tantra 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 "Meditacija/Ne - meditacija" je osebna zadeva posameznika. Zame."Meditacij" je toliko, kolikor je "meditantov"... He He He:"Potem se je naključno našla zelo izkušena oseba, ki je nekaj metrov stran meditirala ob isti uri. Kmalu bi jo zadušilo, toliko balasta je bilo v skupini, ampak se je lahko vključila." Osebnost s karizmo preusmeri lahko motivirano okolico v "naraven tok". Že s svojo karizmo. "Če meditira(m), se želim z nekom povezati, kaj naredit? Naprimer s teboj?" Več koristi bo s povezovanjem s tvojo lastno bitjo:Osredotoči se na mesto za timusom. V hrbtenjači med lopaticama. Ali na timus v prsnem košu od spredaj. V mislih ga "odpri", občuti kot odprtega, prijetno toplega.Lahko se uležeš. Oči zaprte. Zaspat pa ne (ne bo učinka).Položiš desno roko na timus, ali zgornji del prsnega koša. Občuti ga kot odprtega, prijetno toplega.Levo roko se da lahko na trebuh. 2 - 3 prste pod popek, ali na popek and enjoy. V času menstruacije ob telo. Lahko z dlanjo navzgor, ali navzdol. Glavo v mislih "odpreš": občutiš kot lahko, svežo, budno in "odprto".Uporabiš lahko afirmacijo "Open Heart, Open Head. Ali preprosto "Open."Dihaš kakor dihaš v notranjem naravnem ritmu; "Diha Me".Telo diha, kakor diha samo po sebi. Indikacije/koristi: za manj napetosti, bolečin v predelu srca, prsnega koša, glave. Do vsebin v sebi (misli, čustev, blodenj/prividov_slepil raznih, ...) se vzpostavlja nenavezan odnos. Kakor pridejo, tudi gredo.Nanje se ne "lepi". Z njimi se ne "obremenjuje". Tantra Prašam.Kako je, če negdo meditira (kako najbolje opisati), na primeru.Povezava na razdaljo. Smo imeli skupino, ki je bila zelo zadrgnjena. tako da meditacija ni stekla, kljub trudu in pošiljanju energije v krog. Še bolj zamorjeni smo bili, kot pred meditacijo.Potem se je naključno našla zelo izkušena oseba, ki je nekaj metrov stran meditirala ob isti uri. Kmalu bi jo zadušilo, toliko balasta je bilo v skupini, ampak se je lahko vključila. Če meditira(m), se želim z nekom povezati, kaj naredit? Naprimer s teboj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Lahko se uležeš. Položiš desno roko na timus, ali zgornji del prsnega koša. Občuti ga kot odprtega, prijetno toplega.Levo roko se da lahko na trebuh. 2 - 3 prste pod popek, ali na popek and enjoy. kaj pa če si levičar Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Pojma nimam. ) Jaz sem bil levičar. Nato se preusmeril v desničarja.Delam zdaj z desno na zg. prsnem košu.Probaš obratno, občutiš razliko in se sam odločiš. Kako pa kaj...kaj pa če si levičar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Najbolj simpel "preklop":Leži se na desnem boku.Oči zaprte. Zaspat pa ne (ne bo učinka).Pri vdihu se osredotoči na dvigovanje trebuha,pri izdihu na spuščanje trebuha.Pozornost je lahko osredotočena na popek,ali na haro 2 - 3 prste pod njim.V času menstruacije na podplate, ali timus.Afirmacija v kolikor je potrebna, bi lahko bila: "Mir v meni, mir v srcu".Ali "Miren sem/Mirna sem".Enjoy. "Meditacija/Ne - meditacija" je osebna zadeva posameznika. Zame."Meditacij" je toliko, kolikor je "meditantov"... He He He:"Potem se je naključno našla zelo izkušena oseba, ki je nekaj metrov stran meditirala ob isti uri. Kmalu bi jo zadušilo, toliko balasta je bilo v skupini, ampak se je lahko vključila." Osebnost s karizmo preusmeri lahko motivirano okolico v "naraven tok". Že s svojo karizmo. "Če meditira(m), se želim z nekom povezati, kaj naredit? Naprimer s teboj?" Več koristi bo s povezovanjem s tvojo lastno bitjo:Osredotoči se na mesto za timusom. V hrbtenjači med lopaticama. Ali na timus v prsnem košu od spredaj. V mislih ga "odpri", občuti kot odprtega, prijetno toplega.Lahko se uležeš. Oči zaprte. Zaspat pa ne (ne bo učinka).Položiš desno roko na timus, ali zgornji del prsnega koša. Občuti ga kot odprtega, prijetno toplega.Levo roko se da lahko na trebuh. 2 - 3 prste pod popek, ali na popek and enjoy. V času menstruacije ob telo. Lahko z dlanjo navzgor, ali navzdol. Glavo v mislih "odpreš": občutiš kot lahko, svežo, budno in "odprto".Uporabiš lahko afirmacijo "Open Heart, Open Head. Ali preprosto "Open."Dihaš kakor dihaš v notranjem naravnem ritmu; "Diha Me".Telo diha, kakor diha samo po sebi. Indikacije/koristi: za manj napetosti, bolečin v predelu srca, prsnega koša, glave. Do vsebin v sebi (misli, čustev, blodenj/prividov_slepil raznih, ...) se vzpostavlja nenavezan odnos. Kakor pridejo, tudi gredo.Nanje se ne "lepi". Z njimi se ne "obremenjuje". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Ksenia ... a nisi ti popoldne na šiht ... mislim ... kar se pa tantričnega seksa tiče, np ... še sama nisem vedla kdaj me je doletelo ... pa partner tudi ne ... včasih smo temu drugač rekl sploh pa, najboljš čim manj mislt nič mislem ... stvar je takšna da ko je prava oseba se lahko trenutek spremni v večnost... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Faerie 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Ja mormo pazit kaj mislimo.Tako lahko nase prikličeš nesrečo ali pa srečo in vse danosti.Tko da me ne preseneča da si potem osebo še srečala.Če je tako v božanskem načrtu, bo že moglo nekaj dobrega priti iz tega...xd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 11. april 2008 Prijavi Deli 11. april 2008 Jazt sem danes razbil kozarec.Nevem nič od božjega načrta, ampak če je bilo tako usojeno, o moj bog-->s kakšnimi malenkosmti se ukvarja. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Faerie 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 Pravtako dobro, kot jaz veš, da tega nisem mislila.Ampak ja...bom rekla da imajo stvari toliko pomena, kot jim ga prepišemo?Točno zato ne maram sodelovat na takig forumih, ker se pomen mojih besed zlahka obrne in izgubi...Hja no...razmišljat pozitivno at all timesadien Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 potem na takih forumih tudi nimaš kaj iskati.Namesto, da bi gledala iz moje perspektive, si razumela to kot šikaniranje nate.Ni čudno, če pa.. ahprav drugo je, ko ti citirajo nekaj iz konteksta, v naslednji vrstici že utemeljiš, ampak tisto "ignorirajo", da bi imeli svoj prav.. no dobro, čaw čaw Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Jazt sem danes razbil kozarec.Nevem nič od božjega načrta, ampak če je bilo tako usojeno, o moj bog-->s kakšnimi malenkosmti se ukvarja. ma be, kaj nisi vedu kako birokracijo majo Gor? (Kaj nis ti tist, razsvetljeni?) Za tabo (no, za nami vsemi), skuz hodi eden (reče se mu angel Zapisovalec), z beležko in gosjim peresom in zapiše vse kar si naredu dobrga al slabga. Ever. zamisl si kupe teh fajlov! če bo kdaj konc sveta, bo to zato, ker se bo na Zemlo zrusu arhiv nebeske davkarije Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Nova znanost: Vpliv misli na materijo(16:21) Nekatere znanstvene raziskave odkrivajo, da z mislimi lahko vplivamo na okolje. Kako so potekali testi? Kolikšen je ta vpliv? Kako je mogoče, da z mislimi lahko vplivamo celo na dogodke, ki so se že zgodili? Ali obstaja kakšna smiselna razlaga za ta pojav? Na vprašanja o tej mejni temi je odgovarjal prof. dr. Igor Kononenko. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Nova znanost: Vpliv misli na materijo(16:21) Nekatere znanstvene raziskave odkrivajo, da z mislimi lahko vplivamo na okolje. Kako so potekali testi? Kolikšen je ta vpliv? Kako je mogoče, da z mislimi lahko vplivamo celo na dogodke, ki so se že zgodili? Ali obstaja kakšna smiselna razlaga za ta pojav? Na vprašanja o tej mejni temi je odgovarjal prof. dr. Igor Kononenko.mater smo zaostali...s tem znanstvenim potrjevanjem...večnih resnic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 mater smo zaostali...s tem znanstvenim potrjevanjem...večnih resnic Vaja za naše živčke oz. ego, da vse že vemo in lahk zaspimo al pa smo napuh Je pa dobro za takrat ko smo v temi, tud to se namreč rado zgodi in vsak dan nekomu ali več njim - je pač danes vse na dostopu, le da nekateri to predstavljajo, kot da so sami izumili svet in vso znanje. So le odkrili kar že je. To je dobro nekak znat ločit, da se ne istovetimo preveč z inteligenco takrat ko bi jo mogli videt zunaj in da jo znamo tud sami prevzet, ko je to potrebno na primeren način. Srednja pot... Delati svoj del... Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Vaja za naše živčke oz. ego, da vse že vemo in lahk zaspimo al pa smo napuh Je pa dobro za takrat ko smo v temi, tud to se namreč rado zgodi in vsak dan nekomu ali več njim - je pač danes vse na dostopu, le da nekateri to predstavljajo, kot da so sami izumili svet in vso znanje. So le odkrili kar že je. To je dobro nekak znat ločit, da se ne istovetimo preveč z inteligenco takrat ko bi jo mogli videt zunaj in da jo znamo tud sami prevzet, ko je to potrebno na primeren način. Srednja pot... Delati svoj del...preprostost je težko doumljiva in sprejemljiva...v tem zapleteno znanstvenem svetu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Da ne bom odpirala nove teme, se bom javila tule. Na TV 3, je vsak dan ob 18.50. oddaja Onkraj verjetnega.Tam prikažejo odlomke petih filmov, potem lahko ugibaš ali se je stvar res zgodila ali je fantastika.Na koncu oddaje voditelj razkrije kaj je bilo res in kaj ne. Ker je ravno naslov teme Moč misli, "svetujem" (tisti ki dvomite v svoje razvite ali nerazvite čute intuicije), da se poizkusite in potrdite svojo ituicijo.Da ne bo zvenelo da vas nagovarjam da se preverite na tak način, samo lahko je za koga zanimivo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prabha 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 ma be, kaj nisi vedu kako birokracijo majo Gor? (Kaj nis ti tist, razsvetljeni?) Za tabo (no, za nami vsemi), skuz hodi eden (reče se mu angel Zapisovalec), z beležko in gosjim peresom in zapiše vse kar si naredu dobrga al slabga. Ever. zamisl si kupe teh fajlov! če bo kdaj konc sveta, bo to zato, ker se bo na Zemlo zrusu arhiv nebeske davkarije T ale ki zapisuje,to je samo tvoje skladišče,zavest,podzavest,...samo ti lahko hodiš za samim seboj:) Citiraj http://www.atala.dhamma.org/pub/index.htm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Da ne bom odpirala nove teme, se bom javila tule. Na TV 3, je vsak dan ob 18.50. oddaja Onkraj verjetnega.Tam prikažejo odlomke petih filmov, potem lahko ugibaš ali se je stvar res zgodila ali je fantastika.Na koncu oddaje voditelj razkrije kaj je bilo res in kaj ne. Ker je ravno naslov teme Moč misli, "svetujem" (tisti ki dvomite v svoje razvite ali nerazvite čute intuicije), da se poizkusite in potrdite svojo ituicijo.Da ne bo zvenelo da vas nagovarjam da se preverite na tak način, samo lahko je za koga zanimivo. dobra vaja, hvala! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 sem slučajno ujela zadnji dve...samo mi ni všeč, kako je narejeno, ker je dolgočasno (vse spremno dogajanje)...sem pa uganila Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Vaja za naše živčke oz. ego, da vse že vemo in lahk zaspimo al pa smo napuh Je pa dobro za takrat ko smo v temi, tud to se namreč rado zgodi in vsak dan nekomu ali več njim - je pač danes vse na dostopu, le da nekateri to predstavljajo, kot da so sami izumili svet in vso znanje. So le odkrili kar že je. To je dobro nekak znat ločit, da se ne istovetimo preveč z inteligenco takrat ko bi jo mogli videt zunaj in da jo znamo tud sami prevzet, ko je to potrebno na primeren način. Srednja pot... Delati svoj del...mayan, ljudje majo zgleda ugrajeno težnjo po kompliciranju, remember Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Pa zakaj vsi mislite da jaz kompliciram grem samo po (ne)vidni niti, pridem do vozla, grem včasih vanj, včasih skozi, včasih ga pogledam, včasih se obrnem proč, včasih pa vozel ni vozel.. Če to ni preprostost ne vem Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 TinkaVoditelj bi moral malo drugače, malo ........... drugače no.Na koncu bi bil lahko tiho kaj on misli, lahko zavaja ampak me to ne moti. Se da preizkušat, ni kaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Men se pa zdi, da glih ne zavaja.. Prav čudim se kako je lahko skoz isti.. Pa tole misel sem danes še bolj ozavestila v podpisu Mie4foraerobics: House work is evil. It must be stopped. So true, but I think I will like to clean someday.. Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
o.b. 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Pa zakaj vsi mislite da jaz kompliciram grem samo po (ne)vidni niti, pridem do vozla, grem včasih vanj, včasih skozi, včasih ga pogledam, včasih se obrnem proč, včasih pa vozel ni vozel.. Če to ni preprostost ne vem emmmm ... ne vem kak naj rečem ... ker mi nekej memoranduma še dela, ane določen chat pa to ... ... sej ni blo mišln kot oseben napad no ... Citiraj If we don't know where we are going, we will probably end up somewhere else. ~L. J. Peter Fantasy is an exercise bicycle for the mind. It might not take you anywhere, but it tones up the muscles that can. Of course, I could be wrong. ~Terry Pratchett Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 26. avgust 2008 Prijavi Deli 26. avgust 2008 misli so od hudi$a torej nimajo mochine-misli so originalni um Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.