lana1 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Meni je forum v najhujših dneh prinesel pozabo, sprostitev, pobegnila sem "vanj" in vedno mu bom hvaležna. In če nakažem še 1x toliko kot sem, bo še zmeraj to manj, kot je forum (in nekateri člani foruma) dal meni. ....se strinjam, tudi meni... P.S. Sanjalica, res je, tvoje besede so mi padle v oči. Potem sva pa z Marso razvili debato. Imaš tudi prav, kar se tiče obljub in razpredanja o pomoči. Vem, da ni letelo name Zakaj sem se danes ravno jaz, od vseh vtaknila v tole temo, tudi ne bi zagotovo vedela. Ali pa. Iz istega razloga, kot ti. Ker mi ni vseno. In tudi meni so pomembnejša konkretna dejanja, kot pa nakladanje in nič efekta. Mogoče bomo pa s temi debatami dali še komu misliti, da je pomembno tudi dajati in ne samo sprejemati. Še enkrat obema Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Zivjo, sory, nisem dodala vceraj... Dobila sem ene obiske, ko sem pa kasneje prisla sem, mi je pa vse skupaj zamrznilo, pa se mi potem ni vec dalo in sem sla spat.Zdajle pa sibam ven. Sem izvedela dobro novico, nekdo je vceraj doniral 50 jurjev! Torej sta vceraj prisli kar dve donaciji. (*hehe, in to - neverjetno, kaksna cifra 55555. V duhu cifre 5, pa drug za drugega ZIHER nista vedela).Prav da vsaj tole povem, ce ze ne osvezim, pa vmes jih je res bilo se nekaj, vendar to ima Mitja na svojem racunalniku in mi tudi pove, ampak ce je samo ime, si ga ne zapomnim, ko pa gre za kaksnega forumovca (in to pise zraven), pa mi ostane v glavi (ali ce gre za drugace 'znanega' obiskovalca - meni znanega, donira namrec tudi precej obiskovalcev, ki jim je LN bodisi samo kul, ali pa sem se recimo kako ukvarjala z njimi, odgovarjala na kaksna vprasanja, pa so si to ocitno zapomnili oz. cenijo in ker so denimo pisali veckrat, sem si jih tudi jaz zapomnila). Vceraj smo bili obcutljivi, se enkrat pa povem, VSE donacije Luninemu netu se pojavijo na seznamu. Lana, Sanjalica Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 Tako - najnovejse porocilo. Spet (v 2. delu akcije, od 18. 2. 2004) smo zbrali novih 328.055 sit. Od zadnjega porocila (22. 4. 2004) - pa 87.555 Najlepsa hvala vsem donatorjem, ki v bistvu v najvecji meri omogocate, da je celoten LN tak kot je in kot tak se vedno brezplacen! Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 856.055 sit. (od zacetka akcije, lani v zacetku maja, torej v dobrem letu). Ves denar -v tem drugem delu akcije- (*razen najnovejsih donacij, ki so komaj prisle na racun*) sva porabila za programiranje novega LN projekta, ki ga furava ze pol leta - LN Novice, po novem LN Magazin. Spet in se vedno je zazeleno donatorstvo, ker ima LN zaradi obsega vse vecje tekoce stroske, poleg tega ga nenehno nadgrajujeva in izboljsujeva, tako je se vedno v izdelavi (oz. bolj ali manj na cakanju, zdaj ko so prioriteta Novice/Magazin) LN astrosoftver oz. njegova izboljsava in nadgradnja. Se enkrat pa hvala vsem donatorjem! In tudi vsem tistim, ki tudi energetsko zenete tole akcijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 No cool, lepo tole prebirat, namreč da nam vsem skupaj tudi tole nekako uspeva . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Zivjo, Janja, hvala za odziv.Ja, od zadnjega stetja (22. april) je bilo 7 donacij (oz. je doniralo 7 ljudi, od tega 4 forumovci, od tega 1 'nov').Res pa je, da eni donirajo zelo bogato. In eni veckrat. Hvala vsem donatorjem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Pridnidonatorji ... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Ja, pridni donatorji, pa ne samo pridni, med drugim kazejo/te s tem svoj obraz in svoje srce. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ma jebi ga sad, te dni enostavno ne utegnem :xx!: ...pa ni frke......pride kmal....ziher. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Mick saj sem ti povedala, thanx! Saj si ze dal, in to ne enkrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Ma saj vem Marsa ........... pa saj mickeni rad da.... Če ne juter, najkasneje v ponedeljek. Častna Titova. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 pa saj mickeni rad da.... Častna Titova.Joj Mick si pa res pravi Strelec, kake fstreliš včasih da se morem lepo, lepo... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Če se ti , sem jaz ..................... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 1. julij 2004 Kot da te vsak dan gnjavim, Mick - ces, saj bom no, castna! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Mick daj no, daj no... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Kot da te vsak dan gnjavim, Mick - ces, saj bom no, castna!Ja, ne morm pomagat, če si taka pač..... Kaj ti naj dam stankaa? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 kaj se zaj noriga delaš, ha?čuj, sej sma ži bla zmejena, eno donacijo v duetu, da vplačama, ne...pa da za pijačo še nekaj ostane Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Ja, pa takrat je bil en čudn dan, pa še v močvirju. A nis rekla, da greš kaj na Lent......no .....pol pa še na pošto skočiva. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Deal, pa da se neuš spet kaj vun zmazal!in reči tam tvojim punčkam, da naj ne tolko klepečejo, da ne bo spet dež padal na Lenti... Saj neko disciplino morš držat, ne? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Sem naroču ne-deževen današnji večer in sončen vikend. No...ki pa kdaj? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 čak no, vse pa tud ne rabijo vedet... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Hi-hi. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2004 Donacija v duetu? Se lepse pa se slisi v kvartetu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Kdo še pride, kdo še pride? In kdo še da, kdo še da? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 He he ne zmeri pa ne vsakmu ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. julij 2004 Prijavi Deli 2. julij 2004 Čak, da spet poračunamo kaj tule . Marsa mogoče bo pa cel orkester . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts