Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se še nisem primajala do pošte, upam da bom danes, drugače do konca tedna enkrat.

Pa še vseeno nas je malo.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

ah ne....

ne tko gledat, negativno.

in to tud nima nikakrsne neposredne zveze z vami forumovci, pravzaprav....

pac, sajt. in prides gor. in je fajn (al pa ne pac). xDDx o ostalem folk ne razmislja. x:)x

saj ne mors drugih spreminjat. x;)x x:)x

pac furas, kot se ti zdi, na katerikoli tocki pac si....

in jaz delam in dajem to in to, drugi pa drugo, deseto in petnajsto. x:)x

neumno in utopicno bi blo pricakovati nekaj.

ceprav vizije in sanje cist brez tega pravzaprav skor ne morejo bit. x:)x

skratka, v redu je, kot je.

tok k ma lohk en na plecih, jaz zal povsod s sheflami jemljem (duhovno) in s kavnimi zlickami (materialno).

Moja stvar.

In zato (mi) ni nihce nic dolzen, dobrodoslo je pa vedno kaj, kot vedno vsakomur. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja se tole...

kot sem rekla, bom tole temo malo preuredila, na novo postavla (ta bo se vedno nekje vidna, ne pa dejavna - al kaj takega) itd.

skratka: Hvala za vse dosedanje donacije (saj je LN tud zato (s)fural do zdaj). x:)x

Tudi hvala za vse ostale *donacije*, ki so bile tudi taksne in drugacne, vedno dobrodosle. :vio:

Hocem pa vas opomnit oz. prosit, da mi posljete vsi dosedanji (in morebitni bodoci x;)x) donatorji obvestilce na OS ali mail, da vam nastimam D clanstvo, poleg tega boste imeli ugodnosti, ko bodo slednje (koncno) na voljo (recimo zastonj LN interpretacije celotnega charta...).

Morda je komu odvec, da mora reci, a prosim ce to storite, kajti poleg nase (LN) nekoliksne neorganiziranosti, je celo z mojim spominom prakticno nemogoce vselej vedeti, za katerega clana je slo oz. ne povezes zneska z racuna Janez Novak z nickom CrazyLovvve na forumu. x:o)x xDDx

skratka, ne mroem vedno vedeti, kdo vse donira. x:)x

Tako mi prosim torej javite, da vam ustimam D accounte.

Sory k morte sami javit, ampak zal je pac tako.

Hvala za razumevanje. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Hvala Jeti! xsrcx

Hvala tudi vsem ostalim, ki ste pomagali Luninemu netu, da je tolk cajta lahko predano fural tole svoje poslanstvo. xsrcx

:kiss:

Vse je presneto prav prislo. x:)x

~

Sem pa tole temo 'preselila'; jo na novo odprla, na novo naslovila in postavila v temo: Donacije Luninemu netu.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...