astra 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Hm... nisem prepričana, da sem imela namen opomniti TEBE... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. december 2004 Avtor Prijavi Deli 16. december 2004 Ja, vem , ampak je vseen fajn da si me, ker ze dolg nisem osvezila...Vmes se je ze svasta zgodil tule... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Najnovejse porocilo. Od zadnjega porocila (29.10.) smo zbrali novih 79.000, v 2. delu akcije (od 18. 2. 2004) smo torej zbrali 544.280 sit. Najlepsa hvala vsem donatorjem x!x Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 1.072.280 sit. (od zacetka akcije, lani v zacetku maja, torej v dobrem poldrugem letu). Denar -v tem drugem delu akcije- sva porabila za nove LN projekte (programiranje portalov LN Magazin, Moje zdravje..., najem oz. zakup prostora..., novi Lunin forum).Najvecji del zadnje serije donacij je se na banki, del pa je sel za tekoce stroske LN (najem serverja, vzdrzevanje...). Se enkrat hvala vsem donatorjem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2004 Avtor Prijavi Deli 18. december 2004 Zadnje case je bilo veliko govora o dobrodelnosti in vsem tem, pa mi je tako zelo vsec, da sem tokrat lahko dopisala nekaj novih donatorjev (in ne samo pristela zneskov k 'starim' donatorjem), mislim da je vseh skupaj bilo v teh slabih dveh mesecih 12, od tega pa kar 5 'novih'. Nekateri donirajo kar visoke zneske, najlepsa jim hvala, ker to (poleg tega, da potem zagotovo tudi imajo) pomeni tudi, da cenijo LN in vse kar je povezanega z njim.Nekateri sploh niso forumovci, pa so posamezni donirali Luninemu netu ze blizu 100.000 sit, posamezniki!!! neforumovci!Bodisi so bili tako morda zadovoljni s katero od stevilnih brezplacnih uslug oz. storitev, ki jih nudi LN, ali pa zaradi moje dobro opravljene storitve oz. usluge ali pa so preprosto tako zadovoljni in hvalezni nasploh za obstoj LN, kar prica stevilna posta na urednistvo, pravzaprav dnevno prihajajoca. Tako res se enkrat in se petkrat - iskrena in najlepsa hvala vsem, ki cenite in ki pripomorete k temule nasemu skupnemu portalu (da ni samo na najinih ramenih). Naj se vsem 1000x vse povrne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 21. januar 2005 Prijavi Deli 21. januar 2005 Letos še nismo nič rekli na tem mestu Sponzorji tudi letos Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2005 Avtor Prijavi Deli 21. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Letos še nismo nič rekli na tem mestu Res je... ... pa ceprav 10x se ze spomnili... Morda je kaj prislo ze zdaj vmes, po mojem je (aja, ziher je, vem da je, ker je mitja rekel, da je SPET nakazala ta in ta oseba, ki kar vsakl mesec nakaze 10 jurjev. Fizicna oseba, ni lunatka, obiskovalka LN, sem ji pa naredila chart nekoc. In ocitno je bila zadovoljna. ).Tako da vsaj ena donacija nova ziher je. Lahko da jih je vec, ko je bilo NL, po drugi strani pa nisem niti pricakovala zdaj, ko je ves folk (vkljucno z nama) dajal prispevke za zrtve nedavne azijske katastrofe.Si me torej prehitela Stanka.. Hvala ker skrbis! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 marsa... jz sem enkrat naročila, polžnco dobila... zdej pa ne morm več naročt... položnica je ne vem kje... help spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 saj nic ne rabis, aiwa, samo cifro, ta se pa povsod valja... Potem pa vpises v poloznico. Hvala, ker skrbis! In jaz shlamp, ki ne osvezujem (donacije prihajajo, a priblizno kot doslej, mogoce mal manj). Ze osvezim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 aha... tko simpl. okej spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Evo, placevala racune prek Klika, pa sem se tule malo dodala Saj racun je se vedno isti, a ne? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 joj ej thanx! se opravicujem vsem (pa se posebej onim, ki ste vmes kaj donirali), jaz pa ze tako dolgo nisem osvezila tegale in porocala. Zdaj je se tezje, ker se z mitjo skoraj nic ne vidiva, pol je pa vedno kaj drugega, 'bolj nujnega'.... mal se pa tud pozabi. Hvala se 1x, Aliana, ker si mislila na to, res lepo , pa hvala tudi, ker si tole osvezila pa se mene mal spomnila pa pushnila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ze ful dolg nisem, pa je bil ze cas...(ko zadnje case tolk placa spet zasedam tle gor ) pa tko, da se mal osvezi.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ze ful dolg nisem, pa je bil ze cas...(ko zadnje case tolk placa spet zasedam tle gor ) pa tko, da se mal osvezi..Se ti pridružujem! Ole! Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2005 Avtor Prijavi Deli 22. april 2005 Thanx! x!x Nic ne vem, kako je kaj, kolk je tocno novega, vem pa, da kaj blazno se ni dogajal, ampak kaplja pa se vedno. Hvala vsem (tistim ki ste donirali, pa se niste na spisku, pa se orpavicujem - preprosto ne pridem do tega - ker ni sam za dodat par imen)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 vsaj, da se dogaja in da kaplja, raje na račun kot zunaj iz oblakov sivih Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 celi svet je ringlšpil... samo toliko, da spomnim, toliko stvari zastonj tukaj, tako samoumevnih, a vseeno teh iz dneva v dan več strani LNF-ja niso zastonj... dajmo dodat kako kapljo na donacijski kupček no, samo toliko, da nas vse spet malo spomnim Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Joj, meni je pa kar malce nerodno Nikoli nisem prevec sarila po teh temah, ampak zdaj je pa res cas ( glede na to da sem dnevno tu ze vec kot eno leto), da malce prispevam ( al pa vsak mesec malo, da se mi financno izide). Nimam Klika ( ker sem ocitno iz kamene dobe), bom pa cez kak teden, 10 dni, ko mi dobim nakazano... Je pa trajal tole Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2005 Joj men je tud kar mal nerodno. SE OPRAVICUJEM, ker ze tolk dolgo nisem osvezila tele teme.Nekak se tolk tezko spravim... saj sem ze povedala: morva bit oba, pa sproti moram vse zracunat pa vse, da ni zmede, ker hocem da je klaro vse, sam pol pa... se ne spravim. najbrz kakega blaznega navala donacij ni bilo, kapljajo pa seveda kar se, nekateri se vedno donirajo kar vsak mesec (no taki so zelo redki, ena oseba, ki sem ji naredila chart, ko sem jih se delala, je v bistvu zdaj vse mesece od tedaj donirala kar precejsnjo vsoto, tko da donatorji niste samo forumovci, pac pa res vecji del). Hvala Stanka, ker skrbis, , jaz sem pa res speh. sem ze rekla Mitji, da naj mi poslje seznam. * Michelle, hvala ti, ker skrbis in za pripravljenost. Nikogar pa nocemo nic siliti.In... nekako... ze tisti, ki je pripravljen, nekako uochi tud to al kakorkoli. Pravzaprav mi je skoraj nekako zoprno, ko se osvezi tale tema (ne sam zarad moje slabe vesti, ker nisem apdejtala )...ne bi radi skratka nikogar posiljevali s cim... Dobrodosle pa so jasno donacije vedno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 Ja, valjda, mislis da smo tolk muhasti al kaj?Ni pa nujen mensezdi sploh sklic, mora pa bit namen . se lohk napise donacija oz. je zazeleno. Ker so na LNM placljivi paketi, pa tud za to kaj uleti, pa je fino ce pise, da ves, za kaj gre, sploh ker je tam ime in priimek in ne nick. Kdor zeli biti z nickom, naj ga pripise al pa mi naj javi na urendistvo.Sicer dam ime in prvo crko priimka oz. kot kdo zeli, ce ima kaksne drugacne zelje, napisem pa vse. Tud tiste, ki nocjo bit, pol pac napisem sam eno crko, kratico tega ali onega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 napis pol to, pA bom vedla. Joj kolk casa nisem apdejtala! No bo vsaj kak znesek bolj konkreten. Thanx Mystica! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2005 Verjamem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 30. junij 2005 Prijavi Deli 30. junij 2005 ...počasi osvajam vaše strani in se vam z veseljem pridružujem.LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 a ne bi namesto "drkanja dons po dnevniku" rajš mi vsi kej naredl da ne bi šlo tko počas, ko se en kup ljudi nagrmad na LF Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 Thanx Alena! Tele teme se nekak itak ne opazi... navadno...Jaz pa nic vesela, ko se jo osvezhi, ker mam slabo vest, ker ne apdejtava, pa zato, ker nocem zbujat slabe vesti pri drugih.OK, pac, ne donira folk... jebiga... saj v bistvu nisva pricakovala ne vem kaj, saj tud veva tako, kako folk razmislja, kot tudi, kaj so prioritete folka in se, da je itak samoumevno, da je LN zastonj.Kvecjemu se za kaksne pravice tolce po miz. pa ce bi se lohk dobil vecji account, pa kako, da ima oni vec necesa itd. taki pac smo. Vas je pa ipak ogromno donatorjev in hvala vam prav vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Prebral tud dnevnik ......no, te pa mal mignmo vsi, a ne....... Ajd, črta! Mal gagam sicer, sam tolk pa spet ne.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts