ZVEZANI 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 Marsa, ne jezi se, sem pač še mlad. Bom vse prebral, sedaj, ko vem. Res se mi je nekaj odpiralo včasih, pa sem mislil, da se šališ z enim jurjem kot sponzorstvom.Imam idejo, pa povej, če se ti zdi. Pustiva trgovino Lunca, odpri mi forum, prenesem ti tja celo knjigo, pa na vprašanja lahko odgovarjam tudi. Od vsake knjige, ki bo naročena od tam, ti dam jurja. Dela ne boš imela nobenega, evidenco pa popolno.Mogoče pa spraviva sto jurjev mesečno skupaj in to bi se že lahko imenovalo sponzorstvo.Grem na banko, ti pa razmisli in povej. pol pa kupim 10 knjig k drgach ne znam donirat. http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2007 Prijavi Deli 26. november 2007 folk, čas obdarovanj prihaja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 2. december 2007 Prijavi Deli 2. december 2007 leto je naokrog... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 ....jp.....bo treba ukrepat........ you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2007 Avtor Prijavi Deli 3. december 2007 Thanx bejbe! ampak sej tega nihce ne bere, se manj koga zanima......tko da to ste bl sebe spomnle. pa se koga, seveda najbl tistga, k ma najmanj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Thanx bejbe! ampak sej tega nihce ne bere, se manj koga zanima......tko da to ste bl sebe spomnle. pa se koga, seveda najbl tistga, k ma najmanj.Po mojem pa vseeno vsake tolk časa kdo odpre. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2007 Avtor Prijavi Deli 3. december 2007 sej vem, tud se kak mig vec kot odpre. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. december 2007 Prijavi Deli 3. december 2007 Marsa, samo nekaj me zanima. A če zakupiš plačljivi paket, je to potem uradno in gre tebi v davke? Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2007 Avtor Prijavi Deli 3. december 2007 ja, kar gre na artiso, je seveda uradno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ampak sej tega nihce ne bere, se manj koga zanima...... .....pomota pač Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 .....pomota pač ni panike,....mal večkrat se zmot... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2007 Avtor Prijavi Deli 4. december 2007 mislila sem - nihce, razen vas, ene petih/desetih, a pac istih.Tko da, ce ste tle, to ni na vas letel, je pa 8000 clanov in v temah Marsa je neumna je velik vec obiska. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 in v temah Marsa je neumna je velik vec obiska. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ja ce je pa bolj zanimivo Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ....jp.....bo treba ukrepat........ da slučajno Božičkovi pomočniki ne spregledajo tega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sanjalica 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Thanx bejbe! ampak sej tega nihce ne bere, se manj koga zanima...... No, potem pa sem NIHČE. Mimogrede: Kaj je s tisto analizo, da vidim če so res nebesna znamenja kriva, da sem -ka? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Sem glih zadnjič razglabljala pri sebi - Lnf - je torej Marsina dnevna soba, če pridem h komu na obisk privlečem nekaj vedno zraven(največkrat je to kofe, ali pač zdrava kmečka hrana(orehi)) ker pa kove naum nosla, niti orehov - je torej prav, da se naslednjič prikažem s kakšnim darilcem:))Samo božičnica naj prej pade:))(pri meni) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2007 Avtor Prijavi Deli 14. december 2007 O glej! Lepo k pomislite, hvala Nat k skrbis! (si v teh dneh strelcevsko radodarno razpolozena ) In lepo k BERETE, Sanjalica, henloua!!!!!! (ravno zadnjic sem eno knjigo v rok drzala pa se nate spomnila ) analiza?se dela. ne sam res.tko se vsaj vid, kaj pomen avtorski tak projekt. 7 let, folk!!!! zdej se to finishira, bo res profesionalno. bos imel svoj account in vse, mislim da bodo v paketku clo 2 al 3 charti - vse kar spada.Skratka - to DOGAJA in BO. Zal tok dolg traja, k hocmo da bo dbest. In bo!In to tud veste najbrz, da nista do zdaj se nikjer bili razlozeni tocki fortune in duha! skratka, bo tko k mora bit, da je lhk lunino pa marsovo. saj koncept ze stoji, dizajn, vse.... texti so napisani ze 7 let, sem potem se dodatno pisala (k sem morala ponovno, k so se vmes eni izgubili), zdaj me caka samo se ena celotka. Tezko pa recem casovno, ker itak ze tok cajta pedenamo.Poleg tega je to tko, za zraven, se ne more vsa energija dat temu.Poleg tega sva bla prisiljena najet dodatne programerje, ker ne sam, da ni casa, nisva taka znalca sama.kot receno, hocmo da bo vse pro.recimo sva clo najela hekerja, da vidva kako pa kaj in je totalno hitr not uletu. tko da se nenehno izpopolnjuje in pedena. sam ker nimam nc za ponudt se, gobcam pa ze 5 let, sem pac tih o tem. ker pa vprasas, je pa lepo da povem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. december 2007 Prijavi Deli 22. december 2007 Nakažem.Šele zdaj videl ta topic, da sploh obstaja. _________ Doniranje "Ker so vse strani Luninega neta -in prav tako vse usluge na njem- brezplacne, zahteva pa ogromno stalnih mesecnih stroskov - in se vec izrednih (skripte, programerji, licence...), financirava pa ga dva posameznika iz lastnega zepa (poleg tega, da oba delava 7 dni tedensko povprecno po 15 ur dnevno), je zdaj prislo do tocke, ko se ne da vec naprej furati - ali pa bo treba spremeniti pogoje - npr. placevanje ipd. Ker bi se vedno rada ohranila ta filing LN oz. njegovo filozofijo (brezplacen dostop, vsem je vse na voljo, vsi so zadovoljni), sva se odlocila, da najprej obiskovalce povabiva k prostovoljnemu doniranju - das, kolikor zelis, kolikor imas - kolikor pac lahko (nekako pa sva mislila, naj ti prispevki ne bi bili manjsi od 1000 sit). Svoje donacije lahko nakazete s poloznico ali pologom na spodnji TRR: Zavod ARTISASmrtnikova 3, Ljubljana ST TRR:03100 - 1086945434Sklic: 00 - 99999 Ce bo kdo kaj prispeval, naj tudi pove, ce zeli, da se ga vkljuci na listo donatorjev (stran, kjer bodo vsi donatorji), prav tako si lahko donacijo uposteva kot davcno olajsavo.Donatorji bodo imeli tudi zastonj dolocene usluge, ki bodo sicer placljive - ko bo do tega prislo. HVALA vsem. ************************** Trenutno zbirava 350 000 sit za placilo izdelave prvega dela astro softvera (samega programa)." Marsa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. december 2007 Prijavi Deli 24. december 2007 Nakazano 25 Eur - ov.200 ljudi nakaže podobno vsoto. In sredstva bi bila zbrana. LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 danes sem prejela dohodnino nazaj, nekaj dni nazaj regres (drugič v lajfu, pa še to obakrat v tej firmi)... pa gre keš za prispevke pa davke pa položnice pa tko... in ko odprem stran foruma in pomislim, da bi bil čas, da se na nek način zahvalim za vse podatke, napovedi, delo, možnost, da sem tu ... pa vi? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 ah pust to temo, ksenija, staro (k sem jo itak mislila ukint oz. mal drugac postavt, da nou tok tega speha pa balasta vsega)thanx drugac, sej si lepo mislila! pa tud folk zdej nima dnarja oz. je doniranje zdaj najbrz zadnje, kar ma folk v glavi. vsak pac stiska skp, ni dober cajt za taksnole. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 Lepo. sej je dost tacga folka tle, ne mislt da ga ni.... ampak to bl taki, 'stalni', *redni*... k so tud ze bl prijateljski ratal pa tko. pac v glavnem bolj al manj eni in isti.sam sva pa tud mal zgubila tole nit.. k itak se mesecno placuje vsega boga, da je potem postalo prakticno nemogoce tlele vodit vso to evidenco (kok je kdo dal in kok € je slo tocn za apgrejd, kok za plac itd.)pa se spravljam drugac postavt.pa se nerodno je, k pac.... zdej z mitjo nimava vec racotov 1m oddaljenih. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Marsa, jst že vem kdaj je čas... ane folk (plisss ne me pustit na cedilu plissss, malce hudomušno tole ok , ampak plisss )????ma tisti ki da marsa, ne da zato da bi bil na eni tabeli... sej lahko ti pošljem pa samo bučevo olje, al pa olivca, al pa sol, al pa štiriperesno deteljo... na kteri seznam bi me pa potem dala... ma dol mi visi za sezname... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2008 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2008 ja na seznam za bucnega. pa narobe je v naslovu postavljen, k gre v bistvu za donacije in ne za sponzorstvo in taksno.pol pa, sej ves, mas lohk se tezave kaksne, namest mal podpore. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts