tomazslo 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tale tema me me zelo zanima. A mi lahko kdo razloži zakaj imaš nekoga pogosto v mislih (in potem nekako tudi on verjetno misli nate), pošiljaš mu impulze naj se oglasi, da izživita karmo, oseba pa ne odreagira. Hvala za pomoč moje mišljenje v vesolju smo tudi mi sami v bistvu del informacije, torej so nam dostopne tudi vse ostale, če se znamo proti tej informaciji odpreti (narediti tak električni pogoj na kristalčkih na lovkah nevronov, da postanjeo prevodni). Kadar je prisotna misel na nekoga, je ta informacija tudi prisotna in na razpolago tistemu, na katerega mislimo, samo vprašanje je, ali je ta oseba tudi zavestno sposobna to informacijo ozavestiti, v podzavesti je ta vzorec prisoten in se primerja z že obstoječim. To je v bistvu tudi osnova telepatije. Saj velikokrat na nekoga pomislimo in nas v tistem momentu pokliče, ko zazvoni telefon že velikokrat kar nekako čutimo, kdo nas kliče...pomisliš na nekoga, ki ga že dolgo nisi videl, pa se ti ravno takrat prikaže in podobno. Res je tudi, če smo na nekoga tudi zavestno navezani in veliko premišljujemo okoli njega, se ti pogoji tudi bolj odprti, oseba na katero mislimo prav gotovo to čuti, posebno če so misli pozitivne in dobronamerne, čeprav je zopet tisto, koliko je ta oseba sposobna te energije tudi ozavestiti, v njegovi podzavesti ta informacija prav gotovo obstaja. V bistvu gre to vse po istem kopitu, preko pretvorb kvantno-materialno-kvantno na zunaji nevronski mreži. To isto je tudi zdravilstvo na daljavo in podobno. Res pa je, da tiste negativne zadeve, ki bi jih nekomu pošiljajo ne lavfajo, tu je vgrajena varovalka. Negativne informacije potekajo samo, če smo mi že v osnovi tak negativni vzorec v svojem nezavednem delu možgan sprogramirali zaradi neke naše blokade, strahu in podobno. Torej prav v vsakem primeru, ko na nekoga pomislimo, tudi ta drugi to informacijo ima in obratno........koliko smo pa to mi sposobni ozavestiti je pa v nas, nenazadnje tudi v karmični nalogi, ki jo imamo za predelati....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> A mi lahko kdo razloži zakaj imaš nekoga pogosto v mislih (in potem nekako tudi on verjetno misli nate), pošiljaš mu impulze naj se oglasi, da izživita karmo, oseba pa ne odreagira. Morda s tem delaš ravno obratno od željenega,... (ker je vmes karma) Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Moje izkušnje z močjo misli...Sicer opazujem to šele kakšen mesec pa vseeno. Gre za malenkosti, kot so npr. prosta parkirišča v gneči. Zadnjič sem si želela, da bi me P. poklical, pa sem si zamislila, da me bo poklical ob sedmih in res me je. Pa s kolegico sva moč misli uporabile za njeno službo. V naslednjih dneh je dobila boljšo plačo in več odgovornosti... Aja pa še najboljša. Pred dvema mesecema sem se s sodelavko pogovarjala kakšnega partnerja si želim. Kmalu sta vmoje življenje ustopila dva taka človeka.... VSE JE V GLAVI!!! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>VSE JE V GLAVI!!! Mislim, da je več v srcu pa ne razumi me napačno. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da je več v srcu pa ne razumi me napačno. razumem Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ja, v bistvu to vse drži. Tudi misli, ki jih pošiljam tej osebi so zelo pozitivne. Je pa še en velik hec. Nekajkrat se me zavestno odločila, da ga postavim v svetlobo, oblijem z ljubeznijo in pošljem ven iz misli in vedno se je kaj nenavadnega zgodilo, npr. na radiu je bila reklama, v kateri so ravno takrat izgovorili njegovo ime, spotaknila sem se na ravni cesti, crknil mi je avto.IN TO VEDNO V TRENUTKU ODLOČITVE! Ko sem s to tehniko blagoslavljala in "pometala" iz svojih misli je zadeva vedno delovala. Je pa zelo zanimivo, da hočemo locirati misli na eno osebo v glavo ali v srce, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Je pa zelo zanimivo, da hočemo locirati misli na eno osebo v glavo ali v srce, a ne? Niti ne...sej veš, srčna čakra pa to... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 ja, sej. zakaj pa glava? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 ...ja kaj pa vem. Mogoče k glavo rabmo, da si vse skup sploh zamislimo. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Mogoče je pa tut tm kakšna taka "taprava" čakra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče je pa tut tm kakšna taka "taprava" čakra Seveda je.... Sam ne dela vsem čist dobr. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Ja, saj, Mi bogovi že vemo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Itak da čutiš osebo, s katero si povezan... Sončna A te daje nespečnost, al tko zgodj vstajaš? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 dan in noč ima zamenjan ...zanimivo je, da z določeno osebo, ko prideva na isto frekvenco in se nato pogovarjava o določenih ljudeh, ki so nama blizu, le ta oseba čez nekaj trenutkov pokliče. Ni mi še jasno kdo od naju prikliče oz. če ni skupna moč tole.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>dan in noč ima zamenjan ...zanimivo je, da z določeno osebo, ko prideva na isto frekvenco in se nato pogovarjava o določenih ljudeh, ki so nama blizu, le ta oseba čez nekaj trenutkov pokliče. Ni mi še jasno kdo od naju prikliče oz. če ni skupna moč tole.... Razlaga naj bi bila nekako takšnale: Teorijo o morfogenetskih poljih je vrgel ven Rupert Sheldrake, nadgradil pa Fritz Popp. Pojasnjuje miselne preskoke v kolektivnem nezavednem in telepatske stike. Za kaj pravzaprav gre? - Morfogenetsko polje je energijsko polje človeka, katerega sevanje se ne konča v območju vidne avre, ampak se razširja naprej - tako "se sreča" s polji drugih živih bitij in se povezuje v mrežo morfogenetskih polj. Vsako živo bitje ima svoje specifično morfogenetsko polje, ki poleg DNK vpliva na obliko, v katero se bo bitje razvilo. Ta polja se povezujejo s podobnimi - torej človeška predvsem med sabo, s tem, da prihaja do močnejših povezav med ljudmi, ki so si čustveno blizu (zato vlčasih začutimo, da nas bo nekdo poklical npr. po telefonu) in ljudmi, ki razmišljajo o istih stvareh (zato se pogosto dogaja, da pride do povsem enakega znanstvenega odkritja na totalka različnih koncih planeta). Med ljubimci se tako na tej ravni pretaka energija tudi ko so med seboj oddaljeni in ko se eden od njiju npr. zaljubi v nekoga drugega, je le zamenjal energijsko izmenjavo, zapuščenemu pa jo je presekal in zato mu je ful bad. Po drugi strani pa se "znanje" med ljudmi, ki delajo na rešitvi istega problema na energijski ravni izmenjuje, v nekoliko manjši meri pa vpliva na morfogenetsko polje celega človeštva (vsaka nova generacija se zato lažje in hitreje nauči npr. računalništva). Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Po drugi strani pa se "znanje" med ljudmi, ki delajo na rešitvi istega problema na energijski ravni izmenjuje, v nekoliko manjši meri pa vpliva na morfogenetsko polje celega človeštva (vsaka nova generacija se zato lažje in hitreje nauči npr. računalništva). Zanimiva teorija...... Torej je človeštvo na napačnih koncih iskalo rešitve za svojo srečo... Če vsaka nova generacija bolj nesrečna... Vedno več nesrečnih , depresivnih, osamljenih, bolnih....farmacevtska podjetja pa manejo roke in štejejo dobičke... ...in zemlja se vendar vrti dalje.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
volja 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Torej je človeštvo na napačnih koncih iskalo rešitve za svojo srečo... Zakaj tako misliš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Število prebivalstva na planetu se povečuje in v bistvu nas je več, kot to lahko planet prenese. To se odraža z zastrupljanjem planeta na fizični ravni (gnojila, odpadne vode, dimni plini ...), kot tudi energijski (še nikoli nismo bili pod takšnim pritiskom v zvezi s preživetjem - tekmovalnost in bad filing, ko je kdo boljši, strah pred izgubo zaposlitve ...). Vse to se seveda prenaša po mrežah morfogenetskih polj. Po drugi strani raste število ekološko in kako drugače osveščenih. Saj veš, Lia. Doseči mora "kritično maso", da se bo kaj spremenilo v globalnem razmišljanju človeštva. Se pa dogajajo absurdi. Zelo zanimivo se mi zdi npr. to, da se ljudje v predelih, kjer so življenjski pogoji najtežji in hrane najmanj, množijo kot zajci. Če hočemo spremeniti svet, moramo nedvomno začet pri sebi - eni uporabljat kondome, eni razmišljat manj materialistično, itd., itd. - in s tem prispevati k globalnim premikom na vseh ravneh. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 zanimivo... sej o določenih prenosih misli sem nekak tudi jaz si to razlagala, ane Mbmetuljčica...zanimivo se mi zdi, da pride do tega le v določenih trenutkih, recimo ko odvržeš svoj ego... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...zanimivo se mi zdi, da pride do tega le v določenih trenutkih, recimo ko odvržeš svoj ego... Dober zadetek - velja predvsem za primere, ko nekoga začutimo. Na čustveni ravni namreč najlažje ozavestimo povezave takrat, ko smo globoko sproščeni. V fazi sproščenosti se prevladujoča frekvenca v naših možganov "spusti" na okoli 8 Hz, kar je Zemeljska lastna frekvenca, oziroma energijski pas prenosa čustvenih slik in občutkov. Z drugimi besedami - ko odvržemo ego. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 Če hočemo spremeniti svet, moramo nedvomno začet pri sebi - eni uporabljat kondome, eni razmišljat manj materialistično, itd., itd. - in s tem prispevati k globalnim premikom na vseh ravneh. hUUUUUUUUUUUH, BO NAJU PREJ MAH PRERASEL...PREDEN SE BO KAJ PREMAKNILO...... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 [možganov "spusti" na okoli 8 Hz, kar je Zemeljska lastna frekvenca, oziroma energijski pas prenosa čustvenih slik in občutkov. Z drugimi besedami - ko odvržemo ego. kO ODVRŽEMO EGO, NAS DRUGI EGOTI ZAHODIJO.... LALALI Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Torej je človeštvo na napačnih koncih iskalo rešitve za svojo srečo...Zakaj tako misliš? sIMPLE AS THAT...HODIM PO SVETU OKOLI Z ODPRTIMI OČMI..... Prevare, bolezni, tragedije, bolečine prestrašenih ljudi , mladih, starejših in otrok... Zato tako mislim...... Če bi molitve in sistemi, ki se jih poslužujemo delovali, ne bi bilo toliko trpljenja in bi si znali pomagati..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>[možganov "spusti" na okoli 8 Hz, kar je Zemeljska lastna frekvenca, oziroma energijski pas prenosa čustvenih slik in občutkov. Z drugimi besedami - ko odvržemo ego. kO ODVRŽEMO EGO, NAS DRUGI EGOTI ZAHODIJO.... LALALI To je miselni vzorec, skozi katerega vidiš svet in preko katerega deluješ. Spremeni vzorec in začni spreminjati svet¨! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.