Skoči na vsebino

Prva obletnica

rika

Recommended Posts

Danes je 1 leto kar sem prenehala kaditi. Kadila sem 20 let in sem bila strastna kadilka. Hvaležna sem vsem, ki so mi stali ob strani, predvsem mojemu možu in otrokoma (ki so me razumeli in me vzpodbujali), ge. zdravnici Damjani in ostalim članom v skupini, v kateri sem se odvajala kajenja. Tebi Bojana pa hvala, ker si me spomnila na vaje Vrelca mladosti, ki jih izvajam vsako jutro preden grem v službo. Počutim se super. Ponosna sem na sebe.

Zlata ribica, prosim, da mi izpolniš željo, da vedno ostanem nekadilka.

Rika

Rika
Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica
aha ,tut jest cestitam, se mi kar zdi kolko napora´,volje si vlozla v to.

bom pa jest se vedno ostau nekadilec  :palec:

Zelim ti to pokowc ;-) kajti življenje prinaša mnoge skušnjave...

Mnoge oblike zasvojenosti...

In kakršna koli je, se je je hudičevo :vragec: težko otresti...

5 let in 5 mesecev ne kadim...pa tu in tam, ko kak strasten kadilec potegne tisti preklet dim, mi zadisi (čeprav drugače mi zelo smrdi...sem kar tečna s tem "bejž vstran, smrdiš".

Zato, bolje ne začeti; na "jetra" pa mi gredo tisti kadilci, ki pravijo ... ah, odvatit se, to sploh ni problem!

Problem je - ne prižgati naslednjega čika!

Pokowc v pravo smer ti gredo misli... bravo! Raje veliko več :wub: :kiss: kot pa smrduho v usta.

Zlata ribica, prosim, da mi izpolniš željo, da vedno ostanem nekadilka.

x:)x Verjamem, da boš ostala,

saj če je želja dovolj močna,

potem stremi vse stvarstvo k temu,

vključno s teboj,

da se misel materializira. :wub:

In v duši je lepo,

ko vidiš, da ti je uspelo. x^x

x:)x Helena x;)x

xokx Tudi moj ljubljeni se je ravno 2. 5. 2003 odločil, da preneha s kajenjem. xokkx

Helena

Helena,

verjamem, da bo uspelo tudi tvojemu dragemu. Vsa skrivnost je v tem, da ljudje delamo tisto kar nam je "fajn". In ko se spomni na cigaret, mora pretehtati ali bo za tisto malo užitka, ki mu nudi cigaret zopet trpel negativne posledice kajenja. Torej kaj bo pretehtalo misel na negativne posledice ali misel na tisto malo užitka ob kajenju.

Rika

Rika

:vragec:

jstsm zhe najmanj 10X nehu.... x:px

torej:

10Xne chestitke zame x:Dx

hvala.....hvala.....hvala x;)x

:vragec: ma voljo chist na psu (volk©u)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

• 2 weeks later...
Guest sanjalica
5 let in 5 mesecev ne kadim...pa tu in tam, ko kak strasten kadilec potegne tisti preklet dim, mi zadisi (čeprav drugače mi zelo smrdi...sem kar tečna s tem "bejž vstran, smrdiš".

Zato, bolje ne začeti; na "jetra" pa mi gredo tisti kadilci, ki pravijo ... ah, odvatit se, to sploh ni problem!

Problem je - ne prižgati naslednjega čika!

Pokowc v pravo smer ti gredo misli... bravo! Raje veliko več  :wub:  :kiss:  kot pa smrduho v usta.

:angry: Sama nase sem jezna in razočarana nad sabo...

Dva tedna nazaj se hvalim, da že 5 let ne kadim...potem pa - propušim xnckrivx - meni nič, tebi nič, zadišalo, stegnila roko, potegnila (fuj, ogaba...ampak sem kljub temu vlekla)...

Zberi se punca!!!!

Dopovedujem si, nič ni gršega kot baba ki kadi, kot rumeni prsti na ženski, kot smrad njenih ust... hmm en čiiiikkkk.....

:angry: Sama nase sem jezna in razočarana nad sabo...

Dva tedna nazaj se hvalim, da že 5 let ne kadim...potem pa - propušim  xnckrivx - meni nič, tebi nič, zadišalo, stegnila roko, potegnila (fuj, ogaba...ampak sem kljub temu vlekla)...

Zberi se punca!!!!

Dopovedujem si, nič ni gršega kot baba ki kadi, kot rumeni prsti na ženski, kot smrad njenih ust... hmm en čiiiikkkk.....

Te cisto razumem Sanjalica ker sem sama bila na istem...3 leta nisem kadila, potem me je pa sam :vragec: , :vragec: -ev, spet premamil. (Majcken emotiven pretres se mi je takrat zgodil-to sem takrat mislila, pa se vsi okoli mene so kadili, tako, da sem si rekla...ma :vragec: naj vse skupaj vzame sej me ne bo konc od mal tobaka. No je, :vragec: vzel salo zares in sem cist zaresno zacela nazaj rauhat s tem, da sem krepko preplacevala cigarete (tisti cas sem zivela v tujini in smo placevali okoli 1 500 sit za skatlico z 15 cigareti) sej to je cist :vragec: -eva cena. No ok ..potem sem s tem pocetjem nadaljevala doma, ceprav sem si kao zelela nehat, vedela sem, da lahko preneham samo cakala sem na klik v mentalu in cakala.....aha pa se mal .....no ok docakala sem po 3 letih in zdaj sem spet ze 1 leto in pol clean. Najbolj me je motilo pri sportu pa iste asociacije sem imela kot ti...baba ki kadi, pa rumeni prsti pa smrad...puuuuuuf.

Veliko srece! Pa drz se nazaj. Se splaca.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

neki me je racunalnik hecu zgleda da je :vragec: posegel vmes....tako malo za opomin naj bom manj :vragec: uffff upam da je bilo tole slucajno.

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pri meni pa 1 mesec in 1 dan x^x

Res je, Sanjalica, težko je ne-prižgati spet. Jaz sem že enkrat nehal, po 10ih mesecih sem spet prižgal - eh, saj je samo eden, čez leto in pol pa spet na 2eh škatlah na dan. :sori:

:vragec: ti si pa res povsod ...zdej pa koncno verjamem.

upam da me ne bo :vragec: vzel

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Kaj hočemo šibkost volje je človeška lastnost, pa tako govorimo o tem, naj počnemo tisto kar nam je všeč, zakaj imamo potem slabo vest ?

Šibke volje nimajo samo ljudje, tudi :vragec: jo ima.

Sicer pa je šibka volja in slaba vest stvar vsakega posameznika. Pomembno je predvsem, da si človek želi odvaditi kajenja ali pa kaj drugega.

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

mas pa :vragec:-ev smisel za humor. Se bom skrila v :vragec: -evo majhno luknjo tako da me ziv :vragec: ne bo opazil.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

rika

super!

čestitam ti k tvoji zmagi nad nikotinom

jasno, k temu ne moreš nobenega

prepričevat,

za Konec odvisnostim se mora

človek sam odločit, ne?

in ti si na Zdravi poti, še naprej tako ostani

x^x x^x x^x x^x x^x

:palec: Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...