alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...men je najboljsa slovenska narodna pesem Oj mladosti moja... Pri petindvajsetih? Kaj naj bi pa jaz potem pel Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 mrzel veter, tebe žene.... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> a smo res tako obupan narod? Ne bi rekel da smo ravno obupan narod. Malo bolj zadržani, nesproščeni, to ja...Saj je tud veselih narodnih precej... O trti, o vinu, ljubezni...bi se jih našlo kar nekaj Imam nekje eno knjigo slovenskih narodnih Jo bom poiskal...enkrat Drugač pa ne mešat slovenskih narodnih pesmi pa narodnozabavnega govedarskega kiča in srceparajočih skladbic o zlatih mamicah... :xx!: :xx!: To je samo ceneno in plehko igranje na čustva določene ciljne publike...fuj :xx!: Seveda pa imamo tudi dobro narodnozabavno glazbo tudi na besedila narodnih pesmi... Pa Katalena... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mrzel veter, tebe žene.... drobna ptičica od nas... (naprej ne znam... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Mrzel veter tebe žene,drobna ptičica, od nas,ki 'znad lipice zelenesi mi pela kratek čas. Vsako jutro, ptička moja,rano si prepevala,vsako noč je pesem tvojasladko me zazibala. Kadar koli si zletelav svoje malo gnezdece,vsakokrat si mi zapelamilo pesem v srčece. Zdaj boš zapustila mene,oj kak me srce boli!Mrzli veter tebe žene,pojdi, ker te veseli. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 Pri petindvajsetih? ..po dusi sem star... ...ma ne vsec mi je...totalen blues... ma ambient, ma duso... pesem raztura... vzbuja moment minljivosti... it really makes me wonder... prebudi me... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mrzel veter tebe žene,drobna ptičica, od nas,ki 'znad lipice zelenesi mi pela kratek čas. Vsako jutro, ptička moja,rano si prepevala,vsako noč je pesem tvojasladko me zazibala. Kadar koli si zletelav svoje malo gnezdece,vsakokrat si mi zapelamilo pesem v srčece. Zdaj boš zapustila mene,oj kak me srce boli!Mrzli veter tebe žene,pojdi, ker te veseli. Hvala Na prvi pogled je žalostna ampak v resnici ni... Saj na koncu reče:Pojdi ker te veseli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. september 2005 Prijavi Deli 17. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..po dusi sem star... ...ma ne vsec mi je...totalen blues... ma ambient, ma duso... pesem raztura... vzbuja moment minljivosti... it really makes me wonder... prebudi me... Kamen, še tak kamenv vodi se obrne,a mladost brezskrbnanikdar se ne vrne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 zdravljica - Mef Ne se dat pred tabo je vseče si sposoben revoluciječe plačaš rundo te razumeno vsismo pač ljudje ki se jim vse zgodi Ne se dat pred tabo je vsenoč je zato , da se ne vidi vsein ko natakarca še zadnjo odpre in rečekdor ni obupal lahko stokrat začne zato pa na zdravje bratje kar je pa je..... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole pa ni narodna pesem, ampak še en primerek goveje muske! E pa godeja il ne, ipak je slovenačka! Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zarad mene je lohk tud potomec kitajskega cesarja al pa monaškega princa - njegova besedila so vseen še zmerej bedasta! Pa niso majke mi! Besedila so super veš. Saj veš kako onaj zadnji hit gre, ... pekla mi boš jaja ... . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zarad mene je lohk tud potomec kitajskega cesarja al pa monaškega princa - njegova besedila so vseen še zmerej bedasta! Men je Jan v celoti bedast... :xx!: z zakonom bi ga prepovedala... Všeč mi je besedilo... Ukradu sm bicikel,pofarbu sm ga maliz plave na 'rmenoda naujo me spoznalsm mal ga še sfriziruzdej zgleda kt z zlatamu kupu še verigoda loh zaklenem ga... besedil 1. liga... dvoumen in humoren... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Se kdo spomni, kakšen je naslov teme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sem jo držal za jošek, sem hvalil boga, še bolj bi ga hvalil, če b držal za obatralalalalalalal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se kdo spomni, kakšen je naslov teme? Jih je treba mal spomnit Tiste ki čvekajo o Plestenjaku in Henčku... :xx!: http://users.volja.net/peter03/narodne/prva.htm Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 LIPA ZELENELA JE Lipa zelenela je tam v dišečem gaju, s cvetjem me posipala, d'jal sem, da sem v raju. Veje raztezovala k nebu visoko, meni pa je do srca segala globoko. Ptičice je lipica v senčico vabila, kadar ležal sem pod njo, me je ohladila. Revica pa sedaj skoraj ovenela, cvetje, lisje zeleno zima ji je vzela. Spavaj, draga ljubica ! Večno ne boš spala, nova pomlad zelena novi cvet bo gnala. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Sinoči sem dala enmu starmu možu,je tazga prtresu, da notr ni šu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 NOCOJ PA, OH, NOCOJ Nocoj pa, oh, nocoj, ko mesec svetil bo, bo k meni ljubi moj, prišel jemat slovo. Ne jokaj ljubica, ne bodi žalostna, čez sedem dolgih let, se bova vidla spet. Prežalostno srce, ne bom ga vid'la več, oj, samo večni beg, naj sedem let bo preč. men je pa tale ful lepa.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ŠE, ŠE EN KRAJCARČEK 'MAM Še, še en krajcar'ček 'mam, en' krajcarček 'mam, da ga furmanu dam. Da me v mesto pelja, v mesto pelja, kjer je ljub'ca moja. Še, še en krajcar'ček 'mam, en' krajcarček 'mam, da ga mamici dam. Da mi kamro odpre, kamro odpre, od ljub'ce moje. Še, še en krajcar'ček 'mam, en' krajcarček 'mam, da ga ljubici dam. Da mi srček odpre, srček odpre, da me ljubit' začne. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 hmm.. ce pa dobr pomislis.. je pa tole o prostitutkah pesem... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ZAKRIVLJENO PALICO V ROKI Zakrivljeno palico v roki, za trakom pa šopek cvetlic, ko kralj po planini visoki pohajam za tropom ovčic. Saj tukaj na sončni višavi le sam sem, le sam gospodar, živejem po pameti zdravi, za muhe mi ljudske ni mar. Nikomur tu nisem na poti, na poti ni meni nikdo; kdo čisto veselje mi moti, kdo moti življenje mirno ? Nikdar ne zmrači se mi čelo, nikdar ne stemne se oči, in pojem in ukam veselo, da z gore v goro se glasi. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 to ni fora, da zdej iz pesmaric prepisujete besedila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Na gorenskem mam sina, na dolenskem mam hčer,oba sem naredu na sveti večer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na gorenskem mam sina, na dolenskem mam hčer,oba sem naredu na sveti večer Pr teb se nikol ne ve kdaj resnico govoriš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Jst zdajle ne govorim, jst pojem Pa sem jo pjalev kje okol kozolca,pa me je vprašala, al se ti kaj kolca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.