Skoči na vsebino

LN izracun horoskopa

Marsa

Recommended Posts

Od danes je koncno na voljo LN izracun osebnega horoskopa.

Povsem avtorski, seveda.

Razlage so te, ki so ze bile - najpomembnejsih polozajev - in bo do nadaljnjega tako.

Obravnava pa seveda tiste tocke, ki jih v interpretaciji uposteva tudi LN.

Gre za beta verzijo - tako bomo morda odkrili se kaksne napake (seveda smo to pilili in pilili in vecji del napak in tezav odstranili oz. popravili, vendar nikoli ne ves, ce je se kje kaj, kar se ni upostevalo).

Prosiva tako vse, ki bi nasli kaksne napake (ce recimo poznate dobro stopinje v svojem chartu), da nama to javite in tudi primer - datum, uro, kraj, in kaj je narobe.

Skratka - od zdaj si lahko spet nemoteno racunate to, poleg tega pa je vse v slovenscini, pa bo za vas vse skupaj veliko lazje.

Seveda pa je tudi pregledneje.

Torej : LN izracun osebnega horoskopa xsrcx

Za rojstni dan LN! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A je kdo kaj sel in si izracunal?

A ste sploh opazili obvestilo?

A bi morda nekdo kaj postnil semle, pliz, da vidimo, ce se da ali ne da (*vceraj se ni dalo postati v uredniski forum)...

Thanx

x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, jaz sem sprobal in deluje super.

Pa še v Slovenščini.

Bom pa takoj še en nasvet glede denarja, ker sem že v zagonu.

Na sorodnih tujih straneh sem videl, da ti podajo zastonj le del informacij

potem pa te prijazno povabijo, da za denar dobiš še več.

Kar je čisto normalno.

Mogoče ti svetujem, da še ti dodaš nekaj takega.

Npr. če hočete osebno analizo lahko kupite Marsino osebno analizo.

Glede na kvaliteto in vsebino te strani ni vrag, da ne bo prometa.

Saj vsi jamramo, da ne vemo pri teh stvareh kaj kupujemo in komu zaupati.

Ravno tvoja stran in vse na njej pa nam daje garancijo, da bomo za vložen denar dobili

primerno kvaliteto!

Andrej - hvala, ker si se takole zavzel...

Tuhtas, gruntas... lepo. x:)x

Ves kaj je finta - saj je ze mozno dobiti marsin horoskop - v Lunci. To je prav moj in vse - sinteza iz analize - cloveski, oz. bolje, 'Marsin' faktor... :)

Potem pa bo tale astro softver - tole bo se vedno zastonj - pac pa bo izpis - vsa analiza (ki pa je tudi moj text, le da bos dobil v racunalniski obliki, torej samo analiza, brez sinteze) pa bo proti placilu - majhnemu - recimo 2000 sit.

To bo prva in (zaenkrat) edina usluga, ki jo bos na LN dobil proti placilu.

In moji charti in karte - vendar tisto ni LN, pac pa sem jaz. V Lunci...

Hvala, Andrej.

Picasso

Aja - pa hvala, Andrej - ker si sel chekirat horoskop, pa ker si sploh postnil semle komentar (*vceraj se nekaj ni dalo postati ali kaj). Pa sem kar spregledala, da sva pravzaprav v tejle temi - astro izracun. x:)x

Picasso

A je kdo kaj sel in si izracunal?

A ste sploh opazili obvestilo?

A bi morda nekdo kaj postnil semle, pliz, da vidimo, ce se da ali ne da (*vceraj se ni dalo postati v uredniski forum)...

Thanx

x:)x

x:)x Sem zdej! x8Dx

Ampak, da ni notr Brežic, pa niti Krškega Marsa x?x

Kaj mi dolenjci po rojstnem kraju pa nismo v bazi al kwa x:Dx

Ti vsaj BREŽICE dodaj, ker tja hodi full žensk rojevat, prosim xsrcx

x:)x Helena x;)x

Helena

Helena - hvala za opozorilo - moralo bi to seveda bit notri...

Morda se je kaj pobrkalo zaradi š-ja in ž-ja...

Bom obvestila tukajle majstre.. ;)

Picasso

Helena - hvala za opozorilo - moralo bi to seveda bit notri...

Morda se je kaj pobrkalo zaradi š-ja in ž-ja...

Bom obvestila tukajle majstre..  ;)

:onfire: :zoro: x:Dx

A lahko pri vnosu kraja rojstva vpišem Ž, Š, Č x?x

Helena

Helena - najbolje, da kar probas - ko imas nekaj tocno konkretnega...

Mitja zdaj pedena nekaj drugega, pa ne more preverjat tegale...

Probaj vse, pa javi napako - kar na mail, morda raje.

Primer:

- to in to se ni izpisALO

- pravilno imam asc na 24 sco, tu pa se je izpisalo, da je na 22

- Rojen sem v Zimbabveju - pa so mi nekoc izracunali, da sem po asc bik, tukaj pa je prislo, da sem rak

- ni mesta v bazi

ipd.

ipd.

itd.

Vse, kar je takega...

Pa kar info in ce se le da, kar kopirajte izpisano, sicer pa link.

Picasso

zivjo!

Sem sla 'le pogledat', pa sem kar obvisela in seveda izracunala za vse druzinske clane. Cloveske x;)x Za zivalske se sledi!

Super! Hitro, pregledno... skratka THE BEST!!! Pa povsod linki, da si vec preberes!

Seveda cestitke :palec:

O, zdaj pa gre x:)x . Vceraj sem ze poskusala pohvalit, pa mi je reklo, da nimam dovoljenja al nekaj takega.

KUL!!! Ful lepo narejen, pregleden. PA krasno je, da imas za vsak polozaj linke in zraven razlage, tako da lahko takoj pogledas, ce kaj ni jasno...

:palec:

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, Mini - to pa cenim... Da si sla tole si ti brskat, pa je res kul. x8Dx Glede na to, da nisi ravno kaksen astroloski fan... x;)x

Bobnar - sorry - sele zdajle sem opazila tvojo objavo - hvala za reply...

Ja - tista letnica - ne vem, zakaj se ni dalo drugace zrihtat, je pa res tako kot pravis - a saj se mi zdi, da ni neka frka to, pa prec se posteka to.. a ne? :8):

Orbis pa je tako... to je itak individualno (pri luni in soncu sva itak dodala + 3) - sicer pa, ce bi povecala na 7:30, pa bi spet nekdo imel orbis 7:33, pa spet ne bi padel notri...

Saj vem, saj tudi meni ne izpise vseh apsketov zato...

Ko se bo to nadgrajevalo (upam, da se pac bo, ceprav zdajle nisem ravno v nekem pozitivnem obdobju), bo itak verzija ta, in ta, in nova in vse...

Pa bo scasoma veliko vec - npr. najbrz tudi razlicni sistemi his, po tropskem casu...

Itd.

Tole pa je tisto najbolj osnovno - da si bos koncno lahko na slovenskem softveru vse izracunal in ti bo vse lepo po domace povedalo, kaj je kaj.

In - a ste opazili, da uposteva kulminantni planet in tudi tocko Duha? Tega nisem velikokrat zasledila - ponavadi je kup drugih tock, od arabskih pa samo fortuna - meni pa se zdi 'opaznejsa' in vplivnejsa tocka duha (NE sodim po sebi, ker imam itak obe v istem znaku, 4 stopinje oddaljeni drugo od druge).

Picasso

In - a ste opazili, da uposteva kulminantni planet in tudi tocko Duha?

Tega nisem velikokrat zasledila - ponavadi je kup drugih tock, od arabskih pa samo fortuna - meni pa se zdi 'opaznejsa' in vplivnejsa tocka duha (NE sodim po sebi, ker imam itak obe v istem znaku, 4 stopinje oddaljeni drugo od druge).

x:)x Bravo M&M x8Dx

9999

Helena

In - a ste opazili, da uposteva kulminantni planet in tudi tocko Duha?

Aha, pa še domicil :palec:

Opazil pa sem, da pri okencu za vnos letnice rojstva ni padajočega seznama in moreš pobrisat tekst, da lahko vpišeš letnico.

Pa to ja ni problem! Včasih je zoprno pri datumu, ker si v dilemi ali najprej dan ali mesec, ali je treba npr. 02, ali 2 ipd. Letnico pa itak streseš z rokava!!

strelka

O, Aliana in Strelka, ki sta komentirali vmes! x:Xx x:Xx

Thanx, da sta sli prec chekirat in za komentar. x:)x

Helena - torej Brezic ni - ne z 'z', ne z 'ž'?

Bomo malo preverili tole... pa javim...

Aja - vidim zdajle, da si postnila spet...

A Senovo pa je ali kaj?

To je res hecno in pravzaprav nelogicno... ker - a ni 'Senovo pri Krskem'?

Torej - je Krsko point - ne Senovo...

Res je potem napaka (saj itak, saj te baze sva ze zdavnaj, se za astromart, ko sva imela, pripravila, pa ga imajo se mi zdi se celo se vedno gor - tudi te slovenske - bilo je tudi ful manjsih krajev, manjsih od Krskega - pa je bilo gor - sicer pa imas prav - Slovenija je v bistvu tako majhna, da so te razlike malenkostne...

Mislim, da je razlika od NM do LJ kake dve ali 3 minute...

Ce si zelo na koncu znaka, morda lahko steje - vendar seveda samo pri ASC - in vzajemno se lahko premaknejo hise za kako stopinjo...

Sem jih prechekirala zelo veliko (res pa da nikogar iz krskega ali Brezic ;)), pa je bilo tocno - do najvec 10' razlike..

To pa so itak te razlike, ki zanimajo bolj druge - nam je za interpretacijo dokaj vseeno, ali imamo Luno na 21:15:52 Rib - ali so te stopinje na 21:16:02)...

Ce pa slucajno pade zato 'iz aspekta', pa pac individualno upostevas - v tem primeru...

Sicer pa vidis...

sama imam npr. Mars/Uran orbis vec kot celo 8, se mi zdi - ker pa je Mars/Pluton manj kot 7, pa mars MC in vse, se ta stelij kar potegne in dejansko deluje tudi mars/uran, ceprav je eno stopinjo dlje...

Picasso

Kaksen dan! :wub:

Danes sem veliko boljse volje... w:Iw

Koliko komentarjev je ze vmes spet... Saj komaj sledim (pa vmes telefoni, pa maili pa vse...) - pa je ze ful novih odgovorov, preden enega spacam. :)

Obdelovali smo ze na Forumu - tocki duha in fortune...

Priznam, da za to pa se nisem napisala interpretacije... to je malo tezje, ker so tocke - v bistvu ravnotezje med tockami - pa moras nekako ujeti bistvo... Duh je tudi lazje opisati kot fortuno - ker vecina ljudi si predstavlja fortuno po domace tocko srece - ne vejo pa, kaj naj zdaj s tem podatkom..

V bistvu pa gre za nas NACIN NEZAVEDNEGA DELOVANJA NA POTI K SRECI. TO je v bistvu definicija (moja pac) tocke Fortune.

Zdaj pa v znakih... a to me ne skrbi - glavno da je vse ostalo 'pod streho'.. pa za te tocke bo nekoliko manj texta - par stavkov...

Glavno, da je to, ker se je zdaj prislo na te tuje sajte, kjer pa so nama skenslali, ker nisva podaljsala najema - ker sva imela svojega v paci. :)

99999, Helena? A se nisva mega spomnila? ;)

Picasso

Helena - čšžćđ...-ji ne delajo...

Pac pa so Brezhice ze gor (Brezice). :palec:

:vio:

Picasso

Kaksen dan!  :wub:

Danes sem veliko boljse volje...  w:Iw

Koliko komentarjev je ze vmes spet... Saj komaj sledim (pa vmes telefoni, pa maili pa vse...) - pa je ze ful novih odgovorov, preden enega spacam. :)

:wub: Ljubim dneve, ko je moja natalna Luna v Dvojčkih. In dones JE. x^x

Sploh nisem vedela, da je, do zdejle.

Se mi je kr zdel, da bo tu nekje, ker je tolk stvari dones šlo naprej!

Pa vse se je u nulo poklapal! x^x

Pa še Merkur retrograden! x8Dx

Meni re Merkur vedno pomaga in verjamem, da bo Luninem netu tudi.

Napredek - dalje, višje, hitreje, močneje! xokx

xokkx 9999 = 36 = 9

xokx 99999 = 45 = 9

Helena

Helena - čšžćđ...-ji ne delajo...

Pac pa so Brezhice ze gor (Brezice).  :palec:

:vio:

x:)x Hvala res ZA BREZice! xsrcx

Grem takoj zračunat, da se testiram x^x

Helena

:wub: Ljubim dneve, ko je moja natalna Luna v Dvojčkih. In dones JE.  x^x

x:)x Luna v Dvojčkih x8Dx

Ti ljudje so v vsakdanjem zivljenju zelo spremenljivi in prilagodljivi, cesto se ukvarjajo z vec posli (ali vsaj z dvema) hkrati. Zelo so dojemljivi in sprejemljivi za nove ideje, bistri so, hitrega in jasnega uma. Imajo izredno sposobnost abstraktnega razmisljanja. So dobri govorniki in trgovci, ker so zelo prepricljivi, imajo velik besedni zaklad in prirojen govorniski dar. Vir: Lunin net

xsrcx Točka duha

Dvojčka :wub:

x:Dx Točka sreče

3. hiša - Dvojčkova hiša

x8Dx Kulminantni planet

Merkur, ki je poleg Sonca v 10. hiši

Da je pa vse tako okrancljano in poklopljeno,

pa ima zasluge

:wub: Venera v Biku, :wub:, ki je tu "doma" - domicil.

x8Dx Skratka Marsa! x8Dx

x^x Izračuni so pravi, še več, prvič v Slovenščini :wub:

:onfire:

Komot se lahko primerjata z Astrodienstom oziroma drugimi,

ki imajo veliko več dinarčkov!

x8Dx Zdej vidte s kom imate opravka! xokx

Helena

Oukidouki. :)

Vsem pa - ce najdete kaj takega (da kaj manjka ali karkoli) - javite, pliz.

Se nekaj - to smo zdaj naknadno zrihtali: ce je planet oz. nebesno telo oz. tocka na stopinji osi hise, se steje v prihajajoco hiso.

Primer - ce je Luna na 3 Bika in 12. hisa na 3:15 Bika, je sicer tehnicno >Luna se v 11. hisi, je pa 15' oddaljena od osi 12. hise - torej je v samem vrhu hise... tako je (od prejle) avtomaticno steta v 12. hiso...

A razumete? :)

Picasso

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...