Skoči na vsebino

Zlata ribica, želim si.....

Orhideja

Recommended Posts

No, že ki je ta forum za izpolnjevanje žalja, sem si rekla, da bom tudi jaz rekla svojo. No, želim si prave ljubezni. Zdi se neverjetno za nekatere, ampak kljub svoji mladosti (23 let), se včasih počutim samo in se mi zdi, da sama nisem izpopolnjena. Tako, da Zlata ribica, ne sprašujem ne vem kaj, le da srečam fanta, ki me bo noro ljubil in spoštoval: Hvala
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 50
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če dovolis, si bom jaz tudi zazelela, da se tam nekje najde nekdo, ki me bo razumel in se ne bom vec pocutila tako drugacno in nerazumljeno. In da mi ne bi vec lomili srca, kajti rane so ze zdaj tako globoke, da ne vem ce jih bo cas uspel zaceliti. :sori:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Lepo pozdravljena Soncica. Sem videla, da si isti letnik kot jaz. Ma kaj vse 23-letnice pišemo kot, da imamo za samo ne vem kakšne izkušnje in da smo ne vem kaj pretrpele??? Sedaj mi je smešno, ampak mi ni bilo vedno tako smešno. Jaz sem kar precej trpela, ampak čas je zacelil vse rane. Poglej, a nisva rosno mladi. Čaka naju še celo življenje, mi pa se tudkj bremenimo z ljubeznijo. Verjamem, da ti manjka. Če ti bo lažje, mi lahko zaupaš kaj vse se ti je zgodilo. Na tem forumu se vedno kdo najde, ki ti bo pomagal, morda kakšen te bo razjezil, ampak v tem primeru ne jih poslušat. Verjemi mi, da tudi tebi se bodo rane zacelile. Ko je mene lani pustil fant, s katerim sem hodila le par mesecev, ampak kljub vsemu sem ga ljubila (ampak globoko v sebi ga nisem videla v svoji prihodnosti, ker je bil prepotenten in aroganten), sem mislila, da bom umrla. Ampak ti povem, da sem ga kaj kmalu pozabila. Sedaj ne vem kako je pri tebi ta tvoja zgodba, ampak verjemi mi, da nihče si ne zasluži trpljenja in da daj glavo gor in pogumno naprej. Na koncu se boš še smejala vsemu skupaj. x:)x

Ojla Orhideja!

Zanimivo da je moja zgodba zelo podobna tvoji... Naj zacnem od zacetka...Vse skupaj se je zacelo nekako pred 5 leti, zapletla sem se z nekom, ki me je psihicno in fizicno maltretiral... in sele po dolgih 3 letih sem se ga znebila, samo sem rabila leto in pol da sem prebolela... in ko se koncno poberem in vse lepo in prav... pride fant, s katerim sem prezivela skupaj zadnje pol leta, s katerim sem se prejsnji teden razsla, ki mi je zlomil srce, ki tako obupno boli, da ne vem kako naj se resim te bolecine... nikoli se nisem cutila to do kogarkoli, pa ceprav vem da je egoist in da ne bom nikoli srecna z njim, si ga se vedno zelim nazaj bolj kot karkoli drugega, in ves cas razmisljam, kako naj to dosezem... najhuje pa je, da tocno vem, da ne morem narediti nic... vem da sva mladi, da je pred nama se veliko priloznosti, da bi morala zase poskrbeti, pa ne morem, nisem taka oseba, vedno so mi drugi pomembnejsi, vedno se v celoti predam, in ne pricakujem, da me bo taka oseba, ki jo ljubim tako prizadela, tako pohodila, in mi strla srce... kot bi se mi podrl svet... :sori:

Vem da bo cas zacelil rane, imam pa slab obcutek, da mi bo vedno zal za njim, ceprav ni bil idealen ali karkoli blizu temu, ampak bil je nekaj posebnega... na zalost je bil cas napacen... or something... :sori:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Ciao Soncica!

Vidim, da sva obedve imeli veeeeeliko srečo. Ne, sej če nam je šlo kaj narobe, je to samo dobro. Pomisli na tiste, ki so skupaj s partnerjem že vrsto let in so vsi srečni, pol pa kot strela z jasnega se pustita...in tam je po mojem trpljenje. Pa še če nisi navajen. Jaz sem navajena, ker moja najdaljša zveza je trajala le leto pa pol, vse ostale po šest mesecev in to je vse. Zavedam se, da sem mogla počistit sama s sabo, saj v resnici sem bila le v par fantov in če sem s kom hodila, je bilo zato, ker se mi je fant smilil in nekako sem ga vzljubila, ampak čez čas sem se ga naveličala. Edina velika ljubezen pa je bila pred leti, ta najdaljša, ampak mona kot sem tega nisem vedela in sva se pustila. Če si se prejšnji teden razšla, pol mislim, da še lahko prideta nazaj, edino če ni kajdrugega vmes. Če je ljubezen, pol se bo izkazalo s časom. No, lansko leto sem jaz spoznala enega fanta, s katerim sem šla tudi na dopust in vse. Na začetku je bil full sladek in vse, po petih mesecih, pa sem videla da se je spremenil, ampak to sem ugotovila predvsem kasneje, ko nisva več hodila, ampak jaz sem bila tako zaljubljena, da ga nisem videla. Pustil me je kar tako. Niti poklical me ni. Celo rekel je, da sem ga jaz pustila, ampak ti povem, da tipi si res ne vedo kaj izmišljevat. Trpela sem, jokala, ampak vse me je minilo, ko sem ga zagledala z eno punco. Tako, da od takrat, boljše da ga ne vidim. Niti všeč mi ni več. Pravzaprav je ogaben. Ne vem kaj sem videla na njemu. Medtem, ko tega tipa ne morem več videt, pa se mi vračajo spomini na mojo pravo ljubezen, ki sem jo zafušala. Tisto ja, ki je bila ljubezen. Zame je sedaj pač bolj čudno obdobje, saj moja sestra se je preselila s fantom, moja kolegica bo ostala kar v Ljubljani, druge kolegica pa imajo tipa in pol je normalno, da se počutim samo.

Vidiš, si ugotovila, da ta tip je en velik egoist. Ma nimaš smisla si belit glave za takega tipa. Veš koliko jih je še. Sigurna sem, da si boš našla takega, ki te bo samo crkljal in razvajal kot princesko. Jaz sem ga tudi dobila, ampak sem ga izpustila, da zbeži. Seveda, danes, po petih letih mi je žal, ampak mislim, da sem bila takrat premlada in da mi ej bilo važno le žurat. Mah..sem mona. Pol pogledam mojo sestro, ki je srečno zaljubljena in živi s fantom, njen fant pa je pravi angelček...za ga klonirat. Vem, da v enem tednu ne moreš pozabit, ampak če ne gre drugače, ga pozabi. In ne delaj si škode. Če veš, da ne bi bila vesela z njim, pol pusti ga pri miru. Jaz se takih ljudi raje izogibam. Vsaj s tem zadnjim ki sem hodila, ti povem, da je tako negativno vplival name, saj je bil full prepotenten, tako da je še na starke kričal naj se zmigajo na blagajni......groza, ti povem. Sigurna sem, da imaš veliko prijateljic in prijateljev in da z njihovo pomočjo ti bo vse lažje, če ne pa skoči an forum, pa bova malce "poklepetali". Lahko mi pošlješ tudi osebno sporočilo, če ne želiš, da tudi drugi berejo, ampak mislim, da jo dobro, da se odpreš in da poveš tudi drugim kaj ti leži na srcu. Bodi pridna! x:)x

Punci, izkoristita cas, ko sta sami, pa ne iskat novih tipov... Zacnita se imet radi, privoscita si zivljenje, pejta ven, sami al pa s prijatelji, pa na morje, pa kaksen tecaj nov... karkoli, samo da dobis obcutek, da zivis... In da ni bistveno v zivljenju to, da imas enga tipa ves cas ob sebi... Pozitivno razmisljajta... in potem se scasoma kar odpre... ful v redu tipi se zacnejo okrog tebe zbirat, naenkrat jih je toliko, da lahko izbiras x;)x

Saj vesta, kako pravijo.. da privlacis tisto, kar sam si.. ce si pozitiven in se cenis in se imas rad... ma tezko verjamem, da lahko dobis ful negativnega tipa... ker se te taki izogibajo, ti pa njih...

Pa srecno!

(jaz sem pri svojih 21 tud brez, ze nekaj casa... in uzivam!!!)

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Oj! Pol lahko odpremo kar klub samskih! x:Dx x:Dx x:Dx Hecam se. x:px Ma jaz ne jočem cele dneve, ker nimam fanta, pravaprav sem v tem trenutku dobro tako. Samo še kakšen tip se mi manjka, ki bi mi pihal na dušo. xrolleyesx Veš, sama vem, da si trenutno ne želim vezati, ker pač nimam niti časa, pa tudi sem še premlada in bi se rada še malo nadihala svežega zraka, ker enkrat ko dobiš fanta, pol si gotov. x:Dx No, vsi ne mislijo tako, ker tu pa tam partnerja prevarajo, ampak jaz nisem take sorte. Sem bila, pred leti....lisička....ampak človek se spremeni in jaz sem se full umirila in zresnila, da bi se človek križal. In sedaj hodim svojo pot, če se bo kdo na poti našel, ga bom vzela, če ne pa tudi dobro.

Aliana, lepo se imej. Uživajmo dokler smo same. x:Dx

Živio, Orhideja

Tud jz sem samska - zdj pa bi že lahko odprli ta KLUB no. x:Dx

Kdaj bo?

Hec.

Moja želja za Zlato Ribico se Glasi;

Nekoč sem Vate Noro se Zaljubila,

Živela za dneve ko Najina Pogleda sta se

Rdečega Srca v Nama Dotaknila.

Pa prišel je čas Slovesa - In solza po Tvoji Ljubezni:

Še vedno se Ni osušila.

Kje si mi sedaj MOJA Ljubezen?

Prosim - naj mu bo pot posuta z vso ljubeznijo, katero bi mu lahko poklonila jaz.

To je moja želja - zanj. x:)x

Moje so se že tako ali tako vse uresničile.

In še vedno me Greje - Duša, s spomini, kjer sva se gradila.

Tako, da menim, da bo zelo težko " najti nekoga ", ki me bo tako močno pogrel v Dušo, kot me je on.

Joj, še vedno me greje...

Le kje naj staknem enakega njemu?

Pa mi sedaj orhideja pomiri s svojim pogledm:

Ja. Če se bo našel BO, če Pa ne Pa ne...

Tudi samsko življenje je po eni strani Zanimivo - več Svobode.... x;)x

Uživajmo naprej!

Sam ne me zdaj držat za besede...Iščite naprej. x:)x

Lepo se mi imejte, lepo nedeljo, POLNO cvetja in Sonca vam želim.

Simona-simsi

Simona-simsi

Joj Star12, si me pa prav nasmejala. x:Dx Tudi jaz tu pa tam podvomim, da bom našla takega fanta, kot je bil tisti pred petimi leti. Pol pa malo pomislim in vem, da tudi on je imel svoje pomanjkljivosti in da vsak je zanimiv po svoje. Pol praviš, da ne smemo obupat? Ja, ampak spet ne morem ga iskat...pri meni mora bit ljubezen na prvi pogled...ali pa niti ne. x:)x

Samo pomisli koliko več dela imaš s fantom. Ko se enkrat poročiš, moraš skrbeti za dva otroka....za njega in še za otročička. x:Dx Pa likat, prat....hmm.....hvala, sem raje sama. No, malce heca mora biti. Mislim, da če je človek zaljubljen, da naredi vse za ljubljeno osebo. Tudi najin čas bo prišel Star12. x:Dx Samo en smemo hitet! Pa lep pozdravček! Pa pa

Guest sanjalica

Mick...mogoče pa so se res...in se bo ribica tudi "zmotila :vragec: " in ti uresničila :-)želje... (mogoče pa je ribca tud malce :vragec: -asta in uresničuje tudi želje, ki niso v pravem okencu vpisane)

p.s.

Naj se zmoti in naj se ne zmotim naj bo tako, kot si želiš ti. :palec:

Orhideja...

Pa saj mi že sedaj; kuhaš, likaš in pereš.

Pa za enega ali dva otroka skrbiš ( sebe in..)

NO jz za 4. TO je pa malce veliko kajne..

No, o tem - Da bi lahko bila tudi tvoja želja; NAJ BO MOJ FANT tako priden KOT jaz, da si bova delo delila - si že pomislila - saj ne bo vse na tebi, ker vem, da ČE SI IZBEREŠ PRAVEGA, ti bo pomagal v vsem.

Taka je moja želja.

KEr sedaj moram vse sama, želim pa si drugačnega, bolj polnega življenja.

Več pomoči...

E, likanje, pranje, pospravljanje - ampak veliko svobode! To je vse v sklopu realnega zakonskega ali partnerskega življenja,

ampak veš kaj, paziti morava, da nama bodo / bo dovolil svobodo, to pa je ŽE največ kar lahko IMAŠ, ko živiš v dvoje...

Torej mene najbolj skrbi, da se bo tako prilepil name, da bo v večini ljubosumen, ko bom kam šla v kako družbo, kjer bodo moškiii...

E to... Kaj otroci. Oni so srčkana bitjeca, jih vzljubiš že v prvem pogledu.

In neguješ, ker s tem začutiš ( materinska ljubezen - boš videla ) veliko Ljubezni malega življenja.

Ah joj, malo sem zašla...

Moja želja za naju ; NAJTI partnerja, ki bo imel REALN pogled na vse kar si bova delila in mi bo zaupal...

Življenje si bova s tem POLEŠALA, saj se ne moremo vedno gibati v enakem krogu ljudi - potrebujemo več...

Tudi midve...

Iščiva in "gnjaviva " fante naprej...

he he he - mogoče se še kaj lahko doda - eh, to življenje In Zlata Ribica...

Tolk želja... pa...

pa-pa

Simona-simsi

Simona-simsi

He, he....to.....potrebujeva več!

Ma res...jaz postajam vedno bolj zahtevna. Jay yahtevam tudi garancijo, da ¸e ne bo ok, da ga vrnem mamici. x:Dx

Bom jutri kaj več napisala, ker zdaj se je treba učit! x:Dx

Guest sanjalica
Hvala Sanjalica x:)x. Od tvojih prstkov do "božjih ušes". Ali očes :vragec:. Ma ne vem. Res upam. Saj drugače ne bo več nič  :wub: in  :onfire:. Je zelo hudo.

Mick; ni pol leta, ko sem mislila...da vam bom vsem pomahala...pa sem tu. :-) Bolj živahna kot kdajkoli prej. Tako da...dišiš mi...torej boš šel po moji poti... :2src: :wub: :inlove:

(hmm spet ti srčki iz mene letajo...čudno, čudno - čuvaj se Mick! :2src: )

Ha ha Ha...

Kar garancijo a...

Pa mamici nazaj...

Pa očija ma Lahka tud... x;)x

Pa kaj sedaj - ti KUPUJEŠ ali...

Iščeš ... Hrepeniš po ljubezni...

ORHIDEJA???

Hi, saj vem - mel bo eno napako, pa si boš želela še kakšno - pol jih bo že toliko, da Boš želela, da NIMA NOBENE.

Se mi pa zdi, da je bolje, da ti malo " nagaja", kot, da je priden KOT "mucek"... x:Ix x:px

Ne, saj ne no.

Greva si zaželet, da nama RIBICA, da POLNO Ljubezni, tiste prave, da se je naprej midve napolniva, potem pa s tem IŠČEVA NAPREJ...

Našle ga bova - saj ribica to dobro ve...

Ni daleč - jaz GA ŽE BLIZU ČUTIM, pa vem, da ZNA, tako; likat, prat pa vse - no samo še ŠIVAT ga je potrebno naučit, to pa ne zna...

Baje BODE... x:Dx

Ne, saj sem resna.

Znova - garancija zanj naj se GLASI; prijazn, čuten, ljubezniv , ki ZNA Strastno ljubiti in BITI vzor ter v ponos...

Rok garancije: neomejen

Pa ne zamerit .- x:Dx

Lep samski VEČER torej... x:Ix ,

A misliš da sem sama... x:Dx

Bla, bla, Bla...

Lepo se mi imejte še naprej.

In lepo nočko- ups, JUTRO VAM ŽELIM...

Simona-simsi

Simona-simsi

Mick, dohterji so se zmotili, kdaj pa so še postavili pravo diagnozo ? S svojim žnaranjem v človeka potem res povzročijo bolezen! Jaz jim ne grem blizu!

Moji kolegici je ginekolog rekel da ni noseča!!!??

Bumber pa še kako je bila, še dobro, da je šla k drugemu !

Naj vaju in vse, ki iščete ljubezen potolažim, še imate čas, jaz sem jo najdla, ko sem se odločila, da bom samska. Pri 28-ih, potem pridejo druge težave, bolje da ostanejo samo takšne, ki jih imate sedaj.

Ribica plava proti vam !!!! x;)x xsrcx :2src: x:Dx

Vi se hecate ja s salmonelo, ampak sodelavke od moje mame (bančnice) so jo fasale med vikendom v Umagu. x:Dx Baje, da so reciklirali čevapčiče, tako da so drugi dan jedli pleskavico, za večerjo pa BIS...čufte. x:Dx To pomeni, da nismo zaželjeni na Hrvaškem. :vragec:

Guest sanjalica

Ej...Mick, sedaj imaš še lunin_forum_okužbo...to sigurno premaga tisto drugo :-)

Drž se mali x:Dx

btw. kako nebi zmagoval, če si v kondiciji? :vragec:

Guest sanjalica

Maraton treh src...Da si prvi...pa da vidimo...če preživiš; kaj praviš Mick? x;)x

:vragec: -kast način preverjanja kondicije, a ne?

Mislim pa, da je fer...

Na javnem mestu, da ne bom obdolžena kakšnega "bordizma" :palec: x;)x x;)x

Mick...ampak ko pomislim nate...pa kljub vsemu moje učke se spremenijo... :2src:

Guest sanjalica
Nič ni fer :o|o: . Bi jaz raje maraton dveh src x;)x , bolj  :vragec:-kast način preverjanja kondicije x:Dx. Jok javno mesto - eksibicionizem mogoče kasneje :8): , sem malce sramežljiv x:Ix . Pa ti premalo misliš na mene, pa bi lahko več, ko dobiš take lepe učke :2src:.

Praviš...vsaka ljubezen je prava...tudi "treh src" je prava...torej se ne izmikaj in ne vleči nazaj..da zmoreš samo na "dveh srcih" :vragec: x;)x

Mick...moje učke poglej... :2src:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...