Volk K.L. 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Fantje, predvsem fantje in punce Kdo od vas zna "natikat" kondom Še eno vprašanje za dece, kakšno velikost kondomov uporabljate Jaz XL . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 a ti klele ishchesh prostovolce? se bosh pa ja sam potrudu nataknt.... ........razen che set tok grauzha... :xx!: za -a ni zadost velke oalagumeme Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 3. maj 2003 a ti klele ishchesh prostovolce? Nisem vedu, da imaš težave z natikanjem kondomov, bod' mal' b'l iskren. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.