. No, kasneje je vse delalo, samo so potem cestitke prihajale v Cestitke. :)

Hvala tudi vsem ostalim!

4. maja je umrl Tito, 1. maj pa je rojstni dan Luninega neta.

Na tem naslovu (svoja domena - prej sva imela neke free homepage variante - tipa 100 slashev in cudnih znakcev in stevilk in na koncu lunin net).

Picasso

Potem pa še jaz prestavjam svoje čestitke v tole temo: Vse najboljše xmusicx :^:

Pogrešam ikonco smeška s torto x;)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Rada bi voščila vsem...ne samo avtorjem (čeprav predvsem avtorjem) za zanimivo branje...komentiranje...

Končno se nas sliši... pa še veliko nas je...čestitam tako in tako...za rojstni dan pa še en poljubček Marsi...Adminu... in vsem opaznim na LNF, ki nam lepšate trenutke...

Na mnoga leta!!! xmusicx :^: :flower: ...vsem, ki se trudite

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tina, Majica, Helena! x:)x xsrcx

Zelo prijazno!

Hvala, ker cenite in hvala, ker ste! x:Xx

Picasso

Vidis, Tina, res je.. xsrcx

Torej - se dobro, da smo! :palec:

Picasso

Vidis, Tina, res je..  xsrcx

Torej - se dobro, da smo!  :palec:

Marsa...preskromno je reči samo "še dobro"... Najboljše na Netu...to pa je prava ocena... x^x x^x x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...