Marsa 18. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2003 Zbranih je ze 77.000 sit - nekaj denarja je namrec prislo tudi s postnimi nakaznicami, vendar na sedez, pa nisva vedela pri zgornjem obracunu in ne upostevala... Naj se opozorim, da ne bom mogla takole azurno javljati, ker tudi ce klicem na banko, ne bom mogla vedeti, ker imava izstavljenih nekaj racunov, pa dokler ne bova videla obracuna, ne bova vedela, ali je to cash od izstavljenih racunov ali je donacija za LN. Vseeno pa bom jasno porocala, vendar morda samo enkrat tedensko - ko bova sla po posto. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 [ Kdor z malim ni zadovoljen, velikega vreden ni x!x Helena eno malo pripombico na tale rek.... KDOR JE Z MALIM ZADOVOLJEN ... PO VELIKEM NE SEZE, KER NIMA NE POTREBE PA NE ZELJE meni je bolj priljubljen nekolk spremenjen rek: Kdor je z malim zadovoljen, VELIKEGA NI VREDEN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Matr..... bi blo dobr, da do konca prej preberem preden pripombe dajem .... me je masha ze prehitela z enako mislijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Marsa, ne bom se zahvaljeval za zahvalo, ob priliki pa spet, OK. Držim pesti, za "čim več"! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 THANX! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 750 frankov ni vec 750 - pac pa samo se 500! Ce sva prav razumela...Mitja je namrec zaprosil lastnike licence, ce lahko dajo popust, ker ustvarjava avtorsko in financirava dva posameznika etc...In so odobrili popust!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misti 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Tako se dela.... bravo!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Sem vesela za vaju! Čim več takih novic vama želim funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 , bravooooooooooooo, 1/3, dol, yessssssssss. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 No, zdajle racunava... Ce je to res (prava cifra), potem smo v bistvu za ta prvi del (ki je imel rok zapadlosti ze 4. maja) ze zbrali in bova lahko po hitrem postopku kar placala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Thanx vsem za podporo in spodbudo, res! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Uuu,sorry, sem komaj danes videl. Eee, če sta že nabrala, cool, drugič bom pa ziher nekaj nakazal, vsaj 2jurja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Rachek - hvala, ker si opazil, seveda pa ni nic prepozno, ker LN vse bolj raste in se izpopolnjuje in nadgrajuje in je veliko novih zadev - ze obstojecih ali predvidenih.Tako da je donacija vedno dobrodosla - ce lahko das. In ce hoces dati. Mick in Sanjalica - hvala za vajino globlje razumevanje tegale.Seveda bo s tem pokrit samo prvi racun, ki pa ni majhen - v tem trenutku pa je ravno najpomembnejsi, ker je dedlajn ze pase'.Sicer pa je potem se racun za 200.000 - zdaj v prvi rundi (dedlajn 4.6.). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 jajajajaja ... Sem pravkar preko klikaNLB nakazal! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Rachek.. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 OO, Rachek... Lepo. Kaksna ekspresnost! Sanjalica, Astra! - Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Kaksna ekspresnost! Ne razumem ??!? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 Ja - danes si opazil, pa si ze nakazal prek Klika - a ni ekspresnost to? Meni se ze zdi in se mi zdi kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Aja .. jah no .... če tak praviš ... Upam, da je vse vredu, ker mi je KlikNLB nekaj nagajal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Sem prečital "nč zgovarjat" , točno to, entisočsto in nekaj drobiža nas je , če "da" vsak jurja , smo "na konju", naj drži rek "vsi za enega, eden za vse", kar v tem primeru čisto drži . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 20. maj 2003 Eni ste res tok kul... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 750 frankov ni vec 750 - pac pa samo se 500! Ce sva prav razumela... Mitja je namrec zaprosil lastnike licence, ce lahko dajo popust, ker ustvarjava avtorsko in financirava dva posameznika etc...In so odobrili popust!!! Popust najde lepo besedo, x!x povedano - napisano ob pravem času na pravem mestu. Helena Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica.... chist na psu iz dnarjem(lubica ne da vech 5 jurjeu za lubchka) smrc zhe chist dehidriran bozhchek tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 če lubica vzdržuje svojga puhastga aakhutka doma nej lepo prispeva enga bozga jurja mal ji svoje poste pokaž bo dala prec dva jurja že skor junij tuki in druga runda prispevkov funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 Hehe....Mateja....Čeb Aakhut pokazu svoji lubici poste... ...pa net novelo...hm, hm... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts