Piko 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Daj ti lepo doniraj, pa naredi to iz dobre volje in simpatije do lnf-a, ne zarad mojga truda. Bo kaj? Kot pravnik boš bos, če boš delal sklepe na podlagi nekaj informacij. Za dober fajt na sodišču jih moraš imeti veliko, skoraj vse, pravzaprev vse (kar pomeni več kot nasprotnik). In ne se zanašati na stare informacije. Hough! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Piko, glej, če hočeš res pomagat lnf-u, Marsi, vsem nam..........boš pač doniral, ker to želiš in to brez da boš postavljal pogoje pod katerimi si pripravljen donirat. Kot pravnik delam že cca. 9 let, kot vidiš se rad fajtam tu in tam , tud na lnf , zmagat pa ni tolk velika umetnost, če imaš toliko al pa več (in še to celo zelo uporabnih) informacij kot nasprotnik, umetnost je zmagat, če jih nimaš. Just do it. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Obveščamo vas, da je bil dne 17.08.04 z računa Nove KBM d.d. št: ************* (Peter Borštnar) na račun 031001086945434 (Zavod ARTISA) nakazan znesek 1.000,00 SIT za DONACIJA (sklic: 00 99999). Znesek provizije znaša 60,00 SIT. Evo še en delček.... "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 To mi deli. Super, končno nekdo eno konkretno reku. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 okej, le kak bo dnar koristno porablen zdej..že za kakšn kvalitetn dopust, mogočnejši strežnik .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 men je pa vseeno, dokler laufa in se stvar razvija... zaradi mene če bi šli na Havaje... sicer pa 1 Budala 8pa ne morem ti budala rečt no ), vem, da je tebi tud stvar stane, deluje in....drugo ni moja stvar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Imaš prav selene Dejstvo je, da se imamo tukaj fajn in da je redko katera zabava tako pocen tud če doniramo kaj (eni itak ne ). Zarad mene bi lohk s tem dnarjem Marsa šla na Havaje, kul ........sam naj poskrbi za čas ko je ne bo, da stvar laufa. Ker vsaj men se zdi čist normaln, da kaj mauga kdaj pošljem, bemu, ko pa m, nam je fajn, ne 1 budala........doniraj mal, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Piko, glej, ... boš pač doniral, ker to želiš in to brez da boš postavljal pogoje pod katerimi si pripravljen donirat.... zmagat pa ni tolk velika umetnost, če imaš toliko al pa več (in še to celo zelo uporabnih) informacij kot nasprotnik, umetnost je zmagat, če jih nimaš.Mick, ti ne razumeš, čeprav misliš, da. JAZ sem vendar že doniral! Priliko dajem še tebi ... ker bi tvojo donacijo plačal v tem primeru plačal pa jaz. In zmagi, no! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A se ti zdi, da jst nisem pa rabim tvojo vzpodbudo? Kakorkoli, ne vem zakaj bi se trudu ugotavljat tvoje pravo ime, res ne razumem in tud mislim, da ne razumem. Dej zmagi ti, pa kar plačaj, jebeš to će jaz izvem, ugotovim tvoje pravo ime al pa ne. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Mick, predam se. Zmagal si! Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Važno da donira vsak po svojih zmožnostih , smo v zelo različnih finančnih situacijah, tako da je pravilno, da se da, kolikor se pač zmore, dokler tko to je . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ma Piko ne bi še no, bodi mal borec, no. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 No pa sm spet mal doniru;Za oba, zato je blo več k sam jurja http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Po pršla Marsyka nazaj pa jo bomo z donacijami kar zasuli :D ... sicer pa... bo potem ugotovila, da smo bolj "radodarni" ko je ni in bo spet odpotovala, mi bomo pa spet lahko vsepovprek seksali... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 LNF Sex revolutionAll around & up & down http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 Ejj, polepsali ste mi prihod!Mater ste frendi! Sanjalic, kaj mi delas!!!!! Trudi, bom upostevala, thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 U, pazi, ena nova tuki - Marsa, hm. Pa kaki učki na ikonci... (Čas je že bil...) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 MARSA Sem ratu bolj slabe volje in tečenUpam pa, da bom teb še mal polepšal dan...............od obeh http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 No, saj bo počas vse pod nadzorom, seznam pa enkrat dopolnjen,Mick pa ni ugriznil v vabo. Niti poskusil ni. Niti pritožil se ni, da bi bilo to zanj nemogoče. Sicer bi mu dal kak namig. Recimo, da sem sodeloval v forumih že leta 1989, ko spletnih forumov še ni bilo. Tole sem pa postnil leta 1993 (morda nabaše na tale tekst tudi akhi, pozor! šumniki so obstojali predno je linux postal slaven v Sloveniji)Jamarsko društvo Logatec organizira od petka 21.05.93 do nedelje,23.05.93 izlet od Rakeka do Logatca po Notranjskem krasu. Plan:------ Udeleženci se zberejo v petek, 21.05.93 ob 17h na železniškipostaji Rakek. Isti dan peš do Rakovega Škocjana, kjer se prespi.(V hotelu "Vedro nebo").- Sobota: ogled zanimivosti v dolini Raka, Veliki naravni most, Malinaravni most, Zelške jame, vhod v Tkalco jamo.Nato se bodo napotili proti Planiskemu polju in si spotoma ogledaliUnško koliševko.Planinsko jamo si bodo ogledali do sotočja ali celo do pristana(do koder se običajno da brez čolna).V načrtu je tudi ogled Malnov.Zvečer se bo prespalo na vrtu gradu Haasberg. Verjetno bodo zakuriliogenjček in kaj spekli... (zato je priporočljiva najava)- Nedelja: preko Planinskega polja do vasice Jakovica (zanimiv vodnjak)in naprej do Putikove šterne Pod Stenami. Nato skozi Skedneno jamo inogled Vranje jame. Preko Gradišča mimo Gradišnice do Logatca. Če boostalo še kaj časa, še požirek v Jamarskem domu. Kontaktna oseba:----------------Miran Nagode, telefon doma: 741-018služba: 213-727 int. 416 (obe omrežna skupina 061)Da se priti tudi brez najave, vendar je le-ta priporočljiva. Oprema:-------- Luč: baterijska svetilka zadošča, ker bo sodelovalo vsaj 10 jamarjevs karbidovkami, jame pa tudi niso zahtevne.- Spalna vreča in armaflex za spanje na prostem.- Hrana in pijača: iz nahrbtnika. Opomba: Izlet bo verjetno v primeru slabega vremena odpadel. Lahko bi dal pa Micku kak drug namig. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Posti kar šibajo, kaj pa sponzorska lista se kaj daljša??? Eto vam prilike, da naredite dobro delo in da si uveljavite olajšavo pri dohodnini! Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Glede liste, bo že Marsa, k bo z njeno tačko boljš ažurirala podatke Kdor pa misl donirat pa kr nej, pa ne sam zarad dohodnone , mislm, da nam je vsem fajn in da je gooddy, če kej prspevamo, k temu, da tle lohk uživamo No nč čakat....kr zdele dejmo........ http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Ma seveda Trudi, jasno, tud sama sem izhajala iz drugih razlogov, ko sem donirala...samo to mi je prvo padlo tisti hip, ko sem pisala Še vedno velja: Svoje donacije lahko nakazete s poloznico ali pologom na spodnji TRR: Zavod ARTISASmrtnikova 3, Ljubljana ST TRR: 03100 - 1086945434 Sklic: 00 - 99999 Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Zdajle se najbolj rabi, ker so njene tačkice utrujene, pa da si mal zdravilnega počitka lahko privošči, pa še tak simpatičen datum je danes. Če je možnost, plizzzzzzzzz Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 PETNAJSTI-plače-Ta veseli dan... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts