untitled 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 se ne da nebi ble razveseljive, samo rad bi se jih rešil, ker delajo samo zmedo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 zmeda je pa zadnje čase še kar pogost, da ne rečem splošen pojav....počakaj, da mine...vmes pa sebe poslušaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 tenx amis v upanju da bo 2005 boljše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dawn 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Ljudje smo med seboj povezani, eni bolj, drugi manj. Ko ljudje že leta in leta živijo skupaj, začnejo enako misliti in zato se tudi dogaja, da se istočasno kličejo po telefonu, ipd. Če želiš vedeti, ali si z nekom povezana, pa četudi je to nekdo, ki si ga pravkar srečala, naredi preizkus. Če se premakneš v levo, desno, napraj ali nazaj, se bo pomaknila tudi oseba, s katero se pogovarjaš. Lp, Dawn. Citiraj Dawn[/b] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Če želiš vedeti, ali si z nekom povezana, pa četudi je to nekdo, ki si ga pravkar srečala, naredi preizkus. Če se premakneš v levo, desno, napraj ali nazaj, se bo pomaknila tudi oseba, s katero se pogovarjaš. Lp, Dawn. Nikoli sicer nisem delala to kot test, če sem povezana s kom,.... pač pa sem to opazila, ker je tako očitno Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Moč misli... vedno znova in znova lahko potrdim, da deluje. Ne sicer na vsakogar, na nekatere izredno hitro in močno, na koga malo maj...ampak z gotovostjo lahko potrdim, da je prisotna v mojem življenju. Morda se še kdaj pa kdaj tega ustrašim , ker ne morem takoj razbrati za koga gre... a učim se in pomaga mi dober prijatelj. Lahko bi pisala in naštevala kar nekaj primerov, morda samo današnji. Dobremu in pravemu prijatelju sem napisala sporočilo in pozdrav in mislila nanj in na prijeten klepet in v tem trenutku je zvonil moj telefon in nisem niti razmišljala kdo neki me kliče, sem čutila in vedela kdo je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Moč duha (MISLI )je velika. Pri vsakem, ki se ga dotakne, izzove iste občutke. Vibrira s kozmičnim ritmom enosti. Zaznavna je vsepovsod, na voljo vsakemu ob vsakem času. Zaradi sile, ki je v nas, smo trdni, odgovorni in ljubeči. Je opazovanje, ki opazuje nas. Mir je v odsotnosti misli – v vračanju k tišini, ki ne more v kraljestvo besed, ker je preveč čist, da bi bil v besedah. Zato drevo, kamen, reka in gora molčijo.Ljubezen v zakonu traja, dokler žena in mož spremljata in se zanimata za MISLI drug drugega. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 zanimivo sploh pa: misli majo velko moc, zt se ni slabo mislt najbols pomoje!! vse se vrne! prleti nazaj vedno hitrej, pravijo.vsak ma s sabo dovolj dela, da mu ni treba o drugih slabo mislit.zdravljenje je verjetno drugo, saj naj bi takrat zdravitelj pac vedel kaj pocne, sicer se lahko menda se bolj opece. no, men so tko povedal Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 ta pravi originalni m pravzaprav ne misli je mindless careless umetni (hudičev) um misli ali misli da misli pa to niso naše misli zen "dela" (OZiroma ne dela) tako da NE misli. Podobmo diskreiRAmo vzorce (misli) in instaliRamo boljšo prihodnO5t - prohodnO5t... Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 meni se zdi da to deluje ja. Sej če na nekoga misliš se vajini avri povežeta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gandalf 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Zanimivo Misli in psiha niso ravno stvari s katerimi bi se človek igral (+ego). Koliko se sicer te pojmi razlikujejo nevem, vsak pa jih verjetno razume drugače. Dejstvo je da so povezani in da lahko človek zaradi tega zboli/ozdravi/upogiba vilice/hipnotizira.... Če se dva dobro poznata je telepatija rahlo izključena! Z malo sklepanja ti je takoj jasno; kaj, zakaj in kako. Razen če se lahko pogovarjaš brez besed z prisotnostjo ali brez prisotnosti te osebe. In se recimo zmeniš na drugem kraju kot normalno ob drugi uri (brez telefona ali tretje osebe seveda). Drugače pa misel je energija! To pa lahko vsak bere, kdor zna seveda. Tega nas nažalost ne učijo. GRrrr... Razne avre, čakre, meridiani, tarot karte, kristalne kugle, skodelice kave, osebna lastnina, itd. so vglavnem samo pripomočki/kanali s katerimi razbiramo te podatke. Odvisno pač od stopnje na kateri si. Danes hočemo vsi instant duhovnost, ko pa se malo poglobiš ugotoviš ,da je deset let komaj premik leve noge s štarta. Prosim ne se razburjat ker sem vse nametal v isti koš. Samo razlaga je predolga. Gandalf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 deset let premik leve noge iz štarta... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Da, se strinjam, toda vecina nas zivi tukaj pac nekako vsakdanje zivljenje, v odnosih z ljudmi, temi energijami, sluzbami, ipd... tako, da o nekem 'zenu' v pravem pomenu besede le steska govorimo, razen morda pri poseznikih, ki vlagajo energijo tudi v to podrocje in smer kot je 'zen'.ceprav se vsi blizamo ali hitro ali pocasi stanju brezuma, za katerega bomo potrebovali ali nekaj let ali nekaj zivljenj, pa se vedno mislim, da v tem casu misliti kar se nam zdi (oz. kot pravis podivjanemu umu) tudi ni najbolj primerno. prav zaradi tega, ker ga lahko kontroliramo. cistimo in brezumljamo pa se z meditacijo, zen-om, kakor pravis!! -----------ta pravi originalni m pravzaprav ne misli je mindless careless umetni (hudičev) um misli ali misli da misli pa to niso naše misli zen "dela" (OZiroma ne dela) tako da NE misli. Podobmo diskreiRAmo vzorce (misli) in instaliRamo boljšo prihodnO5t - prohodnO5t... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 neb vedu... sam pomoje je fajn dodat tut ljubezen!! -----------povežeta. če pa hočeš efekt uporabiš talismanček pssst.... beri Abra- Melina Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Zdaj ob smrti papeža se sprošča ogromna energija in to samo z močjo misli. Vsa je skoncentrirana v Vatkanu...bohved kaj bo? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj ob smrti papeža se sprošča ogromna energija in to samo z močjo misli. Vsa je skoncentrirana v Vatkanu...bohved kaj bo? Le kaj je lahko slabega ob koncentaciji tolike ljubezni in lepih misli.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 od viška glava ne boli morda pa le se podira neko ravnotežje, pa lahko kje zmanjka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Nisem niti mislila, da bi blo slabo. Kakšna misel je pa žalost? Pozitivna ali negativna? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Evo. Ce majo moje misli kako moc...me bo ta teden kej poklicu... Bom sporocila nasledn vikend Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 kdo? a pope?? mogoche pa te bo res!!?? no, sej ce te ne bo on, te lahk pa jst, ce hocs, da ti nau prehudo! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo. Ce majo moje misli kako moc...me bo ta teden kej poklicu... Bom sporocila nasledn vikend Tole je preveč preprosto napisano. Če si želiš klica v želji, da bi nekaj dosegla in če je to egovo hrepenenje potem ne bo nič, ker on tega ne sprejme, ker drugače razmišlja. Če so tvoje misli samo želja po lepem, ker mu želiš samo dobro in lepo in pri tem ne razimšljaš kaj dela in kje je, in kako hudo je, ker ni s tabo, potem je velika možnost, da to informacijo ozavesti in lahko se naredi, da te pokliče. Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Omeed 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj ob smrti papeža se sprošča ogromna energija in to samo z močjo misli. Vsa je skoncentrirana v Vatkanu...bohved kaj bo? Naj povem še moje doživetje: seveda smo vsi vedeli, da papež umira, a v soboto zvečer, ko sem v postelji nekaj brala, me je nenadoma nekaj spreletelo: pogledala sem na uro in v tistem trenutku sem si rekla: papež je umrl. In glej naslednji dan povedo, da je to bilo ob 21,37 min. Točno takrat, ko sem pogledala na uro. Pa nočem reči, da sem bila miselno s papežem kako posebno čustveno ali miselno povezana, ker se ne štejem med pripadnike RKC. Citiraj What you are is God's gift to you. What you make of yourself is your gift to God. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 Men se pa dogaja to, da včasih pomislim, da bi morala nekoga poklicat.....a lejga zlomka se zgodi, da v naslednjem trenutku on mene pokliče. in potem..... Ja moč misli vsekakor deluje. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 4. april 2005 Prijavi Deli 4. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se pa dogaja to, da včasih pomislim, da bi morala nekoga poklicat.....a lejga zlomka se zgodi, da v naslednjem trenutku on mene pokliče. in potem..... Ja moč misli vsekakor deluje. saj to se vsem dogaja, to je telepatija.....maš napisano malo nazaj zakaj...... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 6. april 2005 Avtor Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj to se vsem dogaja, to je telepatija.....maš napisano malo nazaj zakaj...... tomazslo, tvoje razlage so mi zanimive in strokovne glede naših misli, ki potujejo.Zanima me, zakaj se velikokrat zgodi, da jočem, ko se moje misli dotaknejo neke osebe (samo te), ne vedno, če bi hotela jokati, ne bi mogla, so pa trenutki, ko moram jokati. Kaj pravzaprav takrat ta oseba čuti, ali morda ta oseba povzroči moj jok? Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.