Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ok. Pismo, ne morm verjet, nobene donacije...... :xx!: :xx!: :xx!: Jaz še nisem utegnu, pa tak jasno, da bom......sam pr tolko lunatkih nič donacij :o|o: Pa tolk "lepih besedi" na forumu, zgleda, da večina rastla sam na šnofli. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Mick, iskrena hvala. vendar zal sem to nekako pricakovala in zal je tako, da se to sicer vseeno dotakne ljudi, vendar samo nekaterih, praviloma tistih, ki ste ZE donirali in recimo veckrat, to pa mi je... hm, ne vem, kaj naj recem, da ne uzalim koga, npr. Sanjalice ... ne zdi se mi 'pravicno', nekako... V bistvu tudi zato ne osvezujem sama tele teme in nic, ker nocem vam, ki ste najbolj kul, pritisniti na nekaj, na tale cut, ki ga itak ze imate. Ma, sem 'zaprla' tole, ne more do mene, preprosto se ne morem in ne smem s tem obremenjevati, ne da se mi bit razocarana in nisem, bom pac nekaj ukrenila, bom tudi jaz konstruktivna, najbolj brez veze je jamrati, torej - akcija!(*s katero pa sem povedala, kako in kaj... treba si je vzeti cas)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ... bo Mitja zdajle preveril (par dni nazaj ali morda celo vceraj je gledal)....Je ze, nic novega.Malo sem vseeno zalostna ali razocarana predvsem zaradi vas, ki ste toliko oz. veckrat dali, saj ste s tem tudi drugim toliko casa omogocali, da je vse zastonj in tko, saj ce ne bi bilo nic donacij, bi ze prej kako drugace zastavljala. Mi je pa hecno, kako se res neverjetno vedno zignorira tale tema. tako morda nekateri sploh ne bodo vedeli, da bo kaksna sprememba, ker sem plane podala sem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 nic novegamislim da bom še danes doživela demanti te izjave (saj veš, moje pride do tebe komaj okrog 12. ure... je pač pošta bolj počasne sorte :o|o: ) Odkod pa to slišim Marsino godrnjanje... "...pa že speeetttt sem glih Sanjalici stopila na rep ... :o|o: in hoče demati.... " Ja, res ste GOBCI! Fuj in Fej... leporečiti veste...za vse ostalo pa a) ni kešab ) ni časac) ni ... vse je, samo če HOČEŠ. Imejte jajca in povejte... Marsa, furaj si sama svoj forum...ne da ji sadite v resnici pa ste čisto in se vam za Marso enostavno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 tako morda nekateri sploh ne bodo vedeli, da bo kaksna sprememba, ker sem plane podala sem. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 v preteklem mesecu omogocili pretok 33 giga podatkovx Torej na dan se obrne vec kot giga!Ce koga zanima, naj si nekje chekira cenik, koliko to pridekolko to pride, kje je kaki cenik?+res ne morm verjet, nobene donacije...? mislim...svašta! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Imejte jajca in povejte... Marsa, furaj si sama svoj forum...Sanjalica, saj povejo, v bistvu...Saj tale tema je tako kot vsaka druga, LN party, tortozerke itd... torej tako kot bolj zabavne teme se tudi ta pojavlja med novimi objavami, cisto ogradit od vsega pa se itak ni bilo mozno, ker se vmes tudi kaj pove, torej ni recimo poiint v tem, da folk ne bi vedel, da to niso siolovi ali podobni forumi, ki pac 'se financirajo' (od bogvekod)...Za vsakogar je nekaj drugega prioriteta, kar v bistvu cisto lahko razumem - lahko stekam pa tudi racunanje na to, da je LN zame prioriteta - in tako pac pedenam, skrbim in LN se vedno je - kaj pa naj, a ne... :o|o: Ma... zdaj sem v fazi, ko mi je zame nekako vseeno - v bistvu ce bom z nekom hodila pit, ce bom morala vedno jaz castit, v koncni fazi ne bom nezadovoljna zaradi sebe, ker moram pac vedno cashirat, lahko pac ne hodim z njim vec na pir, kar itak v koncni fazi naredim, vendar 'nezadovoljna' bom nekako tudi zaradi njega, ker mi kaze tak obraz.Tistole? Hmmm... ... napeto torej pricakujem postarja... Mick - hehe, kao, a tole se tudi razve, vseeno... Hm, sem se ze hotela zaceti lotevati tegale, brisanja clanov, ki nimajo nobene objave in vec kot pol leta niso nic objavili, napedenati nove nastavitve itd...Vendar morava najprej omogociti moznost placila, pa se napisat kaksna navodila, poslati okoli 'razglas' itd...... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 v preteklem mesecu omogocili pretok 33 giga podatkovx Torej na dan se obrne vec kot giga!Ce koga zanima, naj si nekje chekira cenik, koliko to pridekolko to pride, kje je kaki cenik?+res ne morm verjet, nobene donacije...? mislim...svašta! Cakaj grem poiskat Stanka. recimo en seznam:http://www.najdi.si/search.jsp?q=gostovanje&x=0&y=0 Torej, dnevno pretocimo 1 GIGA podatkov. DNEVNO.To SE nima zveze s prostorom na strezniku (slednjega placujeva posebej, dve domeni). To je ravno 'najslabse', kar imamo mi - oni imajo raje 1000 domen s po 1000 obiski kot eno domeno z milijon obiski (kot je v nasem primeru)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 aha, za to se gre... sama registracija ene 3 jurčke, potem 1 giga je toliko na dan...pride to verjetno do sto jurjev mesečno, potem so še ostale cake -prostor na strežniku, to se nabere, uh... in če to sama krijeta je res toomuch, treba si je še nekaj tu zmislit glede financ in tiste, ki dolgo nič ne objavijo res obvestit in izbrisat in tudi pozvat koga, ki je objavil veliko slik, da se sam ukvarja z brisanjem čeprav tisto, veš spirit, klima, ki sta jo tu ustvarila, je pravi zaklad,članov bo še in še in tem, vse kar raste v višine in širine Stankaaa Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Saj je tezko izracunat tole natancno, morda tudi manj kot 100, a vsekakor zagotovo vec kot 50 (brez adsl-ja itd.) - samo konkretnih stroskov, da o posrednih in o delu sploh ne govoriva.In jasno, najvec obremenjuje LN pac forum, ker stalno laufa, stalno prenos podatkov, to najbolj obremenjuje streznik.Ono najino, v bistvu, sam LN, to pac stoji, to nicesar in nikogar ne obremenjuje, to komot hendlava...A tole pa je res vse bolj dzazno, da o novicah niti ne govorim, kjer pa ima folk dejansko koristi, dobesedno, v €.In organizira tecaj, delavnico, steka hierarhijo, vse pac placa - najem prostora itd... Ce hoce objaviti v kaksnem mediju, mora placati. Ja, lahko pa objavi na najdi.si in podobnih direktorijih, kjer bo res morda to videlo 1000 folka, a od teh 1000 bosta morda samo dva interesenta oz. bosta le 2 tudi prisla, tu pa bo videlo 300 ljudi, pa od tega jih bo 30 prislo, torej kaj je bolje ?Tako da - vsem je jasno, da se CISTO VSE placuje in pac placujejo.Zdaj bo pa tako se tu, torej nikakrsna novost za nikogar.ja, vec muzke, vec casha, zaenkrat je pa tako - midva dajeva vec casha, ker obiskovalci hocejo vec muzke.Zdaj pa bo preprosto tisti, ki bo hotel vec muzke, placal. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 nic novegamislim da bom še danes doživela demanti te izjave Ja, res je, bos. x!x Hvala ti, Sanjalic. Res si skrbna in pozorna, kolikokrat si me ze razveselila in tudi ze spasila dobesedno parkrat - ne pozabim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Sanjalica No, zdej pa še sebe pošlji mal v MB. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Sanjalica - ja, zal, tako je s tem, navadno, povsod. ...... ja, tudi tu se lahko izkazemo... seveda lahko razumem, da ima nekdo za dat pozitivne energije na pretek, medtem ko casha pa nima - in itak - to je ze tu - zakaj bi dajal cash, ce ni treba... No, in zdaj bo zal za nekatere opcije pac treba...Kakor pa skozi tole vse ugotavljam, itak ne bo kaksnih razlik blaznih, si bojo pac OS-e pucali... Torej dvomim da bo ta ukrep konkretno prinesel kaj casha, a omogocil pa bo, da nama ga ne bo treba toliko metati vec stran, kar pravzaprav pocneva, ko omogocava tale pretok gigantski...Torej folka bo najbrz isto, vendar placa pa bodo porabili pol manj - to je ze zelo OK. Hvala vsem, ki skrbite. Pravi biseri ste. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 :o|o: Jaz čvekam v čvekarijah. Tule pa samo prečekiram, pa bolj malo čvekam. Zraven pa nakažem denar. Ni mi treba na pošto, ker imam urejeno elektronsko banko. Majsko nakazilo, ki sem ga poslala pred vsemi ostalimi položnicami, ni vpisano na listi donatorjev, verjetno še od koga drugega ne, ki tule, v tej temi ne čveka prav veliko ampak denar nakaže. Ta mesec pa je tudi meni malce zaškripalo, pa še pride...Tudi meni se zdi prav, da po svojih močeh prispevamo, saj imamo vsi veliko od LN, predvsem verjetno od foruma. Če pa pogledam, koliko članov nas je, potem pa še od kdaj so nekateri člani, potem pa ....si mislim svoje. No, jaz sem včlanjena od 14. januarja letos.Tako. Še malo mojega čvekanja tule. Zdaj grem pa na čvekarije ali pa še kaj bolj koristnega naredit. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ...Majsko nakazilo, ki sem ga poslala pred vsemi ostalimi položnicami, ni vpisano na listi donatorjev ...S temle si me pa posteno zdrmala, Lana1, sem takoj letela v Donatorje (do katerih se sploh nisem prisla), pogledat sem sla pa tudi, kdaj sem nazadnje osvezevala Donacije... 22. aprila.Donacij ne osvezujem dnevno ali takoj ko pride vsaka posamezna donacija, pac pa, ko se lotim, ko se 'jih nekaj nabere'.Potem moram imeti odprtih par tem, Mitja mora bit hkrati na broju, da se konekta na bancni account, pristeti moram in voditi evidenco, da se mi ne porusi sistem (kdo, kdaj, koliko, kaj se je zgodilo s cashem in za kaj tocno je bil porabljen ipd. itd.)... torej, tudi zato osvezujem tako redko.Torej - VSAKA donacija Luninemu netu je podana na listi donatorjev.... , verjetno še od koga drugega ne, ... - no, tole pa ni lepo sklepanje...najbrz res ne, se od parih, ki so v tem mesecu donirali, lahko jih nastejem zdajle iz glave - to so JanjaK, S. in Nina Z (niso vse osebe clani foruma).... Pri teh stvareh sem pa zelo natancna...res pa da pri donatorjih, ki so donirali veckrat, zneske samo pristejem in tako se mroda ne najdejo na dnu seznama. Hvala za donacijo.Bodi brez skrbi, da bo jasno gor, zdaj bom pac osvezila tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 p.s. Sem sla pogledat zdaj v temo Donatorji. Ti si zadnja na seznamu, Lana, pri tvojem imenu pa je napisana cifra 5.000 - ali si donirala vec oz. ponovno? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Marsa, oprosti, če je izpadlo malo drugače, kot je bilo mišljeno. Slučajno sem te dni precej čvekala v čvekarijah in ko sem potem prebrala, da koliko časa že ni bilo nobene donacije, da se pa precej čveka, sem šla pogledat listo donatorjev. Samo to. Po tej listi se očitno oblikujejo mnenja o tem, koliko prispevkov pride na račun. In kdo koliko...Še enkrat pa povem, da se mi zdi prav, da prispevamo. Vsi. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Sem pogledala med plačila. Ja, 20. 4. in 11. 5., pa saj ni bistvo to. Sem pa zdaj že res mislila, da je šlo nekam v prazno. Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ma ne, nic hudega, samo me je precej vznemirilo, ker sem zelo dosledna in se celo tisti, ki NISO HOTELI biti gor, so gor - ravno zato, da ne bi bilo sklepanj, kot je aha, morda pa se kdo ni in to... namrec poznam nacin razmisljanja takole...Vem, normalno, kao, cveke in to... Saj jaz sem v bistvu kao itak najvecja. Pri enih so napisane blazne cifre, ker so dali res v eni donaciji blazne cifre, vendar nekateri pa so donirali po veckrat in so zato blazne cifre... Nekdo stiska iz meseca v mesec, si organizira, da lahko dostojno zivi, in da jurja. Meni je tale jur, od te osebe, prav toliko vreden kot 10 jurjev od nekoga, ki ima 10x vec kot oni prvi in porabi za to manj ali enako energije. V absolutnem pa je zame najvec vredna sama gesta, namen in da ga uresnicis. To mi najvec pomeni. p.s. Zdaj sem videla se 2. post...V prazno? Nic ne gre nikoli v prazno - ce ni se gor, je zato, ker nisem osvezevala, kot sem rekla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ma ne, nic hudega, samo me je precej vznemirilo, ker sem zelo dosledna in se celo tisti, ki NISO HOTELI biti gor, so gor - ravno zato, da ne bi bilo sklepanj, kot je aha, morda pa se kdo ni in to... namrec poznam nacin razmisljanja takole...Vem, normalno, kao, cveke in to... Saj jaz sem v bistvu kao itak najvecja. Pri enih so napisane blazne cifre, ker so dali res v eni donaciji blazne cifre, vendar nekateri pa so donirali po veckrat in so zato blazne cifre... Nekdo stiska iz meseca v mesec, si organizira, da lahko dostojno zivi, in da jurja. Meni je tale jur, od te osebe, prav toliko vreden kot 10 jurjev od nekoga, ki ima 10x vec kot oni prvi in porabi za to manj ali enako energije. V absolutnem pa je zame najvec vredna sama gesta, namen in da ga uresnicis. To mi najvec pomeni. p.s. Zdaj sem videla se 2. post...V prazno? Nic ne gre nikoli v prazno - ce ni se gor, je zato, ker nisem osvezevala, kot sem rekla. ...Marsa, mislim, da vseeno podobno misliva. Saj pravim, da je mene tudi zdrmalo tisto s čvekami. Mogoče imam pa slabo vest, ker preveč čvekam :o|o: .Bistven je namen, ja Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ma, saj stekam, res... sem videla, da si obcutljivo vzela, in to v bistvu cenim glih. - ker ti ni vseeno...V bistvu prav, da si tole dala, ker se mi je zdelo, da je manj casa minilo... vidim, da je pravzaprav ze 2 meseca in tudi zame je bolje, da imam tole redno...vendar se je tezko sestavit za tole nekako... Mitja gre sicer ven, a ga bom prosila, ce mi odpre tistole, bom dala kar danes gor, ce mi bo le zneslo.je ze prav, pa nikar se ne obremenjuj, jasno niti v sanjah nihce ne bi pomislil nate, da bi bilo kakorkoli treba imeti slabo vest, in na nikogar, ki je na listi - pa naj je dal 200 jurjev ali pa jurja.V bistvu ravno tega nisem hotla, in to je pa 1% tega, zakaj redneje ne osvezujem donacij. Da bi zdaj spet isti dobili tale obcutek, kajti seznam donatorjev se v sorazmerju ne daljsa, pac pa se 'shiri'...Osvezim Donacije, pritisnem na vest tocno spet samo tem enim in istim... Ampak imam pa tudi nekaksen obcutek, da je morda vseeno kak procent tudi takih, ki imajo namen dati in samo niso do tega se prisli, pa ne kot izgovor, dejansko bodo pac dali... ali pa morajo pri sebi sprejeti, prepostaviti zadeve... ...nekdo pa morda misli, da si pravzaprav lahko stejemo v cast, ker 'ga imamo', in niti ne pomisli na doniranje... ... in: nekdo ne cuti pripadnosti, sodeluje tu in tam in tko... ... nekdo pa si misli, sami ste si to izbrali...Ja, izbrali smo si to - pac, narobe smo se odlocili, ker smo po odzivu sodec upraviceno lahko sklepali, da ne bi smel bit problem... vendar smo se motili, motiti pa se je clovesko, in zdaj si izbiramo pac nekaj drugega. ---------------------------------------------------- p.s. Ja, Lana, 20. 4. in 11.5. - bogato si donirala, Mitja mi je odprl tole, bom osvezila potem... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Marsa, ej...itak si kul Jaz sem pa res mal preveč občutljiva, včasih... :o|o: :xx!: Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 ma saj jaz sem vcasih tudi, to je normalno, hvalabogu da cutim kaj se sploh. Ko sem prej videla, mi je kar srce zacelo hitreje biti, kajti jasno da ce tule kenjam in ce bi bilo kaj narobe, da bi o tem najprej se govorilo, v tem primeru bi jasno tale tema bila veliko bolj atraktivna. :xx!: Ce bi bilo kaj narobe... tako da - je ze prav, kajti sem imela moznost preverjanja in tole, utemeljevanja - nekdo pa si mroebiti je tako samo mislil ali si misli - ampak itak kasneje vidi, da je pac gor in lahko sklepa, da ne osvezujemo in ne dodajamo dnevno. Poleg tega pa vsake toliko opomnim, da ce je zadnji doniral, da ni nujno zadnji na seznamu - ce je pac doniral ze kdaj prej - ker je v tem primeru znesek pristet k prvotnemu, ker bi sicer imeli blazotno nepregleden seznam... Hvala ti za vse tole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Hvala tebi Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 No lunatiki, tisti, ki ste bili močni na besedah... a se bo še kdo "sprsil"... enih sploh ni na to temo... (v čvekarijah pa čvekajo in čvekajo in čvekajo)..... Lana1; verjetno je letelo tole s čvekarijami name. Verjetno. Če si zaradi tega prizadeta, oprosti. V tem kontekstu te nisem imela niti za trenutek v mislih ampak sem imela v mislih tiste, ki ves čas IGRAJO dobrotnike, potem pa - iz tega nič. Vsaj tukaj; ko smo bolj ali manj zaviti v tančico nerazpoznavnosti, bi lahko bili to, kar dejansko smo. Včasih veseli, drugič tečni, včasih pohotni drugič zamorjeni, včasih igrivi in koketajoči...ampak da smo res to, kar smo. Ampak če poveš, da bi DAL da imaš čut za solidarnost, za pomoč sočloveku in o tem nakladaš in razpredaš, ko pa Marsa prosi za pomoč pa onemijo - potem pa ... verjemi napisanemu. Jaz ne morem. Sem pač tači in "čovik od riči" Imejte se. Vsi skupaj in vsak zase.....sicer pa - vsak zase najbolje ve, zakaj da in zakaj ne da. Meni je forum v najhujših dneh prinesel pozabo, sprostitev, pobegnila sem "vanj" in vedno mu bom hvaležna. In če nakažem še 1x toliko kot sem, bo še zmeraj to manj, kot je forum (in nekateri člani foruma) dal meni. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts