Skoči na vsebino

Postani sponzor Luninega neta

Marsa

Recommended Posts

x:)x  Čas je za nov prispevek Luninemu netu xokx

Pa ne le besede, dejanja so pomembna, ...

x:Xx xsrcx :palec:

x:)x :vio: x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 681
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najnovejse porocilo. :vio:

Spet smo zbrali novih 5.100 sit.

Tako zdaj - v drugem delu - skupno - 69.000. x:)x

Ravno vceraj je bil placan se en racun (16.000) za najem enega od serverjev in majhno razliko za prenos LN.

Razlike seveda krijeva sama, prav tako pa je tudi najino delo, energija in cas, kar vse vlagava v LN, se vedno prostovoljno in brezplacno.

Vsem donatorjem se iskreno zahvaljujeva! :vio: xsrcx

Donatorji pa so do zdaj skupno prispevali ze 368.000 sit. x^x x8Dx

*

Donatorji, ki ste donirali pred kratkim, se ne zacudite, ce se ne najdete na dnu strani (ker se donatorji nizajo po vrstnem redu); v primeru, da ste ze kdaj prej donirali, so zneski zdruzeni in donator je podan na enakem mestu kot prej - le da je znesek vecji. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Za lazje predstavljanje zadeve... :)

Zdajle sva preracunala, skalkulirala, prechekirala...

Od casa, ko sva zacela zbirati donacije (5. maj 2003), do zdaj (danes, 13. 11. 2003), sva placala stroskov izkljucno za Lunin net 650.000.

Donatorskih sredstev je bilo zbranih do danes 368.000.

Razliko sva krila sama.

Najino delo, cas, energy... so +. xsrcx

Picasso

• 2 weeks later...

Da mal spomnim x;)x

So mi ravno nakazali nekaj denarja cisto nepricakovano.. pa sem se na tole spomnila, da bi bil ze cas, da spet malo dodam...

x:Xx

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

O, kul, Aliana! x:Xx x:)x

Obje - da malo se spomnis in da se konkretiziras tole... x8Dx :palec:

Saj si me pa fino spomnila in grem chekirat stanje. :vio:

Picasso

Najnovejse porocilo.

Spet smo zbrali novih 5.000 sit.

Tako zdaj - v drugem delu - skupno - 74.000.

Vsem donatorjem se najlepse zahvaljujeva! x:)x x:Xx

Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 373.000 sit. x^x x8Dx

Aliana, tvojega pa se ni bilo countanega...

Picasso

Umetnica - x:)x :palec:

Kristalka je tamle v eni temi vprasala - pa morda, da malo osvezim spomin:

Svoje donacije lahko nakazete s poloznico ali pologom na spodnji naslov oz. TRR:

Zavod ARTISA

Smrtnikova 3, 1000 Ljubljana (sedez) ali

Zvezda 18, 1210 Ljubljana (dom)

ST TRR:

03100 - 1086945434

Sklic: 00 - 99999

Ce bo kdo kaj prispeval, naj tudi pove, ce zeli, da se ga vkljuci na listo donatorjev, prav tako si lahko donacijo uposteva kot davcno olajsavo.

Donatorji bodo imeli tudi zastonj dolocene usluge, ki bodo sicer placljive - ko bo do tega prislo.

Picasso

Sanjalica...

Morala bi se te 'donacije' dat gor -

* bucno olje

* stella artois (belgijsko pivo - direkt iz belgije!)

* domaci vlozeni paradajzi in paprike in cesen v olivcu

* domaca primorska salama

* kuharska knjiga

* domaci nad teran

* domaci 'pesto' (bazilika v olivcu)

* gajba domacih primorskih cesenj

* primorsko domace olivno olje...

* med, propolis, medica, ...

* ...

* ...

:palec: :palec:

... vse to in taksno namrec dobivava.... vendar ne vkljucim v seznam donacij, ker jemljeva to kot darilo in ne kot prispevek tak... pa tudi, meriti tole v cashu (ko dobis po posti bucno olje od 'neznanega' posiljatelja... x:px x:px )... ...

x^x :8): x:Ix x8Dx x:Xx x:)x :palec: :palec:

Da ne govorim o drugacnih 'prispevkih' za srce in duso - ko dobim ob osebnem srecanju soncnico (ko sem nekje omenila, da jih obozujem), ko prejmem OS s prelestno fotko cesenj (ki shizim nanje)... in podobno...

Vse te male 'drobckane stvari', ki (meni/nama) pomenijo ful....

Ki posredno tudi sodijo semle... xsrcx

Picasso

• 1 month later...

Tele donacije verjetno še laufajo, ane? x;)x

Upam, da bom ta mesec končno dobila nakazano kaj za nazaj (namreč že štiri mesece delam na "kasnejše" plačilo, ker si to kot absolvent z zlatimi starši lahko privoščim, šefa pa imam tudi tako rada, da ga ne morem pustit brez nekoga, ki bi mu urejal papirje... x;)x ), pa se bom potrudila kaj nakazat za LN, ko bo denar x:)x x:)x

držim pesti za čimveč prispevkov :palec:

Sončna Vila

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

O, ste me spomnili... Hvala. :)

Vmes je prislo se nekaj donacij - moram dodati. :)

Seveda, Soncna - donacije so vedno zazelene in dobrodosle, ker ima LN stalne mesecne stroske, tako da to se bo kar zbiralo.

Itak pa to ni obveza - da, kdor zeli. xsrcx

Vas je pa veliko takih, se posebej pa ste se izkazali forumovci. xsrcx

Sanjalica - nic ne bom se skromno delala, OK? x;)x x:Xx

HVALA se enkrat VSEM. x:Xx :vio:

Picasso

Guest sstane
Marsa, šele sedaj se mi je po nerodnosti odprla tale stran, pa mi je kar malo nerodno. Kakšen pa je, tako primeren, ofer, da te ne užalim?

Guest sstane

Evo, sem te zopet odkril. Nakazal ti bom enomesečno dividendo iz državljanske delnice v višini 100EUR, če sama nočeš povedati koliko.

Napiši mi vsaj številko in naslov.

Oj, Stane, saj res, tole... (*vceraj se mi je tamali zagrebel za racunalnik, potem pa sem zacela nekaj poceti in nisem vec prisla gor).

Hvala, ker skrbis. :) :)

Kako mislis, nocem povedati?

Saj zato in natancno zato obstaja tale tema - ker sem hotla povedati.

Ampak zakaj moram tebi posebej pojasnjevati... Ali se ti nikoli ni odprl kak pop-upek, ki si ga po moznosti klel, pa hitro zaprl, ko pise, in se ti je odprla tale tema, kjer na vec straneh pise, jasno in glasno, ne samo, koliko naj bi donatorji prispevali (najmanj 1000 sit, sicer pa po zelji, volji in zmoznosti), pac pa tudi, koliko smo zbrali, koliko donatorjev je (bilo) in kdo je doniral, kaj se je zgodilo s tem denarjem in vse...

Na prejsnji (9.) strani teme je vse.

Proti dnu tudi pregledno naslov, stevilka racuna in vse v bistvu, ker osvezujem in sproti sestevam in urejam. :vio:

Ampak izvoli se 1X:

Svoje donacije lahko nakazete s poloznico ali pologom na spodnji naslov oz. TRR:

Zavod ARTISA

Smrtnikova 3, 1000 Ljubljana (sedez) ali

Zvezda 18, 1210 Ljubljana (dom)

ST TRR:

03100 - 1086945434

Sklic: 00 - 99999

Ce bo kdo kaj prispeval, naj tudi pove, na kaksen nacin zeli (ime, priimek, nick...), da se ga vkljuci na listo donatorjev, prav tako si lahko donacijo uposteva kot davcno olajsavo.

Donatorji bodo imeli tudi zastonj dolocene usluge, ki bodo sicer placljive - ko bo do tega prislo.

:palec: x:)x

Picasso

Guest sstane

Marsa, ne jezi se, sem pač še mlad. Bom vse prebral, sedaj, ko vem. Res se mi je nekaj odpiralo včasih, pa sem mislil, da se šališ z enim jurjem kot sponzorstvom.

Imam idejo, pa povej, če se ti zdi. Pustiva trgovino Lunca, odpri mi forum, prenesem ti tja celo knjigo, pa na vprašanja lahko odgovarjam tudi. Od vsake knjige, ki bo naročena od tam, ti dam jurja. Dela ne boš imela nobenega, evidenco pa popolno.

Mogoče pa spraviva sto jurjev mesečno skupaj in to bi se že lahko imenovalo sponzorstvo.

Grem na banko, ti pa razmisli in povej.

Guest sstane

No, na banki sem bil, pogledal satelite, kaj pa zdaj?

Če ni v nasprotju s tvojimi predstavami, bi te prosil, da razmisliš o prisotnosti moje knjige in podforuma znotraj kuhinje.

Moja biodieta je namreč kuharska, ne zdravilska ali medicinska metoda in bi najbolj sodila tja.

Imaš kar nekaj odličnih kuharic in bi lahko razvili pravo kuharsko knjigo za pravilen način pripravljanja hrane, s katero se najhitreje nadomestijo izčrpane zaloge elektrolitov.

Povej.

Stane, thanx - najlepsa hvala! :)

Tole... najbrz se bomo seveda lahko zmenili, da bos imel svoj forum, zakaj ne?

Satelitki ti ni vsec?

Ma, saj to ni vazno... Ime pac - saj ni treba, da ti je vsec... Saj meni tudi morda kak naslov ali kaj jaz vem ni najbolj posrecen, pa vseeno npr. prodajam LKje tam (ali kaj podobnega). To te naj skratka ne vznemirja.

Bistvo je, kje to stoji - v sklopu LNF.

Pravis - kuhinja, morda, a mislim, da ne. Bo kar v Satelitih, ker je specifika, pa ker ni neposredno povezano z LN (veliko bolj je med, pa je tudi tam).

Sicer pa imam s tem ze drugacne nacrte (kuhinja), ki pa jih se ne omenjam.

Pravis pa, imamo kuharice itd... Katere si mislil? Tu na forumu? Kot sem stekala, si zastavil, da bos ti skrbel in pedenal.

Skratka - se bomo zmenili, samo prosim za malo potrpljenja. Zdajle se ne morem s tem ukvarjati.

Ti javim, to bo kmalu, ti pa razmisli, kako in kaj - morda si oglej ostale satelitke oz. podforume... pa tko...

Picasso

Stane - hvala za razumevanje in najlepsa hvala se enkrat za tvojo velikodusno donacijo! x:)x x:Xx :palec:

... prej nisem bila cisto ziher, ce sva se razumela oz. ce je bilo to to...

*

Donatorje in info o donacijah... najverjetneje dodam med vikendom.

Picasso

Guest sstane

Marsa, lepo te prosim, samo to ne. Ne piši me nikamor, si bo takoj kdo izmislim, da imam kaj za bregom. Ne veš kakšne mi nekdo ali nekateri spuščajo na moj forum. Izgleda, da sem koga preveč posolil.

Stane... moram dodati donacijo, na nek nacin ze, bom dala samo kratice, ce zelis - mislila pa sem podpisati firmo tvojo...

Ves, gre tudi in predvsem za evidenco. Tako da so objavljene cisto vse donacije. Tako mora biti. Posteno, javno. :)

Kar pa se tice... kaj te briga, kaj si kdo misli. Ti ze ves, zakaj si dal. Ce pa je tudi zadaj racunica, toliko bolje - v vsakem primeru cenis ocitno to, sicer ne bi doniral...

Ceprav je res, da donacija sama po sebi ne pomeni delnistva ali cesa podobnega, je pa tudi res, da bodo donatorji imeli zastonj nekatere usluge, ki bodo sicer placljive (npr. racunalniska analiza os. hor.).

Za svoj forum pa lahko naceloma velja, neodvisno od tvoje donacije - sama donacija ne prinese tudi prostora na LN ali LNF, pac pa je point, da gre za vsebine, ki so sorodne temam LN oz. LNF, kjer ima kdo kaj za povedat (svojega) in je za vse skupaj tudi pripravljen v celoti skrbeti.

Picasso

Guest sstane

No, ja, stori kot moraš in misliš, da je prav. Jaz sem novinec v teh zadevah, ampak se hitro učim x:)x

Najraje pa bi imel forum, kamor bi dekleta in žene prihajale na polepševalno kuro. Saj veš, vitka postava, gladka in mehka koža, bleščeči lasje, napete ustnice in take stvari pač. Napolnit z energijo, da kar poka....

Misliš, da bi bilo kaj zanimanja?

Ampak ne moreš me postavit med čebelarje in dohtarje, tja nobene ne bo. Se bodo bale čebeljega pika in vonja po ambulanti. Saj z vitkostjo bodo ozdravele same po sebi, pa še zanosila bo katera, če sedaj ne more.

LEPOTNI STUDIO SALESALUTE - lepše je biti zdrav in bogat kot reven in bolan - bi bil kar dober naslov, si mislim, kaj praviš?

• 1 month later...

Koncno najnovejse porocilo.

Spet smo zbrali novih 40.500 sit. x:)x :vio:

Tako zdaj - v drugem delu - skupno - 114.500.

Vsem donatorjem se najlepse zahvaljujeva! xsrcx

Donatorji pa ste do zdaj skupno prispevali ze 413.500 sit. x^x x8Dx

Del denarja (v tem drugem delu akcije) sva porabila za tekoce stroske, del pa za programiranje novega LN projekta - LN Novice.

Spet je zazeleno donatorstvo, ker imava namen ustvarit open source softver Novic. :palec:

Picasso

Marsa, lepo te prosim, samo to ne. Ne piši me nikamor, si bo takoj kdo izmislim, da imam kaj za bregom. Ne veš kakšne mi nekdo ali nekateri spuščajo na moj forum. Izgleda, da sem koga preveč posolil.

x:o)x ma sstane..si hecen...

tukaj si ze vse razlozil, koliko bos placal, kako bi delal bizniz/donacije, kdo bi vse lahko profitiral od podforuma(od kuharjev do LN... :palec: )

potem pa noces, da bi kdo kaj vedel...

mas pa res nenavaden sistem za ohranjanje aninimnosti... x;)x x:Dx

hej, super tole, da soldki skup letijo!! :palec: xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

O, Tinka - hvala, ker si opazila in hvala za support! xsrcx

Ja, Stane... Prav zares... x:)x x:o)x

Naj se omenim, kako fino se mi zdi, ko ze dolgo pravzaprav nismo omenjali tega in nic, pa ste se vseeno vmes donirali, kar lepo res kaplja tole.

Se enkrat hvala vsem! xsrcx x:)x

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...