Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

Jaz tud vesel......zadevca očitno je zalaufala......fajn x:)x :palec: :palec: Marsa bo pa onemogla od dajanja lubčkov :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tako - tokrat malo hitreje - najnovejse porocilo. :vio:

Spet (od 18. 2. 2004) smo zbrali novih 240.500 sit. x:)x x^x

(*od zadnjega porocila pred nekaj dnevi 55.000!!!).

Tako zdaj - v drugem delu - skupno - 355.000. :palec:

Najlepsa hvala vsem donatorjem, ki v bistvu v najvecji meri omogocate, da je LN tak kot je in kot tak se vedno brezplacen!

Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 768.500 sit. x^x x8Dx

(od zacetka akcije, lani v zacetku maja, torej v enem letu).

Ves denar -v tem drugem delu akcije- (*razen najnovejsih donacij, ki so komaj prisle na racun*) sva porabila za programiranje novega LN projekta, ki ga furava ze 2 meseca - LN Novice.

Spet in se vedno je zazeleno donatorstvo, ker ima LN zaradi obsega vse vecje tekoce stroske, poleg tega ga nenehno nadgrajujeva in izboljsujeva, tako je se vedno v izdelavi (oz. bolj ali manj na cakanju, zdaj ko so prioriteta Novice) LN astrosoftver oz. njegova izboljsava in nadgradnja. :palec:

Se enkrat pa hvala vsem donatorjem! :palec:

(kot tudi vsem, ki zenete tole akcijo se naprej). :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Lepo je videti, kako številke naraščajo! :palec:

Ko zunaj topel sonček sije,

ljudem srček hitrjeje bije

in ko lahko kaj lepega naredimo

tudi veliko bolje spimo x;)x

....vau, tele rime so mi pa kar skočile na tipkovnico x:)x

CL

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

• 2 weeks later...
Ooooo, nisem videl tega posta.....pa thx za nazaj CL x:Xx Ma, živel sem skor k car :palec: x:o)x .......sam noge so mi skor odpadle x:Dx Zapravu vse......pa saj še bom zaslužil kak drobiž, upam x;)x x:o)x

K. Čapek

:eek: .....tam nisem nič zapravu......uživam samo, če si me ženska želi x;)x Sem pa si en dan mal okice napasu x:px x8Dx

K. Čapek

• 2 weeks later...

plača je bila 15. in če ima slučajno kdo težave

in ne ve kam z denarjem ->

lahko prispeva donacijo mini ali maxi, po želji... x:o)x

in tako podpre te strani, da bodo še bolj trdno stale

in nas še kar naprej in naprej razveseljevale...

x;)x Stanka

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

... bikovsko... :) ;)

Thanx, Stanka! xcivx :2src:

... ma res je vcasih vse skupaj ze malo neverjetno... KOLIKOKRAT (x!x) se mi zgodi, da mislim na nekoga, ki ga ze dlje casa ni, in uleti, ali da razmisljam o kaki temi, ki ze mesece ni bila komentirana, pa jo ravno nekdo obnovi, da se spomnim, joj, tole temo moram odpreti, pa jo tocno tedaj nekdo odpre!

Res zanimivo...

Tole sem pa vceraj hotela osvezit, ko sem urejala stare zadeve in vse tole, pa nisem prisla do tega, pa si me zdaj ti spomnila - moram dodat nove donatorje, spet je vmes prislo nekaj donacij, torej ni cisto oz. kar zamrlo tole.

Thanx vsem! xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
Marsa, jaz ti bom konec meseca, ko bom dala naprej študentsko napotnico, nakazala jurčka, več pa res ne morem, ker mi gre bolj na tesno z denarjem....pa drugi mesec se bom tudi potrudila.... x:Ix x:Dx
Če hočeš biti srečen....BODI!

Candlca... x:Xx ....si mi olajšala iskanje tele teme...sem glih pomislila, da najdemo vse živo...sam tale tema se vedno nekak izgubi... :xx!:

Sam veš, kako je...tole so takšne padalske akcije... xrolleyesx ...nekaj, vedno istih...se spomni...potem pa vse tiho je bilo...do naslednjič...

Astra

Per aspera ad astra

Sam veš, kako je...tole so takšne padalske akcije... xrolleyesx ...nekaj, vedno istih...se spomni...potem pa vse tiho je bilo...do naslednjič...

Astra

ja, se čist strinjam s tabo..... verjetno bo morala Marsa res nekaj narest, da se bo folk streznu, da je treba včasih tud kaj "narest" za to, da nam je luštno kle gor:eek:

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Thanx za skrb, C.L. in Astra - saj, itak da vidve. x:Xx :palec:

Zaza - ne obremenjuj se, dobrodoslo pa je vse.

Ja, fotke jemljejo plac, v vsakem postu niso potrebne.

Saj vmes je prislo se kaj donacij, samo ne prav dosti, pa nisem nic osvezevala.

Se vedno se matrava z Novicami.

Torej cash bo itak pokril samo materialne stroske, tega, da je pa Mitja ze pol leta 24 ur dnevno za racunalnikom in to pedena, pa nama ne bo nihce placal - ker tudi cash itak ne gre nama oz. za DELO, pac pa za stroske.

Midva pa nimava samo stroskov, pac pa tudi ogromno dela, ki je ze 4 leta brezplacno oz. prostovoljno.

Aja, folk se pa zal najbrz ne bo 'streznil' - sicer bi se ze najbrz - akcija donatorstva poteka zdaj tocno eno leto...

Ocitno jih vecina niti jurja nima oz. ga nima volje dati.

Ja, vcasih pride potem res do pomanjkanja volje z najine strani.

Picasso

ojla, ta tema je premalox osvežena...

pa če kdo da jurja, super pač jurja,

ne smemo pozabit, ko radi sem zahajamo,

da bi med mesečne položnice priložili še eno...

vsaj mičkeno

samo priznam, zdaj $ tud pr najinem proračunu

škripajo in sem bolj pesimist in se že cel čas na + štelam, a...

Stankaaa

Razmišljam, da bi šla kaj svojega brisat,

kar je b.v. ali slike, čeprav nisem dosti slik objavila. JA, GREM ZDAJ BRISAT!

p.s.: in ne smemo pozabljati, da včasih citiranje, ko je ta citat točno pred našo objavo nima smisla in tud to, da z vsako našo objavo se objavi slika naše ikone

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest sanjalica

Verjetno moj predlog ne bo najbolj brihten...pa vendar se mi zdi, da je "vsaj nekaj".

Programsko zelo nezahteven...

Skratka...OS na nick lahko imaš...če plačaš 500 SIT na mesec. oz...za celo leto 5.000 SIT (kar "popust" sem obračunala x;)x .

Nakažem naprimer danes 6.000,00 sit in imam OS plačana do julija 2005.

Če julija 2005 ne nakažem ponovno denarja (sistem mi avtomatično zgoraj napiše...da imam dostop omogočen do julija 2005) se mi ta možnost zapre. Ali pa samo za 1 mesec.....

Verjamem, da kdo res nima niti 500 sit na mesec - potem mu še vedno ostanejo za privatne zadeve brezplačni maili... - če pa hočeš OS...pa plati... (sicer pa če kdo RES nima in bi RES SRČNO rad imel te OS...naj pove; ga častim :vio: )

Bog pomagaj - luksus se danes plača. :D

Če se bo odločilo za tak "pristop" vsaj 20 lunatikov...je to 100.000,00 ni veliko - samo lansko leto in predlansko pa predpred lansko niti tega nista imela.... /priliv od OS/.

Moje skromno mnenje...sicer pa mi je že res čas...da odprem denarnico.

Zaza - ne obremenjuj se, dobrodoslo pa je vse.

Ja, fotke jemljejo plac, v vsakem postu niso potrebne.

...joj nisem vedla veš, jih grem zdele zbrisat....tiste za nazaj, bom mela enkrat na teden čistilno akcijo mojih fotk, pa bo... x:Ix x:o)x x:Dx xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Sanjalica. xsrcx x!x

Ja, nekaj takega je v planu; veliko boljsi forum, ki bo se vedno brezplacen za uporabo, vendar nadstandard pa bo dolocen in placljiv s simbolicnim zneskom, kot si tudi ti predlagala - sem bo sodilo tudi postanje fotk in wwwjev v podpisu ipd. itd. - in vecji prostor za OS-e. Recimo bo slo za nenaksno clanarino.

Kar je NUJNO za normalno in nemoteno delovanje foruma, bo se vedno na voljo. Lahko bos bral, komentiral, kot do zdaj, vse normalno. A placa pa ne bos mogel toliko porabljati.

V zadnjem cajtu sva veliko poslusala o nekaksnih principih in nacelih, ki pa so vedno v igri, hecno, ko gre za denar oz. ko ga je treba izpljuniti, midva pa se vedno goniva tole kot do sedaj, prostovoljno, brezplacno, z maksimalnim vlozenim trudom in z vse vecjim lastnim stroskom.

In recimo, da gre pa meni tudi za princip - in ce ti ne pomeni, pa nic. Potem pa tudi imel ne bos.

Tudi jaz bom sla kdaj raje na tortico ali si kupila parfum, kot pa da bom s tezko prisluzenim denarjem -na povsem drugem koncu- placevala prostor tule, da bomo lahko imeli fotkane vse svetilnike vsakega posameznika pred vikendom in vsak kot in situacijo vsakega posameznega domacega hisnega ljubljencka in vsak mozen oglas za izdelke, ki so ravno nasprotno od tega, za kar se zavzema LN, ali pa v nekem smislu njegova konkurenca... in vse drugo podobno, kar jemlje prostor tule in od tega nicesar nimam, samo se vecje stroske oz. sem posredno celo na skodi.

Torej - midva morava delati nestete druge stvari, da financirava tole vse skupaj.

Dela pa tudi nihce drug ne opravi.

...

Ko pa smo ze pri doniranju - koliko od vas uporablja uslugo Lunin SMS?

Nihce, ker imate ze zastonj tule na netu.

A nimate pa interpretacijice os. horoskopa - tule jo dobite za 400 sit na mobilca (seveda krajso, ker sva omejena z znaki).

En sms (lunin koledar) pa je 25 sit - jaz pa v vsakem najkrajsem moznem tel. pogovoru porabim vec.

To je tudi doniranje, pa ne laufa, ker nimava casha za oglasevanje te usluge... Vmes so nam jo celo ze spljackali......

Zelo verjetno pa boste pompozno in ustrezljivo uleteli z linkom oz. na drugacen nacin podano informacijo na podobno uslugo drugje, ko se bo nedvomno se kaksna pojavila, ces kaj ste odkrili in kok je to super. :xx!: xrolleyesx

Picasso

Guest sanjalica
Ja, nekaj takega je v planu....

Vsak mesec, ko samo planiraš je mesec brez keša....

Zato....od plana k dejanju; čimprej.....

Zakaj ne uporabljam SMS? ... Odkrito?

1. ker ne oglašuješ ... ker se me pač ni "prijelo" (poskusi s kompenzacijo pri kakšni časopisni hiši....vsak teden narediš en odgovor....branje karte, kar stane npr. pri tebi 10.000,00 sit (saj ne vem) in za 10.000 sit ti da časopisna hiša pasico v kateri objavljaš...ali SMS ali samo naslov www.lunin.net...))

Vse se da.........

2. ker ničesar takega ne uporabljam.... in ker če bi že želela donirati...bi donirala SAMO tebi...ne pa tudi posredno Telekomu.

Ajmo...poženi svojga dedca da preide od planiranja k dejanjem.... :D :D :D i bit če keša do krova.... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...