Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Astra - Ej, vsi, ful nama pomeni tole, je kar prikapljalo nekaj bogatih donacij in naj ponovim - 'najmanj jurja' (predvsem zaradi tezav z logistiko, ce bi po 100 sit se nakazovalo, pa se, ces, nekako simbolicno) - donacije nekaterih pa so zelo bogate. Hvala vsem, se enkrat!Zneskov se nisem pristela, kot kaze pa bom kar kmalu obnovila temo Donatorji. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Itak ni misljeno, da bi veckrat donirali :xx!: ... kakšna izjava... torej...tisti ki "smo" kdaj...NIČ VEČ...ker itak tak ne misli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Evo... hm... ja, saj stekam, te je ze razjezilo enkrat tole... ... kaj naj recem?, joj, Sanjalica, pri tebi je treba vedno vse tako tocno povedati, obcutljiva si ne samo na besede, pac pa na postavitev, vrstni red in vse... Hotla sem rect - ce bi vsak dal jurja... (torej - veckrat ali visji zneski so hmm... so? saj si skoraj ne upam uporabiti nobene besede!! ... jooj, .... - so nadvse cenjeni in zazeleni, ne pa pricakovani oz. samoumevni. A sem? A je? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 No, fino..........štajerci, ne ....najrazvitejša regija Mick GIVE ME FIVE! taglavni smo pje, valjda Marsa ne me preveč hvalit, ker se bom prevzela glihkar mejte se extra, zaj pa letim še malo širit ta virus veselja tulele lahkih nog naokrog Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mitja in Marsa .. se moj prispevek za vaju.. mi je vceraj moj prijatelj omenil, da obstaja moznost doniranja.. Marsa sem glih na tole tudi mislila, da enostavno nekateri ne uletimo prav pogosto v ta del foruma, pa mogoče nekateri sploh ne vejo,d a tole obstaja, pa da bi mogoče kakšna obvestila uredništva tudi v dnevnik postnila, vsaj kaj je na novega, ker dnevnik se mi pa zdi, da je najbolj bran del.... Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Thanx, Janja, zaenkrat je kar tule.Ko sva bolj udarno zastavila (ko smo morali realizirati LN astrosoftver - prvi del, to kar zdaj dobis pri izracunu horoskopa), so bili pop-upi, bolj na opazno sva dala in vse...Potem smo tisti prvi del zbrali in imamo ta softver (beta verzija, je se v nastajanju, a najosnovnejse je gor in dela), naprej zbiramo za izboljsavo in nadgradnjo, vendar sva zdaj dala prednost Novicam, ki pa sploh ne bodo novice samo, pac pa bo to nekaksen LN Magazin, kjer bo vse zivo in folk bo imel gor tudi svoje strani, seveda samo z vsebino, tako bo npr. v primeru Kristalov, ki bodo dobili svoje, razsirjene strani pod okriljem Tadeja Pretnerja.In podobno.To bo profesionalno realizirano, pravzaprav smo tik pred finishiranjem. Pomemben point je tudi ta, da so donacije namenjene temu, da bo vse brezplacno kot do zdaj. Tistole, ko sem pa omenjala forum, pa je drugo - forum sam bo se vedno tak kot je. Ce pa bos hotel nadstandard (pa to ne bodo samo OS-i, fotke, linki itd., pac pa recimo tudi ne bos imel gor bannerjev in bos imel se druge ugodnosti in moznosti), pa bo placljiv (nenazadnje tudi zato, ker bova tisti novi forum kupila - tale pa je zastonj). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 obcutljiva si ne samo na besede, pac pa na postavitev, vrstni red in vse... A sem? A je? Ko bi vedela, kako je šele moja koža občutljiva (senzibilna) ...bi pa čisto onemela Sicer pa razumem; ampak postavi se v kožo tistih, ki pač damo raje večkrat in po malem... in potem dobiš pod "nos" da ni bilo tako mišljeno... Pa veš da se cela spremenim v Sicer pa..., če bi ne viseli toliko tukaj, bi šli večkrat kam ven na kavo...in pivo in pizzo in še kaj boljšega...in 1-2-3 bi bil račun 2.000, 3.000 sit... potem pa pač raje ta denar nakažem za razvoj LN. Tk je pri meni, pa če je bilo "tako mišljeno ali ne" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Sanjalica Thanx! Vem, cenim, itak! Mick - Zdaj bom 'morala' ze kar kmalu obnovit donacije. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Evo...a vidte....sem dobil cmočka do šefice .......to pa ne dobiš glih vsak dan. Ti si ga dobil... jaz pa ne :o|o: Šibam na pošto...mogoče pa bom jutri dobila jaz lubčka.... .... taaaaaaaak se mi luuuubčka..... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Ze danes!! : (5 karti! ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Evo...a vidte....sem dobil cmočka do šefice .......to pa ne dobiš glih vsak dan. Mick važič! še od mene dobiš enga Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Mick vazic! Mick - malo pretiravas, ampak prevec pogosto pa jih res ne talam.... Evo, za nazaj: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Marsa, da se ti ne bodo ustnice v rilček spremenile, ko skoz ene in iste gibe delaš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 eh, saj Janja - kolk asociacij, pa se mi ni dalo bluzit v tej smeri...namrec - tole so smeskoti - tu se kar pritisnem kaksnega, v resnici pa jih skorajda ne talam, me moti, se mi zdi liksirasto, ko pride necakinja ali stara frendica in zdaj lupcka... ali objemcki... kot politiki, kao lupcka zdaj, haloo?? :||Kar zakrknem. Ne maram prevec. Kar nekaj vsevprek.To je kot s prehranjevanjem... kar nekaj... kar ene sladkarije zdaj, ki kar morjo bit... :|Ce takole, imam raje stisk rok, lupcke pa... sparam za druge priloznosti... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 mate srečo, da niste v Franciji, tam je to na dnevnem redu, zjutraj za dobro jutro dva cmokca in vsak nov obisk in zvečer za lahko noč (smo bili lani pri eni daljni žlahti od moža, ko se tega spomnim, sem se morala kar psihično pripraviti, ker zanje je to nekaj čisto btw najbolj normalnega) in to velja pri njih za od najmanjšega do najstarejšega... Tak da Mick lepo okrevaj revež, te je namatrala Marsa... Ah bo že...Še en pobož... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Evo, Mick, ce ti ze lupckov ne talam, rezim se ti pa fulkrat! Prav res, cenim smisel za humor, se posebej pa cenim, ce je slednji in zna biti tudi na svoj racun. (evo ga, se enega), pa ce zdaj ne pade bolniska, si imun za vekomaj! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Hm...te lupčke bi lohk kasirala... Hja, očitno smo Štajerci...in Prekmurci zakon...smo prišparali, ko nas na party ni blo.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ej astra, to si Marsi ži zdavnej predlagala, šele zdaj kapira, da bi to bilo Tisto!lej Micka, čist medli... ja, in ko pridemo na party, glejte, da bo zadost za nazdravit Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Sedaj premisljujem v Astrini smeri...dejansko bi Štajerci in Prekmurci močvirnikom na partyju kar zaprli usta... s poljubi... Komunikacija bi bila onemogočena...razen za "jezično" telovadbo... (a sstane, rackehk, kristalka niso štajerci??? a so nas na partyju izneverili???? se niso "kušvali" ??? ... "s poljubi napad na "slovenske južnjake" ) Sicer pa Marsa...pa ne da moje nežne poljube primerjaš s poljubi neke "tečne tete?" :xx!: :xx!: :xx!: (Smešno je, ko odprem to "temo" in vidim same ... kot da bi M&M zadela na lotu) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Mick kak si to ti predstavljaš? v istem momenti objavitTo te bo stalo eno donacijo! Ajde črta na pošto, tak ko si prej ti druge pošiljal, laufaj odmah!na Slomškov trg ali pri železnici, kam češ... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Marsa,upam,da je uspelo.Ob vsej tej zmešnjavi danes... Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 O, thanx, Lana, lepo od tebe. Ja, jaz tudi upam. Ful vas je slo v akcijo, naj thanx!Obljubim, da cimprej dam vse gor. p.s. Sanjalica, stare babe? ma kje si ti to vidla! - moja necakinja (cca 27 let, fajn punca, lustna, sveza, prijazna, zelo jo imam rada), pa 'stare' frendice (se pravi folk ki ga ze dolgo poznam). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 a dobimo poljubček tud mi, ta kasnejši Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Jooj. Ja. Kaj pa cem, a ne? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 spet stegujem jezik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts