anaconda 9. julij 2003 Prijavi Deli 9. julij 2003 ma kaj bi čakal na naselednje življenje. kar v tem si ga ustvarimo, http://www.divorcewizards.com/images/money.jpg mogoče bo pa to pomagalo Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Sicer pa ne vem, kaj mi tuki sanjamo o našem kao badživljenjskem standardu. Mislm sem šla mal v Anglijo pogledat, pol pa dejansko dol padeš. Par - oba zdravnika- si s svojo plačico (ki jo je sicer v funtih kar nekaj) ne moreta kupit hiše -edina varianta je suburb kakšnega Manchestra, pa hipoteka na 30 let... Pa tudi drugače je njihov standard, ej... Ful mi je všeč nadaljevanka ob nedeljah zvečer THIS LIFE na TVS2. Tudi tam vidite, da gre nam ja malo bolje, hehe MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 hja, JEST JIH dam kr v okvir, de jih zjutri kuj powoham za Dober dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 che si gorenc,se tko al tko zbudish sz banchno knjizhco pod poushtrom(de slishsh kuko obresti techejo) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. julij 2003 Prijavi Deli 17. julij 2003 hee, ja grejem jih delam duplo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2003 Čak' mal' pokowc to s' pa ti sliku' pr' men', zadnj'č. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 volki, kje je že to... zadnj'č je zadnj'č... dons je pa dons Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2003 Ma kaj morem če si me pa ti Mateja, naredila za milijonarja. Namreč prej sm bil milijarder . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 mash she srecho, de ti je kozhuh pstila Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2003 Prijavi Deli 19. julij 2003 Ma kaj morem če si me pa ti Mateja, naredila za milijonarja. Namreč prej sm bil milijarder Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 20. julij 2003 Avtor Prijavi Deli 20. julij 2003 :$$: :$$: :$$: dolarčki, dolarčki :$$: :$$: :$$: Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 20. julij 2003 Prijavi Deli 20. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 best standard-no standard Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. julij 2003 Prijavi Deli 21. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.