Emilija 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Jaz stalno nekaj brundam, če pospravljam, če grem na vrt, celo če grem po mestu, takrat seveda v mislih. Tudi moji vnučki sta v predšolski dobi znali toliko slovenskih narodnih kot jaz. Zdaj, ko sta v šestem razredu, sta vse pozabili, zdaj pojeta večinoma angleške popevke. Saj je vse lepo in prav, le škoda se mi zdi, da bi se lepe stare pesmi pozabile. Kaj mislite o tem vi, dragi prijatelji? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 SLOVENIIJJJJAAAA OD KOD LEPOTE TVOJEEEEEEEEE... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Bog te živi Emilija! Pa veš, da migre glih po glavi, da bi se začem učit frajtonerico! Bog te živi! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Na Roblek, jaz bom šel,pa lubco vsabo vzel ... Al pa tisto: Marija skoz življenje.. Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 3. maj 2003 Prijavi Deli 3. maj 2003 Jaz stalno nekaj brundam, če pospravljam, če grem na vrt, celo če grem po mestu, takrat seveda v mislih. Tudi moji vnučki sta v predšolski dobi znali toliko slovenskih narodnih kot jaz. Zdaj, ko sta v šestem razredu, sta vse pozabili, zdaj pojeta večinoma angleške popevke. Saj je vse lepo in prav, le škoda se mi zdi, da bi se lepe stare pesmi pozabile. Kaj mislite o tem vi, dragi prijatelji? Draga in spoštovana Emilija, kako mi znaš sesti v Srce, Bog te Te Živi!!!!! Ne skrbi, bodim srečna! p.s. Prav bi ti rad zapel tebi na dušo!!!!!!!!!!! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emilija 4. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2003 Joj, kako hiter odziv! Kljuka in Volkec, saj ne vem, če se malo norčujeta , ali se nismo razumeli. Ne mislim narodno zabavno glasbo, ampak slovenske narodne pesmi., n.pr.:Kje so tiste stezice,ali Kje so tiste rožice.... ali Sijaj sijaj sončece...ali Luna sije, kladvo bije...Narodno zabavna glasba se tako in tako vrti po radiu vsak dan. Dosti manj pa slovenska narodna pesem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Emilija a veš, da si prav predstavljam tega "Kljukca" kako se poklekne, te z nedolžnimi učkami pogleda in ti zapoje: "Kaj ti je deklica, da si tak žalostna? Kaj mi je, nič mi ni, srce me boli..." In potem bi se "Kljukcu" omehčalo srce in bi z ganljivim glaskom zapel..." Jaz bi rad rdečih rož, jaz bi rožmarina rad; z rožami bi rad ljubezni, z rožmarinom rad bi nad ! Dekle, daj mi rož rdečih, dekle, rožmarina daj, da bom sanjal o pomladi, da bo moj mladostni maj ! Rož rdečih zame nimaš, rožmarina tudi nič; žalostno je srce moje, žalosten sem jaz fantič. In Kljuka bi potrdil, da je otožna slovenska dušica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Jaz sem pa vinski brat, pijem ga zmeraj rad, pijem ga, še ga bom pil, dokler bom živ. Ko pa umrl bom vinca več pil ne bom, dajte me v hladen grob liter na rob. Ženka bo mimo šla, milo se jokala vstani gor, ljubi moj mož pil ga še boš. Kdor bo tam mimo šel, vsak bo tako zapel, ta je bil vinski brat, pil ga je rad. (stran 67) pa na zdravje! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Poskusi petja se ziher vrstijo ob trgatvi... Zvečer....rahla prisotnost alkohola....in bi peli...eno kitico,...v najboljšem primeru dve.....potem pa.....kličemo mamo, ker ta še ziher ve kako gre besedilo dalje Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 En hribček bom kupil, ... tko da ne bo Emilija mislila, da nobene ne znam. Najboljšo kompilacijo slovenskih narodnih pa si lahko ogledate in nabavite Tukaj - Slovenija moja dežela 1, 2, 3. Povem vam ko sem v gostilni dal to noter se ga je pilo in pelo, da je bilo veselje! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Tudi meni so všeč slovenske narodne pesmi.Mislim, da vedno bolj.No zdaj mi gre po glavi tista... Sem deklica mlada vesela,sem pravo slovensko dekle.Kot slavček veselo bi pelada b'daleč razlegalo se... Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Od Don Juana: Pood oknom sem scal in bil sem vesel najdaljšga ...cenzura ... v rokah sem 'mel. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 me zanima kakshno svinjarijo je drzhu de si zasluzh cenzuro tut donzhuana dobi k sebda o volk©u ne zgublamo besed Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Ja kako naj rečem, neki je držu ane . napeto. Kako pa veš da je bila svinarija, a s bil zravn Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 sam uprashanje je: al svoje al tuje vaj bo zhe oba dobu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Ja pa ne zdej pred folkom vse povedat no . Pa kva to njih briga. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 zakwa pa ne che zhe net-noveli sledijo bi dau use na UDBA.net Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Ma to bodo zvedel' šele v 487583. delu . PS Pa ja ne boš vse te poste dal na udba.net Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 sam unga o totemtitu UDBA:vragec: .net Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Josip Broz dobar skroz. Tud' na udba.netu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Sem tudi jaz pred kratkim razmišljala o tej temi. Zdaj ko sem 1 leto bolj na podeželju doma in sem s starima staršema začela malo hodit naokoli, se je primerilo, da so ob določeni priložnosti začeli peti slovenske narodne. In sem bila primernega razpoloženja, da bi kaj dodala iz svojega svinjskega grla, ampak glej ga šmenta, nobenega teksta ne znam. Ugotovila sem,da ga od nikjer ne morem znat, ker nisem imela prilike se tega naučit. Živimo čisto drugačen stil življenja, kot so ga naši starši in naši stari starši, bolj se zabavamo z zabavno elektroniko, kot z zabavnimi sovaščani. :\: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Ta pesem je ravno prava za nataly, zato ji jo podarjam: HRIBČKI PONIŽAJTE SE Hribčki, ponižajte se!Dolin'ce povišajte se!Da se bo vi'dlo to ravno polje,da bom vid'la, kje fantič moj gre. Oblački, razidite se!Meglice, razpršite se1Da se bo vid'lo to jasno nebo,da bom vid'la, kje fantič moj bo. Litri, napolnite se!Kozarci, izpraznite se!Da se bo vi'dlo kozarcu do dna, da bom vid'la kak fantič pit' zna! http://www.astrologija.org/forum/uploads/post-13-1062677125.gif Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zirosi 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 Ena kupica zlatga vinčekagor pa dol po mizi je špancirala hojladrijajohojladrijaja na zdravje! Citiraj Človek lahko dela, kar hoče, ne more pa hoteti, kot bi želel. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. september 2003 Prijavi Deli 23. september 2003 UDARI - NAVALI, USEKAJ - IZPALI,NA JURIŠ JUHEJ PARTIZAAN,PRED TABO SVOBODE JE DAN! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 iskalnik deluje sem imela ze namen temo odpirat ne vem, tlele sem si kavo kuhala in si brundala eno ljudsko (v tem trenutku ze pozabla kera je bla, tko deep down iz podzavesti prisla..).. pa razmisljam.. tele ljudske.. se samo se v vrtcu in prvih par razredih OS poje.. a ni to mal zalostno.. da so padle v isto kategorijo kot 'kuza pazi'.. vem, da smo jih pred par leti se ful peli.. na domacih veselicah pa tko, ko je folk mal prevec spil.. zdaj pa se ne spomnim kdaj sem nazadnje v druzbi pela kaj takega.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.