tomazslo 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ko si že tako dobro seznanjem s Černobilom, gotovo veš, da jih zdravijo z jodovimi tableti Ozdravili pa še niso nikogar. o tem ne vem nič Stane.......... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Sem mislil, da veš, ko tako na debelo razlagaš, da so zboleli zaradi neumne glave, ne pa zaradi žarčenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Stane, stane...... Povedal sem za vasico za karero vem, da je bilo tako, šestkrat sem bil tam v različnih časovnih obdobjih in se veliko pogovarjal z vaščani in tudi strokovnjaki, zato sem lahko tako tudi napisal. Ni samo moje videnje, je mnenje kar nekaterih, ki so pri tem sodelovali. Lahko si razlaga vsak po svojih izkušnjah in po svojem znanju, moje je pač tako, tvoje je pa JOD in SOL......mogoče tudi pravilno, samo teh informacij nimam in ne morem komentirati........ Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 A lahko se jaz malce dodam o svoji izkusnji z miselnimi vzorci.Zase mislim, da sem kar skulirana in krasna in blabla....v bistvu si ne priznam, da me žre 10000 stvari, včasih. Ko sem si pridelala fizično poškodbo, ki se je razvila potem v celo **pi*darijo**, mi je ortoped rekel:''Gospa, take diagnoze, nismo postavili še nobenemu flegmatiku'' adijo moja načelna skuliranost. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Stane, stane...... Povedal sem za vasico za karero vem, da je bilo tako, šestkrat sem bil tam v različnih časovnih obdobjih in se veliko pogovarjal z vaščani in tudi strokovnjaki, zato sem lahko tako tudi napisal. Ni samo moje videnje, je mnenje kar nekaterih, ki so pri tem sodelovali. Lahko si razlaga vsak po svojih izkušnjah in po svojem znanju, moje je pač tako, tvoje je pa JOD in SOL......mogoče tudi pravilno, samo teh informacij nimam in ne morem komentirati........V tem primeru nista važna ne jod, ne sol, le tvoje trditve, malo karikirane, da lahko požreš ciankalij in si pri tem misliš, da se ne boš zastrupil, se mi zdijo malo obešenjaške, nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Lia Ko enkrat spoznamo, da nič ne vemo, smo pripravljeni za napredek. Samo, včasih zelo dolgo traja, da pridemo do tega spoznanja, nekateri se pa sploh nikoli do tega ne dokopljejo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V tem primeru nista važna ne jod, ne sol, le tvoje trditve, malo karikirane, da lahko požreš ciankalij in si pri tem misliš, da se ne boš zastrupil, se mi zdijo malo obešenjaške, nič drugega. Enih stvari nočeš razumeti, a ne Stane. Ne gre za žretje ciankalija, ampak za izpostavljenost sevanju. Glede tistega, kar pravi Toma, pa tole: Ruski biofizik Korotkov je 1996 razvil inšrument, ki je od 1999 dalje od <<<<ruske akademije za znanost in zdravstvene oblasti priznan kot diagnostično sredstvo. Z njim je moč fotografirati elektro-fotonski sij okoli človekvih prstov in na snovi "vzorca" sklepati o zdravstvenem stanju pacienta. In kaj je s pomočjo te naprave ugotovil Korokov? Da ima oseba, ki ima raka, identično deformacijo omenjenega elekto-fotonskega sija ko tista, ki raka nima, a se ga boji!!! Na snovi energijske deformacije pa se potem rak zares razvije. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 kakšna razprava moj današnji dan je poln določenih zadevic...razmišljam da bi poklicala nekoga v službo, pa razpledam sama pri sebi, da ne vem, če dela v teh dneh, že nekajkrat imela telefon v rokah in kaj se zgodi, pokliče me sam...nato razmišljam, kaj vse se mi danes plete po glavi ter da moram poklicati prijateljico, me pokliče sama... se z nekom pogovarjam in čutim bolečino v njegovih očeh, vem o čem razmišlja, čeprav govori čisto drugo, nejgove oči so odraz njegove duše in v njih se skrivajo prave misli...umakne se... določene stvari nimajo razlage preprosto so...vsak pa nosi svojo resnico v sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 O strupu ni dveh resnic. Vsega se pač ne da relativizirati z mislijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Enih stvari nočeš razumeti, a ne Stane. Ne gre za žretje ciankalija, ampak za izpostavljenost sevanju. Glede tistega, kar pravi Toma, pa tole: Ruski biofizik Korotkov je 1996 razvil inšrument, ki je od 1999 dalje od <<<<ruske akademije za znanost in zdravstvene oblasti priznan kot diagnostično sredstvo. Z njim je moč fotografirati elektro-fotonski sij okoli človekvih prstov in na snovi "vzorca" sklepati o zdravstvenem stanju pacienta. In kaj je s pomočjo te naprave ugotovil Korokov? Da ima oseba, ki ima raka, identično deformacijo omenjenega elekto-fotonskega sija ko tista, ki raka nima, a se ga boji!!! Na snovi energijske deformacije pa se potem rak zares razvije.In, kako je ugotovil, kdo se raka ne boji Rad pa verjamem, da ga imajo oblasti rade, saj se na ta način izognejo plačilu vsakršnih odškodnin Proglasijo te za strahopetca in eto ti ga na :xx!: Super diagnostična metoda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Stane Prav iz vsake slamce lahko narediš na miljone slamc komentarjev, saj je prav, tvoje resnice so tvoje, noskove pa noskove, moje pa moje. Verjamem, da veliko veš, še več bi rad tudi povedal naprej, informiral ostale, kar je tudi prav, a zakaj negiraš vsako drugačno resnico, zakaj je samo tvoja tista prava. Moja je že velikokrat napisana in jo ne bom ponavljal, ti jo ponoviš svojo prav pri vsaki drugi renici, nikakor ne dopustiš tudi drugih možnosti, vsak bo sam presodil kaj mu je najbolj dostopno, da dobi odgovor na tisto, kar ga zanima. Saj v bistvu sploh ni tako pomembno, da je resnica prava, pomembno je, da nam da odgovor, ki nas zadovolji, tudi s tem veliko naredimo zase. Rezultat je pomemben in ne pot do rezultata, če nas rezultat zadovolji, nas to ne bremeni več in ego nima kam vleči. Nekoč sem omenil mojega prijatelja žal pokojnega, zdravnika, ki je imel v zavojčkih (kakor včasih tisti kombinirani praški) navadno moko, koliko ljudi je takoj nehala bolet glava, koliko se jih je kar naenkrat pozdravilo........zakaj, zato ker so verjeli zdravniku, da jim bo dal tisto, kar sami niso bili sposobni v sebi sprogramirati, zdravje....... Prav vse te zadeve laufajo in to resnično dobro, če jih znamo tudi z svojimi mislimi pravilno usmeriti. Lahko bi imel pomanjkanje tvoje soli in, če bi bil prepričan, da mi tvoja sol škoduje, bi mi tudi škodovala, pa če bi moje telo še tako potrebovalo to sol. Ni samo vse v kemiji, je, samo tako daleč to kemijo in fiziko še ne poznamo in si zato razlagamo to s tistim, kar nam je na razpolago....... Ko je Nosorog napisal kako poteka telepatska povezava je le ena od možnosti, precej verjetnih, nihče pa tega dejansko ne more dokazati, "lavfa" pa....... Prijatelj je preko "energetske krogle" na daljavo komuniciral z drugim na daljavo, sam sem bil prisoten pri tem drugem, sam sem vedel, kaj bo prijatelj počel, prav to je v resnici ta drugi počel in govril, pa ni vedel preje kaj bo. To lahko razložimo tako kot je Nosorog povedal, lahko tako kot jaz pravim, ali pa lahko rečeš, da je to naredila sol, ali pa če po božanski poti rečemo "bog tako hoče", vendar funkcionira. Sam poslušam in sprejemam vse variante razlag, zase pa osvojim tisto, ki mi je najbolj blizu, najbolj sprejemljiva in najbolj pisana na kožo. Poglej Stane, kako boš razložil spreminjanje oblike kristalov na funkcijo misli, pa se tudi dogaja, kje je tu sol in fizika? Res ne vem, kaj te žene v to, da poizkušaš z negiranjem nečesa še bolj zakomplicirati v globje obrazložitve, zame je Nosorog eden najboj realnih in strokovno podkovanih oseb na področju mejnih zadev (no saj niso mejne, samo imenujemo jih tako, ker jih ne poznamo dovolj), njegove trditve so najbližje tudi dokaznim dejstvom in na področju, ki ga resnično obvlada mu poizkušaš soliti pamet, to je podobno, kot bi jaz tebi razlagal o soli, k pojma nimam, ker imaš to področje v potankost dodelanmo, vse do tiste meje, dokler je v tem času in tem znanju možno. Tudi to je miselna blokada, tvoja, da prav povsod hočeš imeti najbolj prav, ali pa ne, ali pa samo proviciraš, da bi se vse skupaj še bolj razvilo. Samo kaj, ko se prav vedno konča pri soli....pa ne reci v glavi..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>In, kako je ugotovil, kdo se raka ne boji Rad pa verjamem, da ga imajo oblasti rade, saj se na ta način izognejo plačilu vsakršnih odškodnin Proglasijo te za strahopetca in eto ti ga na :xx!: Super diagnostična metoda Tomaž, Tadej ne potrebuje advokata in jaz v ničemer ne negiram njegovih ugotovitev, ali pa tvojih, komentiral sem le Ruse Se ti ne zdi čudno, da se je taka metoda pojavila ravno pravi čas Razmere tam pa poznam zelo dobro. V živo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Stane saj nisem mislil kot advokat, ker to nisem, mislim samo tako kot Tomaž, je pač moje mneje in povedal sem ga, saj vem, da ne zameriš....samo tudi Kalno Roztoko si komentiral na Stanetov način, pa veliko časa smo delali na tem, prišli do nekih rezultatov (najbolj verjetnih, dokazati se ne da), škoda da te ni bilo poleg, bi še ti kaj dodal....... .......zato pa pišemo tukaj..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 Po taki metodi je vsak zemljan potencialni rakav bolnik, ker ne vem, koliko ljudi se te bolezni ne boji.Ti, pa, če si res prebral mojo knjigo, lahko ugotoviš, da jaz nobene bolezni ne pojmujem kot človekovega sovražnika, ampak prijatelja, ki te opozarja, da si storil nekaj narobe.No, ti nesrečniki tam pa niso sami storili nič narobe, sedaj pa jih še pitati s tem, da lahko zbolijo za rakom, če se ga bodo bali, se mi pa zdi že sarkazem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 veliko zdravnikov se strinja s tem, da bolezen nastane v naši glavi (danes mi je ravno to razlagal moj zdravnik ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. december 2004 Prijavi Deli 27. december 2004 To je še ena medicinska cvetka, kot tista, ki jo imajo najraje - vzroka bolezni pa ne poznamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To je še ena medicinska cvetka, kot tista, ki jo imajo najraje - vzroka bolezni pa ne poznamo Dolgcajt ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 js se velikrat z eno osebo povežem. da ga mal potolažim... pa deluje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Jest bi se tud mal miselno povezala....tud posolim malo, če bo kaj pomagalo Se mi zdi, da mi tale miselna komunikacija zadnje čase mal šepa Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yasmine 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 (popravljeno) Nedvomno bi lahko rekla, da je to telepatsko delovanje na človeka.Enako se je dogajalo meni.Zaljubljenost in dolga leta dobrih misli o njem......da, res je.Lahko deluješ na osebo tudi preko misli in morda nekoč preskoči iskrica ljubezni.Seveda moraš biti v nenehnem fizičnem kontaktu z njim, če si samo mentalno iz tega ne bo nič.(No in nekega dne on meni reče, da je velikokrat pomislil name, kako bi bilo če bi bila skupaj.Midva pa se sploh nisva družila, le občasna srečanja 1x letno.To me je presenetilo.Telepatija.) Obratno pa se je zgodilo ko je moj fant deloval name z telepatijo.Hja, tako sem se zaljubila in če iz telepatije nastane ljubezen, moreš vedeti, da je to nekaj kar moraš znati ceniti in ohranjati.Lepo je, morda že zaradi tega, ker traja.Čas pa sama veš da dela svoje in tukaj nedvomno naredi veliko. Ohranjaj telepatijo, saj sama dobro veš kako.To je nekaj čudovitega.Ampak vedi, da moraš biti sama čista, saj če ne, lahko škodiš drugim še bolj pa sebi, ker se z temnimi misli odaljuješ od svoje biti in tako toneš v bolezni današnje dobe. Popravljeno 29. december 2004 -> yasmine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> To me je presenetilo.Telepatija.) Telepatija? A šta ti je to. Možda - kad tele pati, jer su mu zaklali majku i iz nje skuvali juhicu? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Če je to res, da čuti, pol ji moram pa it hudo na živce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 a tolk misliš Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 ja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 sam tele misli niso glih razveseljive, če gledam tega smeška Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.