Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Sanjalica... thanx. saj sem napisala ze v Dnevniku - to je cel projekt, Mitja je pol leta po 24 ur za racunalnikom, ker pedena Novice, medtem ko 'pociva' med projekti, ki so za cash.Taksna kompenzacija se nama ne izide - mi ze imamo vsebino, napisala sem ze stotine, ce ne tisoce strani (mesecno npr. napisem 5 napovedi, zelo atraktivno za vse medije, kar se tudi dokazuje v praksi, a za kompenzacije pa niso pripravljeni), ne morem se vec delati tedensko brezplacno - tudi ce je samo posredno tako - in ce bo torej cez xx nosilo cash. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Taksna kompenzacija se nama ne izide ...Ne razumem; zakaj ne? Ko smo sklepali pogodbo o (malo bom prirejeno napisala...) vedeževanju na naši firmi smo iskali firmo, ki bi namesto keša želela oglaševanje.... Pa tega ni bilo.... Sedaj le-to mesečno plačujemo. Mislim da je to stvar o kateri bi morale midve kakšno na 4 oči... . Pa na še nekaj naj te ponovno opomnim....NIČESAR, kar lahko prodaš, ne podarjaj.... Ker podarjeno se nikoli tako ne ceni; kot tisto, kar kupiš z denarjem, katerega si zaslužil sam. (bemti...24 ur je Mitja za PC....khmm....potem pa ni čudno, če v napovedi pozabiš na obilno erotiko ) A lahko Marsa daš link do računa kam nakazat ?Vedno izgubim.... vedno pozabim........ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Sanjalica... hm, ne mores razumeti.... ce bi kodirala vsebino LN, bi lazje razumela...V bistvu je ZE toliko in toliko tega, kar imam za dat in kompenzirat... to sem hotla rect... Hmmm, ravno sem pomislila, da mi je na nek nacin prav zal, ko boste spet donirali tisti, ki ste itak ze veckrat in torej bolj ali manj eni in isti. Point je pa ravno v tem, da ce bi 1/5 aktivnih forumovcev doniralo po jurja, da ne bi potrebovali najbrz nikakrsnih ukrepov, poleg tega pa bi z donacijo itak postali clani. ... recimo da smo otvorili klub, kjer si se lahko druzil, pogovarjal, plesal, poslusal muzko, igral sah... ipd. In v zacetku si zraven dobil se pijacko. OK - recimo, da boste scasoma pijacko pa placevali, sva si mislila. A je pa ne. In zato je potrebno pac postaviti ceno zanjo. In zdaj jo bos preprosto moral pa placat - zakaj to pomeni razvadila, ce je v zacetku pa bila na voljo? A ni to normalno, da ne mores dozivotno nekje imeti vsega zastonj?Ce pa nimas casha, pa ni vec pijacke - a ni fer, da hodis pa druzis pa se se vseeno lahko?Se vedno si torej dobrodosel, samo brezplacnega drinka pa ne mores vec dobiti. Sploh nobene panike, pa zelo fair od naju, se mi zdi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Marsa..prepričuješ prepričane... Saj, preprosto ne štekam...zdajle bi prav rada vedela, kdo vse je tole temo odprl...zamahnil z roko...in šel dalje...napisat neki zlo pametnega v čvekarije.. :xx!: .. Jaz sem član nekja društev... ...pri nekaterih nisem bila že vsaj leto, dve...pa članarino kljub temu plačujem...ker so mi pač blizu...in čutim pripadnost...pa če sem z njimi al ne... K*** pa taka duhovnost in osveščenost...če se vse konča pr jurju.. :xx!: in res je, vsak nosi svoj križ...ampak jaz sem zlo vesela, če mi kdo ga kdo pomaga nositi vsaj del poti...takrat, ko men postane pretežek... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 ...če se vse konča pr jurju..Ja, zal. S temle krizem je pa v bistvu tako, da svojega jaz komot sama nosim, ne rabim pomoci - a se tujih zraven pa se mi ne da vec slepat... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 S temle krizem je pa v bistvu tako, da svojega jaz komot sama nosim, ne rabim pomoci - a se tujih zraven pa se mi ne da vec slepat...Hmmm...načeloma se strinjam s tabo Marsa; vendar tukaj....khmm.... ti bom rekla malo bolj "grobo". Če svoje stvari ne veš prodati...potem je to tvoj problem, ne naš. Pripravljeni smo ti pomagati....vendar tako lepo napišeš da boš svoj križ nosila sama... Ti si svobodni umetnik, delata sama... .ker tako hočeta. Ne šlepata naših križev vidva....ampak šlepata svoje neznanje vnovčiti kvalitete, ki jih (svaka vama čast!) imata. Žal mi je. Tako vaju doživljam jaz. Na eni strani si zelo IN na drugi pa zelo naivna... Tako odkrito, med prvih 50 forumovci (po številu objav) koliko imaš donatorjev, ki so ti darovali več kot 5.000,00 SIT? Izkoristi OS... daj poziv, naj pomagamo.... vidiš tudi promet OS... daj, enega zraven... Boh ni videl, da se jih nebi prijelo.... Marsa - poznam forume (in ne samo forume ampak tudi kompletne internetne strani z obiski, ki je zelo blizu tvoji strani). Eden se "vodi" iz naše hiše. Tako da.... vem, kako lahko priteče tudi denar "not".... Žal pa - saj veš... ne morem v Delu oglaševati "najboljši časopis Večer".... Linka (številke računa) pa še zmeraj ni..... :o|o: :o|o: :o|o: (bemti, nekdo mi je na OS poslal da sem "fajn baba"...zdaj pa bo... khmm ...udri po meni ) Grem na vrt!!!!! Ni me tukaj........................papa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Vidiš, sanjalica...tule pa se jaz ne strinjam... Ni vsem vse dano...eni imajo filing za nekaj...drugi za drugo...in če se men recimo zdi, da bi tole shendlala z levo roko...pa tut ti veš, kako se tej stvari streže...potem pač ne moremo isto pričakovati od drugih... Marsa pa v nulo obvlada stvari...ki jih ne ti ne jaz...ne bova nikoli... Mam kr neki frendov...ki so genijalci...pa se preprosto skoraj ne znajo preživet.. In ravno zato...rabijo našo podporo...ker na tak način pa lahko mi nekaj damo...od sebe...in fuuul mi gre na živce, da sam midve tule pisariva...drugi pa očitno že iščejo maile...po katerih bodo kontaktirali dalje... astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 hmm... na nek nacin imas prav, sanjalica, ampak tudi jaz sem samo clovek in imam pravico potozit v Dnevnik kaj takole... vecinoma itak ne tozim, torej ce bi vsakic, ko mi zagusti, jamrala, bi to bilo veliko pogosteje.To je ravno zato, ker je to moja pot.vendar ima Astra prav - tezko bi nasli dosti avtorjev, ki bi v svojem avtorstvu zdruzili lahko toliko razlicnih vsebin...In TO je to, kar je naredilo ta sajt tako velik in vse - gre pa predvsem za to, da mi nudimo, kar LAHKO.In res - cisto vsega pa pac ne moremo obvladati.Vecina pa nudi tuje. Se pa zelo dobro prodajajo in imajo dbest PR-e. jaz znam dat vse od sebe - in to delam. In ker je bilo komentirano ravno tole, komentiram se tole - govora je bilo o 'mojem krizu', ki pravim da ga lahko sama nosim.ja, lahko - jaz lahko furam vse, kar se tice LN - ne da se mi pa slepati se vseh drugih, ki so se prikljucili obisku LN in imajo od tega samo koristi...LN ima toliko in toliko desettisocev obiskovalcev mesecno.No, to je nekaj, kar je ze bilo do sedaj narejenega...Huda baza je to skratka - za vsakogar zelo dobrodosla, kdor se ukvarja s cim podobnim oz. nudi proti placilu katero dejavnost oz. storitev s podrocij, ki jih obravnava LN. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ma, brez veze. Men se zdi brez veze, če nekdo uživa na tem forumu ure in ure, sklepa poznanstva, mogoče tud ljubezni, dobiva informacije, se zabava, uči itd.itd. pa ni pripravljen pomagat, če se pojavijo težave in potem še kljub temu meni nič tebi nič vse to uživa naprej. Normalno je, da eni zmorejo več eni manj, ne verjamem pa nekdo ne zmore nič. V bistvu se mogoče pač treba odpovedat kaki malenkosti, ki se ji v primerjavi s tem kar mu verjetn nudi lnf res naj ne bi bilo težko odpovedat. Tako da kar se mene tiče....tisti, ki niste pripravljeni vsaj kaj malega prispevat.........k.... vas gleda.......in to bejbe mikromickeni, tipe pa makrovelickeni.......ki pa ni vaš Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Mick - da kdo nima?Hmmm, tezko verjamem, za net imajo vsi pa za gsm in vse, kar se 'rabi'. Saj v bistvu je na nek nacin kar zabavno malo, tole ignoriranje, mi je kar duhovito skoraj.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 kako to misliš? Napisal sem, da NE verjamem, da nekdo ne zmore nič..... Marsa , ti, a greš na koncert mogoče? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 Aja, sory, ja, saj...Ah kje, Mick - ne hodim na koncerte.. predvsem ker nimam casha - tako je pac, jebiga, ce povem, sicer pa se mi se ne da guzvat...Ti pa si drugacen tip, kar pojdi, ti privoscim, vem da si ze prakrat sel takole, tudi kam dlje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Ja, saj verjela ali ne, tudi jaz večinoma ne maram gužve.......na koncertih pa gre skoz..... No, škoda, bi te povabu na pir..... Pa drugič, mam še kr neki koncertov v LJ v planu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 22. junij 2004 OK, velja, hvala Mick - imej se dbest!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Verjetno moj predlog ne bo najbolj brihten...pa vendar se mi zdi, da je "vsaj nekaj". Programsko zelo nezahteven... Skratka...OS na nick lahko imaš...če plačaš 500 SIT na mesec. oz...za celo leto 5.000 SIT (kar "popust" sem obračunala . Nakažem naprimer danes 6.000,00 sit in imam OS plačana do julija 2005. Če julija 2005 ne nakažem ponovno denarja (sistem mi avtomatično zgoraj napiše...da imam dostop omogočen do julija 2005) se mi ta možnost zapre. Ali pa samo za 1 mesec..... Verjamem, da kdo res nima niti 500 sit na mesec - potem mu še vedno ostanejo za privatne zadeve brezplačni maili... - če pa hočeš OS...pa plati... (sicer pa če kdo RES nima in bi RES SRČNO rad imel te OS...naj pove; ga častim )Bog pomagaj - luksus se danes plača. Če se bo odločilo za tak "pristop" vsaj 20 lunatikov...je to 100.000,00 ni veliko - samo lansko leto in predlansko pa predpred lansko niti tega nista imela.... /priliv od OS/. Moje skromno mnenje...sicer pa mi je že res čas...da odprem denarnico.ja, itak, ze zdavnaj!! free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Ja, zal. S temle krizem je pa v bistvu tako, da svojega jaz komot sama nosim, ne rabim pomoci - a se tujih zraven pa se mi ne da vec slepat...ne vem sicer kolk prostora jemlje forum GOH; ce velik ga kr dol flikn; sam prej mi povej, da se drgac organiziram please. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 oj, thanx za sodelovanje, predloge, podporo in razumevanje vsem.Sploh ne gre samo za forum in sploh nisem v badu, ko ste me nekateri prestraseno klicali ali mi pisali, ces ali sem cisto strta morebiti zdaj ali kaj takega. Tisti tvoj forum pa je po velikosti pravzaprav zanemarljiv, Free (ceprav so seveda se duge okoliscine, o katerih pa ne bom in poleg tega smo se to menili in ce bi ti hotela kaj reci, bi ti rekla osebno, glede na to, da smo se tudi za tole dogovarjali osebno)...Niti najmanj skratka nisem razbesnjena ali zelo vznemirjena ali kaj podobnega, sem zelo mirna, nekako se mi je skristaliziralo vse skupaj... moras malo ustavit zadeve, poleg tega pa je bilo treba narediti malo reda ali pa se je meni pac tako zdelo.Simbolicno sem pobrisala par tem, fotk ne bomo brisali in zaenkrat je se moznost, tam kjer je, se vedno vas tudi pozivam k ekonomicnosti, nadstandard foruma pa bo slej ko prej ziher placljiv, s tem da bo omogocal se vse kaj drugega najbrz, pac pa za branje in obicajno komentiranje in vse pa bo se vedno neomejen dostop - kvecjemu bo mroda kako drugace s specificnimi forumi, ce se bodo aktivirali, recimo kao bolj pro ali kaj takega... to je zdaj se megleno in v oblakih, o nactrih zelo nerada govorim, vendar vcasih preprosto moram (recimo v primeru donacij ipd.), vcasih pa hocem - v primeru podobnega, kar se obravnava par dni zdaj - da vas ne presenetim s kako udarno spremembo cez noc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 vredu potem. sicer pa ja, vem glede dogov. etc... pa tut naum zdej kle o tem. upam pac, da uta zrihtala tko da bosta zadovoljna predvsem vidva! trenutno pa sem res pripravljen 'samo' upati. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 ... da uta zrihtala tko da bosta zadovoljna predvsem vidva!Ja, saj, zato gre - v bistvu nisva zadovoljna... Ni pa 'kriv' samo forum ali samo novice itd.preprosto sva prisla do tocke take...Razmisljava takole - prizadevati si za vecji obisk ni smiselno, ker ce smo prejsnji mesec obrnili vec kot MILIJON (!!!) strani in ni NIC od tega, ne bo nic od tega, tudi ce bomo obrnili milijon dvesto ali petsto tisoc strani, torej je treba drugace se zacet lotevat.Prav tako je nesmiselno nove in nove vsebine dajat in nove in nove in nove in nove aplikacije in zastonjske usluge...V bistvu bova zdaj energijo porabila za cash, ki ga bo nosil LN - saj bi po vseh pravilih moral takle portal s takim obiskom, lastno vsebino in svem nositi totalno casha.Torej - to je, vse skupaj...Nenadoma je blazoten obisk, vse tezje za hendlat, toliko obiska, da prakticno ne mores vec nadzorovat tudi kraj in tega, to je vse povezano.....Torej - vecji obisk ni vec catch, tudi -vsakrsni- bannerji niso vec catch - ker je od prikazovanih na LN kvecjemu 1/10 ali se manj placljivih. Ja, ce bi donacije redneje sibale, ce bi jih doniralo vec, ce bi kdo tudi placal za kaj (usluge na LN, npr. objavljanje placljivih dogodkov na novicah), ce bi bilo vec bannerjev..., bi bilo vse drugace in potem nama o tem ne bi bilo treba razmisljati. Zdaj pa morava. Koncno si, po 10 letih, tudi midva zasluziva placilo.zdaj sva naredila do te faze ze dovolj. In ker nisva zadovoljna, se vedno skoz brez casha, delava drugo, da lahko financirava to, se nama pac vec ne izide, saj ne da se nama kdaj je, a sva gurala, gurala... pa je slo... zdaj pa preprosto ne gre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Torej takole nekako bo slo: Forum osnovni (neplacljiv) bo tak kot je, vsakdo bo lahko bral, objavljal.Ce pa bos hotel vec ugodnosti - in bos tako clan, pa bos placal nek simbolicen znesek letno in bos imel moznost postanja fotk, vecji box OS-ev, moznost www-ja v podpisu in druge ugodnosti.Odlocila sva se, da bova najbrz tudi v osnovnem forumu pustila moznost recimo 5 OS-ev (ki pa se seveda z objavami - 5000 postov s smeskoti- ne bo nic povecal) - zato, ker se nama zdi fair, nekdo sploh nima neta, isce nujno stanovanje, kaj za zdravje ipd., in da lahko dobi kaksno info in mu bo lazje. A zagotovo ne vec kot toliko. Pa jih naj sproti brise. Na Novicah ne bo vec mozno brezplacno objavljati placljivih dogodkov, uslug, storitev, povezavo na svoj www pa bos lahko dal ob objavi svojega prispevka - clanka.Zastonj objava bo samo za brezplacne zadeve. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Marsa, cool! Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Odlocila sva se, da bova najbrz tudi v osnovnem forumu pustila moznost recimo 5 OS-ev (ki pa se seveda z objavami - 5000 postov s smeskoti- ne bo nic povecal) - zato, ker se nama zdi fair, nekdo sploh nima neta, isce nujno stanovanje, kaj za zdravje ipd., in da lahko dobi kaksno info in mu bo lazje. A zagotovo ne vec kot toliko. Pa jih naj sproti brise.Marsa tole je meni všeč, samo upam, da vama bo prineslo dinarčke, ki jih potrebujeta tudi za tale forum, ostaja pa tisti del Marse, ki ga tako zelo občudujem Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Hvala za razumevanje. ja, tole bi moralo biti vsem OK.janja, od tehle 5 osev ne bova na skodi, pac pa od vecanja boxa in vse stevilnejsih clanov pa v bistvu sva, posredno...Ja, sem razmisljala danes... nekdo se ne identificira s tem forumom, ne cuti taksne pripadnosti, a vseeno pa rad posodeluje in tko... nekdo res prileti, morda v stiski, bolan... in da oglas... nima pa denimo maila svojega... naj dobi oni en OS, ki mu bo morda posredno resil zivljenje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Kva dogaja? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Ojla, Mick, hvala za zanimanje... Nic ne dogaja, vmes ni bilo nobene donacije, se mi zdi, bo Mitja zdajle preveril (par dni nazaj ali morda celo vceraj je gledal).Sem pa izvedela, da smo v preteklem mesecu omogocili pretok 33 giga podatkov x!x Torej na dan se obrne vec kot giga!Ce koga zanima, naj si nekje chekira cenik, koliko to pride, da ne boste mislili, da kar malo bluziva. Vsaka akcija, ki se jo pa greva, zahteva ful dela, ce hoceva spravit forum drugam, narediti placljivega itd., je to najbrz par mesecev dela, zdaj pa se ukvarjava se z novicami oz. z magazinom...Tako da kar se tice tega, je to za vas gud, ker torej ne bova mogla realizirati tega zelo hitro. Vendar nisem slabe, se mi ne da bit. Saj bo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts