Guest sanjalica 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Eh Vanja, ne sekiraj se... Veš, nedolgo sem bila s svojo direktorico v Ljubljani, malo po trgovinah...kupila si je tri pare čevljev...hmm nobeni čevlji niso bili pod 40.000,00... Ima namreč manijo na čevlje. Čez dober teden dni zlomi na prvih čevljih peto, druge, bele čeveljčke pa si je popacala z nečim črnim... Niti naslednje plače še ni bilo, ko je ona "ubila" dva para čevljev... In na koncu meseca je tako brez, kot mi, ki dobimo 6x manj... Brez faušarije Vanja...in s spoznanjem..več pride, več odide... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 17. maj 2003 Mater kdaj bom zadel 300 miljončkov na lotu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 1. junij 2003 Prijavi Deli 1. junij 2003 Volk...300 milijončkov...in kaj bi z njimi... resnično? Si predstavljaš? Si res želiš to? Misliš da bi bil "bogatejši" ? Zase mislim, da bi bila strašno nesrečna, če bi imela tooolikoo denarja...ko bi ne imela sanj in želja...ko bi ne računala...a bo, al ne bo... je boljše to ali to... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. junij 2003 Prijavi Deli 1. junij 2003 ja, je boljše in to strupeno boljše, sploh pa, če izhajaš iz duhovnega ozadja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 300 milionou?no problem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 O, kwa zamujam! Tako kot Uma... no problemos, amigos! 300 milja? Sem z njimi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Marsa kaj ko bi se malo pozabavali/posanjarili o tej čedni vsotici?(in da ostanemo pri temi: kako bi se nam spremenil življenjski standard...?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Kako kaj življenski standard sprašujete, hvala odlično... in mislim da mesečna povprečna plača nima nič s tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 opa opa. sem malo spregledal, da tle govorite o velikem denarju, hm v bistvu tudi s 300 miljončki nebi mel kaj počet, če mi zdajle pade 300 m v roke bi jih najprej odložil ker se mi zdi da je to težka zadeva, potem, bi z njimi proporcionalno kupil slovenske delnice, ker so trenutno podcenjene in se jih splača kupvat, skoraj vse, seveda bi vprašal za nasvet "strokovnjake"... ne neki bi pa res naredil, tamle sem videl reklamo... da marša za 10k naredi horoskop, oziroma ga razloži, to je najbrž edina reč ki bi mi prišla prav..... sicer pa bi delal to kar delam zdejle, ležim vse štiri od sebe se učim matematiko ker je jutri matura, in vsake tolk časa bi skočil na net pogledat če je kaj pametnega, pa kakšno enačbo za geometrijo... tako da zame je ta trenutek povsem vseno al mam kakšne mastne denarce al ne, torej ne moremo govoriti o pod standardu, standardu in nadstandartu, temveč o no-standardu.. in če bi radi vedeli kaj si mislim o standardu in denarju, heh dol mi visi... (pa oprostite izrazu, sam preprosto ne morem prenašat da se folk tolk pogovarja o denarju, magar bi se pogovarjali o drogah, seksu in rock'nrolu... da ne rečem o kakšni duhovnosti astrologiji...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 El Nino,te bom vprašala, kaj si misliš o denarju, ko boš živel sam (brez staršev, ki bi financirali) in po možnosti še s svojimi otroki... Me zanima, če ti bo še vedno dol viselo, ko boš moral sam plačevati položnice tik pred izklopom... Kar še malo uživaj in se uči matematiko - mogoče ti bo kdaj prav prišla. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ma joj, jaz s prve vem, kam di dala velke kupe denarja končno bi* zalaufala šolo, o kateri že dolg sanjam* napisala še nekaj knjig (eno sem že, na srečo se je našlo nekaj sponozjev, drgač je ne bi mogla) no to. Tko da milijončki - kar korajžno k meni Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ne res, za denar mi bo vedno vseeno, ker živim zelo skromno (nepotratno) življenje. Taki ljudje mamo vedno dovlj denarja. Matematika mi bo seveda prav prišla, ker grem na tak faks, kjer je tretja beseda Matematiko... (Fakulteta za Matematiko in Fiziko).... pa čeprav grem ravno na fiziko... v mojem primeru najbolj daleč od matematike, kjer seveda ne bo šlo niti malo brez... Če že mormo o denarju potem vam dam za prebrat tole pesmico: (Pink Floyd:Money) Money, get awayget a good job with more pay and you're O.K.money, it's a gasgrab that cash with both hands and make a stashnew car, caviar, four star daydreamthink I'll buy me a football team Money, get backI'm alright, Jack, keep your hands off my stackmoney, it's a hitdon't give me that do goody good bullshitI'm in the hi-fidelity first class travelling setand I think I need a Lear jet Money, it's a crimeshare it fairlybut don't take a slice of my piemoney, so they sayis the root of all evil todaybut if you ask for a rise it's no surprise that they'regiving none away, away, away Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Takoj bi nekomu ali vsaj nekaterim polepšala življenje. Kakšen krasen filing, če lahko nekomu podariš nekaj, kar bi se iz srca razveselil. Recimo invalidu omogočiš voziček, ki mu ga naše zdravstveno zavarovanje ne nudi, otroku s cerebralno paralizo nekaj kar mu bo omogočalo dostojno sporazumevanje?Tudi v ožjem sorodstvu bi se nekaj porazdelilo. No usoda naj me preizkusi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 300.000.000,00 SIT Morala sem napisati, da vidim, kako je videti. Za intermezzo ... Včeraj sem stala v vrsti na LB in poslušala dve upokojenki, ki sta se pogovarjali nekako takole: "Čeprav sem grozno jezna, ker sem že stara, pa sem po drugi strani vesela. Sem vsaj v penziji, pa vsak mesec dobim tistih 90 jurjev. In pomisli - 35 let sem bila učiteljica ... Tile mladi pa - le kam naj se dajo? Saj jih nihče ne vzame, pa imajo diplome .... Ali je kaj čudnega, da ljudje kradejo po trgovinah? Sram bi moralo biti tistega, ki v trgovini vzame kruh, ker je lačen?!? Dej no dej, tistega, ki si izplača 10 mio "colnge" ni pa nič sram, pa bi ravno njega najbolj moralo biti ... ". Pa še tole ... Prejšnji teden sem na Preverjeno slučajno slišala pogovor o poslancih. Med drugim so (zopet) malo izpostavili tudi njihove plače in mi je (zopet) skoraj izbilo "plafon" - polpismen (tega ne trdim za vse) poslanec zasluži mojo dvakratno plačo, pa imam akademsko izobrazbo. Ej, gate na glavo, pa dva svinčnika v nos. Budala!!! Ampak ne on - on se je znašel v pravem trenutku na pravem mestu - budala jaz, da nisem iztržila to, kar bi lahko. Samo, draga moja država, ko si nama računala povprečje za vrtec in otroški dodatek, pa nisi prav nič upoštevala, da vse plačujem maksimalno, da nimam nobenih subvencij za to in ono, da davke poravnam tako kot je treba ... In potem je vrtec v plafon, otroški dodatek - kaj je že to? ... Jezim se nate, država, ker dovoliš, da SP s hišo, vikendom na morju in v hribih, z BMW-jem, malo pojoka in ima "fris", da me gleda v oči, ko plača za isti program v vrtcu skoraj 10x manj kot jaz (oseba z imenom in priimkom, da ne boste mislili, da govorim v tri dni). Po drugi strani pa moram biti vesela, da še imam službo, da grem tja ob 6.40 in pridem domov ob 15.15. Vesela sem tudi, da lahko v trgovini, ko mali reče, da bi malo dražjo igračo, odprem denarnico in jo enostavno kupim. Takrat velikokrat pomislim na tiste starše, ki otroku ne morejo kupiti niti igračke za 199,00 SIT, ker za ta denar dobijo že 10 najcenejših jajčk... Najraje bi zbrisala vse, kar sem napisala v prejšnjem odstavku ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 SP s hišo, vikendom na morju in v hribih, z BMW-jem, malo pojoka in ima "fris", da me gleda v oči, ko plača za isti program v vrtcu skoraj 10x manj kot jazHoj. jaz imam pač tako izobrazbo, da na minimalcu res nisem. Ampak tole o čemer govoriš, me enako jezi. Ker ne prikrivam prihodkov, veselo plačujem vrtcu najvišje cifre. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Ne res, za denar mi bo vedno vseeno, ker živim zelo skromno (nepotratno) življenje. Taki ljudje mamo vedno dovlj denarja. Matematika mi bo seveda prav prišla, ker grem na tak faks, kjer je tretja beseda Matematiko... (Fakulteta za Matematiko in Fiziko).... pa čeprav grem ravno na fiziko... v mojem primeru najbolj daleč od matematike, kjer seveda ne bo šlo niti malo brez... Če že mormo o denarju potem vam dam za prebrat tole pesmico: (Pink Floyd:Money) Money, get awayget a good job with more pay and you're O.K.money, it's a gasgrab that cash with both hands and make a stashnew car, caviar, four star daydreamthink I'll buy me a football team Money, get backI'm alright, Jack, keep your hands off my stackmoney, it's a hitdon't give me that do goody good bullshitI'm in the hi-fidelity first class travelling setand I think I need a Lear jet Money, it's a crimeshare it fairlybut don't take a slice of my piemoney, so they sayis the root of all evil todaybut if you ask for a rise it's no surprise that they'regiving none away, away, awayDenar je energija. Ko začutiš, da ga zaslužiš (brezpogojno), potem bo začel prihajati. El Nino, če ga ne rabiš več, kot ga imaš, potem ga imaš ravno prav, ne. hm, pa danes ni škorpijonska luna? MucaMaca Uf, kva si kul, da greš na fiziko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
CLEVERINA 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Money, it's a crimeshare it fairlybut don't take a slice of my piemoney, so they sayis the root of all evil todaybut if you ask for a rise it's no surprise that they'regiving none away, away, away El Nino! Svet stoji na mladih....... Dobr maturiri! Citiraj FORTUNE FOLLOWS THE BRAVE Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. junij 2003 Prijavi Deli 10. junij 2003 no, tega denarja, se jaz sploh ne bom branila (govorim, kakor da ga bom dobila, mogoče mi bi bo tako ratalo ) ne vem, zakaj bi moral biti star, ko greš v penzijo, jaz bi šla že sedaj, a seveda moram najprej teh 300.000.000,00 dobit. a vam kar svoj, za sedaj še tekoči račun napišem, da boste nakazali. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 5. julij 2003 KAJ PRAVITE ALI BO SLOVENIJA SPLOH KDAJ DOSEGLA ŽIVLJENSKI STANDARD ENAK AVSTRIJSKEMU ALI PA SKANDINAVSKEMU Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Volk - SEVEDA!!! Naše SURLE bodo visele iz vseh žepov Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Mam že pripravljen nahrbtnik zanje, ker imam žepov bolj malo. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 Kaze upati, Volk - kaj pa cmo drugega? Saj smo ze rekli - po cestah, ce bi gledal, torej po avtomobilih sodec, je tu najhaj standard...Ko pa je ljudem tako pomembna zunanja podoba... Vendar pa - Ali je kozarec napol poln ali napol prazen? Nam se ni tako hudo, bi rekla... vseeno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 5. julij 2003 Prijavi Deli 5. julij 2003 KAJ PRAVITE ALI BO SLOVENIJA SPLOH KDAJ DOSEGLA ŽIVLJENSKI STANDARD ENAK AVSTRIJSKEMU ALI PA SKANDINAVSKEMU bo, sam ne še v naših zivljenjih, morda proti koncu tisočletja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 8. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 8. julij 2003 Oh jebemti Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. julij 2003 Prijavi Deli 8. julij 2003 Ni za obupat Mogoče pa v naslednjem živjlenju pademo ravno v to skupino z odličnim življenskim standardom. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.