Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Saj se samo hecamo, navadi se Selene na moj vcasih pikajoc in vcasih objesten smisel za humor ali smisel za karkoli pac. Taka pac sem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ne boš verjela ampak sem te razumela hihihi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 Pravim 'Ja' - ampak dam ga pa se vedno ne!!!! Evo (ti ga, na ) : Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 danes pa je moj dan hvalahvala Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ...Tukaj bom rekla...Candlelight...vsaka ti čast... ...mislim, da si ena redkih...če ne celo EDINA...ki se je priključila... ....Astra.... ...sej ni treba.....sem samo razmišljala, kako se LNF preživlja.... in s Sončno vilo debatirala o tem.... in hotela nekaj naresti v tej smeri....in mislim, da si odprla pravo pot, po kateri lahko vsi po svojih močeh stopamo ....ampak se res fino počutim, ker sem lahko nekaj koristnega naredila .... poskušajte še ostali..., seveda po svojih močeh.... in sigurno vam ne bo žal, boste videli, kako...tako nekako polno, radostno, lahkotno se boste počutili.... ....Mick...hvala za , kar malo sem .... C.l. BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2004 Avtor Prijavi Deli 20. april 2004 CL - thanx se tebi , sploh pa si tako lepo napisala tole... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Eh-zdaj izgleda kot da sem komu kaj fouš :xx!: Mislim ej - saj razumem zadeve no - itak pa sem že tudi lani nekaj res malega dala - da ne bi kdo mislil, da se bunim preventivno. Pravim pač, da zdaj v tem momentu ne morem več dati. Konec debate. In filing je bil dober - ful dobro sem se počutila -in na tisti banki, ki sem plačevala so se tudi odrekli pristojbini - ker je bila donacija. Tako, da so še oni "donirali". In konec koncev -jaz sem milijon procentov prepričana, da moje "obsedno" stanje ne bo trajalo v nedogled. Itak sem se tako odločila... in ni vrag, da se to ne bi zgodilo. Aja - glede folka na mojem vrtu - hehe jaz sem grozna gostiteljica in nič kaj ne pedenam folk. So me že navajeni - in ne moreš verjeti - so že slišali: zdaj pa hitro pospravimo skupaj, da ne bom preveč dolgo bedela potem Nihče se ni bunil Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. april 2004 Avtor Prijavi Deli 21. april 2004 Ah kje Nataly, nikakor, vse se vsem normalno zdi in tudi - kaj se gres? Saj si donirala - ze v prvi rundi. Tistole pa verjamem, ja... da bi ti drugac pokomandirala ... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 no, prav lušno smo včeraj pogreli tole temo in se nagužvali v njej...mormo še kdaj ponovit... Mick tam gor sem te pa poslala -preveri kam Ker si istočasno oz.še prehito si me Tak da... Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 kaj, kaj zaj? Halooo... Kr konkretno kaj? in tak naprej in istočasno, haaaa Boš mi to še kdaj v živo pokazal, ni preveč jasno...se mi zgleda še od poljubčkov moti Ti si pa nevaren bolj kot kaka -a .Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Prevod:"Čist nedolžen hudič." Poznamo mi take tičke...Slej ko prej pokažejo ROŽIČKE!!!Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 čuj ti! pa smo spet tam... Pomlad te meče...al si vedno tak ušpičen? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 se pravi tvoje naravno stalno stanje... hm, ehm,,,se pravi, da te bom še večx poslala na pošti dat donacijo o.k. pa sebe tud, da se za te izpade mičkeno odkupima... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Mick to je bilo zdaj kot zakleto...Namreč tvoje "stalno stanje" mi tri-x ni ratalo pokomentirat...prišla šefinja, se je sesul stol pod njo in je že obsojen na odpad, drugo dejanje-mi je prinesla jabolčno pito Njami! Ja, stalno stanje ...težko bi bilo to celo zate, a? Pošta-Velja, kar ti izberi na katero grema Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 Samo toliko, da se pokušnem nazaj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 glede na to, da sem bila včeraj ful plidkana v službi in naredila še nekaj dobrih potez (samo uradnike bi nekam zbrcala), me čaka danes še ena pot na banko hehe kako že gre tisto, veselje je treba podeliti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Oj, vidim, cele debate so se razvile, pa niste ostali samo pri besedah. Selene - cestitke za dobre poteze! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Včeraj sem dobila vrnjen en že skoraj pozabljen dolg (btw, hvala), tako da... en skromen prispevek še na ta naslov ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Ful ste pridni in prijazni, danes se je spet nekaj nakapljalo ze. Thanx vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 super, pohvalim še jaz vse Saj veš Marsa, ko se hvali, sem rada poleg! Stanka Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 (vem, Stanka). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 A men pa nč (joke) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Avtor Prijavi Deli 22. april 2004 Tebi tudi, vesda Coccinelle! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zdej pa še več takšnih pametnih potez pa z zavarovalnico uredit, potem pa juhuhu bomo veseli in to delili če se ne bomo prej postarali (osiveli smo že ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 .......kako je lepo videti, ko se tukaj full dogaja Marsa, kar predstavljam si te, kako cvetiš - pa saj je konec koncev pomlad a ne ....mi smo tudi vsi zadovoljni in veseli, ker "urihtan" LNF bomo imeli..... CL BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts