Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 o Mick, to je pa lepo! sam ce gagas, ne vem kaj se mors pol ven metat. saj si ze doniral, ne 1x. pa saj pravim (eni pa se niso gor, na seznamu, pa je to grdo do njih, sam po drugi strani, ce bi imel kdo kake pripombe, naj pise na urednistvo, lahko jasno pac vse prikazhemo in vse je na broju in vse. Itak. sam ne spravim gor. Mitji recem 3x na teden, joj tole bo treba... in potem je milijon stvari in se pozabi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Brez skrbi, gagam, sam nem pa gagnu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Tudi sama se strinjam z donatorstvom!! In nič ne bom imela proti,če me boš napisala na spisek pod mojim nikom!!... sicer pa..vse čestitke k trudu ,ki ga vlagate v Lunin net.Že nekaj let,se rada vračam na vaše strani....zato bom tudi podprla forum,da obstane tak in še boljši še nekaj nadaljnih let:))... ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. september 2005 Avtor Prijavi Deli 24. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In nič ne bom imela proti,če me boš napisala na spisek pod mojim nikom!!.... sam ce ne bos napisala zraven, ne bom mogla vedeti, katera ana novak je smajcica. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 25. september 2005 Prijavi Deli 25. september 2005 ....a si me nasmejala....še dobro da nisem ana novak...ker skoraj bi ti še jaz verjela ,da sem...tako si bila prepričljiva.... ne skrbi Marsa...vse bo pisalo....kot se šika...sam ,da do mesta pridem...pa pošljem svoj paket..z veseljem.... ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2005 Avtor Prijavi Deli 25. september 2005 ni se treba nic ven metat, je pa seveda vedno dobrodoslo (ker ima LN mesecno veliko stroskov). *nisva osvezhila, kot sem se namenila za ta vikend, ker mitje ni, pa pedenala sem forum astrologija.sory, hvala za razumevanje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ravno pravšnji čas, da malo osvežimo tole temo... Ste za eno predpraznično donatorsko akcijo? xrosex funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Smo Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2005 Avtor Prijavi Deli 13. november 2005 Heh, namest da bi mi srce od veselja vsakic poskocil, ko vidim osvezeno tole temo, mi pa od zadrege. Thanx, saj kar kapljajo donacije se vedno. Hvala vsem in sory vsem ki vas ni se na listi, zdaj je mensezdi ze vse leto nisem osvezila! :OO!:ampak vsaj vidte, da napredujemo. Pa ono v Blogih niti slucajno ni blo misljeno kot kaksno opozorilo, pac pa sam stvarno razmisljanje...ker pol jamramo, pa se rece - saj sta prej vedla in sama hotla... kar je res...sam, saj veste.... hvala vsem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ravno pravšnji čas, da malo osvežimo tole temo... Ste za eno predpraznično donatorsko akcijo? xrosex Ej, prav danes zjutraj sem razmišljala o tem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ravno razmišljala o temu, da je na vrsti LNF in da je božični čas. Imam kar dolgo listo vseh denarcev potrebnih, dejansko pa največ časa previsim tukaj in prav je da se pokaže, da cenim, to kar nam nudite. *M. a boš kaj mimo mene letela? saj veš, da sem s pošto čist skregana? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 seveda je marsa mogla napisat to....ko nas je pa kar nekaj mislilo na obisk banke....sem hotla že prejšnji mesec...pa so me izdatki zasuli čez mero... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 a ne... smo na liniji... nas je zgleda več mel tole na umu zadnje čase... jaz sem prejšnji teden prebirala neko zanimivo stran in not je ženska večkrat omenila, da je pomembno, da vlagamo tja, kjer veliko dobivamo za svojo dušo... sem se kar mal zamislila, kam vse vlagam, kar ni ravno za mojo dušo... in sem se precej odločila, da bom ta mesec mal preuredila tale 'vlaganja' funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Kok ste prijazne punce! Ko komu govorim o LN pa kako da v bistvu s samim sajtom ne sluzimo, da pa je vse vec teh nekih... manjsih cashev v zvezi, pol pa nalasc omenim se donacije.. in se folku noro zdi, da dejansko folk donira in to so tud svojevrstne reference za LN.. ker, halo???Kdo se kje kaj sam od sebe da (ce ni treba!)? Tko da - nad, res je nekaj posebnega tole in se mi ful dobro zdi, ko ste tolk kul.Pa tud vse vec vas donira in se tud zanimate za donacije (veckrat dobim kak OS, ko se kdo pozanimava ali pa me obvesca, da je nakazal oz. sprasuje, kam lahko nakaze in vse to). Tko da... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 A veš, da maš prav Sem bila pristaš, da narediš nekatere stvari plačljive...pa sem ravno včeraj pomislila, saj ni treba, tukaj sami radi damo. ja, LNF res nekaj posebnega. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 aha a ne! ves pri cem se tud vidi recimo: sva imela placljivo na magazinu za dogodke (ker folk vecinoma sluzhi, no dobro, kaj blazno vecina ne, sam - placat je pac treba, folka ne zanima, za kaj oni rabi, cetudi pokrije sam plac)...No in to ne mores nabutat cen blaznih, pa sva mela pakete, recimo dva jurja, clo jurja morda (in tud drazje).No vsi so te pakete po jurja pa dva hotli..Pa pol vsi ti racuni - pa kao cakat da oni placa da pol objavis... nekak ni kul... kateri pa pol niso placali, ce ni blo treba prej... pa taksno...Tko da sva mela dost in sva se odlocila, da bo objavljanje na LNM zastonj (komu se da vse te racune izstavljat, pa itak pol casha ne moreva 'ven dobit', skratka, cela j*).Sam!Kar nekaj objavljalcev je potem pa doniralo... So rekli, OK, to je pa res fer in so namest placal racun rajs doniral... Eni pa clo mesecno donirajo, ko mesecno objavljajo. Ena donatorka pa je tko prijazna, da ze vseskozi donira VSAK MESEC kar velik znesek (odkar sem ji rpedlani al kdaj naredila chart in je bila zadovoljna in mi je ze tedaj vec placala kot sem hotla). tko da - v bistvu je boljse, da da oni, ki res rad da. saj pravim, velik forumovcev in obiskovalcev LN niti ne ve, kako vse skupaj funkcionira, potem pa scasoma, ko postekajo, jih zlo zlo velik se odloci in donirajo. In to je zame tisto pravo. dam, ker zelim, das, ker zelis. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 aha a ne! ves pri cem se tud vidi recimo: sva imela placljivo na magazinu za dogodke (ker folk vecinoma sluzhi, no dobro, kaj blazno vecina ne, sam - placat je pac treba, folka ne zanima, za kaj oni rabi, cetudi pokrije sam plac)...No in to ne mores nabutat cen blaznih, pa sva mela pakete, recimo dva jurja, clo jurja morda (in tud drazje).No vsi so te pakete po jurja pa dva hotli..Pa pol vsi ti racuni - pa kao cakat da oni placa da pol objavis... nekak ni kul... kateri pa pol niso placali, ce ni blo treba prej... pa taksno...Tko da sva mela dost in sva se odlocila, da bo objavljanje na LNM zastonj (komu se da vse te racune izstavljat, pa itak pol casha ne moreva 'ven dobit', skratka, cela j*).Sam!Kar nekaj objavljalcev je potem pa doniralo... So rekli, OK, to je pa res fer in so namest placal racun rajs doniral... Eni pa clo mesecno donirajo, ko mesecno objavljajo. Ena donatorka pa je tko prijazna, da ze vseskozi donira VSAK MESEC kar velik znesek (odkar sem ji rpedlani al kdaj naredila chart in je bila zadovoljna in mi je ze tedaj vec placala kot sem hotla). tko da - v bistvu je boljse, da da oni, ki res rad da. saj pravim, velik forumovcev in obiskovalcev LN niti ne ve, kako vse skupaj funkcionira, potem pa scasoma, ko postekajo, jih zlo zlo velik se odloci in donirajo. In to je zame tisto pravo. dam, ker zelim, das, ker zelis. What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Joj, kok sem blesava! tema šla čist mim....ne da bi pogledala zakaj gre!...Opravičilo in popravljam...takoj...se selim na stran Bank Austrie! .... in thanks za LNF!! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Opravljeno!lp Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 evo..tko se dela... js pa včeri... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Se kmal pridružim, v decembru Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ej thanx vsem! nimam besed. Carji ste... (*jaz pa smotana, ker se ne lotim pa ne lotim - ziher ful mutim pa nocem prikazat, ker tauzente eurov not uletava. ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ej thanx vsem! nimam besed. Carji ste... (*jaz pa smotana, ker se ne lotim pa ne lotim - ziher ful mutim pa nocem prikazat, ker tauzente eurov not uletava. ) ..... ...sam da uletava, to je bistvo,.....glede smotanosti - glede spiskov imen pa cifer, ma ne bluzi, boš že ko boš, če boš,...za kwa že rabmo to?.......mislim, da nas večina tega glih ne rab,.......please ti sam pošpegi na server, da "dol ne pade", da dela......pa mal ga poboži!..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 ja saj, tacga neptuna silit v vse takle je res... vcas brezplodno.sam, po drugi strani pa maram... da je vse klaro, na dlani, pa razne zapiske pa... statistike pa cifre pa vse tole.pri enih stvareh pa sem rpesenetljivo natancna, pa kljub temu blazotnemu neptunu. (mam tud opozicijski stelijcek, v devici, pa venero v biky, pa hocem da je vse tko kot je treba - tako da, MORAM (x!x) se cimprej res lotit).hvala da sploh skrbite za to, furate to, brez da bi ne vem kaksno se zganjalo okol tega z moje strani. ce vcas cash omenim, ga preprosto zato, da se steka, in ne, da bi se hotlo ocitat ali bognedaj silit koga v kaj (sami veste, upam da ste ze postekal, kako sama ne maram res nikakrsnega siljenja, v nobeni obliki x!x )..zato, kot sem rekla, tolk vec pomeni. In tud - mamo pa kaj za pokazat, se res lohk vsi pol dobr pocutmo, je za vse kul pol, vedno sem trdno verjela, tud pri biznisu, da je le tak dober, kjer so vsi zadovoljni, in to SE DA! x!x Ce le niso vsi prepozresni... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts