Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

O, hej, ste pa pridni!

Danda Luna, to je pa res nad in cenim, da ob vsem kar si imela (selitve in skrbi) se na nas mislis! xsrcx

In hvala vam za predloge; res je, LK-ja v bistvu fizicno sploh ne moreva vec izvajat... letos ga tako morda prvic sploh ne bo, ker nama preprosto ne znese - na sam zarad casha (recimo cash je ekvivalenten letni podnajemniski najemnini, ki sva jo recimo, do pred dveh let, tudi morala placevati in zraven se LN in podportali in se lajf)...

Tako bova naredila res nekaj podobnega v prihodnje, morda pa kaj improviziranega ze letos.

Zelo dobra ideja, ZIHER se bo izvajala....

Pa tudi je zelo simple izvedba in najbrz ne tolk draga, razen klipsne so kar drage...

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ma ja, saj ne mores vsega, ne morva se vec razpocit oz. je treba energijo porazdeliti po projektih... x:)x

In po prioriteti, torej najprej je vedno tisto, kar nosi cash - in to NI -ne sam- LNF - pac pa tudi pravzaprav takorekoc nobena od dejavnosti na netu, zraven morava se pac delat, kot vi ostali, po sluzbah, slogat, mutit... da je cash - tako za lajf kot za LN.

Ma...

Sva se pac tako odlocila. x:Xx xsrcx x!x

A vseeno - pomoc je vedno dobrodosla. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men je pa super občutek, če kdaj na kteri račun kaj prileti, pa oseba mogoče sploh ne opazi, da je prišlo ali pa da ne ve od koga... sem se enkrat počutila kot da bi me Božiček obiskal, pa sedaj kdaj na podoben način delujem naprej... pismo kmalu bo Božiček ane...

torej letos ne bo nič LK, niti sam recimo, da liste zamenjam :sori:

Wow, Dolores,  x8Dx  :palec: Thanx!!  x:Xx  :palec:

Mick, thanx da v teh svojih pomembnih trenutkih mislis name!  x:)x  x;)x  :palec:

Osvezevala sem tole, ni gor, a je belezeno.

Dolores!! :palec: :palec: :palec:

3 dni si bila gor, pa si ze nakazovala. :palec: :palec: x^x

I'm impressed... tako dalec od jarca... ;) :P

Ni pa se belezeno, ker tu smo pa natancni (torej, je treba blablabla, vsi na broju bit naenkrat pa tak) - a, so bile vmes donacije... in dam zelo kmalu gor.

Torej, THANX vsem, ki ste glih tule pokazali svoj filing in hvala za energijo. xsrcx

xsrcx xsrcx xsrcx

Picasso

letos ga tako morda prvic sploh ne bo, ker nama preprosto ne znese

Vaju razumem pa se nič ne pritožujem, ampak jaz sem ga glih lani spoznala, pa se okužila z njim, ga imam vsak dan s seboj, zdaj ga bo pa treba med pogrešane vpisat x:Ix

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Meni je ziher najbolj zal.

A scasoma ne mors vec vsega.

Picasso

Saj vem, ce ne bi bilo takih kot si ti, bi nama ze zdavnaj vse dol padlo. xsrcx x!x

Picasso

O, thanx, zacetek je fajn, bomo pa vidl, kaksen bo v nadaljevanju... x;)x xDDx :palec:

Picasso

x:Dx x:o)x x:Dx

kok se res najini aspekti dopolnjujejo x8Dx :palec: , zjutraj na kavi omenim malo tole, da bi, pa reče done x:px :palec: . Od :vragec: si Trudi, bereš misli xsrcx :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

O, clovek dejanj.

Sicer pa, ja, Levi so radodarni, to smo ze veckrat ugotovili. :vio: x:Xx :palec:

Picasso

komi čakam lunine koledarčke!!!

zakrk. :sick:

...zdej bom mela rd... pa bom še mal sem prispevala. k mi tale luna nardi vsak dan lepši x:Xx  x;)x  :palec:

xsrcx x!x To je pa zelo lepo, kar fejst garas tud sama namrec. :palec: :palec:

Picasso

Najnovejse porocilo. :vio:

Od zadnjega porocila (20.9.) smo zbrali novih 44.060, v 2. delu akcije (od 18. 2. 2004) smo torej zbrali 465.280 sit. x:)x x^x

Najlepsa hvala vsem donatorjem x!x xsrcx

Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 993.280 sit. x^x x8Dx

(od zacetka akcije, lani v zacetku maja, torej v poldrugem letu).

Denar -v tem drugem delu akcije- sva porabila za nove LN projekte (programiranje portalov LN Magazin, Moje zdravje..., najem oz. zakup prostora..., novi Lunin forum).

Se enkrat hvala vsem donatorjem! :palec:

xsrcx

Picasso

:palec: - fajn ja, da se vedno tole siba, kot sem opazila, eni kar mesecno skoraj donirajo... kar se mi zdi ful lepo od vas - in tudi zato so pri enih take cifre. x:Xx x8Dx Tudi ker ze toliko casa zbiramo, pa se pristeva. Pa tud kar novi in novi prikapljajo, tako forumovci kot tudi 'zunanji', mi je vsec, da folk steka ta filing in da ze s samo gesto tako prijazno, kaj pa sele z denarjem, to podpirajo. xsrcx

Nekateri posljejo tudi kaksno darilo denimo, cesar pa seveda ne dodajam na seznam oz. s slednjim nima zveze - v kaksni obliki naj bi denimo dala na seznam Pikovo deteljico, ki jo je poslal, ali krokodilovo Viljamovko, v cashu? x:o)x

premnogi ste posiljali ali mi ali nama osebno podarili kaj, knjige, izdelke, pridelke.... razglednice... xsrcx :palec:

Morda tale seznam oz. tole temo na novem forumu nekak na novo zorganiziram, bomo videli; glavno pa je, da je vse na broju in vse.

Da pa dogajamo, pa itak vidite. :palec:

Picasso

Stanka, thanx, :vio:, saj sem ze v Dnevniku rekla, ni kaksne blazne povezave, je pa prispevek vedno dobrodosel...

Kot pa ponavljam, pa potem izpadem celo nehvalezna, ne bi hotla, da eni kar skoz donirate, ker ste ze velikokrat in za to sva ful hvalezna.

kot receno, donatorji dobite tudi spesl account na forumu, samo se nisva prisla do ureditve tega, ker hoceva si nekak spomnit, da bi bilo tako kot je prav in dbest za vse.

Ja, donacije se kar kapljajo, hvala res vsem, tudi ostalim, ki niste forumovci, pa ocitno to berete in ste pripravljeni pomagati! xsrcx :palec:

Picasso

No, ko si ravno osvezila, CL, thanx :palec: :vio:

Sicer pa noticka se sem - vseh 43 donatorjev imate nastiman status D član in s tem tudi nekatere dodatne moznosti. :palec:

:palec:

Picasso

• 1 month later...

No, če že imamo tolk za povedat...pa se še tule mal "ven vržimo"... x;)x

December je, prijatelji in tisti, ki jih imamo radi...dobivajo darila...in ker imamo radi tudi lnf...

xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

Hvala ker si tud mene spomnila, Astra, da osvezim donatorje; vmes je nekaj donacij prislo, tako da ni vse tako tiho in tko... preprosto nisem uspela dat se gor... hvala ker si me tud mal opomnila, da to naredim.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...