Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

Tako. Danes je prisel bancni izpisek, v katerem sva lahko videla tocno, koliko je nakazanega in tudi, kdo je nakazoval.

Tako je bila pravzaprav skrb, da ne bom vedela, kako in kaj, odvec - vseeno pa ne poznam vseh forumovcev po imenu, kot sva videla, pa le niste nakazovali donacij samo forumovci, temvec tudi nekateri (predvsem zvesti in stalni) obiskovalci.

Ne vem pa, ali lahko objavim vsa imena ali ne.

Navedla sem (prej) znesek 55.500, sem se pa zmotila - dejansko je bilo 56.000 (danes pa je prislo se nakazilo s postno nakaznico).

Skupni znesek, ki ste ga do zdaj donirali, je tako 61.000 :palec: x8Dx x^x

Hvala vsem, ki ste prispevali - opazila pa sva tudi, da ste neredki donirali precej vecje vsote, kot sva nekako sugerirala. x:Ix

Res vam hvala.

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

15. bo, plača, dajmo, dajmo...premislimo, če lahko kje kaj priškrnemo... škatlica cigaret?, kava?, čokolada (mnjamsi...se je ne odrečem :P)... niti na pol še nismo :(

Kdo poje...Besede, besede, besede...

Sladke besede...

Jaz ne lažem, ne kradem, ne prešuštvujem, se ne spogledujem, ne grešim, sem humana, radodarna...besede, besede, besede... xrolleyesx ... men se rola...

Hej, Sanjalica - hvala za spodbudo... x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mick - hvala za zanimanje. x:)x

Softver je ze gor - to je to, kar vidis. Ga se nisva odplacala..

Ravno danes sva prejela 1. racun za softver:

200.000 - datum zapadlosti: 4. 6. 2003

+

750 svicarskih frankov - rok placila 4. 5. 2003

Torej v bistvu je deadline.

Ko pa bo to gor in bomo nadgrajevali karkoli, pa bomo imeli nov deadline. x:Xx

Picasso

Mick...mislim, naj se objavijo imena tistih, ki to želijo.

Drugače pa...nabralo se je ravno toliko, da ni zanemarljivo...je pa premalo.

Dajmo...pobrskajmo še mal po denarnicah...ziher se še kej najde... x^x

Marsa...verjetno bi pomagalo, če bi se nabralo vsaj za 750 frankov...da plačaš vsaj tisti del...ki mu je rok plačila že zapadel...

Mislim si...tako je ponavadi, da so prvi dali tisti, ki to najtežje storijo...

Astra

Per aspera ad astra

Astra in Mick - hvala za vajin fidbek.

Moram reci, da vas je bilo kar veliko forumovcev precej radodarnih... pa tudi nekaj obiskovalcev...

Mi je kar zal, da bi zdaj samo forumovci dajali, vendar smo mi bolj na 'ti', pa ste tudi bolje posveceni v problem.

Saj tako je bilo vedno s tem placevanjem, saj imava po mojem kar vsake 3 mesece takele stroske, pa sva pac shendlala - si sposodila, ce je bilo nujno, vedno pa pride se kak drug denar, npr. za Koledarcke... Tako da sva vedno pac tole placala, potem pa je bilo ze placano... Pa se potem nisva obremenjevala.

Astra - lepo, ko skrbis. x:Xx

Tole je res najbolj nujno - a mislim, da je to okoli 100 jurjev (ti franki), to bomo pa ze zbrali.

Ma, skoz je kaj - v tem je ravno finta.

Npr. midva sva racunala, da bo vse skupaj okoli 400000 sit - je pa ze prvi racun pol tega zneska, in tile franki, potem pa bo se en racun za 200 jurjev...

Tako da bo zneslo kot kaze krepko cez 400 - nisem pa si tudi cisto dobro predstavljala tehle frankov, koliko je sploh treba jih dat in tudi, koliko sploh je CHF..

Eh, tole bomo ziher zbrali (franke), potem pa tole itak stoji. Zdaj, ko je gor, jasno ne bova dajala dol ali na naknadno placevanje... Samo kasneje bodo pac zadeve lahko se spedenale.

200 (ali celo 400) USD je program z bazami mest - pa sva namesto cashiranja vnesla novih vec kot 400 mest.

Takole pa itak ze skoz flikava - ce se kaj da naredit, namesto da bi nekoga placevali, vse pac narediva...

A vsega pa ne znava in ne zmoreva.

Picasso

Objava imen?

Kaj pa vem - po eni strani bi morda tudi mene motilo - po drugi strani pa se mi zdi seveda fair do onih, ki so dali.

Ceprav je pa morda zoprno napisat: tainta - dal 10.000, potem pa tainta: dal 1.000 - zgleda ful manj, a je tale recimo tezje dal jurja kot pa oni 10...

Tako da to so delikatne zadeve (kot vse s cashem)...

Se en aspekt je - ce se dejansko vidi imena in vse, se ve, da je vse claro, pa morda se spodbudi tudi druge, da se kaj prispevajo.

V zadregi sem pri tistih, ki niste hoteli biti na seznamu... Ali naj naposem anonimni darovalec ali nic... No, saj bova videla..

Tole, da naju obvestite, pa sva prosila, da bova vedela, komu omogociti racunalnisko analizo...

Ker potem, ko bo to na voljo, se bodo nekateri, ki vem da niso dali zato, a vseeno, spomnili, da bi to imeli in saj smo obljubili, da donatorji to dobijo.

Samo kaj pa zdaj? Bos rekel cez 3 mesece - jaz sem ze doniral, prosim, ce mi posljete chart.

Picasso

Guest sanjalica

Ne, v tem trenutku jemljem kuverto in dajem vanjo denar... 1.000, 2.000, 3.000, saj je vseeno... danes si nisem kupila cigaret... (400 sit) nisem šla na dve kavi s sodelavcem (600 sit) nisem si kupila sveže vrtnice v pisarno (450 sit), nisem kupila treh kosil za domov ampak samo dve (1.000 sit), in kupila sem tisto majičko, ki ni stala 5.400 ampak samo ...

Vau, nekaj mi še ostane...

A ima še kdo kaj "viška" ? x;)x

p.s.

Nekdo bi mi rekel...dj ne meč se vn... :vragec: x:Dx pstttt x;)x

Guest sanjalica

Mick :2src: ne tako javno no... sem te povabila na "osebna sporočila" in kaj si mi odgovoril?

Citat:

Spoštovana Sanjalica. Sem srečno poročen in se ne spogledujem z drugimi osebami, še posebno ne s forumkami. Morali si boste najti koga drugega.

Od živčnosti sem začel še bolj kaditi.

Pozdrav in prosim, da me ne nadlegujete več.

Skratka, prevedeno:

dobila sem brco v rit :onfire:. :V: Kakorkoli pa; Bravo in :2src: :wub: :inlove: za tvojo odločitev...manj cigaret :palec: (poljubljati se s kadilcem je isto kot lizati pepelnik :V: :vragec: )

Guest sanjalica

O dnarju - sponzoriranju - dotaciji je govora aakhut, ne pa o net_noveli!

Denar...

A si že kaj nakazal...al še vedno dremuckaš???

Migni, mali, migni...

Guest sanjalica
Pisalo je še : ne vem kdo si niti kaj si, pa me tudi ne briga, pa čeprav so redki taki, ki me sploh ne brigajo. Zlomila mi je srce.  :\: - jokavček - jasno.

Presega meje x:Dx krohotam se, da ne morem niti pisati x:Dx

Ne vem kdo si, ne vem kaj si. (me niti ne briga)..ampak si me sedaj res spodnesel in redki so taki... moram res premislit, kako ti odgovorit na forumu...

No, to je kopija mojega osebnega posta...Micku...tistemu Micku, ob katerem so moje čudovite modre učke postale rdeče :2src: ...

Sicer bi to moralo pisato pod moshke zadeve...KAKO MOSHKI INTERPRETIRA NAPISANO xrolleyesx ...

x;)x

Do zdaj smo zbrali tocno 70.000 sit. x8Dx

HVALA. xsrcx

Picasso

Sej se vid, da nisem tok aktivna na LN.... ampak, da bi pa tistga preserna pogresala x;)x

Evo Masha se name racuni.... tekom danasnjega popoldneva...

Mam pa se en drugacen predlog x:Dx

Kaj pa ce bi vi2 organizirala kako srecanje... ob kakem pozirku piva (al pa kej drzga)... pa se mi zberemo na cvek... to pa nikol ni cist zastonj.... (beri, da prmaknemo se kazga preserna)

...pjaco pa itak sami castimo x:Dx

Lep dan vsem!!!

Kako cloveka razveseli podpora! x:Ix xsrcx

Res lepo, mmaxx in Misti! x:)x

HVALA za odziv in pripravljenost.

To res pomeni, pa se dober filing je, ker vidis, da so ljudje, ki vidijo, in so ljudje, ki so pripravljeni.

Ker sem sama nepotrpezljive sorte za cakanje v vrsti, se posebej cenim, ker ste zato stevilni morali stati v vrsti, izpolnjevati nekaksne listke etc.

Res kul.

Dobro pa je tudi zato, ker bova kot kaze zdaj lahko prav kmalu placala tiste franke - v prvi rundi - to bo kmalu, kot ocenjujem (*ker so nekateri pisali tudi na mail, nekateri celo iz tujine, in obljubili, da bodo prispevali, ko bodo prisli v domovino).

Chartov in kart (narocil v Lunci) imam toliko, da bom morala malo podaljsat cakalno dobo in tistim, ki boste morali zato par dni pocakati, se opravicujem tudi na tem mestu.

:palec: x:Xx

Picasso

Kaj pa ce bi vi2 organizirala kako srecanje...

Misti - hvala za predlog! x:)x

Saj smo res ze nekajkrat govorili...

Lahko bi celo naredili mini festival - samo kdo bi to organiziral? Midva zdaj sploh ne moreva se iti se to... No, skratka - toliko, da se ve - to je se vedno 'v igri' - zanima pa me Kolpa, ker lani nismo izvedli. Bomo morda letos se enkrat pisali, pa se pozanimali, kdaj, kako, koliko in vse.

Kar pa se tice pijacke, pa sem seveda za. :vio:

Saj to ni neka strasna rec, nekje se pac dobiti - predvsem pa mora biti zunaj - ne maram tesnih zaprtih prostorov...

Hocem sirok plejs, sredi gozda in/ali ob vodi.

Morda bi lahko najeli brunarico za Savo - baje je kul, pa obstajata celo dve menda, samo je blazna guzva pa za cakat.

Samo mislim, da ni drago, zadnjic so eni navduseno hvalili, da je bil hud party tam. :palec:

Picasso

Mick, pustiš se ženskam sprovocirati, kaj ne veš, da so z vsemi "žaubami" namazane x;)x , stopi samo v drogerijo in videl boš kakšne "žaube" vse prodajajo s katerimi se mažejo. :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...