Volk K.L. 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Po statističnih podatkih, naj bi netto povprečna mesečna plača v Sloveniji znašala cca 170.000 SIT. Ta podatek je za mene pretiran, ker menim da še zmeraj nimamo visokega standarda. Kako vi gledate na Slovenijo, kot državo z razmeroma visokim življenskim stadardom ali kot država bede in vsesplošne revščine, korupcije, birokracije ipd... Je pri nas hudo ali ni Kaj bi VI naredili kot preimer Slovenije, da bi stanje pri nas izboljšalo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 KOMUNISTE U FOJBE jih zhe chaka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Bolje, da s takimi vprašanji ne izzivaš Kljuke in Aakhuta. Bosta čist "pordela". Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Natancno to... In se kaj podobnega.... Malo razpihat tole treba... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 zlo sm postau alergičen na take teme :xx!: ja, jest bi tut zahtevau znižat vse os. prejemke ta elitnih embalaž!nekje se mora sprožit Raja preizkuševalcev sistema se naj bi organizirala po ideologiji Zmernega porekla.Nevem, če še žwau razwad potem postane njen nagon razvajen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2003 Ja pokowc alergičen al' nealergičen na te teme, dejstvo je da si ne morm zaradi prenizkega standarda kupit stanovanja ali pa vsaj kakšne montažne bajtice pa delam k' b'k. Hmmm Volkec je sedaj b'k . :\: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 volk ( ) si ne predstavla chist tele kombinacije Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2003 A pejt u rt . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 snif....snif.....snif.... bljak :xx!: tut volk©om ne dishi gre raj u peku k u rt Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Ja saj če si v peklu pomeni, da si v riti, a ni tko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 a tak obchutek mash? pa zhe ni u ritki Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 JUHUHU dobu zvezdice(sam de niso rdeche........hvala bogu) ma vas rad Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2003 Jaja. V ritki v ritki Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 jajca v ritki? bljak :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: temu volk©u chist useen kam utika ga bo zhe dobu perverznjaka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 JUHUHU dobu zvezdice(sam de niso rdeche........hvala bogu) ma vas radBravo , lepe zvezdice si dobil! Pa še nepogrešljivi si postal...uuuuuu!! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. maj 2003 Prijavi Deli 6. maj 2003 Ko bom velik, bom tud jast dobu zvezdice Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Halo!! Pol še povprečne plače nimam al kaj??!!!??? x!x x!x A ni povprečna plača za mesec februar cca. 153.000,00 SIT? Smrk Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Ja Mašinca, povprečna neto plača bi morala biti nekje 150.000 SIT. Volk, od kod tebi ta podatek ? Hja, nekje na sredini med blaginjo in revščino. Proti državam EU nismo ravno v razcvetu, proti Črnogorcem ali Srbom pa živimo na veliki nogi. Pravzaprav najbolje od tega, kar je od SFRJ ostalo. Se pa bojim, da drvimo v nek model aka ZDA - za peščico vsega v izobilju, večina srednjega/nizkega sloja in 20-30% takšnih, ki ne bodo imeli niti za osnovno zdravstveno zavarovanje. Glede stanovanja, ja, , sva že dva. Pri svojih 27ih bi moral imeti že 4 od svojih 6ih otrok, pa še zmerom živim pri starših. Sux! :xx!: Znesek pa je resnično previsok, ali pa se meni samo zdi, ker v bistvu se meni zdi že 150.000 SIT neto visoko, saj vidim okoli sebe v bistvu slabo plačane ljudi(razen morda parih, ki zaslužijo bajno), saj se večinoma družim z ljudmi, ki so zaposleni v privatnem sektorju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Denar je sveta vladar (a ni en forum odprt, kako nam denar nič ne pomeni???)...Ni problem v poslanskih plačah....naj imajo...Ni problem v menadžerskih plačah ... naj imajo...Samo naj so potem tudi odgovorni, s svojim premoženjem, z vsem, kar imajo, če firma v času njihove vladavine ne bo poslovala pozitivno... Pa še nekaj nas "ubija"... Odpisani poslanci, ministri, menedžerji, svetovalci...ki še xy-časa prejemajo tiste plače... Nekoga "umakneš" ker je slabo delal, za nagrado pa dobiva še eno leto takšno plačo, kot da bi še naprej delal... Pa če ima Slovenija 112 (? - ups, ne vem ) poslancev, je to v promilih toliko in toliko...koliko poslancev bi torej morali imeti v Nemčiji, Angliji, Kitajski... (beri: poslanci - vladajoči aparat!) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 JAA, ni dobr tak vladat; tu ni zmirnosti, to je le gretje :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 7. maj 2003 Prijavi Deli 7. maj 2003 Če je povprečna plača v Sloveniji 150.000, potem imamo kar visok standard. Mislim, da 4-članska familja s 300.000 na mesec (2 zaposlena s povprečno plačo) lahko kar solidno živi. Problem je v tem, ker je malo takih povprečnih familj. Eni preživijo s 50.000 na mesec, drugi pa z 1.000.000 in več... Ma veste kaj je največje bogatstvo? To, da znaš z malo denarja lepo živet! Ni bogat tisti, ki ima največ, temveč tisti, ki najmanj potrebuje. (avtor neznan) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Znesek pa je resnično previsok, ali pa se meni samo zdi, ker v bistvu se meni zdi že 150.000 SIT neto visoko, saj vidim okoli sebe v bistvu slabo plačane ljudi(razen morda parih, ki zaslužijo bajno), saj se večinoma družim z ljudmi, ki so zaposleni v privatnem sektorju.Kaj to pomeni, da so zaposleni v privatnem sektorju? Da delajo pri malih privatnikih - podjetnikih, kjer je max. 5 zaposlenih, ali da delajo v privatnih družbah, kamor sodijo tudi Mercator, Lek, Krka, Gorenje,...? Če je to prvo, potem se pridružujem druščini. Je pa zame to kar težko dojet. Če je to povprečna plača, potem sem jaz povprečen zaposlen. x!x Pa nekako vseeno dvomim, da sm povprečna - ima visoko izobrazbo in menim, da sem sposobna več kot samo povprečen zaposlen. Torej bi blo na mestu, da bi mela več kot samo povprečno plačo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Sej ne bi bil problem pridt na višje in bolje plačano delovno mesto, ampak manjka v.i.p. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Mick...preživiš - dostojno pa z ? kakšnim zneskom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Aja, sem pozabil, da bo jasnejši skok na 170.000,00 - v mesecu decembru 2002 je pa bila povprečna neto plača 163.849,00 SIT.A mi poveš kam moram v službo, da bom imela vsaj povprečno plačo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.