Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A ne? Res - ful sva jasno happy...

To pa je bil projekt in tale akcija je res tako uspesno stekla.

Res vam hvala, vsem skupaj.

Hvala pa tudi za vas odziv in pridajanje dobrih energij - zdaj in vseskozi. :vio:

xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

A ne? Res - ful sva jasno happy...

To pa je bil projekt in tale akcija je res tako uspesno stekla.

Res vam hvala, vsem skupaj.

Hvala pa tudi za vas odziv in pridajanje dobrih energij - zdaj in vseskozi. :vio:

xsrcx

x:)x Sem ti rekla Marsa! x;)x

Tolar na tolar pa je! x^x

Tudi jaz sem vesela, da stvari lepo tečejo in držim pesti,

da bodo tudi vnaprej.

Mesečni prispevek Sanjalica x?x

x^x Dobr se sliši xokx

Enga Prešerna na mesec pa bo spet kaj nakapljalo,

narod je vredno, verjemte mi xsrcx

Helena

O - Helencek! Thanx!

Ti si tudi 'taprava' - ko skrbis... xsrcx

Evo - cez vikend dam novo stanje in vse gor...

Nimam vsega se na broju...

Sam sva se pa ze psiholosko pripravila na SKB net... x;)x

Tako da potem pa bo letelo! x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Do danes smo zbrali ze 302.900 sit donacij! x:)x

Vsem donatorjem iskrena in najlepsa hvala! x:)x xsrcx

Picasso

lepo x8Dx :palec: ... čeprav... nekaj popustila donatorska vnema... mogoče pa bo po počitnicah spet boj zalaufalo... in, morda Marsa, spet kakšne cifre, koliko potrebujeta zdaj...

naj živi in se razvija naš lunin net x:)x :palec:

Mateja in Free - hvala, ker skrbita in hvala za odziv in vse! xsrcx

'Pod streho' imava res tisto najnujnejse...

Naslednja stopnja je baza mest, avtomaticni izracun poletnega oz. zimskega casa, graficni izris charta, retrogradnost...

Vse, kar sodi k chartu in vse, po cemer me sprasujete in sprasujejo po mailih na urednistvo, zakaj tega se ni, sodi pa k osnovnemu izracunu horoskopa.

Ne veva pa cisto natancno, koliko bo prislo programiranje vsega - baza mest mislim da stane okoli 200 € - tako da zdaj zaenkrat, ko nimava casa pripravljati programerju, je to naslednji znesek, ki najbolj nujno rabimo.

Sicer sva rocno dodala v bazo se kakih 900 mest, se vedno pa kdo razburjeno ali razocarano pise na urednistvo, da tega ali onega mesta ni gor - tako da to ocitno kar mora bit takole, profesionalno, in tako ne gre drugace, da tudi to bazo kupiva.

Racunava pa, da bo vse to, kar sem nastela, prislo okoli 200.000 sit.

Se enkrat hvala za vse donacije in vse pozitivne misli, namene in zelje in izkazano skrb! x:)x xsrcx

Picasso

Tako.

Se cisto najnovejsa (in zadnja predpocitniska) bilanca:

Zbrali smo 305.900 sit donacij! x:)x

Vsem donatorjem najlepsa hvala! x:)x :vio: xsrcx

Picasso

Tako.

Spet sveza (in zdaj pa najbrz res zadnja predpocitniska) bilanca:

Zbrali smo 310.900 sit donacij! x:)x

Vsem donatorjem najlepsa hvala! xsrcx

p.s. Ni se info z SKB neta, pac pa imava kao ze vse spedenano. Samo se dvignit morava kartico. :palec:

Picasso

Ej, Mateja - ti si tolk kul... ! :8): x:Ix x:)x x:Xx

:palec:

Ja - dobro siba...

Ne morem zdaj rect -ne morem verjet...

Ampak res sva pozitivno presenecena. :palec:

Pa se kar kaplja, kot kaze.

Ma - dobr tole, da v tem divjem norem casu uspemo imet se filinge, srce in glavo na ta pravem mestu. x8Dx x^x :palec:

Pa tudi ponosna sva... na 'svoj crew'... x;)x x^x x:)x

Picasso

Coccinnelle - hvala za razlago... :)

Ja - imam res oko sokolovo... x;)x

Sem videla, pa predno sem utegnila pokomentirat, si pa ze zbrisala...

SKB net bo na broju in laufal, ko se vrneva z dopusta.

Picasso

Kot kaze, vsem le ni cisto jasno (kljub temu, da na vsaki strani v tej temi to znova poudarim), kako je tocno s temi donacijami...

Pa tudi, da imamo takole bolj vidno in pregledno in jasno in glasno. x:)x

Donirali ste (tisti, ki ste) za program, ki omogoca brezplacni izracun horoskopa na Luninem netu, ki je ze od 1. maja na voljo za brezplacno uporabo za lastne namene prav vsem obiskovalcem.

Zdaj v prvi fazi smo zbirali (in je to tudi ze gor) za najosnovnejsi model.

Nadgradnja se bo ocitno lahko dodajala, ker se vedno pritekajo donatorska sredstva.

Donirali ste za tole:

Brezplacni izracun horoskopa na LN.

In to je ze gor.

Do sedaj sva za obstojeci softver porabila priblizno 300.000 sit donatorskih sredstev; od tega 200.000 za programiranje in pribl. 80.000 za licenco za astrobazo. Mislim, da je drugih manjsih stroskov v tem paketu bilo 19.000.

Vse to je ze placano.

Denar, ki je ostal v tej prvi fazi oz. je vmes dodatno pritekel na racun - 11.900 sit - je na racunu in je hkrati osnova oz. zacetek za zbiranje druge faze (graficni izris charta, avtomaticni poletni oz. zimski cas, retrogradnost, vecja baza mest...)...

Se enkrat hvala vsem donatorjem, da ste omogocili prvi slovenski avtorski astroloski softver, ki se bo, tudi in predvsem z vaso pomocjo, nenehno nadgrajeval. x:)x :palec:

Donatorska sredstva so torej namenjena izkljucno za kritje stroskov razvoja Luninega neta.

Druge materialne stroske (najem obeh serverjev, domeni, adsl...) krijeva sama iz lastnega zepa - kot do sedaj.

Prav tako je najino delo, energija in cas, kar vse vlagava v LN, se vedno zastonj in to delava prostovoljno.

Picasso

Ups, se vedla, da sem še nekaj pozabla...

Donirala še nsem, ker mi je tako težko pridet do banke (pri njihovem in mojem delovnem času)

x:Dx , ker ne maram drenjanja v vrstah, pa ker mi je spet odpovedal eletronski kluč moje e- banke (ni NLB, da se ne bo pljuvalo samo po njej)..

Bom morala naredit, kot je predlagala Sanjalica...kuverta ... in plačilo po sistemu 19. stoletje,

v 21. stoletju, ko imamo probleme z informacijskimi čudeži... x:Dx x:Dx x:Dx

pa če greš na dopust, se res lepo imej,

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

MucaMaca - xsrcx :palec:

Dobre misli in pozitivni nameni in s tem vlaganje in posiljanje in pridajanje pozitivne energije so ze zelo veliko, donatorski prispevki pa vedno dobrodosli in zazeleni in zanje ni nikoli prepozno! x:Xx x:)x :palec:

Picasso

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mateja, Sanjalica!! xsrcx xsrcx

Seveda ni misljen mesecni prispevek!

Res pa ste nekateri velikodusno prispevali ze veckrat in nekateri res mesecno

(v primerih veckratnega doniranja zneske kar sestejem in jih dodam pri Donatorju - zaradi preglednosti seznama).

Nima smisla, da bi rekla, da nisva tega vesela in da to ni dobrodoslo in zazeleno!

Ob teh posameznikih mi je toplo ze zato, ker vidim, koliko nekomu pomeni vse skupaj in ceni to.

Jaz pa tudi cenim to in te. :)

Ne bi pa rada, da bi se to vzelo kot nekaksno obveznost ali celo kot nekaksen 'redni mesecni strosek'.

Za prvo rundo smo itak ze zbrali, z vaso pomocjo, in res vam vsem skupaj hvala...

Zdaj se je pa tudi ze nakapljalo nekaj za drugo; ravno v petek sem sla na SKB in dobila vse potrebno za online dostop, tako najbrz ze jutri spet podam bilanco - tokrat z SKB-neta! x:)x :palec:

Veckrat pa dobiva poleg donatorskega prispevka tudi spodbuden e-mail s strani donatorjev...

Picasso

Evo - nova bilanca - ze z SKBneta, kamor sem se danes prvic konektala. x:)x :palec:

Skupaj ste donirali ze 331.900 sit. x:)x x8Dx :palec:

Torej 32.900 je ze nanovo spet na racunu za 2. del.

Vsem donatorjem se najlepse zahvaljujeva! xsrcx x:Xx

Picasso

• 2 months later...

Oj, Helena, lepo, ko si opazila.

Ja, predvsem forumovci, sicer pa tudi drugi obiskovalci, ste res velikodusno donirali.

To so res ful dobri obcutki! xsrcx xsrcx xsrcx

In seveda se bo vec kot ocitno softver nadgrajeval, prav tako pa seveda Lunin net. x^x x8Dx

Tudi z vaso pomocjo. :palec:

Se enkrat hvala vsem donatorjem! xrosex

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...